Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

kojak1

Aad schreef:

Je gaat er dan wel vanuit dat Knopper dan weer de Knopper van vorig seizoen is.
Maar hoe vaak komt het niet voor dat een speler die er zo lang uit is geweest er lang over doet om die goede vorm terug te krijgen of soms nooit meer de oude wordt.
aad,voor knopper die we natuurlijk wel missen,hebben we ricky toch.dus dat verhaal gaat niet op.verder is er niemand weg.jij vond zelf ranco de laatste wedstrijden niet sterk,dus af en toe begrijp ik je niet.maar dit ter erbuiten,hoe gaat het met je knie,alweer een beetje beter.eerste thuiswedstrijd er toch wel weer bij zeker.
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 17:30 uur

Een oudere supporter

Vlakko schreef:

Omdat Vierling er voor de sponsors is en niet de supporters.

En bij de sponsors laat ie zich wel zien en horen.

Eindelijk een duidelijke scheiding van taken en pakketten.

En mensen die nog steeds graag volledig negatief tov Wetzel zijn na het zien van het interview op GGHTV die begrijpen het echt niet.
Ik zie daar een man zitten die hart voor dezelfde club als die van ons. Hij wil ook liever gister als vandaag 4 spelers presenteren, maar niet ten koste van alles.

Er word gebouwd en het fundament ligt er al, zo kunnen we over een paar jaar ook Europa in.
Wat betreft jouw opmerking dat directeur ADO Den Haag, Dick Vierling zich bij de sponsors laat zien en horen even een paar citaat van uit het AD in het artikel over het spelersfonds:

`"Het initiatief is goed om op een andere manier geld probeert te genereren voor nieuwe spelers.
Alleen: ik mis de betrokkenheid en een eventuele stem," zegt William de Wit van De Wit Automotive, tevens bestuurslid van de businessclub. 

In een brief aan tientallen bedrijven in deze regio laat ADO Den Haag weten graag graag `in overleg te treden over de oprichting van een spelersfonds`. De opzet is simpel: geïnteresseerden kunnen 50.000 euro inleggen, waarbij een maximaal rendement geldt van 25 procent binnen vier jaar. Verlies bij algehele mislukking van een transfer: 20.000 euro. Het doel: extra geld om de selectie van ADO Den Haag te versterken. Echter: `Zeggenschap over salarissen en transfers ligt bij de technisch directeur en de leden van de raad van commissarissen`, schrijft Henk Jagersma, voorzitter van de raad van commissarissen van ADO Den Haag, in de brief. 
Anders gezegd: Technisch directeur André Wetzel en trainer Raymond Atteveld selecteren de talentvolle spelers, de raad van commissarissen stemt in.

Voornaamste kritiek op het concept: de risico`s en, zoals De Wit eerder memoreerde, gebrek aan betrokkenheid en een stem. "Wat de club nu zegt is: geef maar geld, wij geven het uit aan spelers en je ziet wel wie er binnen komt. De club is op de goede weg, maar in deze actie mis ik de nodige warmte," aldus De Wit. 

Wat ik daaruit lees, is dat dhr. Jagersma de brief heeft geschreven en niet de directeur  en ook dat de club zich niet genoeg laat horen aldus de voorzitter van de businessclub. Dus veel contact hebben ze waarschijnlijk ook niet met de directeur.
Dus wat doet de directeur Vierling, commercieel directeur,  nu eigenlijk precies? Dat is de vraag.

0
Woensdag 19 augustus 2009 om 17:25 uur

kojak1

wat gaat er nou met coutinho gebeuren denken we.zal hij onslagen worden,ik heb het idee van wel.hij is nl nog steeds verdachte.stel je hem weer op is ie straks misschien voor een half jaar weg naar veenhuizen of zo.
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 13:21 uur

Vlakko

Die 2e ring gaat er wel komen reken daar maar op..
Er is nooit gezegd nu komt ie er, alleen dat de voorbereidingen gestart moeten worden.

