Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Petah

marcellino schreef:

Dordrecht.excelsior.heracles.

en niet gelicht ze waren transfervrij ze gingen niet accoord met wat hun was geboden dus hoe kom je bij weggestuurd.
hola heeft nog een gesprek gehad maar daar had meneer eisen.wat heb je nou te eisen als er geen club interesse voor je heeft.
de chinees gaat komen anders was het allang gecanseld .of je het nu leuk vind of niet.en ja hij is meer vermogend als van der kallen dus meer kans dat je gaat groeien dat kan zelfs een kind voorspellen(maar misschien voor vele shouters hier nog te moeilijk om te begrijpen)ga er geen tijd meer in spenderen om uit te leggen dat als je een bedrijf koopt je dat zeker niet doet om verlies te draaien of af zakt met je product naar een bedenkelijk niveau.dat hij informatie en kennis wil genereren begrijp ik maar al zijn bedrijvrn zijn winstgevend en een succes en ado laat hij even verslonsen en verder afzakken.
ik vind hoe sommige over deze overname praten misselijk makend.je moet juist toe juichen dat er uberhaubt iemand wil investeren in ado want als we eerlijk zijn stelt het product ado bar weinig voor of zie jij dit anders.
van der kallen heeft ons gered gedeeltelijk uit eigen belang niets mis mee.maar wat nou als dat belang er niet was dan had hij niet ingestapt en ook dat begrijpt een kind.en dan heb ik het niet over het belang om ado te laten groeien maar zijn neven praktijken die hem na ado nog genoeg gaan opleveren.trouwens is er al nieuws over de reclame zuilen.
Je blijf er maar vanuitgaan dat de Chinese overheid toestemming geeft hè of dat wang ineens miljoenen gaat investeren dat weet je niet

En holla mag geen eisen hebben maar een bankzitter van Utrecht wel ? En al zijn bedrijven zijn winstgevend ik weet alleen dat hij united vanssen heeft en ik weet niet wat ze winst daaruit is en jij trouwens ook niet

En nog iets Excelsior en Dordrecht zijn op het moment niet minder jij doet alsof je heel veel kennis van zaken over wang heb maar die heb jij niet ik niet en een hele hoop anderen je weet niet meer als dat je hoort
0
Zaterdag 4 oktober 2014 om 10:12 uur

slash070

Ooievaar schreef:

1982 was de eerste degradatie. We zijn in die tussenliggende jaren heel erg opgeschoten.

Het is maar goed dat de Gemeente Den Haag zo goed is geweest om de club overeind te houden met tientallen miljoenen gemeenschapsgeld.

Alleen jammer dat ze club keer op keer de club teloor laten gaan aan sjacheraars als Ringeling en Van der Kallen. Alrecon en - hier spreekt uw voorzitter - Walraven waren ook succesnummers.

Van der Kallen vult zijn zakken en zadelt zijn paard op weg naar nieuwe goudmijnen. De club in vertwijfeling, en zielloos achterlatend.

Hee kijk eens wie we daar hebben. De gemeente Den Haag. Die mag het weer opknappen.

Niet doorvertellen hoor. Maar die goeie ouwe gemeente heeft dat stadion wat ook vele miljoenen heeft gekost neergezet.

Maar dat heb je niet van mij anders.

Overigens hoef ik geen zieltjes te winnen. Ik vind wat ik vind, en zal dat onafhankelijk van wie of wat ook blijven doen. Ben niet z`on volger...

Overigens interesseert Mark van der Kallen mij geen hol. Mijn aandacht gaat uitsluitend naar mijn club uit. Dat hij verantwoordelijk is voor de gang van zaken, er louter voor eigen belang zit, en nu met de club loopt te leuren om zijn zakken nog verder te vullen voel ik me genoodzaakt om de kat de bel aan te binden.

Helaas is dat nog steeds nodig anno 2014.

Gek hè? Toen die eerste paal werd geslagen, was je er ook? had ik toch hele andere visioenen. Iets van europees voetbal, nooit meer wanbeleid, kundige bestuurders en meer van dat soort onzinnige zaken.

Ben je soms zo`n gesjeesde ambtenaar die niet meer mag "meedoen" van de club/Vd Kallen, je weet wel, die plotseling opdoken en voorop de polonaise liepen in het vd Brom jaar, en daarvoor en daarna weer geruisloos verdwenen waren? Maar goed, Van der Kallen vult zijn zakken, laat de club sportief en financiëel beter achter als hij er toen aan begon, kijken of Wang of welke opvolger dan ook dat kan evenaren. Dat Sjakie gedoe is trouwens al lang achterhaalt, word er moe van pfff
0
Zaterdag 4 oktober 2014 om 00:36 uur

Haagse Roel

lasoog1 schreef:

uh..GAAP!
Maakt niet uit, blijft inhoudelijk een waardeloze shout. Als je een beetje gezond verstand in je donder hebt, weet je , dat Kallen, behalve de redding , niets gebracht heeft. Maar hopen dat Wang doorgaat en wel beloofd wat ie zegt......

