Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

RicoFCDH

DannyV schreef:

Je hebt gewoon een elftal die het red in de eredivisie. En die 2 versterkingen komen ook nog wel. Nog tot 31 aug de tijd. Dan zijn ze stuk goedkoper als nu en den haag heeft nou eenmaal weinig te besteden. Uit het niets staan er straks weer 2 zoals dat noj buijs en derijck ook was. Dat hoorde je ook niet van te voren!
Jij snapt het! Ik probeer ze ook al een paar keer wijs te maken dat hij wacht tot de spelers definitief weg willen.. des te goedkoper worden ze;)
0
Maandag 3 augustus 2009 om 21:34 uur

anti td

MikeDH schreef:

Waarom telkens Wetzel als trainer er bij te halen? hij is nu TD en geen trainer meer., type oude koeien uit de sloot halen.

Trouwens jij laat duidelijk merken echt iets tegen Wetzel te hebben of hij het nou goed of slecht doet en je naam zeg al voldoende.

Even algemeen:

De meeste mensen vergeten waar we vandaan komen.
Wetzel kan je op dit moment totaal niet afrekenen op zijn werk als TD, net zoals zeggen dat het 100% geslaagd is met zijn aanpak.
Daarvoor is hij te kort 100% op deze positie.

Ik heb op dit moment vertrouwen in het beleid van, v.d Kallen,Wetzel en trainer Atteveld.
anti td is geen anti andre wetzel. AW had me geen hol geinteresseerd als hij niet bij ADO DH had gewerkt en zal dat ook niet meer doen zodra hij er weg is. Totaal mislukken als trainer maar zeggen dat je het eigenlijk hartstikke goed gedaan hebt geeft mij geen vertrouwen voor de toekomst. +alle andere punten die ik heb aangedragen maar waar bar weinig op ingegaan wordt. Jij hebt vertrouwen, ik niet. Jij mag dat wel zeggen van mij, ik en alle anderen die hun twijfels hebben over AW niet van jou. Ooievaar zegt waar het op staat en krijgt alle bagger over hem heen van Struisvogel 1 Struisvogel 2 Struisvogel 3 enz..... :)
0
Maandag 3 augustus 2009 om 20:18 uur

Haagsesjaak

Is het GVD nou eens klaar hier met dat gezeik over André Wetzel.
Je kan ouwehoeren wat je wilt maar die gaat echt niet weg. Zolang hij de steun krijgt de top, blijft hij gewoon zitten.
Er moet geld zijn om wat te doen, eerder niet. Wachten en wees wat aardiger voor elkaar!
Zeikers!!!!
0
Maandag 3 augustus 2009 om 18:42 uur

Kees

ADO Den Haag opent Kinderparadijs
Steeds meer kinderen met hun ouders weten de weg naar het ADO Den Haag Stadion te vinden. ADO Den Haag speelt daarop in door vanaf afgelopen zondag elke thuiswedstrijd een Kinderparadijs op te bouwen. De speeltoestellen staan voor de thuiswedstrijden schuin voor het hoofdgebouw aan de kant van de Kidsvakken. Deze speeltuin is voor alle kinderen gratis toegankelijk.
Jonge voetballiefhebbers kunnen op deze plek heerlijk spelen voorafgaand aan de wedstrijd. De kinderen van de uitspelende ploeg die meelopen in de players escort met de spelers, verzamelen ook op deze plek en zullen dus vanzelf samen spelen met de Haagse kinderen.

ADO Den Haag hoopt hiermee te voorzien in een behoefte van ouders met kinderen, die met deze gratis toegankelijke speeltuin erbij een uitgebreidere dag kunnen maken van het bezoek aan het stadion. Het Kinderparadijs zal een mooie verzamelplaats worden voor de jongste supporters.

Afgelopen zondag was de clown die tijdens de wedstrijden ook in de Kidsvakken rondloopt al aanwezig bij de attracties.

Ooievaar, Vincent, Kojak, Bert, Rien, Max, Bleek, MR FC Den Haag enzovoorts.

Opstellen in rijen van vier en daar verder spelen.

Uhh, mag ik ook meespelen??????







0
Maandag 3 augustus 2009 om 18:13 uur

deze

rechtsbuiten schreef:

huren wetzel maak me geeeeeeeek
Martina trekt conclusies en wil weg

Javier Martina gelooft niet meer in een toekomst met veel speelminuten bij Ajax. De creatieve rechtsbuiten wil daarom vertrekken bij de Amsterdamse club.

