Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ooievaar

Gustav schreef:

Noem me maar dom maar waar slaat Suriname op???


Weg met Wetzel bedoel ik mee: er op uit met Wetzel, in dit geval een soort reisprogramma dus. Met `het licht` als reisleider. En dan kom ik al snel op Suriname, wat daar lag hij toch zo lekker in het zwembad met z`n telefoon uit? Volgens mij heeft hij hem daar laten liggen.
 
0
Woensdag 12 augustus 2009 om 21:51 uur

Ooievaar

Boggel schreef:

Spandoek lijkt me een goed idee, maar misschien maken we het dan alleen maar erger!!

Want dan verpesten we misschien wat WIJ aan ons imago hebben gedaan!!

Ludiek moet kunnen natuurlijk....

helaas ben ik niet zo creatief!

Iemand suggesties?

WEG MET WETZEL: SURINAME
0
Woensdag 12 augustus 2009 om 21:28 uur

JB

rien1 schreef:

Wigan had toch ook interesse in Bodde? Hij is toch ook middenvelder?
Inderdaad!
Martinez is de oude trainer van Bodde bij Swansea en hij had al gezegd dat hij zou proberren Ferry naar Wigan te halen op voorwaarde dat er eerst een andere club een redelijk bod gedaan zou hebben.
Hij heeft nl een gentlemen`s agreement dat hij geen spelers bij zijn oude club Swansea weghaalt. Alleen is hij van mening dat als toch dreigt weg te gaan hij het volste recht heeft dan toch te proberren die speler bij Wigan te krijgen.
Wigan heeft eerder ook al GBP 3 miljoen geboden, ongeveer hetzelfde als Bolton.
Nu met GBP 6 miljoen extra in kas zit er en bod van GBP 4-4,5 miljoen en dus een akkoord er wellicht in.
Ook op fansites van swansea heeft men het over dit scenario. En dat als het nu niet doorgaat, Bodde in januari zeker weggaat bij Swansea.

Valt me overigens op dat als je de forums daar leest, ze vrijwel identiek zijn aan wat je hier leest:
"Fijn dat we inmiddels financieel gezond zijn, maar waar blijven de versterkingen......"
0
Woensdag 12 augustus 2009 om 20:43 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

In plaats van eens met een speler op de proppen te komen, die we keihard nodig hebben, loopt meneer dagenlang te zuigen en te ouwehoeren over een kaart voor Ricky!! Waar is die vent mee bezig dan! Het is inmiddels 12 augustus en er is nog geen speler bij.
Blijkbaar heeft ie op dat kutkantoor niks te doen, en gaat ie het op deze manier doen via eredivisie-live bij VVV-Venlo.  
Trouwens: Gijs Luirinck van AZ gaat naar RKC. De volgende versterking voor de WaalWijkers dus! En Augustien willen ze ook graag hebben, dus die zal ook wel daarheen gaan. 
En hier? Wat horen we hier?? "Disciplinaire en harde maatregelen voor spelers als vd Bergh omdat ie 2x geel heeft gehad! Ja, een slecht voorbeeld voor onze jeugd "! 
Wat een vent joh!!!  
ja hij maakt zich bij zn eigen supporters steeds minder populair. waar zijn ze mee bezig. als ie zo door gaat is ie voor het einde van het jaar weg. en komt al die ellende straks weer terug. en staan we weer onderaan in de ere divisie
0
Woensdag 12 augustus 2009 om 17:22 uur

lernst

Als Horvath gewoon die 3-1 erin schiet vallen die rode kaarten niet , dan spelen ze de wedstrijd uit en pakken 3 punten , ricky heilig wetzel ok en iedereen blij , moeten we nu Horvath gaan bekritiseren , nee dus , kom op gaste blijf achter ons ado staan , accepteer wetzel , hij gaat nu toch niet weg dus ook de wetzelhaters zullen het voorlopig met hem moeten doen , denk positief en richt je op de toekomst keulen en aken zijn ook niet op een dag gebouwd , ieder jaar een stukje beter ben ik alang blij , als wij 4 punten meer halen dan vorig jaar doen we het gewoon goed . Zaterdag twente ik ga voor een geniepige 1-0 , en laat powel hem dan maar maken , kijken hoe de stemming dan is hier
0
Woensdag 12 augustus 2009 om 15:14 uur

Advertentie

Kees

Bij ADO Den Haag zien een aantal spelers er weer steeds fitter uit. Ahmed Ammi bijvoorbeeld, maar ook Mitchell Piqué is op de goede weg. Hij zal wellicht nog geen hele wedstrijd spelen tegen zijn oude club FC Twente, maar na zijn voetoperatie komt hij er weer aan. Ook Bogdan Milic herstelt goed van zijn hielkwetsuur, hij hoopt al weer iets langer te kunnen spelen dan de 15 minuten tegen VVV. De vaste blessures van Richard Knopper, Aleksandar Rankovic en Robert Zwinkels blijven helaas nog even in dit rijtje staan. 