Niet leuk om te horen maar het is niet anders , Ooievaar heeft gewoon gelijk.
0
Vrijdag 3 oktober 2014 om 23:55 uur

H@@GenEES

Tja... weer het hele weekend vergald, tot de 3-1 had ik er nog wel geloof in maar helaas......

Daarbij moet ik wel zeggen dat we heel veel pech hebben, de 2-0 is overduidelijk een buitenspeldoelpunt en die penalty tegen van Duinen was ook aangeschoten hens, maar bij het eigen doelpunt van Derijck zag je dat het 11tal brak

De verdediging is echt slecht, hoe vaak die gast op rechts (de kant van Meijers) niet volledig vrij stond is niet normaal meer.

Het wordt weer strijden tegen degradatie, ons 11tal is te smal, Jansen is niet fit, Alberg is niet fit en dat breekt je op omdat je geen vervanging op de bank heb zitten, Fraser kan dus helemaal niets. (met dank aan Wang enn Chung Li)

mijn opstelling tegen NAC zou zijn 4-4-2

-----------Hansen-------
Malone---- Bakker----- Kanon---Meijers
Schet---Gerth----Alberg----Jansen
-----Kramer-----van Duinen

0
Vrijdag 3 oktober 2014 om 22:32 uur

Aad

Petah schreef:

Je mag hopen dat er iets uit die Chinese kast komt want anders degradeer je of denk je dat wij winnen van clubs uit de eerste
Iedereen weet wat ik van de hele deal denk maar mister Wang zou echt gek zijn als hij, dit ziende, niet de Chinese partijleider belde en vroeg de toestemming voor de overname niet te geven.
In deze ploeg investeren is geld over de balk smijten.
0
Vrijdag 3 oktober 2014 om 21:25 uur

Advertentie

slash070

Kramer is gewoon een prima eredivisie spits, logisch dat daar belangstelling voor komt. Maar wie weet is de financiële situatie in de winterstop totaal anders bij ons in de winterstop als het allemaal doorgaat met Wang(of een ander), dan zullen we misschien alleen maar sterker worden en dan ga je niet je betere spelers verpatsen lijkt me En in het voetbal ben je de ene week de held en de andere week de sukkel, zo gaat dat. Ik hoorde gisteren commentator Sierd de Vos zeggen na weer een mislukte actie van Jozefzoon, “jammer dat hij geen Van Basten’s zoon heet, die kon wel voetballen, Jozef niet” Zag gisteren ook nog Toornstra op tv, die is gewoon weer moeiteloos één van de betere in Rotjeknor, uitzonderlijk talent die gozer, met de juiste mentaliteit.
0
Vrijdag 3 oktober 2014 om 12:06 uur

haagse-Dick

Li is een naam die vaker voorkomt in China net als de naam Wang!

0
Donderdag 2 oktober 2014 om 22:02 uur

ADODENHAAG

Moi schreef:

Het gaat niet om de clubs maar om de kids. Ado moet het virus-ado proberen bij iederen te infecteren. je moet het zien als een inver=stering voor de toekomst. maar ja men moet etno marketing hanteren.
Misschien moet ADO idd meer pro-actief handelen. Maar behalve kinderen is het ook belangrijk om volwassen te trekken. En dat komt door 2 jaar achter elkaar leuk voetbal te spelen. En dat hebben we sinds mensenheugenis niet voor elkaar gekregen. Dat had met dat Wang-geld kunnen lukken, maar dat geld is nog steeds ver weg..
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 23:45 uur

ADODENHAAG

Dannyy schreef:

@DanishFooty: .@LasseVibe - Topscorer in the Swedish Allsvenskan 19 goals in 21 matches. Plays for IFK Gothenburg.

Nou Wang je weet wat je te doen staat..
Voorlopig lacht Wang zich een breuk ergens in Peking
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 19:09 uur

haagse-Dick

Flessenpost van Hagenaar Theo Wetselaar legt in twee jaar 18.500 km af

Hoop dat Wang niet aan flessenpost doet
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 19:07 uur

Nu online

Aad, James, Keepthecashalive, Franky, Kees, Haraldberg1 en 110 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26