Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 530
Volgende pagina

Haagse Roel

VB schreef:

Ben bang FCDH geen centen heeft om Adelaar te ontslaan laatstaan Co te halen. Adelaar zal uit eigen beweging moeten oppleuren en dan nog zijn er geen centen voor een topper. En idd Fietstas en Grunn 0 punten en 5 doelpunten van het doelsaldo af.
zeg ook niet dat perse CO moet komen, maar wel zo`n type. Die Vogel heeft alleen maar vriendjes gehaald, als ze presteren prima maar ze falen collectief ;

* Vreven ( grote bek , presteren ho maar)
* Bosschaart ( zit je haar goed ??)
* Knopper ( Teert alleen nog op zijn naam)
* Tininho ( zo traag als dikke stront)

De Bezem door die KK zooi te beginnen met die verantwoordelijke op de bank

Zondag 12 november 2006 om 17:11 uur Quote

Advertentie

Haagse Roel

Drie jaar wanbeleid leidt tot degradatie ??

Het Bestuur van FCDH heeft gekozen en verloren. Men heeft de afgelopen seizoenen met meer geluk dan wijsheid het hoofd in de eredivisie boven water gehouden.

Nu, uitgerekend in het farewell-seizoen dreigt deze kreet werkelijkheid te worden....MAAR DAN WEL LETTERLIJK.  Farewell eredivisie.

Had ik bij het aanstellen van Adelaar al mijn vraagtekens , na 2,5 seizoen kutvoetbal hebben we nu ons dieptepunt bereikt. Laatste in de eredivisie met  voetbal dat steeds dramatischer wordt.

Helaas mensen, heb niet de illusie dat er thuis tegen Fietstas punten worden gehaald, die gasten counteren gewoon weer naar een 0-3 of 0-4. Daarna tegen Groningen uit is het ook 0 punten.

Kortom Adelaar nu optiefen, en geen flutcoach terug maar een type CO die de boel weer keihard op zijn plaats zet.

Naam of geen naam , niet presteren is oppleuren , of je nou Vreven heet of niet.

We staan nu nog 5 pnt achter op de veilige plek nr.15. Wacht je nog langer dan is het echt over en uit.

Als Adelaar tegen fietstas nog op de bank zit dan vraag je om ellende......................

Zondag 12 november 2006 om 16:42 uur Quote

mike

VB schreef:

                   Zwinkels
Vreven    Kum       Goran    Baki    
       Delorge   Bodde  Tininho
                Mols  Knopper
                    De vries
    
100 procent zeker 3punten!!              
Zeker weten!!...maar wie maakt Adelaar nou eens duidelijk dat De Vries eens een kans moet krijgen..waarom hebben ze die jongen anders gehaald?
Zaterdag 11 november 2006 om 18:32 uur Quote

Haagse Roel

Begin die Leo Driessen met z`n zogenaamde leuke commentaar bij het eredisieoverzicht van Voetbal insite behoorlijk irritant te vinden. Voor de zoveelste keer wordt Kum weer door het slijk gehaald nav van die overtreding tegen Beerens. Natuurlijk ook weer een opmerking over de " racistische " spreekkoruh. Moet nu echt eens ophouden bij dat progamma
Maandag 6 november 2006 om 23:50 uur Quote

supporter

‘Ik word nu heel erg gestraft’
Door CHRIS VAN NIJNATTEN

ZEIST - Een sekstape op het internet maakte van Stefan Postma ineens een bekende Nederlander. De doelman van ADO lucht voor één keer zijn hart.

Stefan Postma. FOTO ANP


’Die tape moet drieëneenhalf jaar geleden gemaakt zijn. Ik had ruim een jaar lang een relatie met dat meisje. Over haar wil ik niet te veel zeggen. Ik heb zelf de beelden nooit teruggezien. Ik wist wel dat ze gemaakt zijn. Ik zou bijna zeggen dat dat gebeurd is in een vlaag van verstandsverbijstering. Het was gewoon, balorigheid, ik weet het niet meer.

