Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

haagse-Dick

Flessenpost van Hagenaar Theo Wetselaar legt in twee jaar 18.500 km af

Hoop dat Wang niet aan flessenpost doet
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 19:07 uur

Dannyy

@DanishFooty: .@LasseVibe - Topscorer in the Swedish Allsvenskan 19 goals in 21 matches. Plays for IFK Gothenburg.

Nou Wang je weet wat je te doen staat..
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 19:06 uur

Mr. FC DEN HAAG

Waarom vraagt niemand zich hier bijna af wat voor plannen Dhr. H. Wang met onze club heeft? Natuurlijk geen zelf profijt of schimmige deals/praktijken, die zouden immers het Chinese daglicht van dit communistische overheidsapparaat niet kunnen verdragen. Gaat hij voor de exposure, dan kan hij natuurlijk beter een andere rendabele grotere Engelse club overnemen.

Ik persoonlijk heb er geen goed gevoel bij en zal dit niet onder stoelen of banken schuiven. Verder wens ik iedereen veel wijsheid en een mooie toekomst voor onze club toe: Derde stad van Nederland, derde club van de eredivisie!
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 15:54 uur

miq72

Mike schreef:

Als het al zoveel tijd en moeite kost om 8 miljoen vanuit China te steken in een Nederlandse organisatie hoe moet dat dan in de toekomst?

Hoe gaat dat dan als men een speler wil aantrekken en er een transfersom betaald moet worden. Ik neem aan dat, als men een stap vooruit wil zetten, er toch af en toe bedragen op tafel gelegd moeten worden.
Gelukkig werkt het in het voetbal niet zo dat als je een speler koopt dat er gelijk afgerekend moet worden .Sterker nog ,veel spelersaankopen worden pas na 1 of 2 jaar en zelfs over een nog langere tijd betaald . Het overmaken van het geld is op dit moment ook niet het grootste probleem .Zolang de Chinese regering de overnbame niet goed keurt zou Wang wel gek zijn om het geld op de rekening van Kallen te storten . Ik denk niet dat De Bruijn volledige onzin verteld !! Het geld staat allang geparkeerd op een rekening waarvan het zo naar de rekening van Kallen kan , maar eerst moet de goedkeuring er voor de volle 100% zijn .
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 15:30 uur

pajam

<FCDH> schreef:

Nou kijk het is heel simpel als er staat beslissende stempel houd dat in dat het over 1 stempel gaat anders staat er beslissende stempels ik denk dat jij maar is terug naar school moet en nu stop ik maar want het heeft verder geen zin
of het nu 1 of 100 stempels zijn is niet eens relevant, wat wél relevant is, is die ene (of honderden) stempels die het hele verhaal bezegelen, waardoor er uitbetaald wordt.

Alle stempels daaraan voorafgaand zeggen niets, zolang die ene laatste horde genomen is.

Kortom, iedereen springt weer in hosanna modus, maar eigenlijk is er nog steeds niet veel zinnigs gezegd, dan dat het MvdK na een X periode (!!) weer gelukt is om even 1 op 1 in contact te kunnen treden met Dhr Wang.
Sterker nog. MvdK heeft er klaarblijkelijk zó weinig vertrouwen in, dat hij alle informatie die hem gegeven wordt door Dhr Wang nog eens dubbel checkt, zelfs of het argument vakantie periode klopt voor wat betreft overheids zaken (wel of niet doorwerken van overheid.

Kortom, Dhr Wang zegt geduld, geduld, bijna klaar. En laat wat stempels zien die niets zeggen (woorden MvdK) en er staat geen geld op een Engelse rekening te wachten op de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ik.
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 14:48 uur

Kees

Voor de niet AD abonnementhouders:

DEN HAAG - De Chinese overheid heeft de eerste stempels gezet, maar de overname van ADO Den Haag is nog verre van rond. Grootaandeelhouder Mark van der Kallen stelde het bedrijf dat ADO Den Haag wil overnemen, United Vansen, onlangs een ultimatum, maar weet nu al dat het bedrijf niet op korte termijn zal betalen. Over twee weken verloopt de uiterste betalingstermijn.
`Die stempels bevestigen in ieder geval dat het Chinese ministerie met de behandeling van de overname van ADO door United Vansen bezig is, maar het zegt me verder niets`, aldus Van der Kallen.

