Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Johannes

Kees schreef:

Wat een volgens mij onterechte drukte over verkoop van Derijck en Kum.

 

Een binnenlandse transfer van een speler van ADO zie ik absoluut niet plaatsvinden. Geen enkele club, behoudens Twente, heeft voldoende contanten om zo'n transfer te willen bekostigen. Alleen wanneer Ajax alsnog Suarez verkoopt gaat er mogelijk nog wat gebeuren. Op dat moment zullen er echter hooguit transfers m.b.t. spitsen/nummers 10 plaatsvinden.

 

Hooguit zullen er spelers verhuurd of geruild worden. dat zie ik echter niet gebeuren met onze belangrijke spelers.

 

Kortom: een hele hoop drukte om niets.

Daar heb je het nou net: Derijck stond in de belangstelling van Anderlecht en Kum heeft die link met Duitsland, waar de clubs ook best wat te besteden hebben.

 

Verder nog een compliment voor jou Kees voor je onvoorwaardelijke steun aan Pascal. Die trouw is wel waar supporter zijn over gaat. Ik ben geen fan van de voetbalkwaliteiten van Pascal, maar ik herken de positieve dingen die jij noemt ook. 150 wedstrijden voor ADO is ook niet zomaar iets, dat zijn er niet heel veel die dat achter hun naam hebben.

0
Vrijdag 7 januari 2011 om 11:29 uur

Frans

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik breek mijn hoofd op het technische verhaal achter deze twee aanwinsten. Jordy Brouwer logisch, we zijn voorin dun bezet. Hulst, Vicento en Ignacio zijn te licht.

 

Die n´Toko kan ik niet plaatsen. We hebben achterin Pique, Derijck, Kum, Ammi, Leeuwin en Bossie. Hij is voor 2 1/2 jaar gehaald. Brom kent ´m. Ik trek toch de conclusie dat Derijck wellicht verkocht wordt voor een mooie zak centen.

 

Beste Supporter Leidschenveen,

 

Is allemaal vrij logisch omdat van de 6 spelers die jij noemt

er minimaal 3/4 geen contract meer krijgen e/o misschien elders

gaan voetballen door belangstelling van meerdere clubs....

Met name AZ is zeer gecharmeerd op het moment in Derijck....

Ook voor Kum is er belangstelling dus een dubbele bezetting mede door de terugslag van Ranko is dus vrij logisch.

 

groeten Frans

0
Donderdag 6 januari 2011 om 14:53 uur

Haagsebluf

Oud-AGOVV'er N'Toko leeft nog
maandag, 01 november 2010 13:53
Een supporter van AGOVV Apeldoorn vroeg zich tijdens de meest recente donderdagochtendtraining nog hardop af: "Waar is Chiro N'Toko eigenlijk gebleven? ".

Niemand die hem duidelijkheid kan verschaffen, de Congolees die de voorbije seizoenen op Berg en Bos speelde, leek van de aardbodem verdwenen nadat hij zijn aflopende contract bij AGOVV niet wenste te verlengen.

N'Toko fans hoeven echter niet wanhopen. De voorstopper met de kekke kapsels leeft nog. Vrijdagavond dook hij in Maastricht ineens in de catacomben van stadion de Geusselt op. Hij wkam zijn voormalige ploeggenoten - al zijn dat er niet zo heel veel - Feliciteren met de winst op MVV.

Zijn status? N'Toko, die naar verluidt voor hem prima clubs als Heracles en ADO Den Haag liet schieten, is nog immer clubloos...


Dit bericht komt van begin November..

0
Donderdag 6 januari 2011 om 11:53 uur

Yo

Aad schreef:

AZ kan Toornstra niet betalen. Afas is geen DSB (ofwel suikerome Dirk).

ik denk dat AZ voor Dereijk gaat aangezien Moreno in belangstelling staat van verschillende clubs.

