Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

'Interesse is er, zeker in zo'n seizoen, maar ik ben geen veehandelaar'

 

Dmitry Bulykin is bij ADO Den Haag helemaal opgebloeid. De clubtopscorer met zestien doelpunten is nu nog eigendom van Anderlecht, waar hij frustrerende jaren doormaakte. ADO hoopt de sterke Rus aan het einde van het seizoen definitief over te nemen en de hoofdrolspeler zelf ziet dat wel zitten. "Dmitry heeft het geweldig naar zijn zin bij ADO", stelt zaakwaarnemer Andrei Golovach.


"Hij voelt zich helemaal thuis in de stad en bij de club", vertelt de belangenbehartiger aan het weekblad Voetbal International. "Met John van den Brom heeft hij nu eindelijk weer een trainer die hem zijn vertrouwen schenkt. Dit seizoen bewijst hij aan iedereen hoe goed hij is. Bij Anderlecht werden veel slechte verhalen over hem verteld. Dat hij niet goed genoeg was, dat hij weigerde om te spelen voor de club. That's all bullshit. Dmitry heeft nooit een serieuze kans gehad bij Anderlecht."

Het contract van de de 31-jarige Bulykin met de Brusselaars loopt nog tot volgend jaar zomer door. ADO heeft de onderhandelingen met de aanvaller nog niet geopend, daar zij met oog op de sportieve prestaties niet voor onrust wil zorgen. "Dmitry wil wel waardering zien in een voorstel, maar geld is niet allesbepalend", verzekert Golovach. "ADO is zijn eerste optie. En als dat niet lukt, wil hij graag in Nederland blijven." Over interesse van andere clubs wil Golovach niet veel kwijt. "Interesse is er altijd, zeker in zo'n seizoen. Maar ik ben geen veehandelaar. Nu richten we ons op ADO."

 

0
Donderdag 3 maart 2011 om 19:38 uur

willem

omdat het zo rustig is hier maar even een geweldig bericht plaatsten

 

 

 

Palermo leed afgelopen weekend een pijnlijke nederlaag tegen Udinese (0-7) en kort na deze mokerslag werd Delio Rossi op straat gezet. Zijn vervanger luistert naar de naam Serse Cosmi, die wel een heel bijzondere manier heeft om zijn spelers op te pompen. De oefenmeester zweert bij het kijken van pornofilms in de spelersbus.

Cosmi meent dat een seksfilm zijn spelers dichterbij elkaar brengt. "Na een lange reis moet ik mijn spelers weer wakker zien te krijgen”, legt hij uit in de Italiaanse media. “Een team functioneert beter als er tussen spelers, trainers en staf samenhang is. Ik zie daar niets kwalijks in. Ook een goede hardcore-film kan voor een goede stemming zorgen."

Palermo bekleedt momenteel de achtste positie in de Serie A en hoopt zich onder leiding van Cosmi te kwalificeren voor Europees voetbal. De Italiaanse oefenmeester was eerder werkzaam bij onder meer Genoa (2004/05), Udinese (2005/06), Brescia (2007/09) en Livorno (2009/10). Wellicht hebben deze clubs nog wat overbodige films over voor Cosmi.


 

0
Donderdag 3 maart 2011 om 19:00 uur

Ferdy

Ïemand deze tweet opgevallen?

 

Alphense Boys-speler Tim de Rijk traint deze hele week mee met het eerste team van ADO Den Haag. De 18-jarige linksback uit Leimuiden wordt al geruime tijd gevolgd door de Haagse eredivisionist en mag een week stage lopen.

Dinsdag was De Rijks eerste trainingsdag. Hij stond onder andere met Jens Toornstra op het trainingsveld.

De Rijk kijkt positief terug op zijn eerste trainingsdag. 'Ik stond met het partijspel tegenover Wesley Verhoek, die door velen nu wordt gezien als de beste rechtsbuiten van Nederland. Maar hij is er gelukkig niet één keer langs gekomen', aldus de voetballer in het AD. ADO Den Haag is niet de enige club die De Rijk volgt. Ook andere scouts beoordelen de verdediger, maar trainer Dogan Corneille weet niet welke clubs dat zijn.