Tekst van de officiële ADO site.

0
Woensdag 12 augustus 2009 om 12:20 uur

ADO voor altijd

JB schreef:

Even mijn shout over de begroting van een kleine week geleden erbij gepakt en je mag heus kritiek hebben op sommige delen, na zondag heb ik zelf Powel eigenlijk ook wel afgeschreven en bijv. een stadionsponsor had er onderhand ook wel mogen zijn. Of hadden ze dan in ieder geval de naam van Aad Mansveld levensgroot boven de voordeur gespijkerd.

Zo kan je die berekening ook niet maken.

Net als bij ieder bedrijf bestaat bij ADO de begroting qua ontvangsten uit:
- opbrengst shirtreclame
- verwachte opbrengst reclameborden
- verwachte opbrengst Tv rechten
- verwachte recettes incl seizoenkaarten/bekerwedstrijden
- verwachte transferopbrengsten

Hier zit dus nog wel wat "verwachting" en dus onzekerheid in.

Vervolgens gaat het geld er weer uit aan:
- salarissen
- rente / aflossing stadion
- gas water en licht
- afschrijving op spelers (de transfersom van een speler wordt afgeschreven over de looptijd van het contract)
- afschrijving op investeringen als lcd reclameborden enz
- 10% onvoorzien (boetes, minder recettes door veel slecht weer, kapotte stoeltjes vervangen enz)

Wat er dan nog overblijft kan dienen als reserve, voor het aflossen van oude schulden (wat dus kennelijk ook gebeurt is) en tenslotte voor het doen van nieuwe investeringen.

Van de totale begroting is dus feitelijk maar een beperkt deel beschikbaar voor nieuwe spelers. Alleen heb je dit bedrag jaar over jaar beschikbaar waardoor het als het ware opstapelt.
Daarnaast kan je een speler verkopen, je moet daardoor bijv. die speler versnelt afschrijven (dus extra uitgaven) maar ontvangt ook de transfersom die hopelijk hoger is.
Op die manier bouw je over een aantal jaren aan het kapitaal van je club, dat natuurlijk op het veld hoort te staan.

Vandaar ook de achterstand qua spelermateriaal die wij nu nog hebben op bijv. Groningen of NAC die gewoon al heel wat jaren langer steeds een beetje aan hun spelerskapitaal hebben kunnen bouwen.
Maar toch, als je kijkt naar de afgelopen 12 maanden (Buijs, Derijck, vd Bergh, Powel, Milic, Horvath, Ammi, Pique) hebben we vanuit een bedrijfseconomisch oogpunt geen stapjes, maar reuzestappen gemaakt!
En dat met beperkte middelen en gelijktijdig met het financieel en qua image gezond maken van de club.

En het valt op dat de reus ontwaakt.
Al gezien hoe vaak ADO in de VI voorbij komt de laatste maanden?
Kessler die al meerdere keren zich positief heeft uitgelaten over de club en zijn supporters.

De tandem vd Kallen / Wetzel verdient wat mij betreft de titel "voetbalmanagers van het jaar"
en al die miskopen dan van de heer Wetzel, een flink aantal weg en er lopen er nog wel enkele.

Een manager van het jaar verdient deze titel niet met al die miskleunen.
0
Woensdag 12 augustus 2009 om 11:35 uur

Vlakko

Ooievaar schreef:

Ik heb het volgens mij niet over europees voetbal, maar een team wat niet wederom in ernstige problemen gaat komen. If vond je vorig seizoen z`on doorslaand succes? En dat ga je op deze wijze gegarandeerd komen.

Het was al een tijdje bekend dat Knopper, Zwinkels en Piqué -sleutelspelers- geblesseerd waren. 

Laat de club anders eens klare wijn gaan schenken. 
Tweede ring, vechten om een kaartje, stappen maken, binnen 3 jaar naar het linkerrijtje. Allemaal lulverhalen gebleken, dan moet je ook niet raar opkijken dat er minder mensen gaan komen, en de businessseats verkoop tegenvalt. Niet iedereen is verblind.

