Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse_Aad

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘Utrecht hengelt weer naar Toorntra’
Naar verluidt wil FC Utrecht Jens Toornstra binnenhalen. De domstedelingen grepen in juli al naast de middenvelder, maar willen nu weer een nieuwe poging wagen.
Lees het nieuwsbericht
Zou wel goed zijn als de club vandaag gelijk duidelijkheid geeft... anders krijg je weer zo`n verstoorde voorbereiding op de wedstrijd van zondag..

Gewoon even kort naar buiten brengen hoe ver ze zijn met aantrekken nieuwe spelers (zonder namen te noemen natuurlijk).. zodat de supporters maar ook de spelers van ADO weten hoe het er voor staat..

Het is inmiddels al woensdag.. dus grote kans dat je het zondag tegen PSV gewoon met deze selectie moet doen dus zonder verdedigende en aanvallende versterking..
0
Woensdag 17 augustus 2011 om 09:45 uur

Bleek

ADO supporter Leidschenveen schreef:

uit het AD

Fc Utrecht weer bezig met Toornstra
FC Utrecht zou ook weer nadrukkelijk in de markt zijn voor ADO-middenvelder Jens Toornstra. ADO Den Haag en Utrecht waren het al eerder eens over een transfer, maar de 22-jarige middenvelder wilde liever in Den Haag blijven om het Europese avontuur van de residentieclub mee te maken.
Staat tevens in het AD dat volgens Beyerbergen Zomer en Friend niet op het lijstje staan. Wel proberen ze voor het weekeinde nog 2 spelers aan te trekken. Dat zou gaan om Keller en John Verhoek (huurbasis)
0
Woensdag 17 augustus 2011 om 08:22 uur

<FCDH>

ADO supporter Leidschenveen schreef:

uit het AD

Fc Utrecht weer bezig met Toornstra
FC Utrecht zou ook weer nadrukkelijk in de markt zijn voor ADO-middenvelder Jens Toornstra. ADO Den Haag en Utrecht waren het al eerder eens over een transfer, maar de 22-jarige middenvelder wilde liever in Den Haag blijven om het Europese avontuur van de residentieclub mee te maken.
Blijf dat gedoe zo doorgaan dat iedereen onze spelers wil hebben ? laat ado is een persconferentie inlassen om te zeggen dat er geen spelers meer weggaan pfffff
0
Woensdag 17 augustus 2011 om 08:13 uur

BLEISWIJK-1

fcthehague schreef:

Vind het eigenlijk wel belachelijk hoe lang we al zitten te wachten op nieuws van de club. Behalve wat geruchten is er nog niks bekend
Maurice Steijn heeft zondagavond, voor de camera, gezegd dat hij hoopte en verwachte dat dinsdag of woensdag de nieuwe verdediger bekend zou zijn.

Maandagmiddag, voor de camera, heeft hij aangegeven dat hij aan het eind van de week 1 of 2 spelers er bij verwacht te hebben.

Ik vind het wachten ook vervelend. Maar laten we zeggen dat er voor zondag wat bijgekomen moet zijn!!!
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 23:36 uur

Tommy

op de nec fansite zijn ze ervan overtuigt dat ze boven den haag gaan eindigen, maar dan wel zonder goosse, zomer en schone want ze schijnen bijna naar de klote te zijn.

volgens mij snappen ze daar niet wat cat. 1 is want ze hebben het steeds over spelers halen hahaha
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 23:35 uur

Tommy

Bleek schreef:

Zou echt een hele goede zijn voor ons en onbegrijpelijk dat we deze belangrijke speler van toch wel een concurrent zouden kunnen halen..

Ik hoop ook echt dat daarnaast Sander Keller nog wordt aangetrokken. Dan heb je echt een voor de eredivisie begrippen goed en degelijk centrum. Nog een spits erbij (ik hoop persoonlijk Calabro, speelde bij VVV als balvaste spits en een 4 3 3 en kon ook nog eens afmaken) en een goede keeper dan gaan we zeker weer voor het linkerrijtje!
hoewel ik het 100% met je eens ben blijft het toch lullig voor coutinho staat 2 wedstrijden meer dan redelijk te keepen ( op 1 clown`s actie na bij groningen) staat 1 in ons spelers klassement en toch is het beter dat ie pleitte gaat hahaha
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 20:11 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘Ik haal alleen spelers als ADO geld nodig heeft’
John van Zweden ziet Lex Immers, Jens Toornstra en Wesley Verhoek als welkome versterkingen bij zijn club Swansea City. De ADOfan wil echter alleen in de hofstad gaan shoppen als de Haagse club geld nodig heeft.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 20:02 uur

DHFC070

JP schreef:

Geweldig en hulde voor dezer jongens.
Ik hoop op de volgende verbeteringen / suggesties:
Scoutingapparaat aanpassen, spitsen trainer, defensie trainer, advies in aankoop en verkoop spelers en toewijzen van geld (van de stichting) aan zinvolle en succesvolle investeringen.
Inderdaad HULDE!
Ik kijk met belangstelling uit naar de officiele lancering van de site en de standpunten.

Ik hoop oprecht niet dat er ook maar 1 cent van die stichting uitgaat naar spelers (salarissen) want als je daarbij stilstaat is het natuurlijk van de gekke. Dan gaan mensen doneren voor mensen die het helemaal niet nodig hebben (iedere voetballer in de eredivisie verdiend ver boven het gemiddelde).
Zie liever dat het eventuele geld uitgaat naar de jeugdopleiding, stadion en omgeving, vrijwilligers, promotieactiviteiten ed.

BTW @JP we hebben toch een parttime spitsentrainer in de vorm van Hoogendorp?
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 19:42 uur

ADOnieuwegein

Mooi verhaal van Van Zweden, nooit keek iemand naar Swansea City om maar nu ze Premier league spelen komt er weer de aandacht omndat het een Nederlandse mede-eigenaar hebben !!

Ach ze hebben dit seizoen pas voor 12 milj besteed aan nieuwe spelers. Ik heb ze gisteren zien spelen tegen Manchester City, maar speelde goed positie spel. Swansea City krijgt dit seizoen alleen al meer aan tv-gelden dan de hele eredivisie bij elkaar. Dus als van Zweden ADO wil helpen aan een paar centen om volgend seizoen spelers te halen, ze kunnen het makkelijk betalen. Maar ik geloof Van Zweden wel dat hij dat niet zomaar zal doen !!
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 19:29 uur

fcdh1

Aad schreef:

Hij zegt alleen van Lex dat die heeft "gesolliciteerd". Voor de rest heeft hij het over zaakwaarnemers en we weten met zijn allen onderhand wel dat die in de eerste plaats aan zichzelf denken en daar wel een leugentje voor over hebben.
Ik geloof dus op zeker niet dat ook Vicento, Toornstra en Verhoek hebben gesolliciteerd.

Overigens: Wanneer John direct met Swansea onderaan zou staan komt hij echt wel shoppen. ADO-supporter of niet.
Kunnen ze niet een samenwerkingsverband met Swansea aangaan, dat ADO spelers mag lenen die bij hun niet goed genoeg/ te jong zijn?
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 19:13 uur

Nu online

opper, LemonHaze, Marcie, Bollie74, vakkiel, WestlandSupport, R.E., Bolluhboeah, Ronaldo, troje, RickZ, Lellow, ADO079, Edje, DenHaagFC17, KickOff, den haag, wijstaanboven, Edwin Post en 135 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26