Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Petah

pajam schreef:

Letterlijk stadion uitjagen wellicht niet, maar waarom niet als 1 blok vechten voor duidelijkheid?
Waarom niet massaal eisen dat er transparant gecommuniceerd wordt vanuit China en wanneer dat niet gebeurd met acties aantonen dat we het niet pikken?

Zijn we een volksclub of zijn we dat niet?
Met alle respect ik ben de laatste tijd weinig in het stadion te vinden maar durf te wedden jij nog minder

Jij hebt het over volksclub maar wie zegt dat t merendeel van de mensen niet achter uvs staat of ig een hoop

Ik heb niet het idee dat jij of AadWeet wat er onder de supporters speelt

Jullie hebben je eigen gedachten en dat is prima die moet je ook vooral ventileren maar dat zegt niet dat die gedachten massaal onder de supporters leeft
Maandag 27 januari 2020 om 16:53 uur Quote

GroenGeelHart070

123456789 schreef:

ja, maar zo is Nederland toch. een keer winnen en het is alleen positief maar dan een keertje verliezen en alles is kut. Geef ze nog wat tijd.
Precies, Pardew staat nu op 3 punten uit 2 wedstrijden. Met dat moyenne zijn we er aan het eind.
Nacompetitie is lastig, maar directe degradatie moet gewoon ontlopen worden.
Al hebben ze pas korte tijd met de selectie, ik zou graag wat herkenbare patronen gaan zien.
En wie eerder opmerkte dat Summerville eruit gelaten moet worden is niet goed. Natuurlijk leidde hij met balverlies de 1-0 in, maar hij moet niet meer zakken. Als juist hij diep blijft zal de verdediging van de tegenstander ook niet meer zo hoog opkomen
Maandag 27 januari 2020 om 12:37 uur Quote

123456789

Eeuwig Den Haag schreef:

Vind de stemming wel heel negatief nu opeens. Utrecht uit verliezen is geen schande. Utrecht speelt met hele bewegelijke, technisch vaardige en snelle middenvelders en aanvallers. Hier zijn we gewoon slecht tegen. Ik denk dat het zaterdag al een heel ander verhaal tegen Vitesse gaat zijn. Die spelen totaal niet verfijnt en hebben niet die hele technische en bewegelijke voetballers . Liggen ons echt vele malen beter.

Als we hier kansloos van verliezen en vervolgens ook van Sparta, mogen we pas echt concluderen dat het drie keer niks is. Maar ik zie dit simpelweg gewoon niet gebeuren.
ja, maar zo is Nederland toch. een keer winnen en het is alleen positief maar dan een keertje verliezen en alles is kut. Geef ze nog wat tijd.
Maandag 27 januari 2020 om 12:29 uur Quote

Aad

Bolskie schreef:

Precies, het maakt eigenlijk niets uit wie nu de schuldigen is. We hebben nu eenmaal uvs als aandeelhouder en hebben meerdere keren al aangeven de aandelen niet te willen verkopen. Ja moet/kan je dan doen? Helemaal niets en maar hopen dat alles goed komt. En dan kunnen we uvs wel blijven de schuld geven, maar wat mij betreft kunnen hun er weinig aan doen de club was op te halen voor een prikkie en niemand wilde alleen hun trokken de portemonnee dus hebben we het met hun te doen. Of je nu voor of tegenstander bent .
Ik ben op zeker geen voorstander van UVS (Wang). Vanaf moment 1 niet geweest.

Maar ze hebben door hun geldstortingen de club voor een faillissement behoedt. Want zonder dat was de tent allang dicht geweest.

Ergens nog wel medelijden met die Chinezen. Ze zijn met ambitieuze plannen begonnen toen ze de club overnamen maar ze kochten de verkeerde club. En daarna zijn ze een hele tijd door Manders het bos ingestuurd. Nu die verdwenen is proberen ze de zaak weer energiek aan te pakken maar daarbij nemen ze, zoals ik het zie, (weer) de verkeerde beslissingen. Geld overmaken en het uitgeven daarvan overlaten aan een passant als Pardew. Zonde, zonde, zonde.
Maandag 27 januari 2020 om 10:22 uur Quote

Advertentie

BLEISWIJK-1

gillah schreef:

Elke ontslagronde wordt hier toegejuicht onder het credo `grote schoonmaak`, maar als je het van een afstandje bekijkt zit ADO al jaren in een dalende lijn.

