Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

marcellino schreef:

laten we er maar over ophouden het is het zelfde elftal als vorig jaar toen speelde we degadatie voetbal en nu is het ineens het collectief.

 

De zes spelers maken de rest beter al heb ik geen hoge pet op van Kum,Pique,Ammi,Boschaard,leeuwin en in mindere maten coutinho(zeer goede lijn keeper maar op hoge ballen zeer slecht)

 

maar we zien het volgend jaar wel als we nijland .brouwer en dat soort spelers hebben i.p.v. de zes voetballers.

 

Den haag sppeld goed en kan zeker nog beter als ze in de achterhoede betere spelers halen.

 

Ik vind daarom dat we ook niet moeten praten over de zes die moeten we gewoon behouden we moeten praten over de achterhoede want die kan beter

Ben het toch op een aantal punten met je oneens.

 

Met "goede lijnkeeper" doe je Coutinho heel veel te kort.

Oké, hoge ballen zijn niet zijn favoriet, maar daar zijn in de achterhoede afspraken over gemaakt.

De meerwaarde van Coutinho zit vooral in zijn rust, het sturen/coachen van achteruit, het altijd aanspeelbaar zijn (!), zijn goede voortzettingen/passes en het "voor" de goal keepen (op tijd uitkomen, 1-tegen-1).

Allesbehalve kwaliteiten die je bij een "lijnkeeper" terug vindt.

Vergeet ook niet dat bijv. de tegengoal tegen Willem II van ruim buiten het doelgebied werd gekopt. Daar zie je zelden of nooit meer een keeper ingrijpen, zelfs Stekelenburg niet met zijn 2 meter en reputatie als "wereldkeeper".

 

Kum en Leeuwin zijn wat mij betreft volwaardige eredivisie spelers, die ook "linkerrijtje" waardig zijn.

 

Nijland heeft bij Groningen bewezen de Eredivisie aan te kunnen.

 

Jordy Brouwer valt bij Liverpool buiten de boot vanwege de nieuwe regels die sinds dit seizoen gelden, waarbij clubs al voor het seizoen aan moesten geven welke 25 spelers dit seizoen gaan spelen. Hiervan moesten ook nog minimaal 5 spelers "home-grown" zijn, oftewel al 5 jaar in Engeland voetballen.

Uitzondering op deze regel wordt alleen gemaakt voor "home-grown" spelers onder 21, jongens dus die al vanaf hun 15e in Engeland voetballen.

Aangezien Jordy 22 is en pas 3 jaar in Engeland is had hij dus bij de eerste 20 spelers van de A-selectie moeten zitten.

Maar daar zit met Kuijt, Torres, Jovanovic, Babel, N'Gog al het een en ander voor maar 2 plaasten op het veld. En met Ecclestone en Amoo heeft Liverpool ook nog jongens beschikbaar die wel binnen de regels kunnen doorschuiven naar de A-selectie.

Ik denk dat hij zomaar de uitzondering kan zijn op de regel dat Hagenezen die (terug) komen het niet redden.

 

En als we dan nog bijv. Jan-Arie van der Heijden en Alexander Büttner kunnen ophalen bij Ajax/Vitesse (verdienen samen waarschijnlijk minder dan Rado wil hebben) heb je bewezen spelers mèt toekomst!

Spelers die weg moeten bij hun clubs, dus niet veel (misschien wel niets!) hoeven te kosten en, wat toevallig, dezelfde zaakwaarnemer hebben als Jordy Brouwer.

Dus beste Mark vd Kalle: als je met Sören Lerby om de tafel zit om de deal met Jordy Brouwer rond te maken, gooi dan gelijk een visje uit naar vd Heijden en Büttner.

Oh ja, en als er dan toch een package gemaakt kan worden met Sören, dan graag Derk Boerrigter ook nog in ons kerstpakket graag ;-))

0
Donderdag 23 december 2010 om 21:53 uur

marcellino

Bert schreef:

Ik begrijp dat het wennen is dat Ado succes heeft.

 

Jij gedraagt je hier als een Calimero met zulke shouts.

 

Probeer eens vooruit te kijken in positieve zin.

dus als ik het goed begrijp moet ik geen visie hebben en gewoon afwachten wat er op ons af komt.

 

Dit beleid hebben ze jaren bij den haag gevoerd en daar is niks van terecht gekomen.

 

We hebben nu spelers met Rado,Kubik,Bulykin en een verhoek,immers en toornstra in goede doen die het elftal maken wat het nu is.

 

We mogen blij zijn dat de eerste drie spelers zich in de kijker willen spelen om zo een goed contract of transfer te maken naar een club die wel aan hun verwachting kan voldoen.

 

Willen deze spelers blijven tuurlijk wel maar dan moet je daar wel het geld voor hebben.geld wat er niet is.