Waar ik spijt van heb is van mijn naïviteit, als je daar al spijt van kunt hebben. Ik ben goedgelovig. En er verder niet zo bij nagedacht. Het is niet gemaakt van, zullen we eens een filmpje maken? Het was ook niet vooropgezet ofzo. Luister, ik ben verliefd geweest, duidelijk op de verkeerde persoon. Ik heb goed voor haar gezorgd. Op het moment dat daar een einde aan kwam, belandde ze waarschijnlijk in een diep dal.

Net na die periode, vorig jaar in het voorjaar, kreeg ik een telefoontje dat het in Nederland op de radio was geweest. Dat er een tape was en dat ik die geprobeerd had uit de publiciteit te houden. Ik wist nergens vanaf. Waar hebben we het over, vroeg ik. Toen ben ik gebeld of ik voor de tape wilde betalen. Eerst door onbekende mannen en daarna door haar zelf. Ze wilde dat ik betaalde. Twintigduizend pond. Ik was beduusd, maar heb nooit betaald. Ik ben ermee naar de politie gegaan in Birmingham. Het was gewoon chantage. Ze hebben onderzoek verricht, maar veel kwam daar niet uit.

Daarna verschenen er artikelen in de pulpkranten van Engeland. Ook het filmpje kwam naar buiten. Dat was in de zomer van 2005. Na mijn vakantie kwam ik terug op de club, Aston Villa, en werd ik flink gedold. Vervolgens bloedde het dood. Toen zag ik de krantenartikelen ook pas. Puur de sensatie van ‘kijk nou eens’. Daarna stond ze nóg eens met haar hele verhaal in de krant. Toen kwam ze met dat verhaal omdat de tape op internet stond. Zo verkocht ze dat, gewoon business.Daarna was het voor mij geen issue meer. Ik dacht dat het van internet af was gehaald. Na drie maanden vertrok ik naar Wolverhampton Wanderers en vroeg me af of ze er daar over zouden beginnen. Je draagt het wel met je mee. In de kleedkamer merk je dan dat het niet meer speelt. De voetbalhumor blijft wel, maar in Engeland zijn zulke verhalen schering en inslag hè. Ik heb daar vanaf de tribunes nooit wat gehoord, echt niet. Het boek was dicht voor mij.

Vorige week dinsdag hoorde ik voor het eerst dat het weer begon te spelen. Ik hield daar rekening mee sinds ik voor ADO Den Haag was gaan voetballen, maar de impact verraste me. De club was gebeld dat het weekblad Revu een artikel aan het schrijven was en men vroeg of de club wist van mijn verleden. Daarop belde de club mij weer en vroeg me: ‘Steef wat is er aan de hand?’ Ik zeg: ‘Dat is drie jaar geleden gebeurd. Wat ze willen schrijven, schrijven ze maar.’ Dat artikel was deels uit de duim gezogen. Ik zou voor de beelden betaald hebben en ik zou Engeland ontvlucht zijn. Wat een onzin. Ik heb er na die zaak nog een jaar gespeeld, ben zelfs van club veranderd. Is dat vluchten? Dacht het van niet.

Ik bleef er eerst laconiek onder. Ik dacht dat het van het internet af was. Een vriend van me was gaan zoeken. Eerst was er nog niks, maar plotseling dook het overal op. Ik heb wel mijn ouders meteen gebeld. Ze zaten er vreselijk mee. Ze worden met iets geconfronteerd dat zelden voorkomt; dat er iets uit de slaapkamer van je kind de hele wereld over gaat. Daar wordt niemand gelukkig van en zeker een vader en moeder niet.

