Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

haagskwartiertje schreef:

Derk Boerrigter is al het hele seizoen onderwerp van speculaties. De aanvaller behoort bij RKC Waalwijk wekelijks tot de uitblinkers en staat in de belangstelling van een handvol eredivisieclubs, maar tot een transfer is het voorlopig niet gekomen. Ook deze maand heeft zich nog geen club officieel bij RKC voor hem gemeld

Boerrigter komt op zeker niet naar ons. Daar hebben we eenvoudig het geld niet voor. Zelfs PSV heeft geen geld voor investeringen en heeft nu weer een linkerspits die weinig kost op proef.

 

Wij moeten het nog steeds, en dat geldt voor 95 % van de clubs op het ogenblik, van huurlingen en transfervrije spelers hebben.

 

Van der Kallen is eerst bezig om de oude schulden weg te werken en daarvan uit de boel op te bouwen.

0
Zaterdag 15 januari 2011 om 20:36 uur

yesyes

Bert schreef:

Winterstop in Duitsland en Rusland duren veel langer. Vervolgens spelen ze vd zomer langer door en mogen ze (kubik en Bulykin) zich bij Ado melden die al in juli weer begonnen is. Jongens hebben amper vakantie gehad. Bulykin is een top spits en dat laat hij zien als hij meedoet. 

Hij is helemaal geen topspits, als die dat was dan had die al veel eerder gepresteerd bij ze vorige clubs. Hij is een beest in scoren en op de juist plaats staan maar verder is het matig je zal hem bijvoorbeeld nooit 5 man zien passeren om te scoren, wat een topspits wel kan. Maar ja voor ons is die perfect met een verhoek die de ballen op maat voorgooit daarom is wesley nu ook zo in topvorm omdat er eindelijk iemand staat die ze wel afmaakt. Dus ik hoop dat wesley blijft volgend seizoen dan denk ik dat bulykin ook wel wil inleveren kwa salaris. De interesse die nu ze tonen in booymans is meer een spelletje denk ik omdat ze weten dat er weinig clubs zitten te wachten op een russische spits die de 30 al gepasseerd is en ook nog blessure gevoelig is

0
Vrijdag 14 januari 2011 om 14:39 uur

Aad

yesyes schreef:

Ik ben benieuwd of ze kubik langer dan een jaar kunnen houden , ik denk t eigenlijk wel. Maar zo niet dan kan je nijland ophalen eind van het seizoen niet huren maar dan gewoon kopen en gelijk goed vastleggen. nijland-bulykin-verhoek als je voor zo''n aanval kan zorgen volgend seizoen dan krijg je nog een beter seizoen als dit. Ik weet dat dit derijck ze laatste seizoen wordt dus daar wat geld voor vangen en dan die nijland overnemen

Derijck heeft net aangegeven dat hij, onder bepaalde condities, zijn contract wil verlengen.

 

Je spreekt over ophalen en kopen. Nou, ADO heeft geen cent om te kopen en we verkopen ook niemand omdat er geen club is die geld heeft. En ophalen ???

Ook de (grote) buitenlandse clubs zullen het rustiger aan gaan doen nu Platini (UEFA) het plan heeft het "KNVB" beleid ten aanzien van schulden en het overschrijden van begrotingen ook europees te willen invoeren. Werken binnen de begroting of anders uitsluiting van de europese toernooien.

Nee de dolle dagen op de transfermarkten zijn voorbij.

0
Woensdag 12 januari 2011 om 19:56 uur

Ooievaar

ADO supporter Leidschenveen schreef:

ADO Den Haag lijdt niet verdiende nederlaag tegen FC Basel
12 januari 2011 om 12:11
ADO Den Haag speelde in haar tweede en laatste oefenduel een uitstekende wedstrijd tegen FC Basel, dat dit seizoen nog in de Champions League uitkwam. Na een voorsprong (1-0) bij rust wonnen de Zwitsers via twee dubieuze treffers met 1-2.

FC Basel begon het duel onder stralende weersomstandigheden op een ‘biljartlaken’ van een veld op het Marbella Football Centre. ADO Den Haag had het in die aanvangsfase even moeilijk met dat hoge tempo, maar pakte snel de draad op en deed daarna voetballend niet onder voor de Zwitsers.

Op slag van rust kopte de meegekomen Timothy Derijck de bal uit een vrije trap van Wesley Verhoek knap binnen. Na rust kwam FC Basel na ongeveer een kwartier op gelijke hoogte. FC Basel kreeg een vrije trap te nemen op de rand van de zestien. Terwijl de Haagse defensie bezig was de muur op te stellen, draaide Benjamin Huggel – zonder het fluitsignaal van de arbiter af te wachten – de bal in het lege Haagse doel.

buitenspel

Niet veel later werd het 1-2. Nu vergat de assistent-scheidsrechter de vlag omhoog te steken, want Marco Streller stond wel degelijk in buitenspelpositie toen hij de bal langs de uitstekend keepende Gino Coutinho schoof.

