DenHaagFC17

Max schreef:

Dat laatste zei ik eerder op de avond ook. Het kan toeval zijn, maar vind het wel opvallend dat het verdedigend nu een stuk zwakker oogt.
Nou inderdaad. Hij is gewoon heel kwetsbaar met al die ruimte achter zich en is echt regelmatig (veel) te laat. Waem was vandaag overigens ook een bron van onrust, maar dat is ook van de laatste weken.

Ik hoop nog steeds (misschien tegen beter weten in) dat dit de mindere fase is en we nu gewoon weer veel punten gaan pakken. De tweede helft was relatief (tov de laatste weken) niet heel slecht. Hopelijk de welbekende stijgende lijn te pakken nu. Hopelijk vanaf vrijdag ook MET van der Sande
3
Maandag 11 maart 2024 om 23:28 uur

poemba

langnek schreef:

trainer reageer hier is op!!
zeer vreemd allemaal.
v.d.sanden was regelmatig berokken met scoren en assist,dus dit is heel vreemd,en kost je hele belangrijke punten,
doe hier wat mee trainer,anders gaat het helemaal mis!!!
Inderdaad die vigen is ook geen verbetering.
En che op rechtsback........zeg het maar. Was een mooie voorzet van hem voor de 2 doelpunt van dort.
En de eerste was ook heel slap verdedigt. Ging onze keeper ook niet vrijuit. Maar hij heeft ons wel in de wedstrijd gehouden in de Tweede helft.
0
Maandag 11 maart 2024 om 23:04 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO overtuigt een helft en dankt Van Mieghem voor punt
Na een wedstrijd met twee gezichten heeft ADO een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht.
Lees het nieuwsbericht
3
Maandag 11 maart 2024 om 22:53 uur

Johannes

Law schreef:

Ok duidelijk.

We kunnen ons beter druk maken om onze ploeg vandaag en de komende periode. Ik ben er in ieder geval niet gerust op en zeker niet tegen een team als vanavond die veel bewegelijkheid heeft en razend snel in de omschakeling.
Hoe krijg je het team te zien dat in de we helft tegen de Graafschap 5x scoorde? En dan zonder 0-2 achter te komen..?

Ik ga dan voor:

Marsman (geen fan, Coremans of Nikiema mogen ook van mij)

Vink schreef:

Santoni hier toch te snel heen gezonden/laten gaan. Hij presteert op een wijze waar Jol hem juist voor had gehaald. Met jonge spelers proberen resultaten behalen en waarde creeeren.

Alleen was hij er nog niet klaar voor om alleen voor de groep te staan. Een groot verschil is, dat er bij ons veel meer druk is en je sneller wordt afgebrand als je een fout maakt.
Vergeet even niet dat meer dan de helft van wat daar rond loopt van Fyenooit is he. Zijn jongens die allemaal tegen het eerste elftal aan zitten
0
Maandag 11 maart 2024 om 12:29 uur

Barend

Van Mieghem wordt steeds te laat vervangen.
Halverwege de 2de helft is de pijp leeg.
0
Zaterdag 9 maart 2024 om 21:58 uur

Kees

slash070 schreef:

Graag, zit puntje van de bank
Dank je. Eindelijk iemand welk wel vertrouwen in mij heeft.

Lastige eerste helft en uiteindelijk een simpele tweede helft. Het wordt een ruime overwinning. Iets van 5-2 of zo.

Natuurlijk wel een paar tegendoelpunten. Dat hoort er dit seizoen "gewoon" bij.
1
Zaterdag 9 maart 2024 om 13:00 uur

opper

Bollie74 schreef:

Was toch ook een penalty met van der Sande. Die bloedneus speelt de bal niet. Higler
Vond het geen 100% strafschop, maar je kunt hem geven. Net als in de eerste helft toen Veerman naar de grond werd gewerkt.