Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Teeg070 schreef:

NEE TOCH brugge wilde granqvist ,dat is niet door gegaan .

adri coster van brugge kan nu eventueel derijck voor maar 8 ton naar brugge halen NEE TOCH NEE TOCH

'Derijck bereikt akkoord met Club Brugge'


Timothy Derijck speelt na de winterstop mogelijk voor Club Brugge. Volgens de dinsdageditie van Het Laatste Nieuws heeft de verdediger met de Bruggelingen een principe-akkoord bereikt over een meerjarig contract. De clubs moeten onderling nog wel overeenstemming bereiken over de transfer.

 

Ach, hier is jaren sprake van. Dit werd ruim drie jaar geleden ook al geschreven toen hij nog bij Feijenoord speelde. Hij blijft gewoon bij ons.

 



 

0
Maandag 31 januari 2011 om 23:47 uur

Kees

Vraagprijs Helmond Sport voor Höcher ADO te gortig
31/01/2011 23:07

ADO Den Haag heeft geprobeerd Marc Höcher over te nemen van Helmond Sport. De overgang gaat vooralsnog niet door omdat beide clubs het niet eens kunnen worden over de huursom.

John van den Brom was teleurgesteld dat de transfer afketste. De trainer van ADO Den Haag wil Höcher nu na dit seizoen naar Den Haag halen aangezien het contract van de aanvaller in de zomer afloopt.

'Het is een ideale speler om erbij te halen, vooral omdat hij op beide flanken uit de voeten kan', zegt Van den Brom tegen Voetbal International. De coach sluit niet uit dat het op de valreep nog tot een overgang komt, maar acht de kans daarop zeer klein.


Opschieten dus. Nog 44 oh nee 43 minuten. Laatste update rondom deze transfer is van 23.07 uit de studio van VI.

0
Maandag 31 januari 2011 om 23:17 uur

ADODENHAAG

yesyes schreef:

stunt???????? ben jij niet lekker, zet eens een enoh-de zeeuw-eriksen  tegenover een rado-immers-toornstra , voorhoede van ons tegenover die hun is ook niet veel minder helemaal nu suarez weg is.  Dus niks stunt! Normale gang van zaken. Thuis rol je ze ook gewoon op dat dwergenelftal

We zijn op dit moment inderdaad niet veel minder, en dat is opvallend te noemen. Maar het is toch een stunt. Kijk maar eens naar het budget van 020 en het salarishuis daar, met zoveel middelen tot de clubs beschikking zijn ze bijna verplicht om boven ons te eindigen; wat dat betreft een stunt dat we ze zo goed kunnen beconcurreren.

0
Maandag 31 januari 2011 om 22:56 uur

Frans

 

Beste shouters,

 

Even een update voor wie het interesseert :

 

Zoals het er nu naar uitziet blijft de selectie intact.

Het grootste gevaar wie alsnog kan vertrekken: Timothy Derijck.

FC Groningen heeft voor de 3e maal geinformeerd en de transfersom is vastgesteld op 800.000 euro, een constructie in zijn contract die we te danken hebben aan A.Wetzel....

Timothy heeft het uitstekend naar zijn zin bij ADO, maar

alles is weer afhankelijk van een eventuele transfer Granqvist.

 

Verder verlopen de onderhandelingen met Kubik uiterst stroef,

aangezien Ling hem onder wil brengen in een zgn. talentpool,

waarin ADO den Haag en Ling allebei 700.000 euro dienen te storten en bij door (door)verkoop de winst gedeeld zal worden.

 

Tevens zijn er al meerdere gesprekken gevoerd tussen coach

John van de Brom en van der Kallen-Beyersbergen die de goede kant opgaan...!!!

 

Op het moment hebben we een grote selectie, waardoor Jong ADO Den Haag vanavond in Nijmegen tegen N.E.C. bijna geheel uit A-selectiespelers bestaat :

 

Zwinkels-'N Toko-Brouwers-Visser-Gielissen-Bosschaart-Kocsal-Vicento etc.

 

Kum traint weer volop mee en Rankovic !!! sluit a.s woensdag weer aan bij de groep, dus ook heel positief nieuws.

