Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

slash070

bennyboy1960 schreef:

Rijkste Chinees uit China heeft zich bij atletico gemeld met 50 miljoen voor 20% van de aandelen
Nou, ben benieuwd hoe "snel" dat rond gaat komen dan.

elfvoetbal.nl

De rijkste man van China wil immers 50 miljoen euro aan vers kapitaal in de Spaanse landskampioen pompen. Wang Jianglin is de naam, goed voor een nettovermogen van zo`n 10,5 miljard euro. De man die in de commerciële vastgoed actief is, is onder meer al eigenaar van voetbalclub Dalian Wanda.

Dalian Wanda Group luidt immers de naam van zijn vastgoedconcern. Nu wil Wang de sprong maken naar een Europese grootmacht. Atlético Madrid is wat betreft een makkelijk doelwit, want de club kent de grootste schulden van de Primera Division. Daarnaast is de club bekend vanwege het verwerven van eigendomsrechten.

Met de 50 miljoen euro, die de Chinees wil meenemen, zou hij voor twintig procent aandeelhouder worden van Los Rojiblancos. Hopelijk voor Atlético Madrid verloopt de toestemming van de Chinese autoriteiten soepeler dan ADO Den Haag de afgelopen maanden meemaakt. De Residentieclub komt bijna volledig in Chinese handen.
0
Donderdag 16 oktober 2014 om 13:37 uur

haagse-Dick

Petah schreef:

Ik weet het niet jij heb het er met fcdh dat je met hagenees altijd in discussie wil dus zeg jij t maar waar je met hem over in discussie was gegaan en ik sta tegen juve positiever als wang

Maar ik dacht dat Juventus niet meer top 10 was nou dat zijn Ze wel daarin heb je gelijk
Dat is een punt van discussie, Juve wil ons niet overnemen maar alleen samenwerken! En Vansen wil ons wel overnemen, dat is een groot verschil!

En dan wil Kallen er ook nog eens vanaf en hij vindt Vansen de beste oplossing en wacht niet voor niks zo lang! Anders had hij de stekker eruit kennen trekken en met een andere partij op de proppen te komen. Denk dat Kallen het beste voor heb met de club of denk jij hier anders over. Dat het mis is gegaan met de termijnen is heel ongelukkig maar ik geloof er nog steeds in. We wachten al heel lang om te groeien als club. Het was en is een slechte binnenkomst van Wang maar er is genoeg tijd om het goed te maken!

Kijk dat is een verschil tussen jou en anderen, jij geeft je fouten toe al je mis zit!

En ik reageer al weken niet meer op die knakkers, ben ik mee gestopt!
0
Donderdag 16 oktober 2014 om 11:31 uur

Petah

haagse-Dick schreef:

Ik ben niet in Breda dan, heb me dochtertje van het weekend. Maar wil jij zo graag een discussie dan, waarover wil je het gaan hebben?

Volgende wedstrijd thuis ben ik er sowieso bij!

En met die gasten bedoel ik iedereen die zich aangesproken voelt! En volgens mij zijn h@@g en Lasoog positief over Juve dus bedoel dan niet hun!
Ik weet het niet jij heb het er met fcdh dat je met hagenees altijd in discussie wil dus zeg jij t maar waar je met hem over in discussie was gegaan en ik sta tegen juve positiever als wang

Maar ik dacht dat Juventus niet meer top 10 was nou dat zijn Ze wel daarin heb je gelijk
0
Donderdag 16 oktober 2014 om 11:21 uur

Petah

haagse-Dick schreef:

Juve staat in de top 10 hoogste begrotingen van Europa. Als ik het goed heb gevonden is het 262 miljoen of meer. Chelsea met 303 miljoen dus valt mij dat toch best mee dat verschil.

Kijk gvd eerst ff voordat je komt k..keren of gal kom spugen op de box!

Echt niks is goed met die gasten en weten echt alles negatief te benaderen! Je mag best kritisch zijn maar dan moet je geen onzin uitkramen!
Sterker nog ze staan 9e dus dat valt mij ook indd mee maar ik zei eerder ook al hun garnituur van het 2e is top eredivisie ook zei ik dat ik blijer met dit ben als. Met wang

En met die gasten dan denk ik dat je hagenees lasoog en weet ik veel bedoeld dat kan best maar ik kom sowieso wel in het stadion en ben er overmorgen weer bij in Breda dus als jij met mij zoals je dat zeg met h@genees een discussie aan wil gaan in het echt sta ik daar wel open voor
0
Donderdag 16 oktober 2014 om 06:56 uur

liefhebber

<FCDH> schreef:

Vd kallen heeft al gesprek gehad met de leiding van Juventus en heeft aangegeven alleen spelers te willen die ADO echt sterker maken er is keuze uit zestig spelers van alle nationaliteiten in de winterstop moeten er als het kan al spelers komen
De clubleiding van Juventus is op de hoogte van de vriendschap tussen ADO en juve fans