ADO Den Haag bleef goed combineren, zocht regelmatig het Zwitserse doel op. Jens Toornstra was dicht bij een treffer en Lex Immers had pech bij een schot op de paal, waarna de bal naast het doel kaatste.


Later op deze website een uitgebreid verslag met foto’s >>>>>



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)

 

Gelukkig maar anders raken we overstuur met als gevolg een kansloze nederlaag tegen Friezenveen.

 

Blijkbaar een prima trainingskamp, men heeft goed kunnen brainstormen, dus ben er van overtuigd dat men de route heeft uitgestippeld. Groot voordeel als je halverwege al veiling bent, en europees voetbal dan het streven is.

 

De weg omhoog is ingezet. Prima voorwaarden, excellente trainer, een hypermodern stadion op een toplocatie en een geweldig publiek.

 

Andere clubs zullen fors terugmoeten en wij gaan omhoog, we gaan nog heel wat beleven de komende jaren

 

0
Woensdag 12 januari 2011 om 19:51 uur

ADO-Westland

Hallo allemaal,

 

Zo de eerste helft zit er op en ADO staat met 1-0 voor doelpunt in de laaste minuut van de eerste helft.

 

Jammer dat er nergens een live stream is maarja is wel weer leuk om te zien dat het ook tegen chapions leag clubs mogelijk is om een goede prestatie neer te zetten.

0
Woensdag 12 januari 2011 om 16:53 uur

ADO supporter Leidschenveen

Frans schreef:

 

Beste Ooievaar en shouters,

 

Lex Immers en ADO gaan naar volle tevredenheid nog 2 jaar

langer met elkaar door (2014).

Nu zijn de besprekingen met de technische staf : John v/d Brom

en Maurice Steyn.

De volgende ADO DH-speler die een gesprek kan verwachten is :

Wesley Verhoek.

 

Groeten vanuit een warm Estepona,

 

Frans

 

 

En terecht, Verhoek staat nog maar 1 1/2 onder contract volgens mij en wordt nu door verschillende clubs gevolgd. Ook proberen tot 2014 vast te leggen zodat hij geld kan opleveren als hij onverhoopt weg gaat.

En wellicht maakt de keuze van Lex het ook makkelijker voor Wesley om te blijven.

0
Zondag 9 januari 2011 om 20:52 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Iemand shoutte het al maar ik geef ff het bericht door van Voetbalzone:

 

ADO en Van den Brom praten na half jaar al over langere verbintenis
Zondag, 9 januari 2011 om 18:33

ADO Den Haag en John van den Brom hebben het eerste gesprek over een mogelijke verlenging achter de rug. Dat meldt RTV West zondag. De oefenmeester tekende afgelopen zomer een contract voor twee jaar.

De club is uitermate goed bezig heb ik in jaren niet meer meegemaakt;)) lekker rustig doorbouwen zat vandaag ff het filmpje op haaglanden te kijken over het trainingskamp daar werd gezegd dat de meeste clubs nu in de schulden zitten en ado dit jaar zelfs iets over heeft gehouden ;))) kun je nagaan hoe snel het kan gaan

0
Zondag 9 januari 2011 om 20:03 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Talking Lads dan maar: wie o wie gaat ons - nog meer - versterken: Boymans, Bokila en Nijland. Lijken me alledrie versterkingen.

Ik heb ff Van der Brom voor je gebeld en in het trainingskamp geeft ie via een interview meteen gehoor aan je verzoek:

 

ADO laat oog vallen op trio aanvallers voor lange en korte termijn
Zaterdag, 8 januari 2011 om 17:06
ADO Den Haag is bezig aan een sterk seizoen, maar heeft de blik ook gericht op de toekomst. De huidige nummer acht van de Eredivisie heeft interesse in een drietal voorhoedespelers en kijkt daarbij niet alleen naar de lopende jaargang, maar verliest ook de lange termijn niet uit het oog.

De aanvallers Ruud Boymans van VVV-Venlo, PSV'er Stef Nijland en Jeremy Bokila (Zulte Waregem) mogen zich volgens RTV West verheugen in de belangstelling van de club uit Den Haag. “Boymans is interessant voor de langere termijn, dus voor komend seizoen”, bevestigt trainer John van den Brom tijdens het trainingskamp van de Hagenaars in Spanje.

“Ik denk dat VVV hem in de huidige situatie ook niet laat gaan”, beseft de ADO-coach, die voor de tweede seizoenshelft meer kans denkt te hebben op de komst van Nijland en Bokila. “Zij zijn interessant voor de korte termijn. In beide gevallen willen wij de spelers huren. Het is afwachten hoe de clubs daarop reageren.” Den Haag bereikte reeds een overeenkomst met aanvaller Jordy Brouwer en verdediger Chiro N'Toko.