`Het gaat uiteraard om die laatste stempel en het geld (ruim acht miljoen euro, red.) dat op onze rekening moet staan, en dat is er nog altijd niet`, vervolgt Van der Kallen. `Dat kan nog zeker twee weken duren, want de Chinese overheid heeft in deze periode vakantie en dan gebeurt daar niets. Ik heb uiteraard wel laten checken of die vakantie de werkelijke reden van de vertraging is, maar het Chinese ministerie is deze periode echt gesloten`.

Gaat u dan door deze vertraging bij het ministerie in China de betalingstermijn voor United Vansen verlengen?


`Nee, we houden geen rekening met de vakantieperiode daar. Medio oktober moet het geld bij ons op de rekening staan en daar houden we United Vansen aan. Als het geld er dan nog niet is, kijken we in hoeverre er vooruitgang is geboekt door de Chinese overheid en bepalen we hoe we daarop moeten reageren. Inmiddels heb ik persoonlijk contact gehad met meneer Wang (eigenaar United Vansen, red.). Dat levert hoopvolle informatie op, maar nog steeds geen garantie dat de deal rondkomt. Zoals ik al eerder zei, moet het niet te lang duren. Dan zijn we genoodzaakt de deal met de Chinezen af te blazen en gaan we naar andere opties kijken.`
U bevestigde twee weken geleden tegenover Omroep West dat er andere internationale overnamekandidaten zijn, voert u daar inmiddels ook gesprekken mee?


`Er zijn inderdaad meerdere bedrijven die hun interesse kenbaar hebben gemaakt. ADO is voor veel partijen een interessante club, maar er is nog niets concreet. We richten ons nog steeds op de deal met United Vansen. Als die onverhoopt niet doorgaat, gaan we pas met de andere geïnteresseerde partijen om de tafel.` Gisteren verscheen in de media het verhaal dat het geld voor de overname inmiddels al op de rekening staat van de Engelse bank HBOS. Dat zou een goed teken zijn voor het doorgaan van de deal met ADO.


`Volstrekte onzin. Meneer Wang zal best een internationale bankrekening hebben, maar dat is totaal niet relevant voor de kansen van de overname. Nogmaals: de Chinese overheid moet goedkeuring geven voor de deal en pas dan kan het geld overgemaakt worden. Of dat geld dan van een Chinese of Engelse bankrekening komt, doet er helemaal niet toe.`
In TV West Sport van afgelopen maandag vertelde Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, dat hun correspondent tijdens een zoektocht in China naar United Vansen was gestuit op lege panden en op personeel dat nog nooit van de overname van ADO Den Haag had gehoord.

`Dan hadden ze beter moeten zoeken en naar het juiste pand. Kijk, wij gaan niet over één nacht ijs in deze overname en hebben goed onderzoek gedaan naar United Vansen. We hebben in ons dossier alle jaarstukken en concern-schema`s waaruit heel concreet blijkt met welk bedrijf we zaken doen. In de cijfers die we hebben van United Vansen constateren we niets vreemds.

Er zouden ook twijfels zijn over de daadwerkelijke macht van Wang Hui. Hij zou geen grootaandeelhouder of eigenaar zijn van United Vansen en dus ook niet alleen de beslissingen kunnen nemen, onder andere over de deal rond ADO. Wat weet u van zijn status?

`Uit alle bedrijfsinformatie die we hebben blijkt dat hij daadwerkelijk de grootaandeelhouder en eigenaar is van United Vansen. We doen rond deze overname ook alleen maar zaken met meneer Wang.`

Hoe groot schat u op dit moment de kans dat United Vansen daadwerkelijk ADO Den Haag gaat overnemen?

`Ik schat het in op 80 procent. Ik blijf positief, ook door de laatste informatie die ik nu persoonlijk van meneer Wang heb gekregen waaruit blijkt dat de Chinese overheid ermee bezig is. Maar de tijd is de grootste vijand want we houden vooralsnog vast aan medio oktober als betalingstermijn. We kunnen bij ADO niet alsmaar blijven wachten`.


Het laatste nieuws op je mobiel bekijken? Pushberichten ontvangen bij brekend nieuws in jouw regio? Download de gratis apps van Omroep West voor je tablet of telefoon.