In het afgelopen weekeinde heb ik het echt heel zwaar gehad. Zondag wilde ik naar de wedstrijd FC Utrecht-ADO. Utrecht is mijn stad, ik had daar moeten staan. Mooie wedstrijd. Die is me door een beenbreuk ontnomen en toen kwam dit er ook nog overheen waardoor ik niet eens in het stadion kon zitten. Dan gaat er van alles door je heen. Maar de conclusie is toch echt dat ik het zelf op moet lossen. Ik moet verder.Ik heb sinds kort een nieuwe relatie. Maar om meteen mensen te vertrouwen, is heel moeilijk geworden voor me. Er is in twee jaar een hoop gebeurd. In de relatiesfeer is het lastig. Ik ben heel gereserveerd. Terwijl je dat in het begin van een relatie eigenlijk niet wil zijn. Dat is moeilijk. In die zin is het een zware klap voor me geweest. Als mens dan. Het heeft me veranderd. Ik ben niet open meer. Ik bescherm me zelf nu. Liefde is blind geweest, maar nu niet meer. Jammer. Ik kan het niet meer terugdraaien. Zou ik het liefst willen, maar dat gaat niet. Ik had niet kunnen voorzien dat het zo’n gigantische hype zou worden.

Het is 350.000 keer gedownload, het stond in Nederland op de voorpagina van een krant en het was ’s avonds om zes uur op de televisie. Ik geloof dat je het dan wel een hype kunt noemen. Als ze het hadden besproken, oké. Maar ze laten het filmpje zien! Zó expliciet, veel mensen wisten het niet, maar door de televisie was er geen houden meer aan. Zoals het in Nederland is gebracht, dat is héél hard bij me aangekomen. Het is me in eigen land heel moeilijk gemaakt nu. Het was eigenlijk voorbij, maar dan komt het op een voorpagina en op de televisie. Ik denk dat het enorm is opgeblazen.

Van mijn ouders, van mijn zus en van de spelersgroep van ADO krijg ik heel veel steun. Van vrienden ook. Alleen mensen die me niet kennen, zullen anders naar me kijken. Maar ik heb toch niks misdaan! De column vorige week van Hugo Borst heeft me wel heel erg gesterkt. Zoals hij het opschreef, zo voelde ik het ook. Wat ik deed was privé en van het feit op zich heb ik geen spijt. De meeste moeite heb ik ermee dat mensen om me heen ermee lastig gevallen worden.Leedvermaak ken ik zelf ook wel. Maar de impact nu is pittig. En waarom? Omdat ik een voetballer ben en niet eens een hele bekende. Ik ben naïef geweest en daar word ik nu heel erg voor gestraft. En dat is heel erg hard en zeer confronterend. Ik begrijp wel dat de media hier mee aan de slag gaan. Ik zou zo’n bericht óók lezen en ik zou ook effe naar zo’n filmpje kijken als ik er zelf niet bij betrokken was geweest. Dat ik nu geblesseerd ben, kan voordelig zijn. Maar aan de andere kant was het goed geweest om het maar meteen helemaal te ondergaan.

Ik denk aan alle scenario’s. Laten we eerlijk zijn, alle eerste keren zal het even moeilijk zijn. De eerste keer dat ik weer bij ADO in de kleedkamer kom, daar ben ik niet bang voor, maar toch… De eerste keer dat ik weer keep, dat ik weer een warming up doe in een stadion. Ik hoop dat ik met mijn spel als keeper alles kan laten verstommen en dat mensen naar mij kijken als doelman en niet naar mijn privéleven. Die ene bal uit de kruising timmeren of dat een-op-een gevecht winnen. Dat is mijn passie. Ik blijf het doen. Ik concentreer me gewoon op mijn eerste bal als keeper, die moet goed zijn. Dan is het over. Er zal wat druk op zitten, die eerste wedstrijd. Maar, ik denk dat ik er om zal lachen. Scheidsrechters hoeven de wedstrijd voor mij ook niet te staken als er een spreekkoortje is, als het maar een origineel spreekkoortje is.

Mijn voetbalcarrière heeft me heel veel gebracht. Geluk en pech. Het is heel erg jammer dat me dit overkomt. Het overschaduwt nu alles wat ik in de afgelopen twaalf jaar heb gedaan. Dat is heel moeilijk en het zal lang duren eer ik dit heb weggespeeld. Maar ik zie de hele ellende ook als een motivatie om te laten zien hoe goed ik ben. Als ik in januari terug ben, dat ze dan zeggen: ‘Goeiedag zeg, die is terug, en hoe’.

