Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Paul

Hoi Jojoma,

Dank voor je reactie. Het kan inderdaad geen kwaad om een soort van brief aan het bestuur te richten. Wat ik heb geschreven in deze shoutbox is even mijn gevoel.

Wanneer ik of we onze vragen aan het bestuur  bundelen kunnen we daar best een goed verhaal neerleggen. Wanneer je dit als collectief doet heb je de grootste kans van slagen dat zij de moeite zullen nemen om dit te lezen en een volwassen reactie of antwoord hierop geven. Begrijp namelijk wel dat individuele initiatieven of acties weinig tot geen gehoor wordt gegeven.

Mijn vraag aan de administrator van deze site de vraag of er een forum kan worden gemaakt waarop iedere bezoeker zijn of haar vraag aan het bestuur kan voorleggen. We kunnen ze dan bundelen en aanbieden aan Ado. Hebben wij er in ieder geval alles aan gedaan om opening van (simpele) zaken te krijgen.


Paul.
Maandag 3 juli 2006 om 12:31 uur Quote

Advertentie

donny

wat ik nouw ook niet snap bijna de hele eredivisie begint deze week met trainen en wij pas 10 juli
Maandag 3 juli 2006 om 12:21 uur Quote

jojoma

goed weergegeven paul, wat mij betreft sturen we deze door naar ADO Den Haag tav de woordvoerder cq. pr-functionaris. 
namens de supporters ( ben jij alleen effe woordvoerder) en met name de seizoenkaarthouders......
Maandag 3 juli 2006 om 12:16 uur Quote

Jonathan

Ze hebben nog 1,5 maand tijd (19 augustus Heerenveen) neem aan dat ze in die tijd wat spelers kunnen halen voorlopig zijn den haag en excelsior de voornaamste degradatiekandidaten , helaas
ik wacht voorlopig nog met het aanschaffen van een seizoenkaart had hem eigelijk al willen bestellen ik blijf hopen op 'de goede afloop' WAKKER WORDEN!!!
Maandag 3 juli 2006 om 12:07 uur Quote

Paul

Iderdaad Jojoma, een goede pr functionaris / voorlichter weet wat er speelt buiten en binnen de lijnen. Deze mensen hebben over het algemeen de verbale gave om misstanden uit de wereld te helpen en op een heldere wijze aangeven wat er bij de club speelt. Informatie waar de mensen die hun club steunen en hoop centjes voor betalen minimaal recht op hebben.

(on) rust en of  stilte is vaak een slechte raadgever (komt uit les 1 van communicatie)

Paul.
Maandag 3 juli 2006 om 12:06 uur Quote

jojoma

ik zou er niet op rekenen mau..........
kijk dat ze over onderhandelingen met spelers geen openheid/bericht geven kan ik inkomen. WEL over de onrust/omkoopaffaire ed. zou iets meer openheid naar ons toe geen kwaad kunnen. nu krijgen wij alleen negativiteit over ons cluppie te lezen.
Maandag 3 juli 2006 om 11:50 uur Quote

mau

zo`n tekst als paul zegt, klopt.. ik heb zelf ook een brief geschreven naar het bestuur of staf,  met dit soort dingen.
vroeg dus ook of ze eens wisten wat er al heel lang speelt bij de supporters..
En dat het amateuristisch over komt .  vetrekende spelers besuursleden GEEN  of nauwelijks goede spelers erbij(waarom)
Vroeg ook of ze wat meer openheid willen geven aan ons suppoters.
ben benieuwd of ik bericht terug krijg? 
mzll   m
Maandag 3 juli 2006 om 11:12 uur Quote

Paul

Dank je Jojoma, ben gelukkig niet de enige die er zo over denkt. Ado heeft mij de laatste periode (zes maanden) een slecht gevoel gegeven. Kwalitatief goede spelers vertrekken (vaak in stilte), geen goede aankopen terug. Gezeik in de pers.
Wanneer er spelers worden aangetrokken zijn die van korte duur. Lange termijn planning ?????, geen professioneel trainingskamp, oefenwedstrijden (met alle respect) tegen amateurs. 

Tja de beste stuurlui staan aan wal. Maar een kind kan mij uitleggen dat wanneer er geen basis is, op alle fronten (organisatie, bestuur, spelers etc), succes of wellicht handhaving niet vanzelfsprekend is.

Ik hoop op die frisse wind die zal waaien door de hoofden van de organisatie.Een wind die zal zorgen voor passie, gedrevenheid en enthousiasme. En een wind die alle storende factoren uit de club zal doen wegblazen.

Aan het enthousiasme van de goede supporters van de club komt naar mijn gevoel ook bijna een einde.
Gelukkig bijna,...nog even het voordeel van mijn twijfel, hoop dat ze er gebruik van maken.

Paul
Zoetermeer
Maandag 3 juli 2006 om 10:44 uur Quote

jojoma

het is inderdaad onvoorstelbaar dat het maar niet echt van de grond komt.....van de 16 aflopende contracten wordt er 1 verlengt ??? We zijn het eens paul, met name de scouting moet eens iets gaan voorstellen, al die proefspelers is een drama !!!
Maandag 3 juli 2006 om 10:26 uur Quote

Paul

Natuurlijk ken ik de ins-en outs binnen de bestuurskamer van ADO Den Haag niet. Maar het is als prof club of als professionele organisatie onvoorstelbaar dat je de selectie nog steeds niet rond hebt. Ado blijft op die manier maar rond dobberen. Onzekerheid troef.

Wanner staat er iemand op, die slagvaardig is en een team (ook in het veld) kan neerzetten waar een voetbalstad recht op heeft.

p.s. Waar is Dé Stoop trouwens.


We hopen op betere tijden.


Paul.

Maandag 3 juli 2006 om 10:03 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Aad, iDaan, Rob2002, hg, kipf, Edwin, Tante Wil, adorob, Don, T3, rh_vakm, kojak1, ''Haagse Tsaar'', daveadodh, Jordy, Pauladofan, hagenees abroad, jeffcdh, langepino, Haagse Nol, JerryFC, Red, gillah, FC Jeff, BLEISWIJK-1, Kees, JoostJ, Kaos, Dennis72, pwr, LeoH, patje29, Petah, Madmax, john 147, ado_denhaag070 en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -