Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JS

super fc denhaag schreef:

doe er wat aan inplaats van domme uitlatingen hier op de site te zetten. ik heb al gezegd dat ik er ook geen voorstander van ben. maar ga me ook niet verlagen tot 1 van hun. ik kan bijna niet wachten tot jullie wat gaan doen zoals jij schrijft. maar dat is alleen een grote bek achter het hek, want dat gebeurd toch niet.
De enige die hier wat aan moet doen is de club. Zij moeten het voortouw nemen en een signaal afgeven dat dit niet wordt getolereerd.  Supporters kunnen elkaar erop aanspreken, maar het enige waar dat toe zal leiden is meer onrust en ook knokpartijen op de tribunes. Het is inderdaad wel zo dat het gisteren echt geen 100 man waren, maar veel meer dan dat. de oerwoudgeluiden waren vele malen harder dan het gefluit van degenen die het er niet mee eens waren, dus lijkt me duidelijk. Viel me wel op dat ik heel veel onbekende koppen zag gister en dat juist velen van die personen zich schuldig maakten aan dit gedrag. Hoop dat ze in het vervolg lekker wegblijven, want WIJ HEBBEN JULLIE NIET NODIG! Ga je maar lekker in een of andere bunker zitten aftrekken op een foto van eva braun, maar blijf weg uit het stadion!
0
Donderdag 23 juli 2009 om 15:13 uur

duh haag

ff wat anders dan die oerwoudgeluiden,die van hese moet egt weg,wat een aanfluiting is dat zeg,nog ff een goeie linksback er bij halen als stand in voor mitchell,op rechts zit het wel goed,met lorenzo en ammi,maar alsjeblieft zeg die van hese moet egt weg,verschrikkelijk.
0
Donderdag 23 juli 2009 om 14:56 uur

Volgens mij komen hier een hoop doofstommen

Het KumKum of OeOegeroep was godverdomme zo hard dat het door het hele stadion galmde.
Het lijkt wel of er een hele Ku Klux Clan gemeenschap bij DH komt .
Wij gaan niet weg voor jullie, wij schoppen jullie het stadion uit letterlijk 
0
Donderdag 23 juli 2009 om 13:54 uur

kipc0rn

Atteveld: "Ricky heeft zichzelf genoeg schade aangericht"
Ricky van den Bergh was na afloop van de oefenwedstrijd tussen ADO Den Haag en Valencia (1-4) niet aanspreekbaar voor de pers. Trainer Raymond Atteveld verbood zijn speler om zich over zijn rode kaart uit te laten.

Jelmer van der Dussen
DEN HAAG

"Hij heeft zichzelf genoeg schade aangericht", meende Atteveld na afloop tegen VoetbalPrimeur. Van den Bergh werd na ruim een halfuur spelen door arbiter Ruud Bossen naar de kleedkamer gestuurd. De aanvallende middenvelder kreeg in een opstootje een klap van Nacho, maar deelde er op zijn beurt ook één uit. Nacho werd eveneens met een rode kaart bestraft.

"Ricky verdient het niet om zijn woordje te doen", zei Atteveld. "Hij had slim moeten zijn en zich na die klap moeten laten vallen. Juist om die slimmigheid hebben we hem gehaald. Dit was oliedom."

Of de rode kaart van Van den Bergh verdere gevolgen heeft is afhankelijk van scheidsrechter Bossen. Wanneer de arbiter de prent doorvoert, loopt de middenvelder kans op een schorsing in de competitie. Atteveld: "Daar heb ik het niet met Bossen over gehad, dus ik weet niet of het zover komt. Maar in Nederland houden ze zich vaak aan de regeltjes, in het buitenland zien ze dit meestal door de vingers."

Opvallend genoeg maakte de verbanning van Van den Bergh positieve krachten los bij ADO Den Haag. Nauwelijks vijf minuten na de wegzending van de spelmaker scoorde Danny Buijs uit een snel genomen vrije trap. Op dat moment stond het 0-1 voor de bezoekers uit Spanje.