Elke club wil zijn selectie inkrimpen, hier 10 weg daar 5, daar 6 en bij ons is dat allemaal behoorlijk op natuurlijke wijze gegaan. Sterker nog we hebben zelfs mogelijkheid talenten te laten rijpen en aan eredivisie te laten ruiken.. en een selectie van max 24 man.

Zelfs een Ajax koopt niets erbij en wil er van alles af hebben, en die hebben zgn. geld zat na die beursgang.

En je kan inderdaad degraderen, dat kan altijd als je geen top 5 bent. Maar we zijn absoluut kwalitatief sterker als een hoop clubs. Alleen die vele gele kaarten zullen/kunnen ons gaan opbreken. 

Onze belangrijkste transfer vind vlak voor de winterstop plaats, de terugkeer van Knopper en Zwinkels... 

En vanaf nu vertrouwen en achter de jongens gaan staan in het groen geel dus ook achter Powel. Je ziet dat ook Verhoek met vertrouwen van de tribunes beter presteert..
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 13:06 uur

Kees

Tsja, wat moet je schrijven na zoveel tegenstrijdige berichtgevingen van de laatste weken/maanden m.b.t. de situatie waarin ADO Den Haag verkeert.

Enerzijds heb ik ten onrechte een aantal shouters beticht van negativisme. Zeker omdat de berichten erg goed waren vanuit de leiding van ADO en de desbetreffende shouters toch maar weer beren op de weg zagen.

Anderzijds lees ik tussen de regels door dat er mogelijk toch nog iets staat te gebeuren. Hoe kun je als Wetzel stellen dat je met Vlemmincx bezig was en dat kort erna door Jagersma gesteld wordt dat er geen ruimte meer is. Dit is zo tegenstrijdig en zo kan ik nog een groot aantal punten benoemen.

Wat er sowieso van geleerd moet worden is dat iedere vorm van communicatie (behoudens de analyse over de wedstrijd) voortaan via de perscheffin moet verlopen voordat er toestemming wordt verleend voor een interview of iets dergelijks. Deze gang van zaken met vier spreekbuizen (Van der Kallen, Jagersma, Wetzel en Atteveld) heeft zoveel onrust en onbegrip opgeleverd. Lijkt wel een kleuterklas.
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 11:20 uur

den haag

Buijs: "ADO hoort bij de eerste tien"
De competitiestart van ADO Den Haag verloopt nog stroef, maar oud-Feyenoorder Danny Buijs is heilig overtuigd van de kansen van de Hagenezen dit seizoen.

De middenvelder, die weer tot volle bloei kwam in de Residentie, noemt ADO een potentiële middenmoter. "We hebben best een redelijke selectie, ook al zijn veel spelers vertrokken of gestopt. ADO hoort bij de eerste tien", zegt Buijs tegen Voetbal International.

De blessuregevoeligheid van de Haagse selectie staat succes nog in de weg, meent Buijs. "Behalve Ricky van den Bergh zijn er geen grote aankopen gedaan. Niet erg, behalve als je zo veel langdurige blessures hebt als nu. Aleksandar Rankovic, Robert Zwinkels en Richard Knopper zijn dragende spelers. En met de keepers is het tot nu toe helemaal een ramp."

"Zelf ben ik sinds kort aanvoerder. Ik had die band liever niet gehad, want dat zou betekenen dat Rankovic niet geblesseerd was geweest."
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 10:39 uur

Advertentie

northy

Bert schreef:

Ik dacht altijd dat John v Zweden zo`n Ado Fan was nou mooi niet dus. Met dat moeilijke gedoe.

