Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 501
Volgende pagina

Midden-Oost

Fidok schreef:

Gewoon morgen aan de kassa`s halen.

Dat ding is van slag omdat mensen massaal kaarten halen op hetzelfde tijdstip.....

Denk ik....

Anders haal je toch N? Ga je gewoon op een ander vak zitten ja toch? Of op N?

Vakkie K HOPPA
Vanochtend ook nog voor een introducé een kaartje gehaald. Alleen N en O zijn nog beschikbaar, alsmede de Aad Mansveldtribune. In Zoetermeer stond een rij voor de ticketbox !
Zaterdag 17 mei 2008 om 13:14 uur Quote

<FCDH>

??? schreef:

Hoe kan je dat nou weten, kaartverkoop is net begonnen.
omdat nu al  vak k al uitverkocht is kijk op gastenboek northside.nl vandaag konden al kaarten gehaald worden
Vrijdag 16 mei 2008 om 19:28 uur Quote

Advertentie

<FCDH>

Vloet verdedigend in problemen
FC Den Haag treedt morgenavond in Waalwijk aan voor de return tegen RKC. Sportsignaal Voetbal Magazine zocht trainer Wiljan Vloet op in het trainingskamp in Baarle-Nassau en keek vooruit op het duel.

Tekst: Martin Bruin

Wiljan Vloet bedankte vooraf in zijn perspraatje de sponsors, die dit trainingskamp mogelijk hebben gemaakt. Bovendien gaf de Brabander aan, dat als FCDH promoveert, de doelstellingen voor dit jaar toch nog zijn gehaald.

Vloet doelde daarmee op een drietal punten: Een goede organisatie, de selectie is goed op niveau (Daryl Janmaat en Christian Kum geselecteerd voor Oranje-selecties) en de manier waarop hij kan werken is top. Vloet: ‘Wij hebben zelfs acht ballen waar wij in de wedstrijd tegen RKC mee gaan voetballen meegenomen. Dus aan alles is gedacht.’

Donderdag in het Mandenmakers Stadion ‘de wedstrijd van de waarheid’!

‘Ja, ik denk dat het morgen beslist gaat worden.’

Jullie zijn neergestreken in het Brabantse Baarle-Nassau. Dat zal niet zijn om nog hard te trainen, maar meer om de puntjes op de i te zetten.

‘Het was ook een beetje noodzaak. In het Zuiderpark zijn inmiddels onderhoudswerkzaamheden aan de gang. Geen goed veld lichtmasten worden weggehaald en ik wilde graag de groep bij elkaar hebben. Dat het Brabant is geworden, dat is alleen maar prima, want het is altijd goed toeven in Brabant.’

Wat ga je veranderen om het resultaat nog positiever te maken?

‘In ieder geval de start, want wij zijn zondag niet goed aan de wedstrijd begonnen. Als je dat in Waalwijk ook doet, dan krijg je het ongelooflijk moeilijk. Dus gelijk met het mes tussen de tanden beginnen.’

Afgelopen zondag was je niet tevreden over de eerste helft.

‘Nou niet tevreden, er werden veel verkeerde loopacties gemaakt in de breedte, waardoor de middenvelders van RKC teveel ruimte kregen om op te komen. Maar in de tweede helft hebben wij dat rechtgezet en kregen wij meer grip op het spel.’Je moet weer je opstelling wijzigen en ditmaal vanwege niet zulke prettige omstandigheden.

‘Daar zijn wij de gehele dag alweer mee bezig. Wij zijn alles weer op een rijtje aan het zetten, maar wij moeten wachten tot morgenmiddag om te kijken of Christian Kum groen licht krijgt. Als dat zo is, dan kan ik pas de selectie bekend maken.’

Daarbij komt, dat ook Aleksandar Rankovic niet beschikbaar is.