 

De interesse in Danny Schreurs (FC Zwolle) is er nog steeds,

alleen zijn er inmiddels meerdere clubs uit de Eredivisie die hebben

geinformerd en FC Zwolle wil (met hem) vol gaan voor het kampioenschap in de Jupiler-League.

 

Mochten jullie deze feiten reeds elders hebben gelezen dan is het altijd nog beter dubbel gepost dan helemaal niet gepost.....!!!

 

Groeten Frans

0
Maandag 31 januari 2011 om 19:11 uur

Aad

PSV verlengt contract van 'productieve Dzsudzsák'

31/01/2011 15:34

De Hongaarse middenvelder Balázs Dzsudzsák blijft PSV trouw. De Brabantse club en de speler zijn een nieuwe verbintenis overeengekomen.

Het contract van Dzsudzsák is verlengd tot de zomer van 2015. Aanvankelijk liep het contract van de Hongaars international medio 2013 af. Dzsudzsák werd de laatste tijd veelvuldig in verband gebracht met buitenlandse clubs, waaronder het Franse ASC Lille, maar blijft de Eindhovense club dus trouw.

'PSV is mijn club geworden', aldus de speler op de website van de club. 'Ik ben blij hier en heb het hier heel goed naar mijn zin en ik voel dat wij met deze groep in staat zijn om heel mooie dingen voor de club te bereiken. Ik zit ook vol in mijn ontwikkeling als voetballer en dit is voor mij de beste club om dit proces door te trekken.'

Manager technische zaken Marcel brands is eveneens content met de verlenging. 'Balázs is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in het team van PSV en ook een van de meest productieve voetballers in de hele Eredivisie.'

Dzsudzsák kwam bij de start van het seizoen 2007/08 over van Debreceni VSC naar PSV en kwam tot op heden tot 102 eredivisieduels en 38 doelpunten.

 

Bron: Vi.nl

 

Dus, tenzij naar een buitenlandse club: Verhoek blijft !

0
Maandag 31 januari 2011 om 15:39 uur

JB

K.B schreef:

Bepalende clubs ik europa en overgenomen clubs zoals Vitesse zullen zonder verantwoording spelers blijven aantrekken.

Vitesse trok al 15 spelers aan sinds de overname en gaan nu redelijk spelen terwijl wij zonder enig budget een prachtige ploeg hebben gecreeerd met J. V.d B. aan de leiding die mooi aanvallend voetbal speelt.

Zie het maar zo dat we dankzij Mark vd Kallen en u John vd Brom een voorsprong hebben op heel veel clubs als in 2012 de Financial Fair Play regels van Platini ingaan.

 

Ik denk zelfs dat je op dit moment de stuiptrekkingen van het oude systeem ziet.

Clubs als Inter die 4 miljoen (vast en zeker in termijn/bonussen enz) bieden voor een wisselvallige wisselspeler van Feijenoord zijn volgens mij bezig om NU een pool van spelers aan te leggen omdat ze verwachten straks (vanaf 2012) zich nog maar heel weinig kunnen veroorloven.

Of omdat ze verwachten er tussen nu en 2012 winst mee kunnen maken om zo hun schulden af te kunnen bouwen om na 2012 EL/CL te kunnen blijven spelen.

0
Maandag 31 januari 2011 om 11:33 uur

K.B

Kees schreef:

Derijck is met sprongen vooruit gegaan en is zelfs een betere voetballer als verdediger geworden. Echter zijn de transfersommen in de gehele voetballerij veel minder geworden omdat er eenvoudig minder uit te geven is. Daar draait alles om.

Bepalende clubs ik europa en overgenomen clubs zoals Vitesse zullen zonder verantwoording spelers blijven aantrekken.

Vitesse trok al 15 spelers aan sinds de overname en gaan nu redelijk spelen terwijl wij zonder enig budget een prachtige ploeg hebben gecreeerd met J. V.d B. aan de leiding die mooi aanvallend voetbal speelt.

0
Maandag 31 januari 2011 om 00:41 uur

Advertentie

K.B

Kees schreef:

Wie begon er met a,b en c op te noemen? Kijk nou eens naar alle binnenlandse transfers sinds juni 2010 en de bedragen die er voor verdedigers zijn uitgegeven?