'ADO Den Haag heeft goede ervaringen met ons wat betreft spelers halen', grapt Corneille. En daar heeft de oefenmeester gelijk in. Anderhalf jaar geleden verruilde Jens Toornstra Boys voor Jong ADO Den Haag. Hij groeide binnen een half jaar uit naar vaste basisspeler en is inmiddels één van de smaakmakers bij de nummer vijf van Nederland. Bondscoach Bert van Marwijk bekeek zondag de prestaties van onder andere Toornstra. Met Ahmed Ali gaat het minder. De talentvolle verdediger maakte afgelopen zomer de overstap naar het beloftenteam van ADO Den haag, maar heeft geen vaste basisplaats en zit vaak op de bank. 'Hij speelt helaas erg weinig en zijn toekomst is onzeker. We volgen hem op de voet en hij komt nog regelmatig bij Alphense Boys. Als de situatie zich voordoet zullen we proberen hem terug naar ons te krijgen', vertelt technisch coördinator Paul Bahlmann.

Tim de Rijk is nog A-junior en mocht van Corneille in de voorbereiding op het nieuwe seizoen meetrainen met het eerste team. Mede door een blessuregolf kreeg De Rijk in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Chabab de kans zich te bewijzen en sindsdien stond hij zijn plaatst niet meer af.

 

0
Woensdag 2 maart 2011 om 20:47 uur

Kees

<FCDH> schreef:

Nou snap ik waarom ie laast zei bij ado zijn veel mogelijkheden;)) hij wist al dat ie erheen ging

Ik denk en weet bijna zeker dat er vrijdag jl. heel snel de verdere besprekingen met hem zijn opgestart. Donderdag stapte enkele bij Sparta op en werd zijn naam veelvuldig genoemd als algemeen directeur. Hij ontkende dat vrijdag ook niet in een interview maar gaf ook aan dat er nog een paar clubs waren. Edgar meldde in het weekend ook dat er wrs. snel een algemeen directeur zou komen.

 

In ieder geval ziet die man perspectief in onze club want anders had hij (met al zijn kennis) niet zo'n risico genomen.

0
Maandag 28 februari 2011 om 15:00 uur

Max

Kees schreef:

Het wordt overigens Manders en is nu directeur bij Graydon

(Staat nog niet op de site).

Die heeft zich snel via een sluikreclameproject in de kijker gespeeld in voetballand. Hij had volgens mij meerdere clubs om uit te kiezen.

 

Volgens zijn LinkedIn woont hij in de omgeving van Den Haag.

0
Maandag 28 februari 2011 om 14:12 uur

Advertentie

K.B

ADODENHAAG schreef:

In het buitenland zijn ze vooral tactisch sterker en technisch gewoon veel sterker. Ze hebben vaak houthakkers als verdedigers, maar de verdediging staat altijd gestructureerd. De fouten die in de Eredivisie worden gemaakt, worden soms in de 2e klasse amateurs niet eens gemaakt. Het is inderdaad een prima prestatie van Twente, maar PSV en 020 hebben zich echt niet bewezen tegen de grotere teams (de laatste jaren).. PAOK en Sampdoria zijn toch echt geen subtop Europese teams..

inderdaad,

 

Hier in Nederland kom je er als middenvelder die goed kan passen er goed vanaf.

Net als een verdediger die goed kan verdedigen of een aanvaller die of veel assist en goals maakt.

In Engeland wordt er een er van je verwacht multifunctioneel te zijn in zowel de passing,verdedigen,aanvallen enz.

 

Maar zoals de nederlandse clubs het europees doen gaan we wel naar de top 5 toe.

PSV-Glasgow/Ajax-Praag en Twente-Z

0
Maandag 28 februari 2011 om 13:32 uur

andy

Midden-Oost schreef:

Onze competitie is ook veel aantrekkelijker, nu komt-ie : ik ga voor Excelsior-AZ er eens lekker voor zitten. Liverpool-WHU wordt toch echt zappen.

Ik kijk liever naar onze eigen competitie. waarom?? omdat onze club daarin zit.. en als dan bijv.excelsior-az speelt kan dat belangrijk zijn voor ons.

