Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Vakkie-G

met een tweede ring erboven op
krijgen we net zo een soort stadion als feyenoord.

0
Dinsdag 27 januari 2009 om 19:55 uur

<FCDH>


Derijck maakt zich populair bij ADO
Timothy Derijck manifesteert zich momenteel uitstekend bij zijn nieuwe club ADO Den Haag. De van Feyenoord overgekomen Belg veroverde meteen een basisplaats in de residentiestad en vervult zijn taken met verve.
»Dit is ook zijn teamgenoten niet ontgaan. "Er was meteen een natuurlijke klik. Bij veel spelers heb je tijd nodig om aan elkaar te wennen, met Timothy is dat eigenlijk heel snel gegaan", looft collega Christiaan Kum aankoop Derijck in AD/Sportwereld. "Hij durft om de bal te vragen en zelf op te bouwen."

"De communicatie met Timothy verloopt makkelijk. Hij durft initiatief te nemen. Hij neemt veel coaching op zich, laat zich veel horen in het veld. Timmy deinst niet terug, gaat er hard tegenaan en is al belangrijk gebleken voor ons."

Trainer André Wetzel is ook tevreden over Derijck, maar wil hem niet vergelijken met Csaba Horvath, die voor de winterstop centraal achterin stond.

"Csaba is veel meer een verdediger, Timothy brengt aan de bal een stuk meer. Met hem hebben wij er een echte persoonlijkheid bij gekregen. Maar het belangrijkste is dat ik nu over drie sterke verdedigers beschik, daar gaat het om."

Derijck probeert intussen te voorkomen dat hij naast zijn schoenen gaat lopen door alle complimenten. "Elke week probeer ik mijn best te doen en het elftal zo goed mogelijk te helpen", aldus de jonge Belg.

"Met Chris aan mijn zijde was het niet moeilijk om in deze ploeg te komen en dat zie je ook aan mijn spel af. Chris blinkt uit in de lucht, ik ben in de opbouw belangrijk. Maar ook andersom dragen we elk ons steentje bij."
0
Dinsdag 27 januari 2009 om 17:05 uur

Aapjee

The jobs posted on this page are specific to the Dutch market, therefore they are only available in the Dutch language. Voor de afdeling Fictie Feyenoord zoeken wij een: Manager/coach voetbalzaken (M/V) Functie titel Manager/coach voetbal(bij)zaken Bedrijf Feyenoord is een traditioneel zwakke voetbalclub, welke sinds jaar en dag niets presteert. Tijdens ons 100 jarig bestaan viel er dan ook niets te vieren. 

Binnen onze divisie “training en ontspanning” zijn de activiteiten de laatste jaren sterk afgenomen. Waarbij wij genoodzaakt waren onze CliniClowns uit hun functie te ontheffen. Standplaats Rotterdam Functie eisen Wij zoeken naar iemand die geen verstand van voetbal heeft, maar wel gevoel voor humor. Heb je daarnaast enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie en ligt je leeftijd tussen de 25 en 40 jaar en heb je de fysieke en geestelijke gesteldheid van iemand met het syndroom van down, dan pas je goed binnen ons team. 

Je hoeft geen kwaliteiten te bezitten daar je anders buiten de boot zou vallen. Functie inhoud Binnen het team ben je onze pipo, veel valt er namelijk niet te lachen, dus de humor dient van jouw te komen. Een maal per dag ben je verplicht om op een kleiveldje met een groepje losers enige balspelletjes te doen. Je hebt zowel contact met de vaderlandse pers alsmede met enige directieleden (fysieke handelingen niet uitgesloten). 

Ook zie je er niet tegen op om tegen een hongerloontje wekelijks het gras te maaien. Binnen de organisatie krijg je volop vrijheid om aan te kloten, waardoor je jezelf verder kunt vernederen. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om cursussen te volgen. Arbeidsvoorwaarden • 61472;een lachwekkende functie, waarbij degradatie voetbal een verwrongen feit is. • 61472;primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie. Door de weeks ben je gewoon vrij, bij Feyenoord wordt namelijk geen Europees voetbal gespeeld.
• 61472;wekelijks gratis voetballes. Reacties Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je benieuwd naar wat Feyenoord jou te bieden heeft, stuur dan een brief voorzien van CV naar: Adres: Stadion Feijenoord N.V.. Van Zandvlietplein 1 3077 AA ROTTERDAM. Tel:010- 2926822. Fax: 010-4191888. Mentaal gehandicapten genieten onze voorkeur zodat zij vloeiend in onze organisatie worden opgenomen.
 

0
Maandag 26 januari 2009 om 22:06 uur

<FCDH>

ADO met Derijck tegen FC Twente
ADO Den Haag kan dinsdagavond in het bekertreffen met FC Twente zeer waarschijnlijk beschikken over Timothy Derijck. De elleboogblessure van de Belg valt mee, meldt het AD.

Derijck, die in de winter de overstap van Feyenoord naar ADO maakte, moest zondag in het competitieduel met FC Volendam (0-1 winst) twee keer naar de kant om behandeld te worden aan zijn elleboog.

De Belg kwam na een luchtduel ongelukkig terecht op het stroombotje in het gewricht, maar de kwetsuur is niet ernstig. ADO zal de centrumverdediger dus waarschijnlijk in kunnen zetten.

Dat geldt niet voor zijn compagnon in het hart van de defensie, Christian Kum. De man uit Zoetermeer zit een schorsing uit tegen FC Twente.

0
Maandag 26 januari 2009 om 19:32 uur

<FCDH>

we kunnen zaterdag wederom hele goede zaken doen door van gronningen te winnen dus graag vollebak zaterdag

willem 2 - vitesse
nec - feyenoord
sparta - az
de graafschap - psv
roda -heracles

en wij thuis tegen gronningen met beetje gelijk gaan we sparta feyenoord en heracles voorbij en staan we 11e?
0
Zondag 25 januari 2009 om 21:31 uur

Kaos

bij feyenoord geen kaarten gepakt... zie vi.nl

hij heeft er nu dus 2
0
Zondag 25 januari 2009 om 20:37 uur

Kaos

rien1 schreef:

Is Buijs nou ook geschorst tegen Groningen? 
(2e gele kaart) 1x geel tegen heracles, en 1xgeel tegen Volendam.
volgens mij nie...
gelukkig heeft ie er nog geen 5 anders is steeds om de wedstrijd een schorsing.. haha
bij feyenoord heefdtie nagenoeg nie gespeelt en volgens mij geen kaarten...  ff zoeken
0
Zondag 25 januari 2009 om 20:36 uur

Advertentie

Mitchel

Immers kwam mooi weg van de verdedigers... en buijs had hem er netjes ingetikt... op het eind  Zwinkels super keep super keep heuj heuj

Feyenoord in zicht...
0
Zondag 25 januari 2009 om 17:28 uur

fc

Beter man!
De versterkingen betalen zich nu al uit, feyenoord is in zicht...!!! hehhehehe
0
Zondag 25 januari 2009 om 17:08 uur

Vakkie-G

Dat is een Gunstige uitslag feyenoord 1-1 anders liep Willem II steeds verder uit.
0
Zaterdag 24 januari 2009 om 22:41 uur

Nu online

Kees, Fido, lernst, fcdh-denhaag, Alexander, viarijn, wijstaanboven, wiegah070 en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26