Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Tuurke63

wie wordt nu de trainer?
Donderdag 24 november 2022 om 10:15 uur Quote

Brian

Vind het toch wel soort van zielig voor Dirk Kuyt die hier niet met slechte intenties aan begon.

Soms kan het weleens een mismatch zijn en daar is nu sprake van (denk ik).

Maar vraag me ook gewoon af of deze selectie niet te zwak is vooral de verdediging is erg slecht.

Vorige jaar zeiden de meeste dat onze verdediging ons zorgenkindje was maar dit jaar is dat 5x zo erg geworden.

En qua buitenspelers misschien spelers zoeken die wel een goede voorzet kunnen geven aan verheijdt.

Jammer Dirk wens je succes bij je nieuwe club.

En hopelijk Edwin grunholz als nieuwe trainer samen met Franken.

Buis zie ik wat minder zitten omdat ik nou eerlijk gezegd ook niet echt vind dat die Groningen zo goed liet spelen.
Dan zouden de meeste dat toch moeten willen omdat het een oud speler is geweest denk ik.
Donderdag 24 november 2022 om 10:10 uur Quote

FC Den Haag!

Bollie74 schreef:

Nu de Reijntjes nog
Als Bolt slim is inderdaad Reijntjes eruit en nieuwe AD, TD en trainer aanstellen. En daarnaast een uitgebreide verklaring en toekomstvisie delen met de supporters. Maar goed dan vraag ik vast te veel van ze….
Donderdag 24 november 2022 om 10:02 uur Quote

rd..

DownUnder schreef:

Ik vind 1 ding met heel opvallend. 'Normaal' als er gedonder is, wijst iedereen naar elkaar, spelers naar de trainer, trainer naar de directeur etc etc. Nu lijkt het er toch op dat alles en iedereen naar 1 persoon wijst.... Het is heel opvallend dat Dirk in zijn interview feitelijk aangeeft dat Verheydt gelijk heeft (en dus ook Janmaat..). Er moet snel een hele grote bezem door de organisatie....
Iedereen herkent een verziekte werksfeer, daar presteer je echt niet in. Hoe goed je selectie ook of trainer ook is. Dat het allemaal (nou ja een deel) naar buiten komt, vind ik wel bijzonder. Al hebben we Reijntjes er nog nauwelijks over gehoord.
Laten we hopen dat er snel weer een veilige werksfeer ontstaat.

Kuyt is natuurlijk wel degelijk bekritiseerd, maar krijgt eigenlijk nooit een eerlijke kans als de randzaken de bovenhand krijgen. Bovendien ben ik van mening dat de selectie niet te vergelijken is met vorig seizoen. Steijn scheelt een slok op een borrel. Achterin missen we een leider. Die dingen opgeteld: bezem erdoor, ja. Maar wel met beleid.

Is Bolt al gearriveerd?
Vrijdag 18 november 2022 om 10:34 uur Quote

DownUnder

Ik vind 1 ding met heel opvallend. 'Normaal' als er gedonder is, wijst iedereen naar elkaar, spelers naar de trainer, trainer naar de directeur etc etc. Nu lijkt het er toch op dat alles en iedereen naar 1 persoon wijst.... Het is heel opvallend dat Dirk in zijn interview feitelijk aangeeft dat Verheydt gelijk heeft (en dus ook Janmaat..). Er moet snel een hele grote bezem door de organisatie....
Vrijdag 18 november 2022 om 03:55 uur Quote

FC Den Haag!

purnie&pino schreef:

Iemand die het artikel van AD kan plaatsen hier ?
Bij ADO ontstaat onmogelijke werksituatie als ‘Amerika’ kant van Edwin Reijntjes kiest
Thomas Verheydt en Ricardo Kishna willen, onder de huidige omstandigheden, niet meer voor ADO Den Haag spelen. De twee bepalende spelers dienden een transferverzoek in en gaven een keihard statement richting hun algemeen directeur af. Gisteravond ging het tegen Roda JC (0-1) dan ook maar over één man: Edwin Reijntjes.

Stan Wagtman 17-11-22, 092
Laatste update: 12:32

,,Aan opstappen heb ik niet gedacht, nee. Ik doe mijn werk omdat ik ADO verder wil helpen en dat blijf ik doen. Ik ga alleen weg als de aandeelhouder me eruit flikkert.” De woorden van algemeen directeur Edwin Reijntjes zijn kraakhelder. Zelf bij ADO vertrekken? Nee, dat gaat hij niet doen en is volgens hem niet de oplossing voor alle problemen bij de Haagse club.