Bron AD

Mvdk heeft 1 gesprek gehad met juve? Voor 31 dec deadline wang? Zwaargewicht td a la van geel? What`s next? St klaas journaal met bevestiging 10 zwartepieten uit nationaal 11tal kadofabriek naar ado? Sorry maar als ik een bvo in de verkoop zou hebben had ik ook goed nieuws show in de strijd gegooid! Kortom.........wat is betrouwbaar nieuws? hoop op het beste hoor. Masr ben beetje terughoudend in een jubelstemming. Zie liever 3pnt as wweekend.
0
Woensdag 15 oktober 2014 om 23:00 uur

Advertentie

H@@GenEES

miq72 schreef:

Zoek op davedh ,H@@GenEEs en lasoog1 . Alle 3 met precies dezellfde unieke schrijfstijl en precies dezelfde op niets gebaseerde treiterige shouts .Wat een zielepoot zeg .
LOL nu ben ik ook al lasoog.... Ik heb geen meerdere accounts nodig zoals sommige hier om mijn punten duidelijk te maken, simpele figuren zoals jij (die net doen alsof ze al jaren bij de club komen en de donkere februari winters in de jaren 90 hebben meegemaakt) zijn heel makkelijk weg te argumenteren met één account.


Het is duidelijk dat het legertje kritiekloze trouwe Wang volgers graag willen zien dat ik een ban krijg omdat ze de harde realiteit niet aan kunnen en het gewoon niet willen zien/horen omdat het hun tere zieltjes zeer doet. En wat is er dan beter dan geheel volgens chinees gebruik die gene die je niet meer wilt horen het zwijgen op te leggen.

Alweer de ironie.....
0
Woensdag 15 oktober 2014 om 07:58 uur

lasoog1

0
Dinsdag 14 oktober 2014 om 11:22 uur

Bolluhboeah

ADODENHAAG schreef:

Gewoon een sadistische gedachtengang, maar je maakt jezelf er nog drukker over dan iedereen hier. Wat maakt het uit, je houdt het levendig hier en morgen wordt er weer over andere nonsens geluld.
Inderdaad. Iedereen uit in frustratie wel eens wat sociaal onwenelijk gedrag. En dat hebben andere nodig om hun superioriteit te bevestigen.

Morgen gaat het weer over Wang of Kallen.
0
Maandag 13 oktober 2014 om 23:16 uur

<FCDH>

ADO Den Haag geeft United Vansen nieuwe deadline: uiterlijk 31 december betalen

13-10-2014 | 17:12
Share on facebook Share on twitter Share on email More Sharing Services
1
DEN HAAG – De grootaandeelhouder van ADO Den Haag, Mark van der Kallen, geeft het Chinese United Vansen tot uiterlijk 31 december 2014 de tijd om te betalen. Dat heeft hij maandag in TV West Sport laten weten.
United Vansen heeft ADO Den Haag voor iets meer dan acht miljoen euro gekocht, maar van dat geld staat tot op heden geen euro op de rekening van aandeelhouder Van der Kallen. ‘Ik ga niet het hele seizoen wachten. Ik ga er vanuit dat het dit jaar rond komt’, aldus Van der Kallen. ‘We hebben bij de eigenaar van United Vansen, meneer Wang aangegeven dat wij een aanbetaling of bankgarantie willen. Die komt hopelijk deze week.’

De Haagse ondernemer en eigenaar van ADO was maandag te gast in TV West Sport. Bekijk hieronder het gesprek met Van der Kallen.

rtvwest
0
Maandag 13 oktober 2014 om 18:28 uur

gillah

Johannes schreef:

Is Chun Li al veroordeeld (of überhaupt al aangeklaagd)?
Wie zijn de andere `oplichters`? Je gebruikt meervoud, dus ik neem aan dat je Chun Li, sponsor van de jeugdopleiding, bedoelt, maar wie nog meer?
Welke afspraken zijn allemaal niet nagekomen?

Ik noem jou helemaal geen jood hoor, en dat vind ik net als homo overigens ook geen belediging. Ik vind het alleen erg overdreven om zo vaak te blijven herhalen dat het niks wordt op basis van dingen die je niet kan weten. Dat vind ik nogal tendentieus en daar houd ik niet van. Belangrijker nog: het is gebaseerd op niets concreets. Voorbeeldje: wie was erbij dat Chun Li van alles beloofd heeft?
Mijn punt: je leest twintig geruchten, die geloof je dan en op basis daarvan verklaart `men` dat tot de waarheid. Wanneer heeft de spelersraad jou uitgenodigd om je te vertellen over die slechte sfeer?
"Mijn punt: je leest twintig geruchten, die geloof je dan en op basis daarvan verklaart `men` dat tot de waarheid."

Dat doet toch iedereen hier? Ook degenen die denken dat we over een paar jaar europees voetbal spelen onder leiding van Wang? Tot nu toe is Wang vooral de man gebleken `die over twee weken vanaf nu betaald`. En Van der Kallen de onderhandelaar die niet vraagt om een aanbetaling en/of bankgarantie. Je hoeft echt geen internationale overeenkomsten getekend te hebben om te zien dat dit een hele amateuristische overname is, van beide kanten.
0
Maandag 13 oktober 2014 om 17:48 uur

Nu online

stevie, Ran1972, Bleek, Bollie74, Vak_W, tjapi01, haguhnees87, bimboembam, Marcie, Jacco, CrazieD, Dappere dodo, Eeuwig Den Haag, Rooie91 en 190 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26