Het gehannus of beter gezegd het gejokkebrok met de Elia transfer, blijkt `gewoon` in de begroting/meerjarenraming te zijn gestopt. Nogmaals: de club had moeten doorpakken en niet á la Wetzel tevreden achterover leunen, want daar krijg je keihard de rekening voor gepresenteerd.

Bekruipt me weer het angstige gevoel dat we weer zeer ruim in de niets presterende directeuren en hulpsinterklazen zitten. Dus daarom geen echte sponsor, en stadionnaam, toch knap op een locatie waar elke dag ruim een miljoen mensen langs rijden.
Schort er toch het nodige aan me dunkt.

Ik ben me er ook wel bewust dat hier niet iedereen hier duft te zeggen wat hij van de gang van zaken vindt en om de hete brei heendraait, daar heb ik totaal geen last van.

Maar het is natuurlijk dieptriest dat je als derde stad met een nieuw stadion alleen europees voetbal ziet op TV (...)



Rome is ook niet in 1 dag gebouwd...

Of wil jij graag van net niet failliet, naar alles wat je net daarboven zet in de fagelopen 1,5 jaar?
Ongelovelijk, nogmaals dat er voldoende dingen anders moeten weet iedereen, maar kijk eens naar de weg die wel in 1,5 jaar is afgelegd.

Kijk jij naar alles in het leven zo zwartgallig? Of wil je graag het geweten van Den Haag spelen?

We staan pas op 40% tov 1,5 jaar terug, Dat is al 40% meer als gedacht. 

Kritisch blijven volgen heel goed, een TD die zijn eigen club analyseert moet ie duidelijk niet meer doen. Versterkingen moet ie zeker halen binnen nu en 20 dagen. Maar niet alles is slecht of een zinkend schip.
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 22:09 uur

<FCDH>

Ditewig: ‘Ik ga die kans met twee handen aanpakken’


En daar stond hij zondag plotsklaps onder de lat bij FC Den Haag in de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. Donderdag had hij er nog niets een over nagedacht, vrijdag kwam de overeenkomst met de Haagse eredivisionist ineens rond. Tot genoegen van Barry Ditewig.



Tekst: Rob Blankenstein



In plaats van Gino Countinho of Boy Waterman, stond nu Barry Ditewig tussen de palen in het team van trainer Raymond Atteveld. Haaglanden Voetbal keek na afloop achterom met de oud-doelman van Veendam.



Barry, hoe kijk jij terug op de wedstrijd tegen VVV?



‘Met een heel raar gevoel, om terug te keren met FC Den Haag in de eredivisie en dan meteen met zo’n wedstrijd. Dat is behoorlijk pittig en ik ben nu ook echt kapot moet ik eerlijk zeggen!’



Is dat dan vooral geestelijk?



‘Ja inderdaad geestelijk, want op dit niveau moet je gewoon elk moment je gedachte erbij hebben en dat gaat toch wel vreten aan je lichaam.’



Dit had je een week geleden nooit kunnen bedenken, dat je in De Koel op het veld zou staan!



‘Nee, een week geleden stond ik nog op het complex bij Sneek Wit/Zwart tegen Jong Heerenveen/Emmen en daar kregen wij nog met 5-1 op de broek. Dan kun je natuurlijk niet bedenken, dat je een week erna gewoon in de goal staat bij VVV – FC Den Haag!’



Vlak voor tijd had je nog de redding, waardoor de nederlaag afgewend kon worden met de bal die van richting veranderd werd en die jij nog net uit de benedenhoek kon tikken.



‘Ja, dat was een lekkere bal om te pakken en op dat moment was het ook een belangrijke redding. Het zijn gewoon de momenten dat je er moet staan.’




Barry Ditewig stompt de bal met een zweefduik weg



Terug naar de 1-2 van Honda. Zag jij die bal aankomen?



‘Ik zag hem pas toen de bal in het netje lag. Zo hard was die, maar dat zijn gewoon heel moeilijke ballen om tegen te houden en vooral als hij zoveel vrijheid krijgt om te schieten.’



Dan de 2-2. Honda mag natuurlijk nooit zo vrij in kunnen koppen, maar had je de bal niet kunnen stompen?