Dus geen Ado behang van jou in het nieuwe huis je laat me geen keus
Daar zal hij wakker van liggen.
Het is naast een ado man ook een zakenman.
Geef jij alles maar weg en er blijft na een tijd niets meer weg te geven.
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 09:31 uur

Vlakko

Van AD.nl

`Dit is geen noodsituatie`
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Met gemengde gevoelens heeft het bedrijfsleven in de regio Haaglanden gereageerd op het plan van ADO Den Haag om een spelersfonds op te richten. "Het initiatief is goed om op een andere manier geld probeert te genereren voor nieuwe spelers.
Alleen: ik mis de betrokkenheid en een eventuele stem," zegt William de Wit van De Wit Automotive, tevens bestuurslid van de businessclub.

In een brief aan tientallen bedrijven in deze regio laat ADO Den Haag weten graag graag `in overleg te treden over de oprichting van een spelersfonds`. De opzet is simpel: geïnteresseerden kunnen 50.000 euro inleggen, waarbij een maximaal rendement geldt van 25 procent binnen vier jaar. Verlies bij algehele mislukking van een transfer: 20.000 euro. Het doel: extra geld om de selectie van ADO Den Haag te versterken. Echter: `Zeggenschap over salarissen en transfers ligt bij de technisch directeur en de leden van de raad van commissarissen`, schrijft Henk Jagersma, voorzitter van de raad van commissarissen van ADO Den Haag, in de brief. Anders gezegd: Technisch directeur André Wetzel en trainer Raymond Atteveld selecteren de talentvolle spelers, de raad van commissarissen stemt in.

Voornaamste kritiek op het concept: de risico`s en, zoals De Wit eerder memoreerde, gebrek aan betrokkenheid en een stem. "Wat de club nu zegt is: geef maar geld, wij geven het uit aan spelers en je ziet wel wie er binnen komt. De club is op de goede weg, maar in deze actie mis ik de nodige warmte," aldus De Wit.

Ook volgens Henk Jagersma zijn er `wisselende reacties` binnengekomen. "Veel verschillende vragen, zeker ook over het risico, maar ook een flink aantal mensen die het een goed idee vinden, 1) omdat ADO Den Haag versterking altijd kan gebruiken, 2) omdat ze het heel verstandig achten dat voor deze insteek wordt gekozen. Dat betekent: geen hypotheek op de toekomst, zoals dat in het verleden wel gebeurde. We zijn bewust bezig ADO stapje voor stapje gezonder te maken. Met dit plan willen we samen met investeerders de selectie versterken. De voordelen: we organiseren nu gedeeld risico en zijn minder zwaar belast in de begroting."

Aan het begin van de jaren negentig was de Haagse voetbalclub, toen als FC Den Haag, bezig met de oprichting van een spelersfonds, de zogeheten Haagse Spelers Investeringsmaatschappij. Dat plan stond onder leiding van businessclub-voorzitter Ton Smit en Martin Jol. Het fonds werd opgericht omdat de club dringend geld nodig had. Investeerders hadden al geld gestort, maar kregen het vrijwel onmiddellijk weer terug, omdat net op dat moment Harry van der Laan aan Feyenoord werd verkocht.



"Maar dit is géén noodsituatie," stelt Jagersma. "We willen juist voortborduren op het geweldige seizoen van vorig jaar."

Feyenoord heeft ook spelersfondsen, de zogeheten talentpools. In die twee pakketten zijn de spelers bekend en kunnen investeerders op hen `inschrijven` met 250.000 euro per aandeel. Transferwinst wordt in tweeën gedeeld, vijftig procent voor de investeerders, vijftig voor Feyenoord. ADO zou ook zo`n talentpool kunnen samenstellen met -pak `m beet- talenten als Kai van Hese, Chris Kum en Charlton Vicento. André Wetzel in de counter: "We hebben die variant besproken, maar dat leek ons niet handig. Dan geef je de spelers uit handen."

Jagersma: "Zo`n stap gaat ten koste van de toekomst. We hebben discussie gevoerd over de opzet bij Feyenoord. Maar bij ons staat het water niet zo tot de lippen als bij Feyenoord. In zo`n geval kies je voor de korte termijn, wij willen bouwen."

