Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

DHFC070

Achja dit spelletje kennen we onderhand toch wel? De zaakwaarnemer wilt een hogere commissie voor hemzelf eruit slepen en gaat daardoor in de media verkondigen dat er veel meer clubs achter hem aanzitten....

En mocht het wel zo zijn dan gaat hij toch lekker naar een andere club? 

0
Woensdag 9 maart 2011 om 11:28 uur

Yo

Geen akkoord tussen Höcher en ADO Den Haag
In tegenstelling wat er eerder deze week gemeld werd in de media, is Marc Höcher nog geen speler van ADO Den Haag. De eredivisionist heeft wel interesse in de speler van Helmond Sport, maar een akkoord werd nog niet bereikt.
"In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er op dit ogenblik nog geen sprake van een akkoord tussen speler en club", laat zaakwaarnemer Gordon Cruden weten aan VoetbalPrimeur.

Höcher, die eerder heeft laten weten zijn aflopende contract bij Helmond Sport niet te willen verlengen, praat momenteel met diverse clubs uit de Eredivisie en Jupiler League. Daarnaast heeft ook een Bundesliga-club zich gemeld.

0
Woensdag 9 maart 2011 om 10:32 uur

ADO supporter Leidschenveen

Kees schreef:

Is inderdaad een goeie optie. Het wachten is op Feijenoord, PSV en Ajax. Zodra die clubs aansluiten heeft het een overlevingskans. PSV is het verstre hierin.

Enig idee wat er door heen gaat aan budget bij damesvoetbal ?

Het moet wel armoe troef zijn bij de clubs als ze er geen geld in willen ( kunnen ) steken.

Je moet de technische staf betalen, neem aan dat de speelsters alleen een onkostenvergoeding krijgen, bus bij uitwedstrijden, lichtinstallatie bij thuiswedstrijden. Het kan toch niet om enorme bedragen gaan, ze hebben ook sponsors.

Je hebt gelijk, de grote clubs moeten opstaan, anders wordt het nooit wat. Qua bezoekersaantallen heb ik het idee dat alleen ADO en AZ veel mensen trokken.

0
Dinsdag 8 maart 2011 om 20:33 uur

Kees

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Misschien moeten ze de amateur klasse erbij gaan betrekken. Misschien de eerste 5 uit de hoogste klasse naar de eredivisie doorschuiven.

Is inderdaad een goeie optie. Het wachten is op Feijenoord, PSV en Ajax. Zodra die clubs aansluiten heeft het een overlevingskans. PSV is het verstre hierin.

0
Dinsdag 8 maart 2011 om 20:18 uur

Kees

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Lijkt me nu einde verhaal voor de hele dames competitie, of niet ?

Er zijn nu 5 clubs over. Dat wordt zeker moeilijk. Vanuit ADO wordt er altijd stevig in geïnvesteerd. Erg jammer want ik heb thuiswedstrijden meegemaakt met soms meer dan drie a vierduizend toeschouwers.

0
Dinsdag 8 maart 2011 om 20:12 uur

JB

Bert schreef:

Eens met jou shout hoor maar die VD Gijp vind ik niks meer.

 

Loopt eerst gisteren Assidi te bewieroken terwijl die voor open goal naast schiet. Geen woord over Verhoek die die bal er gewoon a la Robben inramt. Is er ellende bij ons dan hebben ze het er weken later nog over. Nou speelt Ado het leukste voetbal van Nederland op dit moment en dan komt die VD Gijp niet verder dat we er maar van moeten genieten. Het lijkt wel of hij alles probeert te mijden als het woord Ado ter sprake komt. Bulykin ja dat is een leuke spits voor Ado wordt er gezegd. Nou ik denk dat het voor die 17 andere ook een aanwinst zou zijn.

 

Ik heb er verder geen problemen mee, sterker nog laat ze maar niks over die gasten zeggen des te groter is de kans dat ze blijven. Maar het is wel kromme journalistiek

Bulykin zou zeker GEEN aanwinst zijn voor alle 17 andere clubs in de Eredivisie. Hooguit voor 1 of 2.

Als er zonder echte buitenspelers of in ruiten met nummers 10 of met 2 spitsen en dergelijke gespeeld wordt, is hij echt niet in zijn element.

 

Daarom heeft hij ook heel weinig te zoeken bij Anderlecht of een andere Belgische/Italiaanse/Spaanse/Duitse club.

 

Wat vd Gijp betreft vond ik de meest opvallende misser van de avond dat hij de 4-1 van Jens Toornstra een keepersfout noemde omdat de bal door het midden, boven het hoofd van Cillessen in het doel zou zijn gegaan.


 

0
Dinsdag 8 maart 2011 om 19:43 uur

Advertentie

<FCDH>


Verhoek: "Wij doen niet onder voor Groningen en AZ"
07 Mar 2011 om 08:59 | Reageer nu | Wedden?
ADO Den Haag-aanvaller Wesley Verhoek wil met zijn ploeg de play-offs halen. De residentieclub staat na de 5-1 overwinning van zaterdag op NEC op een vierde plaats en lijkt verzekert van minimaal de play-offs.