Belofte toen UVS het overnam was een begroting die richting de 25 miljoen ging. UVS zou structureel geld in de club steken en de commerciƫle inkomsten zouden flink omhoog gaan.
-structureel geld is nooit gekomen
-commerciele inkomsten zijn alleen maar gedaald
-toeschouwersaantal is gedaald, met name op Zuid
-de selectie is nauwelijks meer wat waard

En nu worden er al helemaal dramatische beslissingen genomen. Er wordt een hoop geld uitgegeven aan spelers die ervoor moeten gaan zorgen dat je erin blijft. Niet degraderen is natuurlijk belangrijk, maar de spelers die nu zijn gehaald zijn totaal geen garantie dat je er ook daadwerkelijk in gaat blijven. De man die de spelers heeft gehaald kent de competitie niet, en degene die de competitie wel kennen, kennen de spelers niet die gehaald zijn.
Over dat laatste kan je best gelijk hebben. Maar geef ze eerst even de tijd. Zaterdag weer een pot. Dan kan alles weer anders zijn.
Zondag 26 januari 2020 om 21:10 uur Quote

Mike

Bleek schreef:

Wordt tijd dat dit eens serieus wordt opgepakt. Te beginnen met het vertrek van Lex jr. Schijnt donderdag te gaan gebeuren....
En dan meteen ook dat clubje om hem heen ajb, zoals die van Weelden. Wordt tijd dat er een hele nieuwe groep komt.
Zondag 26 januari 2020 om 16:24 uur Quote

Bleek

LeoH schreef:

Als je langdurig de contracten verlengt dan ligt idd niet de prioriteit bij de scouting/jeugd.......wanbeleid
Wordt tijd dat dit eens serieus wordt opgepakt. Te beginnen met het vertrek van Lex jr. Schijnt donderdag te gaan gebeuren....
Zondag 26 januari 2020 om 16:06 uur Quote

Law

We hebben sowieso buitenspelers nodig en een creatieve middenvelder.

Elke club heeft minimaal 1 goede speler langs de flanken. Op dit moment wij geen. Is een uiterste noodzaak...daarbij is de creatieve middenvelder ook bittere noodzaak.

Het is ergens logisch dat Pardew kiest voor de 0 maar je moet wel een plan B hebben nadat die 0 niet meer op het scorebord staat. En het leek er ergens op dat er geen rekening was gehouden met een plan B. Als je tegen ploegen speelt met veel bewegende spelers dan ga je in deze formatie voor schut.
Had vrijdag echt het gevoel dat ik naar een soort rugby zat te te kijken mbt ons spel. Vrijwel alle ballen werden opzij gespeeld of naar achter en bij tijd en wijle werd de bal half blind naar voren geschoten om terrein winst te boeken.

De 0 houden is uiteraard belangrijk maar je moet zelf ook echt stootkracht hebben. We kunnen niet verwachten dat iedere kans maar gelijk raak is.

Hoop dat we nog een speelwijze kunnen creƫren met bewegende spelers...looplijnen etc. Want met tafelvoetbal voetbal gaat het lastig worden om te handhaven in de eredivisie

We houden de moed erin dat sowieso hoe lastig het ogenschijnlijk ook is. Den haag till i die!!!
Zondag 26 januari 2020 om 11:30 uur Quote

janjazz37

grijze gek schreef:

Hmmmmmmm laat maar, heb het antwoord al gevonden van kranenburg


Ricky van den Bergh per direct weg bij Kranenburg. John van Kuijeren: Het overvalt me totaal

Geplaatst op zaterdag 25 januari 2020 om 17:00 uurVanmiddag was een zwarte dag in de geschiedenis van WV Kranenburg. Er werd niet alleen met 12-0 verloren, ook moesten 2 spelers vroegtijdig het veld verlaten na een rode kaart. Na de wedstrijd kondigde Ricky van den Bergh aan per direct zijn taken neer te leggen. Wij spraken een verbouwereerde John van Kuijeren kort na het bekend worden van het opstappen.

