Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Dannyy

oodh schreef:

Dat spreken ze af? Welnee, geen een speler is zoveel waard, een enkeling uitgezonderd. Het wordt er gewoon niet voor betaald. Ook niet door buitenlandse clubs met veel geld.
Dan houden we hem toch gewoon . Normaal doen we ieder jaar onze beste spelers weg, laten we ze nu gewoon een keer houden en met Juve en Wang op weg naar Europees voetbal!
0
Woensdag 22 oktober 2014 om 11:36 uur

miq72

H@@GenEES schreef:

Ach het is YesYes maar die daar constant om vraagt, triest maar dat past ook heel goed bij hem.


@miq72 Weet je wat jij heb gelijk, het gaat fantastisch sinds Groningen thuis, er is helemaal niets aan de hand en we staan niet 16e en we zijn niet de beker uitgetrapt door de nummer 16 van de jupiler, Derijck is de beste aankoop sinds jaren en Wang en Chung Li zijn het wonder waar ADO op zat et wachten

Mijn excuses, ik zat er helemaal naast, we hoeven ons helemaal geen zorgen te maken. sorry.

Kijk je kan het wel normaal reageren !!

Nee , natuurlijk gaat het niet fantastisch .Je hebt een veel te smalle selectie door de overname (waarvan ik denk dat die wel gewoon doorgaat ) en natuurlijk maak ik me ook zorgen om mijn cluppie .
Dat doe ik al meer dan 30 jaar .
Maar ondanks dat hadden we zonder genept te zijn door scheidsrechters een stuk hoger gestaan .

En weer ga je insunueren dat ik heb gezegd dat het fantastisch gaat sinds Groningen en dat ik Wang en Chung Li een wonder vind .
Dat doe je werkelijk elke shout als je een of ander punt wil maken .
Reageer gewoon op wat ik shout en ga niet zelf dingen verzinnen die ik helemaal nooit verkondig heb .
Het enige wat je op deze manier elke dag maar onderbouwt zijn je eigen denkwijzes .
En steeds maar weer dezelfde .
We weten nu wel hoe je over Derijck denkt , over de Chinezen , over de 1e 10 minuten in Breda en dat we niet hadden moeten verliezen tegen Almere .
En als een paar riooljournalisten zonder enige kennis van zaken onze club zwart maakt dat je dat ook geweldig vind .
Ook weten we dat de shouters die het niet met je eens zijn onrealistische positivos en heel zielig zijn .


Nog een prettige middag .
0
Dinsdag 21 oktober 2014 om 12:10 uur

H@@GenEES

Kees schreef:

Ben het met je eens. En volkomen absurd dat men spreekt over een ban voor H@@Hagenees of wie dan ook. Juist H@@ onderbouwd bijna alles. Al ben ik het voor 96% met hem oneens.
Ach het is YesYes maar die daar constant om vraagt, triest maar dat past ook heel goed bij hem.


@miq72 Weet je wat jij heb gelijk, het gaat fantastisch sinds Groningen thuis, er is helemaal niets aan de hand en we staan niet 16e en we zijn niet de beker uitgetrapt door de nummer 16 van de jupiler, Derijck is de beste aankoop sinds jaren en Wang en Chung Li zijn het wonder waar ADO op zat et wachten

Mijn excuses, ik zat er helemaal naast, we hoeven ons helemaal geen zorgen te maken. sorry.

0
Dinsdag 21 oktober 2014 om 11:21 uur

Petah

miq72 schreef:

Bij de 1e zin al probeer je diegene die je er compleet uit lult voor schut te zetten met is je enter knop kapot? .
De shout van Eagle getuigt van een stuk meer inteligentie en clubliefde als jouw herhaling van zetten .
Ipv terug te komen op een verdienstelijke wedstrijd tegen Feyenoord , een knap gelijk spel tegen Twente en hele goede 2e helft tegen Groningen vind jij het veel leuker om juist steeds maar weer de slechte wedstrijden er uit te pikken .
Je vind het zelfs fantastisch om sinds zaterdag elke keer maar weer terug te komen over de inderdaad dramatische eerste 10 minuten .
Dat NAC het laatste half uur niet of nauwelijks in de buurt van het goal van onze 10 man is gekomen hoor ik je niet over .
Ook over de fantastisch uitgespeelde goal heb je het niet of nauwelijks gehad .
Zelfs de ongelooflijke rode kaart waardoor we wederom worden genaaid vind je blijkbaar niet zo belangrijk want dat past niet in je negatieve verhaaltje . Ook over het feit dat we tegen Feyenoord met een man meer hadden moeten staan ipv met een man meer hoor ik je niet over .
Zonder deze belachelijke dwalingen van scheidsrechters hadden we er nu een stuk beter voor gestaan .
Dat heeft niets met onrealistische positivo`s met dikke pakken boter op hun hoofd te maken maar is een feit .
Zelfs je vriendjes van VI waarover ik je wel hoor als ze Ado belachelijk maken zijn het hierover eens .