 

0
Zaterdag 8 januari 2011 om 18:15 uur

Advertentie

Ooievaar

Midden-Oost schreef:

Vergeet ik nog Kofi Mensah en Gerald Sandell

 

Nog een paar ex-aanvallers uit de oude doos : Lowie van Schijndel, Rick Platvoet, Regilio Simons, Groenteman, Maarten Bak, Joeri Petrov, Oper, John O'Brian.

 

Herinnert u zich deze nog ? Betrouwbare sluitposten Sanchez of Roland Janssen (7x eenzelfe vrije trap erin zien vliegen).

 

We zijn van ver gekomen, laten we ervan genieten die 2e helft. We pakken die playoffs !!

David Byrne vond ik ook een toppertje. Al kreeg Lowie van Schijndel vele lachter op zijn hand. Die hebben ze vast gescout in het donker.

En voor de liefhebbers Henny Ardesch. Die dook over een bal heen, uiteraard een goal, bij andere clubs gaat hij naast maar bij ons vloog hij er toen ook al in. Liet zich toen vervolgens per brancard van het veld dragen(...) Had ook wel wat. Paulus Roiha had je toch ook meegenomen in je 'sterrenslag'?

0
Vrijdag 7 januari 2011 om 16:46 uur

Ooievaar

Johannes schreef:

Ooievaar, je moet het toch met me eens zijn dat je een fout maakt als je nu je solide, ingespeelde, goed functionerende centrale duo verkoopt?

Een nieuwe speler inpassen is één ding, maar een nieuwe verdediging neerzetten..? Hoe goed die N'toko wel of niet is: een duo Bosschaart/N'toko met Rankovic na anderhalf jaar weer op de bank en dan voor Europees willen gaan?

Als je de hoofdprijs kunt krijgen mag je een van de twee laten gaan. Alle andere opties worden een teleurstelling, ik geef het je op een elektronisch briefje.

Johannes,

 

Wat mij betreft mogen ze allebei worden verkocht voor goed geld athans. Ik vind de verdediging helemaal niet zo goed. Spitsen en middenveld zijn uitstekend. Coutinho doet het ook hardstikke goed. Vind hem nog steeds klein maar maakt een hoop goed. Al blijft het billenkniijpen met corners.

 

Kum ben ik niet kapot van soms erg goed, maar ook soms hele stomme fouten. Oen(...) Derijck heeft vaak een Frank De Boertje wat vaak een goal kost. Dus de verdediginging behoeft inderdaad versterking. Wellicht hebben we ze al in huis met N'Toko en Beugelsdijk. Al moeten we natuurlijk wel enig geduld betrachten.

 

Wat vriend Midden Oost aangeeft: opbouwend dramatisch. Wat er nu staat wel te verstaan. Dus nogmaals als er goed gecashed kan worden dan niet wachten totdat ze gratis de deur uitlopen.

 

Maar voorals nog zijn het geruchten en ballen ze nog steeds bij ons. Net als vriend Rado. Zoals gezegd: de soep wordt niet zo heet gegeten. De tijd van belachelijke salarissen, voor spelers die bekant rechtop kunnen lopen is voorbij.

 

Ook die duikboot zal zijn ambities moeten bijstellen. Met alleen een grote bek en de baas spelen red je het niet. Althans niet bij een BVO.

 

Maar ik probeer meer het accent te leggen op wat er wél goed gaat. Een formidabele 8e plek, een jonge rustige trainer die er voetbal en zelfvertrouwen inbrengt. Toeschouwers die de weg naar het stadion weer weten te vinden. Beleidsmakers die luisteren naar de juiste mensen. De club heeft plannen o.a. het India verhaal. Een wereldmacht in opkomst, niet te filmen indien je daar de markt weet aan te boren.

 

Ik maak me geen zorgen over de toekomst. Mede ingegeven door dat fantastische stadion wat we hebben, op een toplocatie. Dat ik het daar absoluut niet gezellig vind is uiteraard van ondergeschikt belang. Het is goed voor de club.

 

Indien er spelers vertrekken zullen er nieuwe voor terugkomen. We zijn geen lullig clubje hoor. Dat besef moet bij menigeen nog even inzinken. Nogmaals: een heleboel clubs zullen fors terugmoeten. Daar zullen wij ons voordeel meedoen. Wat ik je Brom

 

ER GROEIT IETS MOOIS DAAR ACHTER DIE DUINEN

0
Vrijdag 7 januari 2011 om 16:17 uur

Nu online

RemcoOnX, Priapus_Rex, ADO079, supporter-noord, 015, Keepthecashalive, hagenees abroad, Ranthehague, Bolluhboeah, fcdh-denhaag, Tante Wil, Marcie, Edwin, Sebastiaan, guru, adorob, 071_ADO, Ronaldo, keesvld, rien1, Superjantje, RickZ, Heino, Haagse Haas, malle eppie, carbayon, Johan vakkie M, pitbull, KR96, BLEISWIJK-1, LemonHaze, Rooie91, Rob2002, lernst, FC Den Haag!, GroenGeelHart070 en 227 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24