Van Kuijeren tegenover deze website: Het overvalt mij ook, ik zag het niet aankomen. 12-0 is natuurlijk een verschrikkelijke uitslag maar we missen nogal wat spelers.

Op het hoe nu verder was van Kuijeren kort: Ik heb het zelf net gehoord, nogmaals, het overvalt me en ik moet met een aantal anderen gaan nadenken hoe we dit nu moeten oplossen met elkaar. We hebben de eerste periode en als iedereen er is hebben we een prima ploeg.
Club draagt mijn naam. Wat er daarmee gebeurt, doet me altijd wel wat.
Vanaf zelfs de tijd dat ze op Ockenburg speelden.
Zondag 26 januari 2020 om 02:58 uur Quote

Barend

jajoh schreef:

Voorop gesteld dat ook ik gisterenavond de hele boel bij elkaar schold (van binnen) en de teleurstelling van het getoonde spel en de opgestelde spelers niet kon verbergen voor vrouw en kids... De hoop, met de komst van nieuwe trainers en spelers, op een strijdvaardig Den Haag die elke grasspriet opvreet en na de wedstijd kotsend het veld verlaten omdat er meer dan alles gegeven is deed mij ook veel zin krijgen in deel 2 van het seizoen. Ik vestig mijn hoop nu erop dat Pardew, na het eerst zelf willen proberen, nu echt even met Jol om de tafel gaat zitten voor advies nu de NL competitie toch iets ingewikkelder voor hem lijkt dan verwacht en gedacht. En ik hou mij vast aan de gedachte dat het gewoon niet mag en kan fout gaan dit seizoen!!! Degraderen mag nooit meer gebeuren!!

Wat ik niet begrijp ik dat er zoveel mensen blijven herhalen dat Groenendijk met wat investeringen het nog beter had gedaan of de boel weer draaiende had gekregen! Groenendijk had nooit bij moeten tekenen want het was allang duidelijk dat de chemie weg was. Vasthouden aan hetzelfde systeem had blijven gebeuren, ook met nieuwe spelers. Iedereen liep te klagen over het getoonde spel, inzet en de eeuwige excuses na weer een kutwedstrijd van zowel meijers als Groenendijk. Nee, het is niet veel beter nu maar om te lezen hoeveel supporters nog net niet van het dak afspringen of op z`n minst ervoor dat medeshouters naar de fles grijpen is echt in en in triest. Wacht eerst nog een paar wedstrijden af (ook al dringt de tijd) en zie deze eerste twee wedstrijden als generale repetities die ervoor gaan zorgen dat er vanaf komend weekend ECHT een verschil gezien gaat worden.

Enige wat ik serieus beschamend vond was de wissel 4 minuten voor tijd van Meijers bij een 4-0 achterstand. Dat trainers dat nog steeds doen met ervaren spelers die al jaren rondhobbelen zal ik nooit begrijpen.
"Enige wat ik serieus beschamend vond was de wissel 4 minuten voor tijd van Meijers bij een 4-0 achterstand."

Dat vond ik ook.
Wat was daar nou de zin van? Wilde Pardew soms 5-0 voorkomen?! Lekker belangrijk.

En als we het toch over "beschamend" hebben. Wat te denken van een voetbalprof van 31 jaar die ................een penalty mist?!!
Zaterdag 25 januari 2020 om 22:25 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

bimboembam, FFL, Heino, yesyes, pajam, Bastiano, john 147, Bert, Tommy, FCDHZwoude, Kees en 81 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo PSV
0-3
15 februari 2020

Volgende wedstrijd

Logo sc Heerenveen Logo ADO Den Haag
Vandaag, om 19:45 uur
Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 22 - 53
2 AZ 22 - 47
3 Feyenoord 22 - 43
4 PSV 23 - 42
5 Willem II 23 - 41
6 Vitesse 23 - 38
7 FC Utrecht 22 - 35
8 FC Groningen 23 - 35
9 Sparta R'dam 24 - 30
10 Heracles 23 - 29
11 Heerenveen 23 - 29
12 FC Twente 23 - 27
13 FC Emmen 23 - 26
14 Fortuna Sit. 23 - 24
15 VVV-Venlo 23 - 24
16 PEC Zwolle 23 - 22
17 ADO Den Haag 23 - 17
18 RKC Waalwijk 24 - 12