0
Donderdag 6 januari 2011 om 11:44 uur

Haagse Roel

;) schreef:

alleen om jou te gallen halen hem al Kees ;)

Den Haag/Voorburg , 5 jan. 2011

Van een onzer verslaggevers :

 

Shouter Kees van fansite CADD is als voorzitter en enig lid van de fanclub Bossie benaderd door de RvC om namens hen met Bossie te onderhandelen over een nieuw 1 jarig contract. Ado ziet in Bosschaart voor het komend seizoen alleen nog een rol weggelegd als stand-in wanneer er geen enkele speler meer beschikbaar is.....de aanbieding is ten opzichte van zijn huidige contract wederom drastisch verlaagd. 

 

Kees :  "Dit heb ik zien aankomen , Pascal komt er met ADO niet uit. Het voorstel van ADO is te schandalig voor woorden. Ik begrijp er ook niets van , Pascal heeft een  doorslaggevende rol gespeeld bij de huidige successen van ADO dit seizoen ".

 

Pascal heeft al enkele aanbiedingen binnen van gerenommeerde clubs uit Engeland en Duitsland . 

 

Pascal wil graag zijn imposante carriere afsluiten bij ADO , ik zou zeggen gelijk toehappen , maar dan dient ADO wel met munten op tafel te komen. Ik ga met Pascal om de tafel maar vrees dat dit zijn laatste seizoen bij ADO is.

0
Woensdag 5 januari 2011 om 23:39 uur

Advertentie

;)

 

 

 

'Na VVV, Willem II en NAC is ADO vierde club die Meeuwis wil inlijven'
Woensdag, 5 januari 2011 om 16:31

Marcel Meeuwis wil bij Borussia Mönchengladbach vertrekken omdat hij daar amper aan spelen toekomt, maar andere clubs hebben beduidend meer vertrouwen in de kwaliteiten van de middenvelder. ADO Den Haag heeft zich woensdag als vierde Nederlandse club voor hem gemeld.
/

Volgens Voetbal International heeft ADO-coach John van den Brom al contact gehad met Louis Laros, de zaakwaarnemer van de dertigjarige Meeuwis. Na VVV-Venlo, Willem II en NAC Breda zou ADO nu de vierde club zijn die de middenvelder wil inlijven. De Eredivisionist uit Den Haag wil hem in ieder geval tot en met het einde van het seizoen vastleggen.

Meeuwis heeft zelf ook wel oren naar een rentree in Nederland. “De Eredivisie is absoluut een optie. Als er iets interessants bij zit, wil ik zeker praten. Op het moment dat ik in Duitsland tekende, wist ik dat ik na de drie jaar zou terugkeren, misschien wordt dat nu iets vroeger. Ik zeg niet dat ik in de Bundesliga klaar ben, want mocht er een mooie Duitse club komen, heb ik ook interesse. Maar de Eredivisie is zeker een optie.”

0
Woensdag 5 januari 2011 om 16:40 uur

JB

Johannes schreef:

Niemand wil terug die kelder in! Wie niet sterk is moet slim zijn. We hebben bewezen dat we beter geworden zijn in de scouting en dat er regelmatig uit de regio, uit de opleiding en uit de hoge hoed verrassingen getoverd worden. Als spelers kiezen om ons te gaan verlaten... een waardig afscheid en dan een warm Haags welkom voor de nieuwe lichting. Als Vd Brom maar blijft, en als in godsnaam niet EN Derijck, EN Kum, EN Toornstra, EN Kunbik, EN Rado, EN Buly, EN Immers EN Verhoek tegelijk vertrekken van de zomer. Dan zitten we diep in de shit.

 

Proost jongens, op dit seizoen!

Eens even kijken eehhhhh.

 

vd Brom heeft nog een doorlopend contract, dus die gaat niet weg.

 

Bulykin, Rado en Kubik hebben we weinig over te zeggen, maar het zal blijken dat ze, gezien de wereldwijde financiële toestand in het voetbal, de clubs niet voor het uitkiezen zullen hebben aan het einde van het seizoen. Zeker Bulykin en Rado als dertigers niet.

Want laat 1 ding duidelijk zijn: als vd Kallen hun salaris niet wil betalen, geldt voor 14 eredivisieclubs dat ze die salarissen niet kunnen betalen. En die andere 3 zullen het ook niet willen betalen.

Zie bijv. het nieuwe salarisplafond bij PSV van 1 miljoen euro per seizoen.

