Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

<FCDH> schreef:

Er loopt op het moment een fraude onderzoek naar nac dus die club gaat echt slechte tijden te gemoed? zaterdag 1-3

Ik zit de berichten over NAC te lezen ( www.derat.nl ), maar de boel is heel penibel, echter de directie zegt dat ze sportief niet willen interen. Dat is raar. Bij de meeste clubs is het spelers salaris zo'n 50/60% van de begroting, dus ik ben toch echt bang dat ze daar moeten snoeien.

Ook schijnt er betalingsachterstand te zijn in het spelers pensioenfonds. Dat kan wel eens de doodsteek zijn, want dat is voor de KNVB moeilijk te verteren.

Ik zie nog wel een puntenaftrek komen daar. Alle clubs moeten de tering naar de nering zetten, en je gaat steeds beter begrijpen waarom VD Kallen uitlegt dat de salarissen genormeerd moeten worden en dat de gouden tijden voor de Nederlandse profvoetballers voorbij zijn.

0
Donderdag 24 februari 2011 om 18:39 uur

<FCDH>

'Engels voetbal loopt mijlenver achter op eredivisie'

Directeur Premier League: Nederland is voorbeeldDe spelers van Ajax en PSV betreden het veld op 20 november 2010: Volgens Ged Roddy wel degelijk een topper in Europa.
ROTTERDAM - De Nederlandse eredivisie wordt vaak lacherig betiteld als 'Mickey Mouse-competitie': een kleine competitie zonder topspelers, en in Europa stellen de Nederlandse ploegen al helemaal niets voor. Volgens Get Roddy, hoofd opleiding van de Premier League, is niets minder waar: ,,De Premier League ligt mijlenver achter op de Nederlandse competitie."

Het is zonneklaar: als we alles bij het oude laten, is het Engelse voetbal snel uitgestorven.
Ged Roddy

Hoofd opleidingen Premier League, Ged Roddy. FOTO PRO SHOTS De in 2009 aangestelde directeur deed de voorbije dertien maanden onderzoek naar de opzet van de academies van de clubs. ,,Het is zonneklaar: als we alles bij het oude laten, is het Engelse voetbal snel uitgestorven", waarschuwt Roddy in Voetbal International.

,,Dan zien we geen jonge spelers uit eigen land meer doorbreken. We liggen op dit moment mijlenver achter op vooral Spanje en Nederland. In die twee landen loopt de opleiding als een rode draad door het systeem."

Roddy's bevindingen zullen in juni tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Premier League en de Football League worden getoetst door de clubs. Een van de agendapunten is de hervorming van de Reserve League voor tweede elftalspelers. Ook pleit Roddy voor een Champions League voor reserveteams en ploegen Onder-18.

Roddy: ,,De overgang van de jeugd naar de Premier League is op dit moment veel te groot. De Reserve League hangt er een beetje bij. Jongens die al een paar keer per week meetrainen met het eerste moet je ook een mooi platform bieden om zich te ontwikkelen. Wellicht kan een Champions Reserve League helpen." (JVDW)

24/02/11 13u19

0
Donderdag 24 februari 2011 om 18:28 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Ik verwacht dat dit wel goed komt. Eindelijk heeft ADO een spits die goud waard is. Juist op dit niveau (subtop,linkerrijtje) is Bulykin een hele goeie. Overigens wat vd Kallen al zei inzake Dereijk die zijn contract niet wil verlengen, zie je bv al bij NAC dat het ''niet meer tot in de hemel groeien van de geldbomen'' al langer aan de orde is. Overal wordt het ''minder'' qua geld/transfersommen/salarissen.  

Als NAC nog effe zo doorgaat met geld strooien ijn ze zo faiiliet. Wat dat betreft is het nieuws over NAC vandaag wel weer interessant.

Van de week werd er nog bij de snor gezegd dat ado 1 van de weinige clubs is die nog iets kunnen uitgeven de club zit in een flow er werd niet voor niks gezegd iedereen kijkt naar gronningen en heereveen maar let op ado want die komen eraan

0
Donderdag 24 februari 2011 om 15:02 uur

shannii1

Aad schreef:

Welke berichten? Ik lees juist dat er met Anderlecht gaat gepraat worden en dat Bulykin best salariswater bij de salariswijn wil doen.

dat klopt ,maar jij zal net als ik toch ook wel gelezen hebben dat er meerdere clubs in hem geinteresseerd in zijn en dat Anderlecht hem wil houden hetzij wil verkopen .
 

0
Donderdag 24 februari 2011 om 12:29 uur

liefhebber

Vincent schreef:

sebastian steur.

 

speelt nu topklasse bij spakenburg..

staan bovenaan, maar willen niet naar de eredivsie

 

ooit naar hoek wezen kijken (zelfde competitie, staan 16e)

maar dat is echt geen nivo..

 

die jongens in de bollenstreek (rijnsburg, ijselmeervogels, katwijk)  hebben nog een beetje geld en spelers, rest is bedroevend slecht.

Beste Vincent,

 

Volgens mijn topo komen de vogels uit het IJSELMEER wat weer niet echt in de bollenstreek ligt. Maar ik kan me vergissen ?? ;)

 

EN clubs uit de bollenstreek spelen liever niet in de jupiler. Rijnsburg en Katwijk spelen liever niet op vrij avond. Sponsors hebben meer baat bij plaatselijke reclame bij derbys dan landelijke reclame in jupiler.

0
Woensdag 23 februari 2011 om 21:08 uur

ADO supporter Leidschenveen

ZEIST - Voetbalduels uit de eredivisie voor vrouwen worden vanaf komend seizoen op vrijdag afgewerkt. Dat is een van de maatregelen die vanavond in Zeist is genomen om het vrouwenvoetbal een impuls te geven.