 

Dan verhoek deze speler mocht vertrekken vorig jaar naar Nec gelukkig wou wesley daar niet naar toe en is hij gebleven kunnen we deze speler houden volgend seizoen,ja als er een externe geld schieter komt anders is hij weg.

 

Immers in de belangstellling van diverse clubs is deze te houden nee want hij is gebleven omdat zijn gedroomde transfer afketste maar dat zal volgend jaar niet gebeuren.

 

Toornstra ook in de belangstelling van diverse clubs is deze jongen te houden waarschijnlijk niet.

 

Je praat hier over 6 spelers die zeer belangrijk zijn voor den haag.komt ook nog eens bij dat deze spelers zeer goed bij elkaar passen.

 

Het geluk dat je spelers aan trekt die het zo goed met elkaar vinden is zeer klein of je moet spelers aantrekken met zeer veel kwaliteit en ik denk dat we daar geen geld voor hebben.

 

sterker nog de gemeente den haag kijkt mee en zolang je nog schulden hebt is er weinig mogelijk.

 

Het verhaal v/d Brom ga ik gedeeltelijk in mee hij laat den haag aanvallend voetbal spelen ,maar we moeten niet vergeten dat het met de spelers die we nu hebben ook wel kan.

 

Ook hier zijn de drie spelers die er bij zijn gekomen heel belangrijk in.

 

Vooruit kijken doe ik zeker en ook in positieve zin maar we moeten de realiteit niet verliesen.

 

Ik geniet van dit jaar want het word een mooi jaar maar termen als we gaan europa in is voor mij iets te positief,we hebben daar niets te zoeken en zeker niet als bepaalde spelers ons gaan verlaten.

 

Ik heb er geen zin in dat er dalijk weer relletjes zijn omdat supporters zich al rijk hebben gerekend en zich door een teleursteling niet in kunnen houden want ook dat hebben we te vaak bij den haag mee gemaakt.

0
Donderdag 23 december 2010 om 11:28 uur

Ooievaar

K.B schreef:

Jezus man kap is met dat huilebalken!


Als jongens weg willen gaan ze toch lekker, of het nou een verhoek of een buijs is.

Graag of niet en ze weten zelf ook wel dat er geen grotere club komt kijken op dit moment en bovendien wordt er achter de schermen gehandeld met Nijland, dus laat die gasten gaan, cashen, andere jongens aantrekken en opvullen met jongens als Visser en gaan!

Ja snap dat paniekzaaierij ook niet zo. We staan er goed op, zijn als het even meezit dadelijk uit de rode cijfers. Tuurlijk jammer als de oostblokjongens zouden verdwijnen., moet ik ook nog maar zien, die jongens zijn wel 31 maar er zullen ontgetwijfeld nieuwe goede jongens voor terugkomen.

 

We staan er goed voor, andere clubs zullen fors terugmoeten. Dus een ieder kan zijn eigen conclusies trekken.

En mocht Verhoek toch voor veel geld vertrekken, dan is dat zeker een ADOlating - so to speak - maar als daar veel geld tegenover staat, dan kun je daar leuk boodschappen mee doen.

 

De club leeft in elk opzicht, dus absoluut geen reden tot paniek. Voorlopig is er nog niemand weg. Althans die er toe doet(...)

We groeien. Dus geen reden tot prakiseren.

Goed om Brom vast te leggen. Heel belangrijk!!

 

0
Woensdag 22 december 2010 om 19:03 uur

ADODENHAAG

Leiden schreef:

Ik zie het minder somber: het belangrijkste is dat we een goede coach hebben en rust in de tent. Sommige spelers balden matig onder Atteveld/Wetzel en zijn enorm gegroeid onder vdBrom. Met de jeugd die we hebben, moet er goede doorstroming mogelijk kunnen zijn.

 

En daarbij: in de zomerstop zijn er zat goede voetballers transfervrij, omdat er veel clubs zonder centen zitten. Als je dus een financiële slag kan slaan met de verkoop van een aantal spelers; is jammer dat ze weggaan, maar die pieken kunnen we ook goed gebruiken.

 

En daarbij: als we echt europees gaan, kan ik me voorstellen dat een aantal spelers toch echt nog wel een jaartje wil blijven.

Precies goed uitgelegd. Steeds meer clubs komen in de financiële problemen en moeten afstand doen van veel spelers. Ik weet zeker dat vd Kallen daar aan heeft gedacht toen hij het gesprek had met Rado. Als Rado 3,5 ton wilt en in de zomerstop komen er wel 8 controlerende middenvelders transfervrij te staan die voor 2,5 ton willen ballen (er zitten altijd wel 2 of 3 goede bij) dan bespaar je een ton. We moeten niet straks met hoge salarissen opgescheept zitten terwijl prima voetballers zonder werk zitten. Goede beleidvoering dus.

