Wat zegt Fraser nou, hij vindt dat Kramer op termijn aan Feyenoord moet denken? Denk dat hij er zelf ook al aan zit te denken...

Hebbie hem weer, de hele zomer gillen om Derijck, maakt een fout, moet die weg van meneertje omdat die een fout heeft gemaakt, gelukkig is onze Dannny een foutloos mens ....
Wat lul jij nou stom? Ik was met jou de ENIGE die Derijck geen goed idee vond, en SCHET en HOUTKOOP drama vinden. Alleen Kramer, Malone, Meijers, Zuiverloon, Kanon, Hansen, Van Duinen, Alberg en Kristensen zijn selectiewaardig. Daarachter is het allemaal kut. Van Schet tot Jansen.
0
Zaterdag 30 augustus 2014 om 20:34 uur

Moi

Cambuur zorgt voor spektakel en dompelt naïef ADO in rouw

update SC Cambuur vervolgde vanavond een vliegende start van de competitie met een thuiszege op ADO Den Haag (3-2). De club bleef ook in het vierde duel van de nieuwe editie van de eredivisie ongeslagen. Twee overwinningen en twee gelijk spelen maken voorlopig een subtopper van de ploeg die 2 jaar geleden nog in de eerste divisie speelde.
© anp. © anp. © anp. © anp.
Ook ADO Den Haag leerde dat het moeilijk winnen is in de hoofdstad van Friesland. Van alle clubs uit de eredivisie pakten alleen Ajax en PSV dit kalenderjaar voor eigen publiek meer punten dan het elftal van trainer Henk de Jong. Toch ontsnapte Cambuur in de openingsfase tot twee keer toe aan een achterstand. Michiel Kramer stuitte eerst op doelman Leonard Nienhuis en schoot even later van dichtbij op de lat. Vooral die laatste mogelijkheid was waarschijnlijk wel besteed geweest aan Mike van Duinen, die zich te ziek voelde om te spelen.

Nog geen 20 seconden na de misser van Kramer schoot Bartholomew Ogbeche namens de thuisclub op de lat. De aanvaller werd knap aangespeeld door Dejan Meleg, een van Ajax gehuurde aanvaller uit Servië. Cambuur kwam na 40 minuten enigszins gelukkig op voorsprong. Erik Bakker, de ijverige middenvelder van de thuisclub, schoot raak via het lichaam van de onfortuinlijke Wilfried Kanon (1-0).

Timothy Derijck vierde zijn rentree bij ADO Den Haag even na rust bijna met de gelijkmaker. De van PSV overgekomen verdediger, ingevallen voor de geblesseerde Gianni Zuiverloon, zag zijn kopbal gekeerd door Nienhuis. Na twee mislukte pogingen in de eerste helft was Kramer na 53 minuten wel succesvol. Hij omspeelde de keeper van Cambuur en schoot de bal in het lege doel. Twee minuten later kwam ADO Den Haag op voorsprong na een knappe actie van Xander Houtkoop. De Amsterdammer controleerde de bal met zijn linkervoet en schoot raak met zijn rechterbeen (1-2).

Een domme overtreding van Derijck op Albert Rusnak leidde na 66 minuten de tweede treffer van Bakker in. De middenvelder verzilverde de strafschop koelbloeding, na een schijnbeweging met zijn bovenlichaam. Met een vlammend schot bezorgde Lucas Bijker de thuisclub in de 80e minuut ook nog de zege, al kreeg Michiel Hemmen, die de bal licht van richting veranderde, de treffer op zijn naam.

DHFC070

Kramer doet het wel echt top in zijn eentje hoor. Houdt continu 2 a 3 spelers bezig echt een irritante speler als die niet bij je in het team speelt.
0
Zaterdag 30 augustus 2014 om 19:50 uur

Ron001

Garcia schreef:

1-1 steekbal malone, kramer om keeper heen. Mooie goal. Eindelijk die trommel stil.
Dalijk kopen ze die gekke kramer!!!! En ja ik hoop dat ze die ku...trommel bij ons thuis weigeren!!!