"Na de rode kaart speelden we een fase met de betere kansen. We hadden toen zelfs recht op twee strafschoppen." Direct na het begin van de tweede helft bleek Valencia echter een aantal maatjes te groot. Binnen een kwartier na rust bepaalden de Spanjaarden de eindstand op 1-4. "In de tweede helft gaven we de goals te gemakkelijk weg."

Desondanks bood het spel voor rust hoop op een goede competitiestart in de Eredivisie. "Het is nu anderhalve week voor de start en we worden steeds fitter. Over het veldspel ben ik tevreden, daar kunnen we op voortborduren. Het is alleen zaak om te zorgen dat we de doelpunten niet zo makkelijk tegen krijgen", aldus Atteveld. 

bron voetbalprimeur
0
Donderdag 23 juli 2009 om 10:44 uur

Aanpakken die KKmongolen

Ik en met mij velen andere worden in 1 adem genoemd met die KKmongooltjes met een hersentumor die oeo oe of kumkum gaan schreeuwen massaal.
Hierbij mijn verzoek: ga maar lekkar aan het gas en blijf weg want je krijgt hier problemen mee met medesupporters want die zijn die kindjes een beetje zat
0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:29 uur

marcellino

SCHANDE SCHANDE SCHANDe!!!!!!!!!!

Hier wou ik mee beginnen voor de zoveelste domme actie van ricky.

Maar er zijn dingen die echt niet meer door de beugel kunnen en bij vele mensen irritatie heeft opgeleverd.

Ik doe me niet meer voor als ik ben maar bij mij is het top punt vandaag bereikt.

ik zag veel nieuwe gezichten op de tribune die misschien voor valancia komen en niet voor den haag maar wat wel supporters konden worden.
door de aktie van de hersenlose supporters van M,N EN O die maar oewoud geluiden bleven roepen ,EN KOM NIET MET ZE ROEPEN KUM KUM want dat is dan wel toevallig als er een donkere speler aan de bal is.

Echt wat een simpele zielen we hebben zelf 5 a 6 donkere spelers. Is het gros van het den haag publiek nou echt niveau ITO.

Op een gegeven moment gaan er veel mensen weg puur omdat ze het zat zijn wat de supporters roepen en wat gaan de supporters dan roepen LAAT JE CLUB MAAR IN DE STEEK.

BESTE SUPPORTERS DE EENIGE DIE ZIJN CLUB IN DE STEEK LAAT EN ER VOOR ZORGT DAT DE TWEEDE RING WAAR WE HET ALLEMAAL OVER HEBBEN ZO ZEKER NIET GAAT KOMEN ZIJN JULLIE VAN VAK M,N EN O.

jULLIE ZIJN ECHT EEN SCHANDE VOOR DEN HAAG.
EN VANDAAG HEBBEN JULLIE ER VOOR GEZORGD DAT VELE SUPPORTERS DIE TWIJFELDE OM EN SCC TE KOPEN NIET ALLEEN DIE TWIJFEL WEG GENOMEN MAAR ER OOK VOOR GEZORGD DAT ZE NIET MEER KOMEN .

JULLIE WORDEN BEDANKT

0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:27 uur

tuinfc

Willem II heeft interesse in Dominique van Dijk, zo weet Voetbal International woensdag te melden. Zijn contract bij FC Volendam liep af en verlengde zijn contract niet bij de club uit Noord-Holland. Van Dijk wil graag naar het buitenland vertrekken, maar ook de eredivisie sluit hij niet uit.

De club uit Tilburg kan de vleugelaanvaller nog geen contract aanbieden. Dit komt omdat Willem II geen geld in kas heeft. "Er zal eerst wat weg moeten moeten voordat we wat kunnen doen. We proberen wel scorend vermogen te vinden, maar je moet als club heel goed naar de begroting kijken en je kunt een euro maar één keer uitgeven."

