Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

de swaffelaar

Kees schreef:

Ga ik zaterdagavond met gratis openbaar vervoer naar een nieuw en prachtig stadion  om naar een eredivisiewedstrijd te kijken en zit op een plek waar vandaan ik een prima uitzicht heb.

Snel een koffie voor maar 1 euro halen en dan naar mijn plek. He, er is weer een voorprogramma om de boel op te vrolijken en de geluidsinstallatie werkt perfect. De sfeer is prima met veel groen/gele vlaggen, groen/gele slingers en overal vlaggen.

Tijdens de warming up bespreken we onder elkaar wat voor fantastische aankopen er tijdens de winterstop zijn gedaan, hoe sterk verbeterd de communicatie naar de supporters is, de acties met vaten bier en gereduceerd tarief voor de beker-wedstrijd tegen Twente. Ook het gemiddelde toeschouwersaantal in vergelijking met voorgaande jaren blijft maar stijgen en de stad en omgeving zijn weer positief over ons.

De nieuwe led-reclame valt op en we komen tot de conclusie dat die tweede ring ook niet lang meer op zich laat wachten. Bestuurlijk is er eindelijk rust en
is er vertrouwen in de nieuwe Raad van Commissarissen. 

Overmoedig geworden door zoveel goed nieuws in de laatste periode spreken we al over een relatief gemakkelijke tweede helft van de competitie waar we ons veilig spelen.
Verlekkerd denken we aan de nieuwe kwaliteitsimpuls voor volgend seizoen en hopen nog op extra bijdrages door de mogelijke verkoop van Elia en Bodde.

En in eens bedenken we: gvd we zitten bij ADO Den Haag. Onze groen gele trots waar we met zijn allen zoveel van houden.
mooi Kees
Donderdag 29 januari 2009 om 21:37 uur Quote

Frod

wat is cornelise slecht de laaste tijd dat ie de penalty misten ik ga had het powel gegunt om hem te nemen om dat hij hem zelf ook vervoorzaakten en hij kon ze 1ste doelpunt scoren voor ado ik vond powel ondanks het verlies tog wel weer erg goed
Donderdag 29 januari 2009 om 21:36 uur Quote

Advertentie

swaffelaar

Iemand schreef:

Het bananenlied heeft zijn ludieke lading verloren! Het is gewoon weer net als oerwoudgeluiden te lomp vor woorden. We hebben gvd zelf donkere voetballers en supporters.
Ja helemaal misplaatst.
Die malloten moeten er echt mee kappen.
Slaat kant nog wal dat achterhaalde geluid.
Waar zijn de supporters die de boel ook willen bewaken op wangedrag want dat is het. Maak de club maar weer lekker impopulair en heb maar geen respect voor ook onze donkere spelers.
Kappen .......
Donderdag 29 januari 2009 om 21:34 uur Quote

macho

drive in show WML voor al u feesten zaterdag bij club500 kom allen kijken gratis alles op dvd en de grootste van den haag
Donderdag 29 januari 2009 om 21:20 uur Quote

dennis t

die lasse nillson had voor mij ook wel naar ons mogen komen voor op de rechts buiten maar hij is al naar vitesse toe had hem er graag bij gehad .laten we die wedstrijd van gister helemaal vergeten en over 2 dagen is er feest alemaal komen en voor en na de wedstrijd een lekker biertje in de business lounge (club 500) nemen want er komt een super drive in show wml heb ik horen zegge ik zag ze ze er woensdag al staan en ze komen zaterdag weer dus 1 groot feest .
Donderdag 29 januari 2009 om 21:12 uur Quote

ADO supporter Leidschenveen

Feyenoord, Sparta en Heracles hebben alledrie een lastige wedstrijd dit weekend. ALS ALS we winnen, kunnen we zomaar 3 plekken opschuiven.

Donderdag 29 januari 2009 om 21:08 uur Quote

Iemand

Het bananenlied heeft zijn ludieke lading verloren! Het is gewoon weer net als oerwoudgeluiden te lomp vor woorden. We hebben gvd zelf donkere voetballers en supporters.
Donderdag 29 januari 2009 om 20:54 uur Quote

FC Den Haag!

ja joh schreef:

blij dat jij niet de trainer bent

O ja joh? Kan je dat dan misschien toelichten in plaats van een dergelijke nikszeggende reactie te geven?

Donderdag 29 januari 2009 om 20:50 uur Quote

kojak1

super fc denhaag schreef:

dit klopt ook niet. kan zat donkere spelers op noemen. en die andere zijn waarschijnlijk om een andere reden niet gekomen. ff voor de duidelijkheid, kijk ik ben ook tegen de oerwoud geluiden. ik ga al jaren met een surinaamse vriend naar het voetbal.maar het bananenlied zingt ie net zo hard mee.
noem er maar een paar op dan.waarom kwam powel ook al weer niet naar de supportersavond na de wedstrijd denk je.moet je maar effe op het den haag forum kijken.omdat hij niet zo van discriminatie houd,hij schijnt ook gekleurd te zijn,maar dat vergeten de koorknapen.
Donderdag 29 januari 2009 om 20:40 uur Quote

Bert

super fc denhaag schreef:

nah wel een grote cel dan. maar noem jij dan iets wat in dat lied racistisch is. voor een meer cellige moet je daar dan ook een antwoord op hebben.
Het is een stom flauw lied wat zelfs kinderen achtelijk vinden als ze oude zijn dan zes. 

Harry ik zie tranen in je ogen dat was briljant!!!! Ging over Harry vd Laan die naar Feyenooit was gegaan terwijl Ado won. Zong dat lied later nog een op Rhodos in een dronken bui in een kroeg. Kreeg ik een paar beuken van een aantal kakkerlakken die daar ook toevallig waren.   

Jingle bell Jingle bell was ook zo`n lied we degradeerden later wel maar toch was het schitterd gevonden. 

Mooi spandoek gisteren met die Ooievaar op de beker. Helaas hadden de Twente supporters ook iets gedaan maar die was een stuk kleiner.
Donderdag 29 januari 2009 om 20:38 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

buurmanBrutus, Jacco, Tante Wil, Kamikaas, Jelle, AllesDoorOefeningDH, ADO LAAK, Ado Vakkie S, ADODENHAAG, Haagshart, Johannes, Dennis72, Rikkie, Madmax en 77 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Laatste wedstrijd

Logo MVV Logo ADO Den Haag
0-0
31 juli 2020

Volgende wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
8 augustus 2020 om 17:00 uur
Almere City Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15