Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

vincent64

Jerzy schreef:

Vijfde plaats is alleen haalbaar als we in Apeldoorn met meer dan 15 doelpunten verschil winnen. En ik ben best positief, maar ik denk dat dat toch net iets teveel gevraagd is ;-)
5 FC Volendam 17 8 5 4 29 38 - 23
6 FC Den Bosch 17 9 2 6 29 27 - 24
7 ADO Den Haag 16 7 5 4 26 24 - 20 

ado +4, volendam +15.. 15-4 = 11
dus 12-0 is ook al voldoende :-))
haha nou ja ze weten wat hun te doen staat..

Jammer dat MVV weer heeft gewonnen voor mijn grote voetbalvriend .

0
Vrijdag 16 november 2007 om 22:52 uur

<FCDH>

Liever tegen ADO dan een andere ploeg"
Komende zondag staat de wedstrijd tussen AGOVV Apeldoorn en ADO Den Haag op het programma. John van den Brom, trainer van de ploeg uit Apeldoorn, kijkt uit naar het thuisduel.

"Ik speel nu liever tegen ADO dan tegen een andere ploeg", zegt Van den Brom tegen Omroep Gelderland. "Wij voetballen meestal goed mee tegen een beter elftal. Zij hebben wel wat meer ervaring en veel grote namen, al kan dat ook een zwakte zijn. Ik kijk liever niet naar de tegenstander, zeker op eigen veld gaan we van onszelf uit."

Vorige week verloor AGOVV op eigen veld met 1-4 van TOP Oss. De zware trainingsweek die daarop volgde was echter niet om de spelers te straffen: "Vooral maandag en dinsdag hebben we extra hard getraind. Dat was geen straf voor de nederlaag tegen TOP Oss, dat zat al in de planning."
0
Vrijdag 16 november 2007 om 22:41 uur

<FCDH>

Vloet mag van ADO niet naar Vitesse
Wiljan Vloet was bij Vitesse in beeld om de nieuwe technisch directeur te worden. De Brabantse coach van ADO Den Haag mag de Hofstad echter niet verlaten, weet het Algemeen Dagblad.

Vitesse zag 1 november Paul Streuer naar Shakhtar Donetsk vertrekken. Het kwam daardoor zonder technisch directeur te zitten. Na onderzoek kwamen de Arnhemmers terecht bij Vloet.

Ook als ADO niet terugkeert naar de Eredivisie, zijn de Hagenaars tevreden over zijn oefenmeester. "We zijn tevreden over Wiljan Vloet. Ook als we niet promoveren, willen we hem voor ADO behouden", motiveert technisch manager Peter Hofstede.

0
Vrijdag 16 november 2007 om 22:39 uur

Jerzy

Leidschenveen schreef:

Letten we even op de uitslagen van vanavond? Dit zijn zo`n beetje de meest gunstige die we kunnen hebben. Bij winst zondag kunnen we naar de vijfde plaats en de derde periode ligt ook weer helemaal open. Slechts 1 punt achter GAE en MVV.
Vijfde plaats is alleen haalbaar als we in Apeldoorn met meer dan 15 doelpunten verschil winnen. En ik ben best positief, maar ik denk dat dat toch net iets teveel gevraagd is ;-)
0
Vrijdag 16 november 2007 om 22:33 uur

<FCDH>

hehe
eagles verloren
den bosche bollen verloren
rkc gelijk
nou moeten we wel winnen morgen we kunnen weer inlopen
0
Vrijdag 16 november 2007 om 22:05 uur

vincent64

Leidschenveen schreef:

Letten we even op de uitslagen van vanavond? Dit zijn zo`n beetje de meest gunstige die we kunnen hebben. Bij winst zondag kunnen we naar de vijfde plaats en de derde periode ligt ook weer helemaal open. Slechts 1 punt achter GAE en MVV.
1 RKC Waalwijk 17 10 6 1 36 42 - 23
2 Go Ahead Eagles 17 11 0 6 33 31 - 21
3 MVV 17 9 4 4 31 24 - 18
4 FC Zwolle 17 8 6 3 30 33 - 20
5 FC Volendam 17 8 5 4 29 38 - 23
6 FC Den Bosch 17 9 2 6 29 27 - 24
7 ADO Den Haag 16 7 5 4 26 24 - 20
8 BV Veendam 17 7 5 5 26 29 - 25 

leuk he die competitie waar iedereen van iedereen kan winnen (en verliezen!!)
we hoeven alleen maar "even" te winnen zondag , staan we denk ik 6e, want doelsaldo volendam zullen we wel niet voor bij komen:-)
0
Vrijdag 16 november 2007 om 22:01 uur

Leidschenveen

Letten we even op de uitslagen van vanavond? Dit zijn zo`n beetje de meest gunstige die we kunnen hebben. Bij winst zondag kunnen we naar de vijfde plaats en de derde periode ligt ook weer helemaal open. Slechts 1 punt achter GAE en MVV.
0
Vrijdag 16 november 2007 om 21:55 uur

Advertentie

Uit de ouwe doos

Julius Pasgeld: Voetballen in Den Haag

Als ik ergens geen verstand van heb is het wel van voetbal. En nou kunt u wel zeggen: schrijf er dan ook niet over. Maar als ik alleen maar mag schrijven over dingen waar ik wel verstand van heb, kan ik de tent wel sluiten.
Ziehier dus de mening van een volstrekt onwetende over de incidenten van de afgelopen week tijdens de wedstrijd ADO-Vitesse. Ik heb er drie kranten zorgvuldig op nagepluist maar het enige dat ik eruit kon opmaken was het volgende:

Een groepje jongelui bevond zich even op het veld tijdens de wedstrijd om blijk te geven van ongenoegen over de prestaties van team en trainer.
Er is geen geweld gebruikt.
Er zijn geen vernielingen aangericht.
De stand was toch al hopeloos voor ADO.
Na enkele minuten verlieten de jongelui het veld weer op verzoek van enkele spelers en toegesnelde officials.

Meer ongeregeldheden kon ik niet vinden.
Vervolgens werd de zaak besproken in termen als:

’Even lijkt de hel los te barsten in het Zuiderpark’.
‘Een grote menigte stormde het veld op’.
‘Iedereen moest doodsbang van het veld vluchten’.
‘De ontzetting is nog altijd te lezen in de ogen van de directeur’.
‘De imagoschade is enorm’.
‘Met angst en beven wordt uitgekeken naar de strafmaatregelen van de tuchtcommissie’.

En toen ik dat las kwamen de volgende gedachten bij me op: Heb ik wat gemist? Hebben de journalisten misschien iets achter gehouden? Is voetbal verworden tot een geheimzinnig gebeuren dat je alleen maar begrijpt als je regelmatig op de tribunes te vinden bent? Had de scheidsrechter de wedstrijd niet gewoon kunnen hervatten toen de jongens weer naar hun plaats terugkeerden? Er wordt zelfs wel eens een speler door een andere speler verrot getrapt waardoor de wedstrijd even stilgelegd moet worden om vervolgens weer hervat te worden. Toch?

Begrijp me goed. Ik zeg dit als volstrekte leek. En wie het beter weet moet het me maar eens uitleggen. Graag zelfs. Maar welke termen zijn er nog te vinden als er -God behoede het- ooit nog eens echte ongeregeldheden plaats vinden in Den Haag? Ik bedoel, met doden en gewonden? Terwijl het Binnenhof in vlammen opgaat? Lijdt de mens niet het meest door het lijden dat hij vreest en nimmer op komt dagen?
Ik las de krantenverslagen van het gebeuren nog eens. En als groot liefhebber van complottheorieëën vond ik toch nog iets aardigs. De supporters waren op hun tocht naar het veld wel een politie-eenheid tegengekomen maar konden vervolgens geheel ongehinderd het doorgaans streng beveiligde veld bereiken. Wie had dat van te voren mogelijk gemaakt? Iemand die de beroerde prestatie van de club wilde verdoezelen? Een belangengroepering die wilde verhinderen dat het slechte imago van de club straks ook aan het nieuwe stadion kleeft? Een pressiegroep die de supporters de schuld wil geven?