Alfons Groenendijk, hoofdtrainer van Willem II, is niet te spreken over het feit dat er geen geld is en is uitermate teleurgesteld. "Ik heb nu 24 spelers van wie er dertien rond de twintig jaar zijn. Ik wil dus ervaring erbij. Ik heb dat al een paar keer aangekaart bij het bestuur, maar ik hoor steeds hetzelfde: er is geen geld. Dan houdt het op."

De club wil ook graag Nuelson Wau en Dennis Schulp vastleggen. Het tweetal traint al enige tijd mee bij de Tilburgers, maar de club heeft echter de financiële middelen niet om de spelers vast te leggen. 


is dat niks voor ons
0
Woensdag 22 juli 2009 om 20:04 uur

Vincent

ricardob schreef:

met je vrienden naar de bios, 20 euro
met je vrienden naar de kroeg 50 euro
met je vrienden genieten van een drankje aan de boulevard 30 euro.

met je vrienden naar een vriendschappelijke wedstrijd van ado den haag, onbetaalbaar.

4 x 10 euro kaartje.
1 x 10 euro parkeer.
4 x 8 euro koffie en een broodje,
1 x 20 euro benzine geld.

das samen dus wederom 102 euro, ofwel 225 gulden voor een wedstrijd van 1.5 uur.

zijn ze gek ofso
ten 1e: je hoeft niet te gaan, niemand die je verplicht.

2 broodjes en 2 koffie is 6,--
randstadrail en/of  buiten parkeren scheelt je 30 euro 
102/4 = 25 euro per persoon..

50 euro met 4 man naar de kroeg.?. ben je er dan wel langer dan 1.5 uur of drink je de hele avond niks?

en hoelang geniet je van dat drankje op de boulevard voor 30 euro...? ook langer dan 1.5 uur?


wat een lulverhaal... blijf gewoon lekker weg net zo makkelijk toch? houd je geld over...
0
Woensdag 22 juli 2009 om 12:37 uur

Advertentie

marcellino

bOGGELINO schreef:

Ricky voelt zich in de mailing genomen bedoel je???

Maak je niet druk man!

Kan jou die premies nou schelen.

ZE VERDIENEN AL GENOEG GASTEN!

HELEMAAL KOEKIE
waarom als ik iets shout word dat gelijk gelinkt met ricky als ik dat vind of hij zet ik dat er wel bij.

het heeft toch niets te maken met wat ze verdienen,ik vind dat elke voetballer teveel verdiend totaal niet meer in verhouding maar daar gaat het niet om.

spelers hebben een contract getekend met deze voorwaarden door te korten in de premies wordt den haag echt niet gezonder.

maar net als in veel bedrijven maken ze misbruik van de situatie die krediet crisis heet.

het komt heel erg lullig over als je eerst iemand openbaar ziet roepen hoe gezond den haag wel niet is en dat de begroting omhoog kan,wil jij mij dan uitleggen hoe dat met elkaar rijmt begroting omhoog/we moeten korten want we hebben last van de crisis.

nou daar moet je bij een rechter mee aankomen die lacht je vierkant uit.

nee dit is een vies spel eenerzijds omdat spelers of ze nu langer bij de club spelen of korten dit wel mee nemen in hun keuze en anderzijds de beloofte dat er nieuwe spelers bij zouden komen.

Wees gewoon eerlijk en zeg we zijn op de goede weg maar zijn er nog lang niet en vertel er ook gelijk bij waarom we er nog lang niet zijn en haal in vredesnaam 3 a 4 miljoen van de begroting af want theoretisch en praktisch ligt mijlen uit elkaar
0
Dinsdag 21 juli 2009 om 22:44 uur

FC Den Haag!

HJF schreef:

Trainen weer mee.
Doen mee met alles behalve de partijtjes en partijvormen.
Jurgen Seegers is ook veel met ze bezig. Lopen, trappen, draaien en aanzetten deden ze maandag en vandaag veel.
Ok, beide dus op de weg terug en dat is goed nieuws!
0
Dinsdag 21 juli 2009 om 17:46 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 69 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25