0
Woensdag 22 december 2010 om 14:19 uur

Leiden

Ruudje16 schreef:

Och, och, och....................

 

En ik had zo'n goeie bui

Ik zie het minder somber: het belangrijkste is dat we een goede coach hebben en rust in de tent. Sommige spelers balden matig onder Atteveld/Wetzel en zijn enorm gegroeid onder vdBrom. Met de jeugd die we hebben, moet er goede doorstroming mogelijk kunnen zijn.

 

En daarbij: in de zomerstop zijn er zat goede voetballers transfervrij, omdat er veel clubs zonder centen zitten. Als je dus een financiële slag kan slaan met de verkoop van een aantal spelers; is jammer dat ze weggaan, maar die pieken kunnen we ook goed gebruiken.

 

En daarbij: als we echt europees gaan, kan ik me voorstellen dat een aantal spelers toch echt nog wel een jaartje wil blijven.

0
Woensdag 22 december 2010 om 13:59 uur

Kees

De financiën worden steeds belangrijker in het betaalde voetbal en zeker dat je je financiële huishouding in orde hebt. NAC is het eerste slachtoffer met een punt aftrek in de eredivisie en er gaan er nog veel meer volgen. Clubs als Roda en NAC gaan nog hele zware tijden tegemoet. Die komen echt nog aan de beurt.

 

We zijn nu veilig en die laatste vijf a zes punten halen we echt nog wel binnen.

 

Met andere woorden: Toornstra, Buijs, Verhoek en Immers voor goed geld verkopen. Heb je nog 8 maanden om aan een nieuw elftal te bouwen en zijn we eindelijk financieel kerngezond.

 

ps Ik denk niet dat ik met deze shout mijn vriendenkring heb uitgebreid.

0
Dinsdag 21 december 2010 om 14:31 uur

Advertentie

ADODENHAAG

Aad schreef:

Nou Kees, ik zal mijn gedachten daarover met jou en de andere shouters delen. Het is tenslotte bijna Kerstmis en dan is delen bijna een noodzaak ;)

 

Wat betreft de eerste lijken mij zaken te doen tenzij Ling andere plannen met hem heeft.

Bulykin en Rado zijn zeer problematisch. Bulykin heeft (nog) een transfersom en beiden vallen behoorlijk buiten de salarisnorm van ADO.

 

Brouwer mag geen probleem vormen. Liverpool wil van hem af en hij lijkt mij nog geen grootverdiener.

 

Gezien mijn opmerking over Rado en het feit dat ik Rankovic nooit meer zie terugkomen op het niveau dat hij in de erdivisie zou moeten hebben zie ik Buijs gewoon blijven.

 

Verhoek heeft denk ik zijn langste tijd bij ons gehad. Ik zie hem tijdens de winter nog niet vertrekken maar aan het eind van het seizoen is hij weg. Wat ik je (John van der) Brom;

 

Immers is een apart geval. Als hij al vertrekt is het naar de serie C omdat hij bij zijn ouders wil zijn. Voor de rest zie ik niet dat hij voor welke hoger dan ADO te kwalificeren club een aanwinst zou zijn die tot kwaliteitsverbetering leidt. Hij is een hardwerkende speler die voor ons zeker waarde heeft maar dat is dan ook alles.

 

Het Elia-verhaal met aan ons toekomende percentages is erg vaag. Bovendien scoort hij weer voor de HSV dus komt zijn transferwaarde weer enigszins op peil en dan is het maar de vraag of er een club is die + 15 mio voor hem op tafel legt.

 

Pellatz is met de idee gekomen dat hij een meer dan redelijke kans had de eerste man te worden. Na 19 wedstrijden staat Coutinho nummer 2 in het CADD klassement en is hij voor Van der Brom onomstotelijk de vaste nummer één.

Komt Zwinkels terug dan zal Pellatz volgens mij aan het eind van zijn contract graag verdwijnen.

Wat dacht je van Zwinkels weg en Pellatz 2e keeper?

 

Verhoek vertrekt niet, anders voor een goed bedrag. Die Italiaanse clubs zijn bij Immers uit beeld, die gaat al helemaal niet weg. Buijs wilt graag blijven, hij wilt niet naar een andere Eredivisieclub heeft die ook aangegeven die maakt het seizoen bij ons af.

 

Rado maakt het seizoen af en die kijkt dan of er betere aanbiedingen zijn, zo niet, dan blijft 'ie. Bulykin precies hetzelfde maar de kans dat hij een club vindt is groter dan Rado. Er is gewoon een grotere vraag naar spitsen dan controlerende middenvelders.