 

Vind het zwaar overdreven dat onze competitie niets voorsteld dan doe je toch een hoop clubs tekort. er staan niet voor niets 3 clubs bij de laaste 16 van europa, het mag dan wel geen CL zijn.. maar noem even een twente die het tegen werder en inter toch niet zo slecht hebben gedaan.

 

Ik zie bijv, in engeland ook genoeg domme fouten gemaakt worden

0
Maandag 28 februari 2011 om 12:35 uur

andy

Vanaf 2012/2013 mag nederland weer 4 el clubs inschrijven.

0
Vrijdag 25 februari 2011 om 23:02 uur

fcthehague

ADODENHAAG schreef:

Twente staat toch al met 0-2 achter. Had liever gezien dat 020 0-2 achter had gestaan.

Heb ook een hekel aan Ajax, maar jouw opmerking is echt kansloos.

Als de Nederlandse clubs gewoon allemaal zo ver mogelijk doorgaan word de kans steeds groter dat we volgend seizoen een extra europa plek hebben. BJK is uitgeschakeld dus kunnen we ervan uitgaan dat dit goed te realiseren is..

 

Dat betekend dus ook dat Ajax door moet gaan en dat we dan volgend seizoen al een extra EU plek hebben. Dat betekend ook dat als dat dit seizoen al zo was geweest we met een 5e plek sowieso Europa in waren gegaan.

0
Donderdag 24 februari 2011 om 22:04 uur

Ferdy

Sovietsky Sport ook e.e.a. over de besprekingen met Buly,

excuses  voor de slechte vertaling...ik zit aan t bier!

 

http://www.sovsport.ru/news/text-item/441560

 

Na de wedstrijd, 1 / 16 van de Liga van de Europese Ajax - Anderlecht Belgische club leiderschap voor een ontmoeting met collega's uit Den Haga. De vergadering bespreekt het lot van de Russische spits Dmitri Bulykin Haag Club, die nog een jaar contract heeft met paars en wit. "

Volgens onze informatie, in geval van contact met diverse invloedrijke Europese Cups Nederlandse zakenmensen zijn klaar om de overname van de financiering van de salarissen Bulykin, dus het blijft voor
clubs. Dient te worden opgemerkt dat de voormalige spits Dynamo Moskou is een van de best betaalde spelers Belgisch kampioenschap, dus het is het salaris van de speler is een obstakel voor veel geïnteresseerde clubs. Over deze in een gesprek met een verslaggever, 'Sovjet-Sport "Maxim Lyapin zei algemeen manager Herman Van bryusseltsev Holsbek: Nederlands kampioenschap sterker Belgische en het feit dat Dmitri heeft 16 doelpunten in hem, zegt veel - ben een Belg.. Voor ons voortdurend streven naar een verscheidenheid van de clubs op de aankoop Bulykin, maar wanneer ze eenmaal op zijn salaris weet, rente is gedoofd. Het is niet uitgesloten dat zij blijft bij ons, maar waarschijnlijk zullen we het te verkopen. Kijken uit naar productieve discussies met Den Hagom.

In feite, is het onwaarschijnlijk dat Anderlecht Bulykin het team te verlaten. Tenminste, totdat de Belgen treinen Arielle Jacobs, die met de Russische conflict. Volgens de Belgische journalisten, coach en speler is ook niet altijd begroet tijdens het sporten. Manager Andrew Bulykin Golovashov zei dat specifiek nieuws vandaag, maar ontkende ook de media belangstelling, "Rubin" aan zijn client. "Kazan naar uit, maar voor ons niemand op dit onderwerp is niet aan de orde - zegt Golovashov -. Bovendien, totdat de speler kan spelen op een hoog niveau in Europa, hij had beter hier blijven."

Herinneren dat in het Nederlands kampioenschap Dmitry Bulykin 16 keer en slechts een doel achter de belangrijkste spits spits NEC Vleminksa herinnert correspondent "Sovjet-Sport" scoorde.


 

0
Donderdag 24 februari 2011 om 21:52 uur

Nu online

Erik070, 070FCDH070, vakkiel, GroenGeelHart070, Steef070, Jap, Renearmand56, Marcie en 97 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25