 

Als wij 2 miljoen of meer voor Derijck krijgen dan verdienen Van der Kallen en Beijersbergen een goeden standbeeld voor het stadion.

Die ''binnenlandse transfers'' zijn spelers waarvan de geintresseerde clubs wachtten tot die speler nog maar 1 jaar contract hadden.

Immers en Toornstra hebben nu gewoon een dik contract.

0
Maandag 31 januari 2011 om 00:26 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Dat is toch juist het item. Een speler van een modale club a la ADO kost veel en veel minder dan een speler van een gerenommeerde club. Of het nou terecht is of niet.

 

Als Suarez bij Groningen de pannen van het dak had gespeeld, er reeds 25 in had gelegd, dan had Liverpool nooit 26 miljoen neergelegd.

Tja, dat zal wel. Maar hij speelt nu al 2 jaar goed bij ons en zolang hij een dik contract bij ons heeft mag ADO veel geld vragen... Wie is Honda alweer vergeten? Die jongen kon weg voor 7 of 8 miljoen maar ging uiteindelijk voor de helft weg... van VVV. En dat was echt een degradatiekandidaat... iedereen ziet dat ADO speelt alsof het een stabiele subtopper is. Ik weet dat het voor veel clubs riskant aanvoelt, maar hij is het gewoon waard. Als de club dat kan duidelijk maken, dan verwacht ik ook dat hij voor veel geld weg kan. Trouwens, Groningen ziet Derijck elke week spelen, die weten echt wel wat voor vlees ze in de kuip hebben..

0
Maandag 31 januari 2011 om 00:24 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik weet dat dit een ADO forum is, maar ik plaats het toch, omdat er nu valk voor het eind van de transferperiode allemaal kruisverbanden zijn.

 

Mertens en Dost: Ajax krijgt 'nee' verkocht

UPDATE AMSTERDAM - Ajax wil zich voor dinsdag behalve met Bas Dost ook nog met Dries Mertens versterken. De Amsterdamse club ziet in de 23-jarige buitenspeler een geschikte opvolger van Luis Suárez, die naar Liverpool is vertrokken. Ajax heeft vrijdag een bod op de Belgische vleugelspits uitgebracht. ,,Maar dat hebben we afgewezen'', zegt technisch directeur Foeke Booy van FC Utrecht.

,,We staan niet te popelen om Dries te laten vertrekken'', vervolgt Booy. ,,De transfermarkt sluit maandag, maar we hebben Ajax een deadline gesteld. Mertens is een belangrijke speler voor ons. Die laten we dus niet zomaar vertrekken. Maar we hebben natuurlijk ook te maken met Dries zelf. Verder wil ik er nu niet al te veel over zeggen.''

Mertens is bezig met zijn tweede seizoen bij FC Utrecht. Hij speelde daarvoor bij AGOVV. Meerdere scouts van Ajax hebben de vleugelspeler destijds bekeken en afgetest.

Dost
Ook op Dost deed Ajax deze week een bod. SC Heerenveen-voorzitter Robert Veenstra liet vandaag weten dat het de Amsterdammers een tegenvoorstel heeft gedaan. ,,Afgesproken is dat er vandaag opnieuw contact is, indien een van de clubs daar aanleiding toeziet. We hebben een goed en eerlijk contact met Rick van den Boog."

De Friese club wil zes miljoen euro voor de jeugdinternational. Ajax heeft laten weten dat het niet aan die vraagprijs wil voldoen.

Heerenveen nam de 21-jarige Dost afgelopen zomer voor 3,5 miljoen euro over van Heracles. De spits heeft een moeizame relatie met trainer Ron Jans en mag zich ook geen basisspeler bij de Friese club noemen. Dost wil zijn loopbaan dolgraag in Amsterdam vervolgen.

Dikke portemonnee
Ajax ontvangt maximaal 26,5 miljoen euro voor de transfer van Suárez, maar is niet van plan dat volledige bedrag te besteden.

De Amsterdamse club wil slecht een deel van die som besteden. ,,We zijn niet van plan om nu plotseling voor iedereen de hoofdprijs te betalen'', verklaarde algemeen directeur Van den Boog.
 

0
Zondag 30 januari 2011 om 16:32 uur

Nu online

poemba en 172 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25