Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

fcthehague

Ali B... Tsjahh wat moeten we ermee zou je zeggen, maar mochten er verdere versterkingen bij komen (morec, keller en buly of VOH) dan is het echt niet verkeerd om Ali erbij te hebben op de bank. Hij kan overal terecht op de achterhoede na. Met Buijs, Bosschaart en Pique zijn we toch 3 belangrijke jongens verloren met een hoop ervaring. Dat zou Ali wel weer kunnen opvullen.

Die spelers gaan wel komen daar ben ik van overtuigd. Het enige wat mij een beetje boos maakt is dat ze het elke keer over een schaduwlijstje hadden, maar tot op heden word het gewoon weer alles op het laatste moment. Als je het mij vraagt hebben we de volgende spelers nog nodig:

Twee cv`s Keller en misschien Morec dan kunnen Kum en Leeuwin meteen concureren met Ammi en Luksik. Ook kunnen ze centraal spelen dus ben je meteen klaar.

Keeper Mocht Zwinkels vertrekken dan hebben we wel een 3e keeper nodig, want misschien kunnen jullie je nog wel herrineren dat de keeperstrainer op de bank moest zitten omdat we geen keepers meer hadden.

Twee spitsen Bulykin moet gewoon komen ivm Verhoek. Mocht Bulykin niet komen dan VOH, want zoals Verhoek nu speelt hebben we er allemaal verlies bij ook de club, want die levert niks meer op als die zo door gaat. Als tweede spits zou je dan Mark de Vries ofzo kunnen aantrekken. Is ook groot en een goed aanspeelpunt. Was toen niks voor ons, maar nu wel als je het mij vraagt met dit middenveld.

Als extra versterking J. Verhoek of Ali B. En misschien als bonusje nog Bruins.

Dan hebben we gewoon weer een team die om de playoffs mee doet. En heb er alle vertrouwen in dat dit gaat gebeuren.
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 13:50 uur

pmc

Max schreef:

Die tweets zijn zonder enige moeite leeabaar op de site te publiceren.
Kan je dus ook lezen zonder te retweeten, hashtaggen, mentionen en replyen.
Max ik heb gegrepen van vd Kallen dat ze eigenlijk niet veel met twitter, facebook en hyves willen omdat er nog wel eens wat idioten hele vervelende dingen roepen zelfs tegen eigen spelers.
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 13:13 uur

K.B

Voor de liefhebbers vandaag bij KRSV Vredenburch een KWF bestrijding dag georganiseerd waarbij spelers van ADO en maurice steijn aanwezig zijn, als ik die man op radio west móet geloven en ook nog iets van een instroductietraining.
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 13:13 uur

kako

Tommy schreef:

steyn heb in mijn ogen nog helemaal geen eerlijke kans gehad.
ik had liever een andere trainer gezien, maar nu steyn het is moet hij ook de tijd krijgen zeg minimaal 17 wedstrijden om een team neer te kunnen zetten en zijn draai er aan te kunnen geven.

iedereen vergelijkt hem met atteveld en vd brom.
atteveld omdat ie niet goed was voor de club en vd brom omdat ie iets heb neergezet wat niemand had verwacht.
hij kan het dus nooit goed doen.

met een speler als buly krijgt hij waarschijnlijk wat meer krediet
Oké, maar 17 wedstrijden de tijd krijgen om een team neer te zetten is niet van deze tijd lijkt mij. Vergeet ook niet er nog acht spelers over waren uit de basiself van verleden jaar op het moment dat Steijn aan zijn Europese avontuur begon.
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 13:00 uur

Tommy

miq72 schreef:

idd een hele matige ploeg !!Het halve 2e elftal van vorig jaar staat er op dit moment in .Zelfs met deze ploeg zou je moeten winnen.
kijk uit miq hier komt positievo weer :p

ik zie ons wel winnen zondag.
de graafschap is geen groningen en ook geen psv die zijn ook een paar goede spelers kwijt geraakt.
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 12:17 uur

Tommy

oja ik wil hier trouwens voor de laatste keer zeggen dat wij het helemaal niet zo slecht gedaan hebben in de EL en dat we gewoon heeel heeel veel pech hebben gehad met de loting.
als je elk van de andere tegenstanders geloot had de 3e ronde had je een veeel betere kans gemaakt

omonia werd gister ter nauwenood uitgeschakelt door rb salzburg met spelers als pasanen, leonardo,Cziommer en rasmus lingren.

en het geweldigspelende Glasgow rangers, celtic en as roma zijn gewoon allemaal uitgeschakelt voor europa.
ik weet zeker dat wij ook gewonnen hadden van rangers en celtic maar ja wij loten omonia die met een begroting van 26 miljoen en een thuiswedstrijd met 38 graden net een stapje teveel was. gewoon domme pech
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 11:59 uur

JP

@Poemba,.... nee volgens mij bedoelde jij dat ook niet negatief.... enige transparantie van de organisatie van ADO mag je verwachten en dat de organisatie wellicht iets beter zijn huiswerk doet qua transfers met name het anticiperen op mogelijk vertrek van eigen spelers is geen voldoende op het rapport van ADO. Daarnaast zijn er ook veel goede zaken gedaan.