"Wij moeten de play-offs halen, maar het zou helemaal fantastisch zijn als we vierde worden en ons dus rechtstreeks plaatsen voor Europees voetbal", aldus Verhoek in De Telegraaf. "Wij doen niet onder voor ploegen als FC Groningen en AZ. Beide teams treffen we nog, dan wil ik het wel eens zien. Tegen de grotere clubs hebben wij bovendien het betere van het spel laten zien, omdat we dan ook durven te voetballen."

De rechtsbuiten was met zijn verkeerde linkerbeen trefzeker voor ADO. "Rechts is mijn sterke been, maar ik ontwikkel mijn linker op de training. Het gaat steeds beter, dit kan alleen maar een extra kwaliteit worden."



 

0
Dinsdag 8 maart 2011 om 09:13 uur

Yo

radio interview

http://www.rtvdrenthe.nl/sport/57666/tjaronn-chery-wil-het-liefst-in-zomer-naar-eredivisie

 

Tjaronn Chery wil het liefst in zomer naar eredivisie 01-03-2011

VOETBAL - FC Emmen middenvelder Tjaronn Chery lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. De 22-jarige Enschedeër, van Surinaamse afkomst mag zich, volgens de vele geruchten rondom hem, verheugen op belangstelling van meerdere clubs uit de eredivisie. FC Groningen, ADO Den Haag, FC Utrecht en sportclub Heerenveen zouden zeer geïnteresseerd zijn in creatieve vormgever van FC Emmen die bij de Drentse club nog een contract heeft tot en met het volgend seizoen.

"Het liefst vertrek ik in de zomer naar een club in de eredivisie. Ik heb het bij FC Emmen heel goed naar mijn zin, maar wil natuurlijk op het hoogste niveau spelen. Ik ben nu 22 en ik wil niet mee wachten tot ik dertig ben." Tjaronn Chery doet zijn uitspraken in de zondaguitzending van Radio Drenthe Sport, waar hij te gast is samen met columnist en sportkenner Dick Heuvelman en sportanalist Jaap Stalenburg. Met FC Emmen volgt ook nog een gesprek. "Ik heb wel al gehoord dat ze graag met me verder willen. Maar ik wacht tot het einde van het seizoen en dan beslis ik wel."

0
Maandag 7 maart 2011 om 22:14 uur

Ooievaar

rien1 schreef:

Zoals het er nu voor staat kan het indedaad niet op bij ADO. En dan is de vraag welke kant gaan we op, want geld is er (voor zover ik lees) nog steeds niet.

 Ben bang dat we straks leeggegeten gaan worden en ''iedereen'' weer weggaat. En het schrikbeeld dat we volgend seizoen weer kampioen moeten worden van plek 15 t/m 18. Maar ik hoop dat ik het echt verkeerd zie.

Ben er van overtuigd dat je je onnodig veel zorgen maakt. Dat stadion is onze redding, in het Zuiderpark had je dit nooit voor elkaar gekregen, en was Kallen - die is ook niet gek - niet gekomen.

 

We hebben een elftal wat aan het begin van het seizoen weinig waard was, en nu zijn alleen al Verhoek en Toornstra alleen voor miljoenen los te weken.

 

We spelen nu voor volle bakken, en genereren veel meer tv gelden. We hebben een fabelachtige trainer die precies weet wie hij nodig heeft, en ze voor weinig geld haalt.

 

Een hoop clubs zullen terug moeten, en wij zijn juist de weg omhoog ingeslagen. Dus (...)

 

Voorwaarde is wel om niet te gaan zweven, en te blijven luisteren naar mensen met verstand van zaken, dan komt het helemaal in orde.

 

ADO wordt weer een vaste subtopper. Wat in Groningen, Heerenveen of Enschede kan, dat kan hier ook. Kwestie van beleid maken en ook uitvoeren. Zal je zien dat ook ADO breed wordt gedragen door de haagse gemeenschap en aglomeratie, en zal uitbreiding van het stadion noodzaak zijn.

 

En met zo veel positieve publiciteit komt die vette sponsor echt wel. Utrecht heeft echt niet meer te bieden dan wij.

 

De plekken 15 t/m 18 zijn in het vervolg weggelegd voor de kleintjes.

 

Daar horen wij dus niet meer bij. Logisch als derde stad van het land met z'on stadion en zulke mogelijkheden.

 

0
Maandag 7 maart 2011 om 20:17 uur

ADO supporter Leidschenveen

PSV ziet nog af van 'duur' vrouwenvoetbal

EINDHOVEN - PSV stapt komend seizoen nog niet in de eredivisie vrouwenvoetbal. Dat maakte de Eindhovense club vandaag bekend op de website. PSV heeft naar eigen zeggen te weinig tijd om zich voor te bereiden op het seizoen. Ook ontbreekt volgens de club een financiële basis voor de lange termijn.

,,PSV is van mening dat de club het meteen goed wil doen als de stap genomen wordt", aldus de verklaring. PSV blijft wel positief tegenover de introductie van een vrouwenteam staan.

AZ en Willem II besloten vorige week dat ze volgend seizoen stoppen met vrouwenvoetbal. Vooralsnog bestaat de competitie voor het komende voetbaljaar slechts uit zes clubs. (ANP)

0
Donderdag 3 maart 2011 om 19:53 uur

Nu online

Thehague070, Vak_W, 015, S6 AD0, ADO73, guru, wijstaanboven, Jurriƫn, yesyes, Jacco, Erik070, Lellow en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25