 

Derijck, Kum, Toornstra, Immers en Verhoek hebben doorlopende contracten tot 2012/2013.

Als die allemaal weg gaan komende zomer, is ADO in 1 klap de rijkste club in de eredivisie.

Kunnen we met bijv. Botthegin, Boerrigter, Wuijtens, Büttner, Overberg jonge jongens met eredivisieniveau halen.

En nog (een hoop) geld op de bank overhouden ook

0
Woensdag 5 januari 2011 om 13:18 uur

ADODENHAAG

Boymans weet zich na Engelse clubs ook gevolgd door ADO
Woensdag, 5 januari 2011 om 11:59

Het belooft een mooie zomer te worden voor Ruud Boymans, dit jaar. De 21-jarige spits maakte in de eerste seizoenshelft negen goals in achttien wedstrijden en dat leidde, zoals eerder aangekondigd, al tot interesse van tot vandaag onbekend gebleven clubs uit de Premier League en het Championship. Maar er is ook binnenlandse interesse voor de aanvaller; ADO Den Haag volgt hem.

Onlangs staakte Boymans, die eerder twee jaar bij Fortuna Sittard actief was, gesprekken met VVV over een verlenging van zijn contract. Hij ligt in principe tot medio 2012 vast, maar wil graag kijken of er een sportieve verbetering in het vat zit. Voetbal International meldt woensdag in haar weekuitgave dat die nu gekomen is in de vorm van ADO, de nummer negen van de Eredivisie.

De Haagse club ziet in Boymans een mogelijk interessante versterking voor haar selectie, zeker gezien het waarschijnlijke vertrek van Dmitri Bulykin. De Rus wordt gehuurd van Anderlecht, maar is waarschijnlijk te duur om met een meerjarig contract aan te blijven. ADO zou na dit seizoen overwegen een bod uit te brengen op Boymans. De Engelse clubs die hem op de korrel hebben zouden Queens Park Rangers en Ipswich Town zijn; clubs uit de Premier League worden niet genoemd.

0
Woensdag 5 januari 2011 om 12:05 uur

ADODENHAAG

Vincent schreef:

VI 04/01:

 

'Feyenoord is altijd in mijn hart blijven zitten', aldus Swerts op de website van Sport-Promotion. 'Toen ik bij AZ op een zijspoor kwam, wilde ik of naar het buitenland of naar één andere Nederlandse club. Precies, Feyenoord.

 

 

 

Swerts is vast een leuke jongen.. maar mensen vergeten dat hij echt niet beter is dan een Ammi of een Leeuwin. Die heeft aardig wat clubs versleten Swerts, maar is in de jaren alleen maar zwakker geworden. Nee, dat is op het moment geen directe versterking voor ons.

0
Woensdag 5 januari 2011 om 01:12 uur

Kees

Ik vraag me af of er bij andere clubs ook zulke realistische geluiden zijn zoals hier. Volgens mij zijn er bij veel clubs nog steeds "eendagsvliegen"aan het bewind die hun club graag in een financiële poel van ellende willen storten ter meerdere eer en glorie van zichzelf.

 

Prima, die Van der Kallen. Geeft geen geld uit dat hij niet heeft. Met een beetje geluk draaien we dit jaar quitte.

 

Liever rond plaats 11 a 12 en gezond dan ongezond in het linkerrijtje.

De tering is eindelijk naar de nering gezet in het betaalde voetbal en enkel de gezonde clubs overleven. De komende jaren wordt het voetbal in Nederland opgeschoond en daarna volgt het buitenland.

Voordeel is dan ook dat er niet meer zo snel spelers uit de eredivisie naar het buitenland zullen vertrekken. Toch te gek voor woorden dat een boerenclub a la Middlesborough (nummer 17 in de Engelse eerste divisie) interesse durft te tonen in een speler van de nummer acht van de eredivisie uit het land van de vice-wereldkampioen.

Op termijn gaan de tv-rechten en inkomsten uit de grote landen ook omlaag en vormt zich een sneeuwbaleffect.

 

Over enkele jaren zijn we Van der Kallen en cs dankbaar.

0
Maandag 3 januari 2011 om 21:44 uur

Nu online

poemba, Eeuwig Den Haag en 164 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25