Prettige nacht verder



Je moet niet vergeten dat wij ondertussen het 9e of 10e budget hebben van de eredivisie iedereen vindt het heel knap als we daar eindigen maar de realiteit is daar horen we ook te eindigen

Ik vind ook zelf dat we geen slecht team hebben we hebben kramer lopen waar ik zelf altijd al voor gepleit heb en alberg en hanssen wie gewoon een hoop toevoegen

Alleen vind ik ons als team en kwa spel gewoon erg onder doen voor Cambuur en Zwolle waarom kan het daar wel met leuk en aanvallend voetbal want laten we eerlijk wezen het is vaak bij ons niet best

Daarom denk ik dat het al fout gaat met beleid zie Mike van duinen die zelf weg wil en al 2 jaar geen pepernoot raakt voor dat geld had je gewoon een erg leuke misschien wel 2 leuke buitenspelers kunnen halen

Dan kwestie derijck die is niet terug gehaald op basis van ze laatste jaren soms moet je gokke ln het pakte bij bulykin goed uit alleen ik vind niet dat je gok meer hoeft te verdienen als je basis

Dan het gezeik met wang chun li dat kost je gewoon een hoop rust dom van fraser om ze oude schoenen weg te gooien en erg stom van mvdk

Want je basis is echt niet minder dan in bijv het brom jaar buitenspelers waren toen stukken beter nou zijn je backs beter

Maar door randzaken bij de club kost het je gewoon punten
0
Dinsdag 21 oktober 2014 om 10:08 uur

CrazieD

Jongetjes, lekker met je pik op tafel blijven slaan en zeggen dat je de grootste hebt! Ik schaar mezelf niet onder de positieve of negatieve supporters.. Ik ben gewoon EEN supporter.. Net als jullie allemaal! Waar is de tijd gebleven dat we als 1 man achter de club gingen staan? Ik durf mn handen er voor in het vuur te steken dat zowel Haagse Dick, FCDH, miq72, Kees, Haagse Ro el, Ooievaar, Hagenees, DaveDH en weet ik veel wie nog meer.. Maar 1 belang hebben, en dat is dat het voortvarend met de club gaat, en of dat dat nou wordt gerealiseerd door vd Kallen, Wang of welke andere investeerder dan ook.. Iedereen zal daar achter staan... Kom op mannen, begraaf die strijdbijl! 100 mensen, 100 meningen! Come on The Hague!
0
Dinsdag 21 oktober 2014 om 08:35 uur

Advertentie

Ooievaar

Kees schreef:

Beiden zijn we blij met de komst van Wang. Jij omdat je Kallen onbetrouwbaar vindt en ik omdat Kallen niet het benodigde geld heeft om de club op een hoger plan te brengen. Heeft ie zelf ook altijd beweerd en velen verzocht om aandelen over te nemen. Lees de interviews er maar op terug.

Maar waar is het in vredesnaam op gebaseerd om Wang betrouwbaar te vinden? Tot nu toe is Kallen zijn verplichtingen nagekomen, heeft zelfs twee maanden voor de salarissen garant gestaan, en Wang komt zijn eerste de beste verplichting niet na.
Kallen is een sluwe baas en wind - bijna - iedereen om zijn vinger. Wat hij zegt en wat hij echt vindt zit discrapantie tussen. Vind het heel merkwaardig dat hij zich met de Juve deal bemoeit. Regeert hij over zijn graf heen, of speelt hij een ander spel.

Heb geen reden om Wang te wantrouwen. De Chinese overheid bepaald in deze. Als allerlei experts dat aangeven lijkt me dat helder.

Waarom zou ik Kallen moeten geloven? Hij had toch al die mooie vergezichten gegoten in 5 jaren plannen? In het Zuiderpark kon niets, met het door de gemeente voor de volle 100 % gefinancierde nieuwe stadion wel. En wat zijn we er mee opgeschoten? Hij het nodige daarentegen.

Heb erg veel vertrouwen in Fontein. Een topbestuurder. En als die man de ruimte krijgt gaan we daar zeer veel plezier aan beleven.

Ik zal de laatste zijn die er raar van zou opkijken als Kallen niet bezig is om alles op alles te zetten om ook hem buiten de poort te werken. Zoals hij dat met alle voorgaande directeuren heeft gedaan. Puur uit eigen belang, en nepotisme.