Ik weet niet hoe ik me moet voorbereiden op wat er komt. Dit interview geef ik ook niet voor niks. Het is een signaal. Ik sluit het nu af, het is klaar. Jongens het is gebeurd, sorry voor iedereen die er zich aan gestoord heeft, het is mijn bedoeling niet geweest, maar ik ga door met mijn leven. Ik hoop dat mijn privéleven verder gerespecteerd wordt. Doodzwijgen zal ik dit incident niet. Ik moet het een plaats geven, want het gaat nooit helemaal weg.’’
Zaterdag 28 oktober 2006 om 00:34 uur Quote

Zuid is ook gezellig

Laten we ook wel zijn van de top 9 heeft onze fc er al 8 gehad alleen gronningen nog niet dus gaat het nu wel echt zo slecht als dat we zeggen nu komen er 3 wedstrijden waar het zelfvertrouwen weer kan en moet groeien 9 punten zullen er gehaald moeten worden. 
Ik zie dit jaar wel meer voetbal dan de afgelopen 2 jaren toen hadden we wel wat meer geluk,dat moet dit jaar ook weer komen (geluk).
Maar een echte spits moeten we ook halen.

En degene die zich niet te veel met den haag moet bemoeien is die spelersmakelaar rob jans(of zoiets)
hij is degene die alleen maar spelers aan den haag wil verkopen die onder zijn contract staan.
Daarom is ROB BAAN vertrokken die wilde wel spelers halen maar die zaten niet in zijn paket en dan mag je ze niet kopen dus hem er uit en en dan echt spelers kijken.
Donderdag 26 oktober 2006 om 18:12 uur Quote

VB

appie schreef:

ook geen vd berg maar gewoon zelf scouten.
Daar ben ik het mee eens. Zie hoeveel spelers hierheen worden gehaald op naam en cv en dan zwaar tegenvallen. Met Polak en Kolk sprongen we ook een gat in de lucht! Nee vd Berg en Boussabon moeten lekker daar blijven en ADO moet zelf een zuid Amerikaanse parel scouten.
Donderdag 26 oktober 2006 om 16:33 uur Quote

Vincent

Midden-Oost schreef:

Klopt VB, 

Vincent ik geloof me eigen ogen toch meer dan die cijfertjes op internet.
Door al dat dagdromen over uefa cup en champions leaque en al die punten die we al gehaald hebben, en dat prachtig nieuwe stadion heb ik af en toe de data nodig om weer terug op aarde te komen.
Het kan simpelweg simons niet zijn geweest.in die wedstrijd op die tijd... 
Zet je emoties opzij en ga uit van data.. maakt het moment van beslissen een stuk makkelijker
Vorig jaar hadden we in dat geweldige seizoen tegen deze clubs 5 punten.. nu 1.
nu ajax (1 punt) heracles (3 punten) en excelsior (3 punten)
Dinsdag 24 oktober 2006 om 22:31 uur Quote

kojak

ik dacht aan het begin van de competitie toch erg blij waren met die spelers,ik las altijd maar halen die en halen die,dus nu ze gehaald zijn is het de schuld van bestuur,daarover heb ik mijn twijfels.een prettige dag verder.
Maandag 23 oktober 2006 om 16:38 uur Quote

dh

Dat was weer een weekend zeg!
Alleen geen punten, wel vond ik het voetbal van FC nog zo slecht nog niet.
Ze begonnen goed, zelfs een grote kans van de lijn gehaald.
Ook dat beetje geluk zit dan niet mee......

Nu tegen ajax lekker voetballen, en alles heelhouden!

Zaterdag moet het gaan gebeuren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We moeten er gelijk bovenop zitten zo snel mogenlijk van die druk af!

Den haag toch de gekste

Maandag 23 oktober 2006 om 13:40 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

FC Den Haag!, Haagse Sloopkogel, Kamikaas, Haagse Beunhaas, Peppie, Kaos, jeffcdh, buurmanBrutus en 76 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 530
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
22 augustus 2020 om 20:00 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15