0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 11:51 uur

Haagse Kelt

Poemba99 schreef:

En als J Verhoek te duur is zoals we hier denken, meld dit dan gewoon. Weten wij ook wat en gewoon verder kijken. Maar je hoort niets. Of je hoort pas laat op de avond wat!!!!!!!
Hoe kan de club dat nou vergeten inderdaad. Dat ze ene poemba99 verantwoording schuldig zijn over hoe het met de verschillende onderhandelingen staat en dat ze dat dus maar bekend moeten maken ook al schaadt dat dezelfde onderhandelingen.
Zucht, wat hebben toch veel mensen na 1 successeizoen een irreeel beeld van hoe het er voor staat bij Den Haag. Lees anders de shout van MTB nog ff door, misschien snap je dan wat beter hoe het zit...
Nou vooruit, voor jou dan ff de realiteit: ondanks het beste seizoen van DH in meer dan 30 (!) jaar draait de club een verlies van 1.4 miljoen euro. Verder gaat de verkoop van Verhoek voor 2.5 miljoen niet door. Daarnaast staan sponsors en supporters nog altijd niet in de rij en is er geen enkele aanwijzing dat ze dat wel gaan doen als je nu een miljoen of zo uitgeeft aan nieuwe spelers wat overigens totaal gen garantie geeft op weer zo`n goed seizoen. Kortom, de club moet inventief zijn (Tano!) en mikken op koopjes op het laatste moment en ondertussen plan B hebben klaarliggen voor als de koopjes worden weggekaapt. Ali B, ik ben ook geen fan van hem, is onderdeel van plan B lijkt mij.
Enne wat John Verhoek betreft, ook dar heeft DH groot gelijk. Die Fransen willen hem verhuren, maar vragen blijkbaar een veel hogere huursom dan wat gebruikelijk is. Dit terwijl Jan en alleman hier zgn. al weet dat het helemaal niks is etc. Dan zouden ze wel gek zijn om toe te happen. Die kutfransen zakken nog wel qua prijs en zo niet dan houdt Verhoek voor een riant salaris de Bretonse tribune lekker warm!
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 11:40 uur

Advertentie

Poemba99

pmc schreef:

ls je dan toch op wiki zit tik dan ook even Bulykin in en kijk even hoe productief hij in het verleden was!!!
Precies. Maar dit kan ook met andere spelers zo gaan.
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 11:36 uur

morley

Bert schreef:

Weet je wanneer ik tevreden bent? Als er een volwaardige selectie staat die rond plaats 10-12 kan gaan voetballen.

Waarom heeft RKC die promoveerden wel zijn zaakjes op orde en is het als om Ado gaat teveel gevraagd?

Een blind paard ziet dat we met deze selectie in de gevarenzone komen maar ingegrepen wordt er niet.

Beslissingen worden ad hoc genomen omdat er geen TD is die de lange termijn bewaakt. Brom, Wetzel en Atteveld mochten hun eigen ideeën doorvoeren terwijl zij slechts passanten waren.

Natuurlijk ben ik negatief ik hoop op dat ik er falikant naast zit en het allemaal verkeerd zie.

Al verliezen we 10x op rij ik blijf mijn club steunen. Maar dat is dan wel met pijn in mijn hart. Ik maak mij grote zorgen verwar dat niet met dommigheid.

Als jij morgen een krot van een woning koopt ga je dan ook eerst behang halen of controleer je eerst of de draagbalken in orde zijn?

Voor jou mening is ook wat te zeggen die respecteer ik ook. Wie weet zie ik het dus allemaal verkeerd
je vindt dus dat de lange termijn moet worden bewaakt. ben ik het mee eens. daarom zie ik persoonlijk ook weinig in het huren van john verhoek. denk sowieso dat hij het niveau niet aankan maar mocht hij dat wel kunnen, ben je hem na een seizoen weer kwijt.

vraag me alleen af waarom jij dan een club (rkc) prijst die dit seizoen maar liefst 4 spelers heeft gehuurd... in mijn ogen botst dat met het `lange termijn denken`?
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 11:27 uur

Nu online

stevie, Bollie74, KR96, Ran1972, Bleek, Max, Vak_W, tjapi01, haguhnees87, bimboembam, Marcie, Jacco, CrazieD, Dappere dodo, Eeuwig Den Haag en 184 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26