Ach ja twee maanden garant gestaan voor de salarissen. Wat zou hij daarvoor hebben teruggekregen? Of deed hij dat vanwege zijn edele inborst?Die plucheplakkers van de gemeente zijn geen partij voor hem. Fontein is andere koek.

Voorlopig is het weer ouderwets degradatievoetbal, is het organisatorisch nog steeds een puinhoop, wordt de trainer weer eens opgezadeld met een opgezwollen verwachtingspatroon wat geen gelijke tred houdt met de sterkte van de selectie, laat staan de breedte daarvan. Selectie is middenmoot waardig. Maar het beleidsplan was toch structureel meedoen om europees voetbal?! Dat heb ik uit de intervieuws van Van der Kallen gedistileerd.

Komt door de onzekerheid en de daaruit voortvloeiende onrust zal je -wellicht - zeggen, aangaande de Chinese deal.

Wie was er ook al weer mee naar de pers gelopen?

Gegroet,



0
Zondag 19 oktober 2014 om 23:12 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Prima resultaat! Bijna de hele wedstrijd met 10 man en dan 1-0 achter, toch ophalen. Heel goed. Erg leuk voor de trainer ook, de meest geplaagde man van de hele club.

Komt best goed allemaal.

Van der Kallen moet nu toch echt z.s.m. opsodemieteren. Dan kan de deal worden afgerond en keert de rust terug, kan onze directeur echt aan het werk. Zowel hij als de trainer wordt het werken onmogelijk gemaakt. De huidige malaise is voor de volle 100 % toe te rekenen aan onze grootaandeelhouder met zijn maat in het kwaad de bal gehakt Beijersbergen. Als je niet uitkijkt kom je nog erg in de problemen.



Beiden zijn we blij met de komst van Wang. Jij omdat je Kallen onbetrouwbaar vindt en ik omdat Kallen niet het benodigde geld heeft om de club op een hoger plan te brengen. Heeft ie zelf ook altijd beweerd en velen verzocht om aandelen over te nemen. Lees de interviews er maar op terug.

Maar waar is het in vredesnaam op gebaseerd om Wang betrouwbaar te vinden? Tot nu toe is Kallen zijn verplichtingen nagekomen, heeft zelfs twee maanden voor de salarissen garant gestaan, en Wang komt zijn eerste de beste verplichting niet na.
0
Zondag 19 oktober 2014 om 16:38 uur

gillah

Ooievaar schreef:

Prima resultaat! Bijna de hele wedstrijd met 10 man en dan 1-0 achter, toch ophalen. Heel goed. Erg leuk voor de trainer ook, de meest geplaagde man van de hele club.

Komt best goed allemaal.

Van der Kallen moet nu toch echt z.s.m. opsodemieteren. Dan kan de deal worden afgerond en keert de rust terug, kan onze directeur echt aan het werk. Zowel hij als de trainer wordt het werken onmogelijk gemaakt. De huidige malaise is voor de volle 100 % toe te rekenen aan onze grootaandeelhouder met zijn maat in het kwaad de bal gehakt Beijersbergen. Als je niet uitkijkt kom je nog erg in de problemen.



Kallen moet nu echt zsm opsodemieteren... ik weet dat je een bepaalde rol speelt hier op de box maar nu is het zelfs de schuld van Kallen dat Wang zijn rekeningnummers schijnt te zijn vergeten? Volgens mij wil Kallen juist zsm weg...
0
Zondag 19 oktober 2014 om 11:15 uur

haagse-Dick

Haagse Roel schreef:

Zo is het ...Eagles, Cambuur , Nac , allemaal mooie sfeervakken achter de goal..niks mis mee. Ik heb Wang al gemaild om dit te regelen
Maar dan als wang het goed vindt en er mee eens is moet het nog door de molen in China!

Weet niet hoe de Chinese overheid aankijkt tegen sfeervakken
0
Zaterdag 18 oktober 2014 om 18:09 uur

Haagse Roel

lasoog1 schreef:

100% mee eens. Maak de langezij weer toegankelijk voor n normale prijs. Die geruite petjes, zijn er 20 ofzo heeft echt iedereen last van. Die moet je er sowieso uitflikkeren. irritante kutkoters van n jaar of 20 die bijdehand doen.
Zo is het ...Eagles, Cambuur , Nac , allemaal mooie sfeervakken achter de goal..niks mis mee. Ik heb Wang al gemaild om dit te regelen
0
Zaterdag 18 oktober 2014 om 18:04 uur

Nu online

Superjantje, opper, rien1, Haagse Haas, supporter-noord, morley, BOSMENSEN, Madmax, Mr. FC DEN HAAG, Max, Jelle, pajam, ADO079, Thehague070, Langebach2 en 162 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26