‘Op dat moment was het niet mogelijk. Ik kreeg de bal op m’n borst en ik druk hem meteen weg met m’n handen en de assistent-scheidsrechter maakt de beslissing om hem toe te kennen, maar er stond ook nog een paal voor en mensen, dus ik vind het knap dat je dat dan kan zien. Ik heb de beelden teruggezien, maar je kunt het niet goed zien of die bal wel of niet zat.’



Even naar de toekomst kijken heb jij nu de toezegging gehad dat jij voorlopig in de goal staat zolang de rest van de keepers niet fit is ?

Nee ik heb niks toegezegd gekregen, ik bedoel ik bekijk het van dag tot dag en ik leef nog steeds in die roes van wat gebeurd hier allemaal en ik zie het wel volgende week zaterdag tegen FC Twente en als ik erin sta dat zou dat fantastisch zijn en als ik er niet in sta dan zal ik degene die erin staat goed warm schieten.



Het is wel een unieke kans voor je, want als je goed presteert, dan kun je op het hoogste niveau blijven keepen!


’Ja inderdaad, zulke kansen krijg je niet vaak in je leven en ik ga die kans met twee handen aanpakken!’



Dan de eventuele logistieke problemen. Je woont nog steeds in het Hoge Noorden?



‘Ik woon nog steeds in het noorden, dus zal het voorlopig wel een kwestie worden van op en neer rijden. Ik heb een gezinnetje en dat is voor mij het belangrijkste in m’n leven.’



© Haaglanden Voetbal (TR Media)



Foto`s: Philip Bras

Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 11:01 uur

Kees

Filosoof schreef:

Ha Kees, ik ben weer terug. Hoorde op het strand in zuidwest Frankrijk de uitslag van de wedstrijd tegen NAC. Dat was slikken! Zag gisteravond de samenvatting van de pot tegen VVV. Viel alweer niet mee. Werd vanavond tenslotte geconfronteerd met een A4 foto van een DH-speler die z`n tegenstander letterlijk bij de strot pakt. Weinig verkwikkend en zeker geen goede reclame en naar ik mag hopen niet zoals Atteveld het bedoelt. Dat van die verloren eerste helft van de competitie zie ik niet zo snel gebeuren. We zijn twee wedstrijden op streek. Wat me goed deed - zoals ik in de samenvatting zag - was dat er wel doelkansen werden gecreeerd. En dat was vorig seizoen problematisch. Kan niet anders dan doelpunten opleveren. Twente is overigens van een andere categorie. Daarvan verliezen is op dit moment geen schande. Maar sport levert vaker onverwachte dingen op. Dus wie weet! Jouw gevoel van ontbreken van scherpte; heb je concrete voorbeelden? Ik voorzie overigens geen spectaculaire transferdingen meer gebeuren. Er is domweg geen geld. Dus roepen dat Wetzel iets moet doen is zinloos. De portemonnee is leeg. Maar goed, ik laat me graag verrassen! 
Hoi, goed dat je weer terug bent. Ons vak was nagenoeg leeg tegen NAC. Ik neem aan dat dat met de vakanties te maken heeft.

Voorbeelden:

- Eenieder spreekt elkaar tegen in de pers waardoor het mag gebeuren dat een passant a la Atteveld (en terecht overigens) een directeur(Jagersma) mag terugfluiten in de pers.

- De campagne m.b.t. de verkoop van de  
  seizoenskaarten is ronduit bedroevend en op  
  eerste divisie niveau geschoeid.

- De automatisering was de afgelopen maanden  
   regelmatig niet in orde met alle gevolgen van dien.

- Geen pinapparatuur bij de stadionkassa aanwezig.

- Catering na afloop van de open dag was niet goed 
  geregeld tijdens de wedstrijd tegen Litech.

- Tot drie keer toe is mij beloofd om teruggebeld te 
   worden aangaande de verkoop van 
   seizoenskaarten aan bekende van mij.

Ogenschijnlijk allemaal kleine dingen en voor mij natuurlijk niet relevant om weg te blijven maar wel voor potentiële toeschouwers.

Op het moment van overname door Van der Kallen was iedereen wakker geschud en liep men de benen uit het lijf. En nu vervalt zo te merken een enkeling weer in het oude gedrag terug. Als je echt vooruit wilt moet eenieder mee op de kar en anders gewoon wegwezen.

0
Maandag 10 augustus 2009 om 23:43 uur

Nu online

t e, Sprinkhaan070, pajam, Johannes, Anne van Schuurman, ADO079, Wahter, FC Den Haag!, Haraldberg1, Joo070, stevie, BLEISWIJK-1, Bastiano, Jurriƫn en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26