Op de kritiek van eventueel gebrek aan betrokkenheid of een stem, zegt Jagersma: "Je kunt geen spelers scouten met 25 investeerders. We moeten vertrouwen in de deskundigheid van André Wetzel en Raymond Atteveld. Als je gaat beleggen, ga je ook niet eerst een fabriek bekijken voordat je aandelen koopt."

"Daarnaast: dit is een brief met een opzet, waarop al vragen zijn gesteld en gesprekjes zijn gevoerd. Als er voldoende reacties zijn, houden we op korte termijn een bijeenkomst."

Volgende week kan Jagersma pas zeggen of het spelersfonds vóór het verstrijken van de eerstvolgende transferdeadline (31 augustus) soelaas kan bieden. "En anders gaan we ons richten op de transferperiode halverwege het seizoen."
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 09:06 uur

rien1

Kees schreef:

Doet nou eens rustig zenuwpees en neem een extra valeriaantje. Verplaats je eens in Bodde:

Je bent 27 en je kunt kiezen voor verlengen en blijven in deze league en bijna zeker weten dat je niet een tweede kans krijgt aangezien je dan al zo`n jaar of 29 bent en een transfersom voor een nieuwe club te risicovol is.

Of je kunt naar het voetbalwalhalla en het hoogst haalbare voor hem en wie dan ook.

Het is ook wel weer gelijk een teleurstelling.
 Eerst is er "goed" (of hoopvol) nieuws, en dan wordt dat binnen 2 minuten weer de grond in getorpedeert door die Swansea-voorzitter die inderdaad die Munsterman-cursus heeft gevolgt. Maar dan wel in het kwadraat. 

Nu de teleurstelling wat gezakt is, vraag ik mij ook af wat Bodde er eigenlijk ZELF van vindt. Met zijn leeftijd zou het wel eens een laatste kans kunnen zijn.
Na zijn contract daar (als hij tekent) is ie een kleine 30 jaar.  Volgens die Munsterman-in-het-kwadraat heeft hij het ontzettend naar zijn zin en wil hij niet weg. Tenminste, mijn engels is niet meer wat het geweest is, maar zoiets staat er toch?

0
Dinsdag 18 augustus 2009 om 17:39 uur

JB

de derde helft schreef:


Smakelijk eten zou ik zeggen !
Bodde gaat gewoon verlengen bij Swansea......

Bodde gaat gewoon weg bij Swansea.

Zoals veel shouters op de BBC-site zeggen, is het een grote zeldzaamheid, als het al is voorgekomen, als er GBP 5 miljoen voor een speler uit het championship en zonder premiership ervaring wordt geboden.

Vanavond speelt Swansea na 2 nederlagen zijn 3e competitiewedstrijd.
Volgens de shouters op de Swansea site en op de BBC-site zouden Jenkins en Sousa (de voorzitter en TD van Swansea) er goed aan doen van het Bodde geld een scorende spits en wat verdedigers te halen.
Met andere woorden: strik er omheen en het eigen team per direct op een plaats of 2/3 versterken van het Bodde geld.
Zeker als Swansea vanavond met 0 uit 3 onderaan staat zal dit geluid alleen maar harder door de straten van Swansea gaan.


Zoals al eerder opgemerkt: die Swansea site lijkt heel erg op de onze!

Probleem schijnt alleen te zijn dat Wigan nu de helft wil betalen en de rest nadat Bodde een x aantal wedstrijden heeft gespeeld. Dus waarschijnlijk is Wetzel onderweg naar wales of kan hij het hier met van Zweeden afhandelen?

0
Dinsdag 18 augustus 2009 om 17:39 uur

Nu online

Edwin, Dappere dodo, Fido, GroenGeelHart070, pajam, Marcie, Sprinkhaan070, BOSMENSEN, yesyes, fcdh-middennoord, Grimm, lernst, MonkNL en 207 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26