‘Dat is heel triest. Aleksandar vroeg maandag toestemming om naar Servie af te mogen reizen omdat zijn vader in coma was geraakt. Wij hebben hem daar uiteraard toestemming voor gegeven. Inmiddels weten wij dat zijn vader is overleden.’

Wie zijn er zeker niet bij?

‘Raymond Victoria, Vergillio Teixeira, Aleksandar Rankovic dus en Christian Kum is nog een vraag teken. Voor alle zekerheid is Nick Jonkman van Jong FC Den Haag bij de selectie gehaald.’

Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl


Donderdag 15 mei 2008 om 11:10 uur Quote

KKH - kalekophagenees

Peco groot gelijk gozuh, er waren echt wel oerwoudgeluiden toen een donkere speler van rkc alleen maar de bal beroerde! Ook op Vakkie G, ziek wordt je ervan.

Normaal gebeurde dit alleen maar bij maten naaierij, kaart vragen en smerige overtredingen!

Stoer maar nu ga je het merken dat we een hoge boete krijgen door de beelden uit de catacomben van het ere publiek.

Vandaag is echter alleen verd door het slechte arbitrale trio.

Iedereen weet dat Obodai een verdraaier is een huilebalk en door de beelden van de catacomben is het nog moeilijk voor Lex Immers om zijn gelijk te halen ook.

Ik geloof namelijk niet dat Immers dat heeft gezegt wat Obodai beweert. 

Heeft iedereen zijn kaartje gehaald voor de uitwedstrijd!? Nou nu nog hopen dat de burgervader daar uitpubliek gaat toelaten.....
Maandag 12 mei 2008 om 00:04 uur Quote

Mike

titatovenaar schreef:

Wat als....  Stel er zijn 10000 kaarten verkocht, en iedereen neemt een intro mee.???
Die introducee moet natuurlijk ook een kaartje hebben....
Maar goed, het zal niet de eerste keer zijn dat ze bij ADO wat cijfertjes door elkaar hebben gehaald.....
Zondag 11 mei 2008 om 11:28 uur Quote

marcellino

gisteren om 16.30 uur kaartjes gehaald wou op q zitten maar was al vol,via de ticketbox waren er alleen nog kaarten te koop voor n en achter het goal,naar mijn meening zijn er bij de kassa nog twee duizend kaarten te koop,dus een kleine reken som maakt dat er twee vakken nog gevuld kunnen worden dat is ongeveer 2x1000=2000+2000 voorverkoop-wat er nog verkocht wordt maakt dat er in het stadion in ieder geval 11000 supporters zitten dat is toch een mooi aantal
Zondag 11 mei 2008 om 09:25 uur Quote

marco

Harry schreef:

Financieel, marco, begrijp je. Afgezien nog van het feit dat ze na hun vertrek nergens meer behoorlijk aan de bak zijn gekomen. We hebben onze centen dus in een bodemloze put gegooid. Degradatie en een giga schuld zijn ons deel. Als sponsor voel ik ook daarvoor verantwoordelijk. Het gaat ALTIJD om onze centen, want de supporters kosten meer dan ze oplever. Al het geld moet van ons komen en van de gemeente. Je bent toch nie simpel?
Ik denk dat jij eens een telraam voor sinterklaas moet vragen. Hoe denk jij dat gemiddeld 5000 man (maal 20 euro x 17 wedstrijden) een bedrag van 7-10 miljoen begroting kunnen opleveren??? 

En de uit nood-in de winterstop-gehaalde spelers hebben slechts salaris ontvangen en geen langdurig contract ivm de positie op de ranglijst en de mogelijke degradatie. Die werden slechts gehaald om degradatie te ontlopen. Dus daar zou je nooit een transfersom voor kunnen krijgen. Zo slim ben jij toch nog wel?
Zaterdag 10 mei 2008 om 19:42 uur Quote

marco

Harry schreef:

Al die namen hebben de club alleen maar verder in de afgrond gestort, dat snap jij toch inmiddels ook wel?
We hebben gewoon onze zakken laten legen door een trainer en zijn zaakwaarnemer. Al die spelers: eindstation ADO, sterfhuis, bejaardencentrum. Kijk een volgend keer eens wat beter uit als er weer zo`n sluwe mooiprater langskomt. Ik doe dat in ieder geval wel.