Zijn zaakwaarnemer Jeroen Hoogewerf is voor hem aan het rondkijken. "De transfermarkt zit nog muurvast", tekende de manager daarbij aan tegenover Sportweek. "Javier staat overal open. We wachten maar af."

Martina komt niet in de plannen van trainer Martin Jol voor. De 22-jarige aanvaller heeft een contract tot medio 2010 bij de Amsterdammers.
0
Maandag 3 augustus 2009 om 18:07 uur

Advertentie

FCDH_M

ik begin gelijk emt een ander vehaal mensen... maar ik zie het al gebeuren dat er volgende week als we verliezen mensen gaan zeiken dat ATTEVELD weg moet, ONZIN.... er zijn van die figuren dus ik denk ik zeg het alvast ;):P hahaha
0
Maandag 3 augustus 2009 om 16:17 uur

FCDH_M

Weet ej wat het is, ikw eet neot hoe het komt maar Raymon Atteveld is een goeie trainer voor oonze ploeg, ik ben eerlijk als we over 4 wedstrijden nog 0 punten hebben of maar 3 ofzo, ligt het niet aan Atteveld, vorig seizoen was hij de man tog wle die kwa spel goed heeft gedaan en ook als je kijkt naar gister echt top eigenlijk, 1e helft gewoon de krachten sparen en 2e helft steeds veller worden en harder, dus als ik dit tegen VVV ook zie of laat ik zo zeggen meerdere keren, en mensne gaan zeiken ATTEVELD moet weg, van mij niet.. hij heeft wat en het zijn altijd de spelers die het doen, niet de trainer... ook kwa wissels was hij gister wel goed.. KOP OP ALLENMAAL KOMT GOED, blijf vertrouwen hebben in onze jongens!!!
0
Maandag 3 augustus 2009 om 16:12 uur

marcellino

Vincent schreef:

@ ooievaar,

"Maar het meest trieste vind ik toch wel, dat jij en je maatje mij tot op het bot mogen beledigen en je je dan jankend tot de moderater wendt, om mijn repliek op jouw/jullie beledigingen weg te laten halen.
Vind het wèl getuigen van meten met twee maten"

Ik heb je alleen griezel genoemd in je contstante hetze tegen wetzel. Alle verwensingen die jij noemde zal ik hier maar achterwege laten..wel bij de feiten blijven he` bert!

Ik ben er van overtuigd dat we de 1e competitiehelft meer dan 17 punten halen. 
hoe ooievaar het opschrijft is misschien kijhard.

Maar ik moet toch bekenen dat hij geen ongelijk heeft in de dingen die hij zegt.

het verhaal hoe wetzel is en wat hij er van vind  had hij weg kunnen laten maar de inhoud van het verhaal staat en geef ik hem ook gelijk in.
0
Maandag 3 augustus 2009 om 13:42 uur

marcellino

Bennie DH schreef:

Koevermans wil ook niet naar Den haag
ohh is dat zo waar heb je dat gelezen dan.
dat koevermans er voor wil gaan bij psv is normaal je streeft allemaal naar het hoogste ,maar ik heb hem nog nooit kunnen betrappen dat hij uitspraen had over clubs uit de onderste regionen en dat heeft luijcks wel gedaan onbegrijpelijk die jongen komt net kijken en denkt nu al dat hij het heeft gemaakt lekker weg blijven.
0
Maandag 3 augustus 2009 om 13:39 uur

Vincent

@ ooievaar,

"Maar het meest trieste vind ik toch wel, dat jij en je maatje mij tot op het bot mogen beledigen en je je dan jankend tot de moderater wendt, om mijn repliek op jouw/jullie beledigingen weg te laten halen.
Vind het wèl getuigen van meten met twee maten"

Ik heb je alleen griezel genoemd in je contstante hetze tegen wetzel. Alle verwensingen die jij noemde zal ik hier maar achterwege laten..wel bij de feiten blijven he` bert!

Ik ben er van overtuigd dat we de 1e competitiehelft meer dan 17 punten halen. 
0
Maandag 3 augustus 2009 om 13:29 uur

Nu online

lulijzer, tjapi01 en 87 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25