Robin Straub

wim schreef:

en wat doe je nu met je seizoenskaart :)))
wat denk je zelf? verlengen natuurlijk!! :D. ik kom uit Tilburg (eigenlijk uit Den Haag, maar paar jaar later verhuisd naar Tilburg enz.) dus ik had niet zoveel zin om met m`n vader en broertje telkens op en neer te rijden vrijdagavond naar bijvoorbeeld
ADO Den Haag - BV Veendam. En natuurlijk hopen dat ze volgend seizoen niet de punten weg gaan geven in 6 minuten of het laatste kwartier.

kijk naar twente, heerenveen, willem II, sparta enz. thuis, wij waren altijd de betere maar verloren dan weer de laatste 5 minuten door een kut doelpunt tegen. als we daar gewoon de 3 punten hadden gepakt in plaats van 0 dan hadden we minimaal 12 punten meer als nu. dus stonden we op 44. wat ons dus zelfs bijna recht gaf op europees voetbal. maarja, het is en blijft voetbal, toch?
0
Maandag 11 mei 2009 om 11:48 uur

rose

rien1 schreef:

In ieder geval zeker niet ruilen voor Powel. Wel altijd een speler die tot het uiterste gaat.

Ooievaar schreef:

Gerucht in Rotterdam West. Ruil Rose Powel op handen?
dat klopt ik heb het ook gehoord ik kon het ook niet geloven maar op sparta forums en gasteboeken hebben ze het er ook over
0
Zaterdag 9 mei 2009 om 15:16 uur

rien1

Jacco schreef:

lekker hoor net op RTV West dat Knopper en Ammi niet meedoen zondag...
 Goh, hoe is het mogelijk. Zondag weer geen Ammi.
 Sinds de beruchte wedstrijd tegen Sparta viel hij tegen Willem2 na wat minuutjes al direct uit, vanwege die blessure.
0
Donderdag 7 mei 2009 om 19:51 uur

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht

gokken op wedstrijden

1-0 vlak voor tijd tegen Sparta en dan 2-1 verliezen. 3-0 voor staan bij Willem II en dan 3-3 laten worden, 2-2 scoren en dan gelijk de 3-2 door Feyenoord laten scoren 2-2 bij Heerenveen. Bij de 1-2 werd mooi vrij ingekopt en bij de 2-2 werd totaal niet verdedigd. Verder vlak voor tijd of in blessuretijd de winnende goal van Twente, de winnende goal van Groningen, de winnende goal van Willem II. Welnee de wedstrijden zijn niet verkocht. Keep on dreaming. Het is echt geen domme pech of gebrek aan kwaliteit.
0
Maandag 4 mei 2009 om 21:51 uur

Den Haag For Life

Ik weet niet wat je genoven of gezopen hebt, maar stekeblind ben je in elk geval wél.

Ik zie goed voetbal zonder Wetzel op de bank. Wellicht heb jij aandelen Wetzel, ik in elk geval niet, zouden niet veel meer waard zijn, met hem aan het roer hadden we geen punt meer gepakt.

Overigens heb ik Wetzel medegedeeld na afloop van een training dat ik hem als trainer volstrekt ongeschikt vond, blijkbaar werd die mening net op tijd gedeeld.

Het wordt zeker te druk voor je in het stadion, en speel je liever 1e divisie. Jammer voor jou dan.

Vergeten de overwinningen van 3-0 tegen AZ, de 2-5 uitoverwinning bij Sparta, de 4-0 overwinning uit bij NAC. Ik ben zeker niet stekeblind. Waarschijnlijk jij wel.
0
Maandag 4 mei 2009 om 21:39 uur

Midden-Oost

super fc denhaag schreef:

kum is niet de kum van de eerste helft van het seizoen. wat is er mis met m? zullen wel spanningen zijn denk ik.
Het is gewoon een hele matige verdediger die teveel punten kost willen we hogerop. We hebben een paar hele goede voetballers nodig van het geld van Elia, willen we niet nog zo\`n seizoen meemaken.

Volgend jaar moet de doelstelling zijn om boven VVV, Volendam, De Graafschap, Heracles, Sparta en Willem II te eindigen, dit mag ook wel gezien ons grotere budget.

Naast Kolk en Ricky moet er nog een ervaren keeper bij, rechts-en linksback, linkshalf en een spits.
0
Maandag 4 mei 2009 om 13:34 uur

Kees

Bert schreef:

Ik had aardig de P in en vandaag weer.

Is dan 4e keer scheepsrecht? Gelukkig nog een punt maar het is weer kantje boord allemaal.

5 keer bert. az, feijenioord, sparta, willem 2 en heerenveen.

5 keer op rij voorstaan en uit handen geven. en maar 2 punten uit de laatste 5 wedstrijden
0
Maandag 4 mei 2009 om 00:00 uur

Kees

kojak1 schreef:

ja mooi he,de graafschap en volendam spelen tegen elkaar,en hoe dan ook een van die twee ploegen blijft onder ons staan.roda zal heus niet winnen in rotterdam,dus ook volgende week staan wij,net als het hele seizoen nog boven de streep.en dan gaat het beginnen.we kunnen er zo wel een stel in de aanbieding doen.volgens het forum staat kum wel ergens in de belangstelling.en van elia zijn geld kunnen we volgens mij wel twee of drie goeie spelers ophalen.zondag natuurlijk weer uitverkocht,winnen,erin blijven en hup tweede ring erop.vechten voor een kaartje,zoals vd kallen al een zij.laten we het hopen.
Hoi Kojak,

Ik vind ons tezamen met De Graafschap en Sparta de winnaars van het weekend. Rechtstreeks degraderen zal niet plaatsvinden gezien ons doelsaldo. Ook plek 17 niet meer. Het enige kloterige is wel dat we meoetn winnen want uit die onderlinge wedstrijd tussen Volendam en De Graafschap komt echt wel een winnaar.

Nou ja als nummer zestien(liever niet) blazen we gewoon die jupilerleague clubs om.