Lees ook
Dirk Kuyt na late nederlaag tegen Roda JC en onrust bij ADO: ‘De situatie binnen de club is heel erg onveilig’
Dirk Kuyt na late nederlaag tegen Roda JC en onrust bij ADO: ‘De situatie binnen de club is heel erg onveilig’
Supporters ADO Den Haag eisen vertrek algemeen directeur Edwin Reijntjes: ‘Het is definitief klaar’
Supporters ADO Den Haag eisen vertrek algemeen directeur Edwin Reijntjes: ‘Het is definitief klaar’

Een nobele gedachte, maar ook eentje waar een groot deel van Den Haag anders over lijkt te denken. Grotendeels was dat overigens al zo. Reijntjes wordt door de supporters onder meer verweten in de onderhandelingen rondom een nieuwe eigenaar, die uiteindelijk Bolt werd, bewust kansrijke kandidaten buiten de deur te hebben gehouden.

Woedend
Maar met name de wijze waarop hij het dramatisch verlopen duel met Excelsior de Haagse achterban de schuld zou hebben gegeven van de ongeregeldheden, maakt de ADO-supporters tot op de dag van vandaag woedend. En ook bij de spelers was er rondom Reijntjes al het nodige te doen, waarbij in januari van dit jaar een rel rondom de premies van de spelers een hoofdrol speelde. Kritiek was er zodoende altijd.

Maar nu Thomas Verheydt en Ricardo Kishna dinsdag via de mail een transferverzoek indienden, wankelt de positie van Reijntjes meer dan ooit. De twee gaven aan met het huidige beleid, dat wordt gevoerd door Reijntjes, niet meer voor ADO te willen spelen. Een gevoel dat bij hen werd versterkt door het statement van de algemeen directeur, waarin hij ondanks de wens van de spelersgroep aangaf dat Giovanni Franken niet de assistent van trainer Dirk Kuyt zou worden.

Bepaalde dingen bij de club zijn niet in de haak. Verder laten we het nu even rusten
Thomas Verheydt, ADO-speler
Kishna wilde er zelf na het duel met Roda JC weinig over te vertellen. ,,Ja, het statement van Reijntjes was de reden dat wij ons eigen statement naar buiten hebben gebracht. Daar staan wij volledig achter. Maar ik wil er verder niets meer over kwijt.” Ook Verheydt wenste er niet verder op in te gaan. ,,Bepaalde dingen bij de club zijn niet in de haak. Verder laten we het nu even rusten.”

Twee keuzes
Hoe dan ook is Reijntjes door het signaal van de twee spelers in zo’n positie gemanoeuvreerd, dat hem nog maar twee keuzes resten. Keuzes die voor hem hoe dan ook onplezierig zullen zijn: opstappen en Verheydt en Kishna in het gelijk stellen. Of met de botte bijl de strijd met de twee spelers aangaan. Wat het meest realistisch is en wat het meest kans van slagen heeft? Zeg het maar.

Tekst gaat verder onder de foto.

Thomas Verheydt in actie tijdens het duel met Roda JC.
Thomas Verheydt in actie tijdens het duel met Roda JC. © Pro Shots / Henk Korzelius
Het antwoord op die vraag kent in feite alleen eigenaar Bolt. Een eigenaar die Reijntjes al die tijd heeft gesteund. En waarvan het niet uit te sluiten valt dat het ook nu weer de kant van Reijntjes, die sinds mei 2021 (interim-)directeur van ADO is, kiest. In dat geval hebben juist de spelers in kwestie een probleem en zal de leiding van de club er alles aan doen zonder hen verder te gaan.

Onmogelijke situatie
Maar tegelijkertijd is de steun vanuit de achterban en de spelersgroep zó groot, dat het een onmogelijke situatie op lijkt te leveren als vanuit Amerika de kant van Reijntjes wordt gekozen. En daar komt nog eens bij dat trainer Kuyt zijn spelers lijkt te steunen. Iets anders kun je uit het feit dat hij Verheydt en Kishna tegen Roda JC ‘gewoon’ opstelde immers moeilijk concluderen.

Binnen ADO werd woensdag wel over een schorsing voor de twee spelers gesproken, iets waar Reijntjes ook voor pleitte, maar de club en Amerikaanse eigenaar kozen ervoor die niet door te voeren. Dat neemt niet weg dat het statement van Verheydt en Kishna in Amerika niet goed zou zijn gevallen en de eigenaar rap met een oplossing voor de situatie wil komen.

,,Ik was verbaasd door hun boodschap en de timing ervan”, zegt Reijntjes. ,,Ik hoor dat ik geen respect heb voor hun of de spelers, maar ik heb in mijn statement alleen gezegd: kijk ook even in de spiegel. Wat er met die jongens gaat gebeuren? Ik wil eerst met ze in gesprek, meer wil ik er niet over zeggen nu. Maar dit gaat zaken wel versnellen. Als ze niet meer voor ADO willen spelen, dan is een vertrek bespreekbaar. Niemand is groter dan de club.”

Voor Reijntjes lijkt het in ieder geval een ongekend lastige opgave te worden om te blijven zitten. Heel Den Haag schreeuwt om zijn vertrek en de druk op zijn persoon wordt alsmaar groter. Maar het is en blijft Bolt, dat Reijntjes in al die maanden volgens de achterban al de laan uit had moeten sturen, maar dat nooit deed. En waarvan het maar de vraag is of ze dat nu wél gaan doen.
Donderdag 17 november 2022 om 14:22 uur Quote

Advertentie

Barend

Het spel is teveel afgestemd op Verheijdt. Kopsterk maar verder toch een beperkte voetballer. Het leidt tot allemaal hoge ballen die meestal hun doel niet bereiken. Het gaat ten koste van het combinatiespel, zoals tegenstanders dat iedere keer weer laten zien.
Komt bij dat iedere tegenstander nu weet wie Verheijdt is, en daarop zijn defensie aanpast.
Met Verheijdt (en Bilate) hebben we ons stevig vastgezet.

Je moet als trainer wel de kundigheid hebben om dit te managen.
Donderdag 17 november 2022 om 08:56 uur Quote

Langebach2

Kern van het probleem is te weinig kwaliteit zowel op het veld als in de staf.
Wehrmann, Zwarts, Carlsson, Siereveld enzovoort heb je allemaal niet veel aan.
Voor de positie waar we nu staan hadden we ook Jong ADO kunnen opstellen.
Salarissen van niveau Top Oss zijn dan voldoende.

Wat nu?
Directeur moet verdwijnen en er moet een goede technisch manager komen.
Wat mij betreft een Henk van Stee of Marc Scheepers (FC Eindhoven met veel ervaring met oog op volgend seizoen.
De vraag is of je een trainer voor 600.000 euro moet ontslaan of dat geld moet stoppen in spelers. Laat dan zijn contract maar aflopen, dit seizoen is toch al verloren.


Woensdag 16 november 2022 om 22:39 uur Quote

Baco070

Voor het eerst in me hele leven blij met een nederlaag puur uit hoop dat het het vertrek van Reijntjes verspoedigt. Bizar dat dit zomaar kan al die tijd met die Reijntjes. Ze zijn voor minder de deur uitgetrapt door supporters in het verleden.

Maar gelukkig krijgen we een assistent trainer die alles om gaat draaien!

Deze directeur is de grootste luchtfietser die ik me kan herinneren. Ik heb deze man zichzelf nou al 6x horen tegenspreken in de media, en dan begin ik niet eens over zijn laatste interview met West.

Het is zaak dat deze man “vrijwillig” opstapt.

De club gaat dood…
Woensdag 16 november 2022 om 22:08 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Law, Max, Eeuwig Den Haag, Vak_W en 84 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Tyrese Asante Gregor Breinburg Thomas Verheydt

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo NAC Breda
2-1
3 februari 2023

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Go Ahead Eagles
9 februari 2023 om 21:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Stand Eerste divisie

1 PEC Zwolle + 22 - 53
2 Heracles + 22 - 47
3 FC Eindhoven 22 - 39
4 Almere City 23 - 39
5 VVV-Venlo 23 - 36
6 MVV Maastr. 21 - 35
7 Jong AZ 23 - 35
8 Willem II 22 - 33
9 Telstar 23 - 32
10 Roda JC 22 - 31
11 NAC Breda 23 - 31
12 Jong PSV 23 - 30
13 ADO Den Haag 23 - 28
14 Graafschap 23 - 27
15 FC Dordrecht 23 - 26
16 Jong Ajax 22 - 24
17 FC Den Bosch 23 - 23
18 Helmond Sp. 23 - 22
19 TOP Oss 23 - 21
20 Jong Utrecht 23 - 17