Wat een dom gepraat. Hebben Drobny (wereldkeeper!), Gibs, Toda en de spelers die in de winterstops met een hoop sponsorgeld zijn aangetrokken ADO in de afgrond gestort????? Wat een achterlijke conclusie.
Ik geloof dat juist dié aankopen er voor gezorgd hebben dat er wat meer stabiliteit in de ploeg kwam en zodoende hebben we het gered zonder nacompetitie. Dat dat een tijdelijk lapmiddel was kun je de sponsors niet kwalijk nemen.
Tijdens de reguliere transferperiode zijn er gewoon verkeerde spelers gehaald en ook daar kun je de sponsors niet op aankijken.


Zaterdag 10 mei 2008 om 14:14 uur Quote

marco

Jerzy schreef:

Ik ben blij met elke bijdrage. Waar ik niet blij mee ben (en was) is dat Braaksma pas de portemonnee trekt als anderen de kastanjes uit het vuur hebben gehaald. vd Kallen is de afgelopen maanden de ENIGE geweest die de club overeind heeft gehouden en in die periode was Braaksma EEN VAN DE dwarsliggers. Wat mij betreft mag hij nu dus eerst bewijzen dat hij het meent. Dat is alles -en uiteraard hoop ik dat zijn bijdrage ertoe bijdraagt dat het zondag VOL zit!
Die kastanjes, meneer Jerzy zijn al 10 jaar lang, elk jaar weer uit het vuur gehaald!
Ben je de laatste eredivisie-jaren soms vergeten? Toen we in de winterstop telkens weer onderin stonden en er ineens snel geld nodig was? 
Door wie zijn Drobny, Sanchez, Toda, Mensah, Hoogendorp, de Vries, Bujevcevic, Gibs, Simons, Oulida en nog een hoop anderen betaald???????
DÁT, meneer Jerzy zijn de trouwe sponsors geweest die elk jaar wéér de "club oveeind hebben gehouden", waar u het over hebt.
En dan heb ik het nog niet eens over de jaren daarvoor.
Iemand die de club ondersteunt in welke zin dan ook hoeft van mij "niks te bewijzen"! 

Denk eerst eens even na voordat je de sponsors uit het verleden bij het vuil zet en alleen de nieuwe bewierookt!!!!!


Zaterdag 10 mei 2008 om 10:28 uur Quote

Jerzy

marco schreef:

Waarom kun je gewoon niet blij zijn met een flinke bijdrage?
Waarom moet dat persé blijvend zijn? Fijn hoor maar laat iedereen die bij wil dragen de frequentie en hoogte zelf bepalen. 
Het lijkt wel dat als je hier geen 8 miljoen op tafel legt/kunt leggen je een soort looser bent.....
Ik ben blij met elke bijdrage. Waar ik niet blij mee ben (en was) is dat Braaksma pas de portemonnee trekt als anderen de kastanjes uit het vuur hebben gehaald. vd Kallen is de afgelopen maanden de ENIGE geweest die de club overeind heeft gehouden en in die periode was Braaksma EEN VAN DE dwarsliggers. Wat mij betreft mag hij nu dus eerst bewijzen dat hij het meent. Dat is alles -en uiteraard hoop ik dat zijn bijdrage ertoe bijdraagt dat het zondag VOL zit!
Vrijdag 9 mei 2008 om 23:33 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

ADO LAAK, pwr, Vakc, Bert, Dennis72, SponsorWaarBlijfJe?, langnek, Hajeee, Vak B, JoostJ, Hermanos, Wallace en 51 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 501
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15