 

Brouwers, waarom zouden we daar niet uitkomen. ADO is het beste wat hij kan krijgen, hij moet zich in de kijker spelen anders komt hij nooit verder dan Haaglandia. Nijland, ik ben benieuwd.. geen idee hoe de gesprekken gaan. Maar het vertrek van Afellay zal niet een transfer in de weg moeten zitten.

 

Ik zal Zwinkels en Bosschaart aangeven dat dit hun laatste seizoen is in Den Haag!

 

We gaan het zien!

0
Zondag 19 december 2010 om 16:38 uur

michel

ADO Den Haag richt zich ook op Nijland'

ADO Den Haag hoopt de selectie in de winterstop verder te kunnen versterken. Naast Jordy Brouwer moet ook Stef Nijland de overgang maken.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad zaterdagochtend. Nijland staat onder contract bij PSV, maar komt daar niet aan spelen toe. De 22-jarige aanvaller speelde dit seizoen zelfs nog geen minuut.

ADO Den Haag hoopt te profiteren van de onvrede van Nijland, die vorige week al aangaf hoe dan ook aan spelen toe te willen komen. "Ik wil spelen, het liefst voor PSV. Maar als dat niet kan, moet ik naar een andere club. En ik twijfel er niet aan dat ik de meeste clubs in de Eredivisie kan versterken", zo waren zijn woorden

0
Zaterdag 18 december 2010 om 10:54 uur

<FCDH>

Eredivisieclubs lijden 72 miljoen euro verlies
Uitgegeven: 17 december 2010 11:47
Laatst gewijzigd: 17 december 2010 11:52

AMSTERDAM - De clubs uit de eredivisie hebben over het seizoen 2009/2010 samen 71,8 miljoen euro verlies geleden. Dat is bijna 41 miljoen euro meer dan het jaar ervoor.

© NU.nl/Robert van RingelensteinDe KNVB maakte deze cijfers vrijdag op een persconferentie bekend. Eerder deze week meldde de voetbalbond al dat zes clubs op het hoogste niveau onder curatele van de KNVB staan.

De clubs uit de Jupiler League, het tweede profniveau, lieten aanzienlijke betere cijfers noteren. De achttien clubs leden samen anderhalf miljoen euro verlies, 8,5 miljoen euro minder dan in het seizoen 2008/2009
 

0
Vrijdag 17 december 2010 om 12:47 uur

JB

JB schreef:

Hé Kees,

 

mijn bericht van een week mof 6 geleden gemist:

 

Belofte maakt schuld!

Bij het aantrekken van "onze" slager uit Moskou was ik nogal kritisch maar beloofde er op terug te komen als hij mij van het tegendeel zou overtuigen.

En daarom hierbij het bericht dat deze week op de clubpagina van mijn hattrick-clubje verscheen:



Bulykin - Булыкин

Daar waar ze bij ADO druk bezig zijn om de middelen te vinden om Dmitri Bulykin langer in Den Haag te houden, is het management van CSKA Polifinario er al wel in geslaag om zijn jongere broer (een briljant middenvelder) Sergei Bulykin vast te leggen!

Hartelijk welkom, Sergei!

Хотя ADO Гааге ищет деньги для продолжения пребывания русских нападающий Дмитрий Булыкин, руководство ЦСКА Polifinario удалось подписать его младший брат Сергей, который является блестящим плеймейкером.

Добро пожаловать к вам, Сергей!

:P

Woensdag 3 november 2010 om 17:46 uur

En voor het niet weten (zou zo maar kunnen):

 

Hattrick.org is een voetbal management spel op internet met fictieve clubs en fictieve spelers.

 

Die spelers (zo'n 11.000.000) hebben dus ook fictieve namen, maar door hetr random toekennen van voor- en achternamen onstaan soms mooie combinaties.

 

Zo zit er in het spel bijv. 1 Aad Mansveld. Maar die is helaas niet te koop, die zit al bij een andere ADO-supporter.

En precies 1 Lex Schoenmaker. Helaas ook niet te koop.

De enige Dicky Advocaat zit bij een Utrecht supporter en die gaat daar ook nooit meer weg.

 

Een Dmitri Bulkykin zit er (nog) niet in, vandaar Sergei als best haalbare alternatief.

En die gaat bij mijn team ook nooit meer weg. ;-))

0
Vrijdag 17 december 2010 om 09:39 uur

Nu online

DHFC070, Keepthecashalive, RickZ, ADO079, Sprinkhaan070, rien1, Marcie, den haag, Edwin, Langebach2, adorob, 015, ADO73, Ronaldo, CrazieD, Superjantje, lernst, James, Erik070, Jurriƫn, Kees, FFL, RemcoOnX, fcdh-denhaag, Bastiano, pitbull, Marko1969, kako, t e en 199 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24