De Stichting Eredivisie Vrouwen (SEV), de voetbalbond KNVB en de clubs kwamen vanavond bij elkaar. Behalve de nieuwe speeldag werd besloten dat clubs voortaan mogen bepalen of ze speelsters zelf opleiden of dat ze zijn gekoppeld aan een satellietclub.

Net als in top van het amateurvoetbal kunnen clubs met ingang van het komend seizoen speelsters contracteren. Alle betrokkenen spraken de verwachting uit dat er komend seizoen opnieuw met acht clubs van start wordt gegaan. (ANP)

0
Woensdag 23 februari 2011 om 07:56 uur

Aad

Na de euforie van gisteren is het misschien tijd voor een kritische noot.

Het was niet best maar dat wordt verdoezeld door de uitslag. En dat was niet voor het eerst. Ook tegen VVV liep het niet meer zoals daarvoor.
Teveel spelers zijn tegelijkertijd uit vorm. Immers (schitterende pass overigens bij het doelpunt van Vicento) loopt verloren rond. Toornstra laat de scouts van de diverse clubs zien dat hij nog veel te leren heeft. En Verhoek heeft HET ook duidelijk niet meer zoals tevoren.
Bulykin moet het voorin zowat in zijn eentje doen en het is zijn klasse dat hij desondanks nog aan doelpunten toekomt.
Gisteren lieten ook Amni, Pique, Coutinho en Rado het ernstig of minder ernstig afweten en dan zijn we ineens een kwetsbare ploeg.

Overtrained? Vermoeidheid? Zelfoverschatting? Een ding is zeker: De verwachtingslat is én bij de spelers én bij de supporters (zie de shouts op deze box) zo hoog komen te liggen dat de druk mijns inziens te groot is geworden. Bovendien kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat sommige spelers (Verhoek en Toornstra) de persoonlijke druk om (steeds beter) te presteren niet meer aankunnen. Niet vreemd overigens.

Zoals al opgemerkt: De resultaten verdoezelen de zaken een beetje. Misschien (en nu jaag ik mensen hier op de box in de gordijnen) was het beter geweest wanneer wij gisteren hadden verloren. Dan hadden we met zijn allen weer op aarde gestaan en verder kunnen gaan met waar we dit seizoen tot VVV zo sterk in waren: Frank en vrij voetballen en plezier hebben op het veld en op de tribunes.
Nu ligt er weer een flinke mentale druk op de wedstrijd tegen NAC. Ik zeg niet dat we er verliezen maar ik voorspel wel dichtgeknepen billen.

0
Maandag 21 februari 2011 om 10:52 uur

Advertentie

Bert

Wat een kinderachtig uitpubliek was er vandaag. Je eigen stewards omver lopen om tegen een plastic wand aan te slaan en kinderen proberen bang te maken.

 

Kansloos deze gasten. Wel werden er een aantal door hun eigen aanhang op hun bek geslagen.  Het was flink rellen daar.

 

Vervelende is wel dat dit het einde kan zijn van het bezoeken van uitwedstrijden. Clubs in het algemeen moeten vaak een hoop stoelen leeg houden vanwege de uitsupporters. Kost een hoop geld.

 

Als je morgen weer aan het werk gaat de belasting van je salaris is al uitgegeven aan een zinloze helicopter die in de lucht hing.

 

0
Zondag 20 februari 2011 om 18:49 uur

ADO supporter Leidschenveen

super fc denhaag schreef:

je hebt wel gelijk. maar omdat wij in een winning flo zitten maak ik me geen zorgen voor de ploegen onder ons. ik zeg 5-0 morgen met rood voor vlaar.

Ja, maar aan elk feest komt een eind natuurlijk. We gaan niet alle resterende wedstrijden van het seizoen winnen. ADO - Feyenoord blijft voor beide clubs een wedstrijd op zich waar ik al helemaal niet kijk naar de stand op de ranglijst, Kijk maar eens wat Feyenoord kon opbrengen in de wedstrijd tegen Twente uit. Daar hadden ze gewoon moeten winnen. Er wordt veel te makkelijk gedacht dat ADO wel even de 3 punten gaat pakken morgen.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 23:08 uur

Heino

Kees schreef:

Gister stelde ik de in mijn ogen niet bepaald onbelangrijke vraag hoeveel clubs zich voor de play offs kwalificeren. Ik kreeg enkele antwoorden, waarvoor mijn dank, maar toch twijfel ik nog steeds.

 

Dit jaar speelden, PSV - Twente - Ajax - Feijenoord - AZ - Utrecht, europees. Dat zijn er dus zes. M.i. zijn we voor komend seizoen niet in aantal teruggegaan. Of wel?

 

Met andere woorden: Twente kampioen, PSV tweede. Allebei Champions League.

 

Ajax (bekerwinnaar ).

 

Nummer 4 rechtstreeks Europa League.

 

Blijven er nog twee plekken over!!!!

 

Of hebben we wel een plek verloren???

Kees,

We hebben in het afgelopen seizoen inderdaad een europese plek verloren. Op de UEFA-ranking na het seizoen 2009-2010 was Nederland gezakt naar de tiende plek en dat geeft recht op 5 plekken in het seizoen 2011-2012.
Overigens doen de Nederlandse clubs het dit seizoen europees zo goed, dat we in het seizoen 2012-2013 weer recht op 6 plekken zullen hebben.
Volgens mij is de site al vaker genoemd, maar kijk eens op onderstaande link. Daar vind je de UEFA-ranglijsten van alle jaren.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2010.html

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 12:51 uur

Nu online

Kees, Jacco, LeoH en 115 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25