Heerlijk! Ik moet het voetballen toch eens wat beter volgen.

http://www.juliuspasgeld.nl/voetballen_in_den_haag
0
Vrijdag 16 november 2007 om 19:09 uur

KKH - kalekophagenees

Idd, ik ben een wedstrijd bij manchester geweest op uitnodiging van een manchester fan, ik moest me paspoort laten zien, beiden een verklaring ondertekenen dat als de gast wat deed waarop een straf staat hij zijn seizoenskaart kwijt is en ik een geldboete kreeg.

Lekker bier en zingen met ze alle, in de pauze hebben we 2 mensen een boete van duizenden ponden zien krijgen wegens het veld willen betreden.

Je gaat in het stadion naar een snelrechter, je krijgt een boete, seizoenskaart kwijt, internationaal bekend als hooligan en geen wedstrijd van je club en engels team meer te bezoeken. Doe je het wel en je wordt betrapt dan komt de boete er weer bij, en je kan pas weer wedstrijden bezoeken als je geheel hebt betaald en de periode van 5 of 10 jaar voorbij is van je stadion verbod. tegenwoordig incl. meldplicht.

Daarom vechten de fans daar meestal buiten de zoveel meter rond het stadion met elkaar.

0
Vrijdag 16 november 2007 om 19:04 uur

<FCDH>


Opnieuw rellen Groningen
AMSTERDAM - Opnieuw rellen met scholieren in Groningen. Demonstrerende leerlingen van middelbare scholieren stichtten brand en richtten vernielingen aan.

Gisteren begonnen de rellen in Groningen, vandaag gingen ze door
Vier jongeren zijn meegenomen naar het politiebureau, onder meer voor het afsteken van vuurwerk. Het was de tweede dag dat scholieren in Groningen demonstreerden. Donderdag werden tien scholieren aangehouden.
De leerlingen zijn boos over de nieuwe regels van het ministerie waardoor ze veel meer uren op school zitten dan voorheen.
De scholieren willen dat het aantal lesuren van 1040 wordt teruggebracht tot 960 per jaar.
De actie begon op de Grote Markt. Omdat daar ook de `gewone` markt plaatsvond, werden de scholieren door de politie naar de Ossenmarkt gedirigeerd.
Daar liep de situatie volledig uit de hand. Er werden brandjes gesticht en daar werd met vuurwerk gegooid. Een scholier raakte gewond. Inmiddels heeft de politie het plein `schoongeveegd`, zo meldt RTV Noord.
Het gaat om leerlingen van het Maartenscollege en het Zernikecollege, die in navolging van scholieren van het Augustinuscollege, protesteren tegen de strenge 1040 uur-norm, die onder meer tot langere schooltijden en meer tussenuren leidt. Daardoor blijft er weinig tijd over voor andere bezigheden zoals excursies, vrije tijd en het verenigingsleven.
Sittard
Het Trevianumcollege in Sittard heeft vanmorgen alle ruim 3000 leerlingen naar huis gestuurd. Aanleiding was de overlast die ontstond na een staking van een deel van de scholieren. Die protesteerden ook tegen de 1040-norm. Veel leerlingen gingen buiten het schoolterrein op een rotonde staan, waardoor het verkeer werd gehinderd

net ff een reactie gevraagt van keSSler en hij vindt dat de leerlingen het hele seizoen niet meer naar school mogen hahaha
0
Vrijdag 16 november 2007 om 17:16 uur

Nu online

KaleHans, Erwin vm, Kees, viarijn, Bleek, Aad, vakkiel, James, Priapus_Rex, Sprinkhaan070, Marcie, CrazieD, ADO079, lernst, JvDH, Vak_W, Bertdijkhuizen, Max, LeoH, Ran1972 en 159 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26