0
Woensdag 1 oktober 2014 om 12:32 uur

Advertentie

gillah

Van VI:

ADO krijgt teken van leven van Wang en houdt hoop
Mark van der Kallen, grootaandeelhouder van ADO Den Haag, heeft vorige week weer contact gehad met Chinees Wang Hui die, als hij eigenlijk de koopsom heeft overgemaakt, de nieuwe eigenaar moet worden van de club in de Hofstad.

Duidelijk is wel dat ook de huidige eigenaar van ADO zijn hand niet in het vuur steekt voor het doorgaan van de overname. Vorige week kreeg hij wel eindelijk weer een teken van leven van Wang.

Van der Kallen (foto) tegen Voetbal International: `Ik heb met hem gemaild en iemand anders heeft namens ons telefooncontact met hem gehad. Volgens Wang heeft hij inmiddels een deel van de benodigde goedkeuring binnen van de Chinese overheid, maar daar liggen de instanties de komende twee weken stil vanwege vakantie. Hebben we gecheckt, dat klopt. Wang beweert dat het allemaal goed komt en wij hopen dat het inderdaad zo is. Half oktober moet er duidelijkheid zijn, zo niet dan trekken we de stekker eruit.`

Artikel
Van der Kallen van ADO Den Haag zegt niet onder de indruk te zijn van een artikel in De Telegraaf, dat in China stuitte op een rookgordijn rondom Wang Hui. De zakenman zou de Eredivisionist willen overnemen voor acht miljoen euro. .

De krant vond geen bewijs voor het bestaan van Wangs marketingbedrijf United Vansen op het officiële adres en slaagde er niet in contact te krijgen met iemand van de leiding. `Dan hebben ze niet goed genoeg gezocht`, sneert Van der Kallen. `Het was een rammelend verhaal, maar dat komt vaker voor bij De Telegraaf. Wij raken er niet van in de war.`
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 11:14 uur

Aad

Ronaldo schreef:

De opmerking een deel van het papierwerk is rond, geeft mij veel vertrouwen.
Ach, het is maar hoe je het wil lezen.

Ik lees dat het vertrouwen van van der Kallen is gezakt van 100 naar 80 procent. Dat hij van Wang heeft gehoord dat het papierwerk voor een deel rond is. Niet helemaal dus en niet vanuit een andere bron. De Chinese overheid kan nog altijd de overname verbieden en vandaar uit mag je rustig de conclusie trekken dat ook het geld nog niet buiten China is.
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 09:36 uur

Kees

Vandaag in het AD een interview van zes gerichte vragen aan Van der Kallen.

Hij heeft er nog 80 procent vertrouwen in.

Heeft vorige week contact met Wang gehad.

Een gedeelte van het papierwerk is rond.

Is nu inderdaad een feestweek in China en alles ligt plat.
0
Woensdag 1 oktober 2014 om 07:51 uur

<FCDH>

logo
Auto Inkoop

Home
Nieuws
Radio
TV
Over DHFM
Adverteren
Audiofragmenten
ADO Den Haag
Bron stadsradio den haag fm


“Chinese miljoenen voor ADO onderweg naar Den Haag”

30 sep 2014, 21:16Nieuwslabels: ADO Den Haag, voetbal Door Gerard van den IJsselCategorie: Facebook, Slider, Sport
De acht miljoen euro die het Chinese bedrijf United Vansen moet betalen voor de aandelen van ADO Den Haag zouden eindelijk onderweg zijn.

Jan Hermen de BruijnDat zegt Jan Hermen de Bruijn (kleine foto) van het voetbalblad Elf. Hij was nauw betrokken bij de deal tussen aandeelhouder Mark van der Kallen en de Chinees Hui Wang (grote foto). De Bruijn zei op een toespraak in Goirle dat het bedrag inmiddels op een Engelse bankrekening staat.

ADO-eigenaar Mark van der Kallen zei twee weken nog het Chinese bedrijf United Vansen uiterlijk een maand de tijd te geven om de acht miljoen euro over te maken voor zijn aandelen in de club. “Als het half oktober niet gerealiseerd is, heb ik het vertrouwen in een goede afloop verloren”, zei hij in de Volkskrant. “Dan gaan we op zoek naar een nieuwe partij die ADO Den Haag wil overnemen
0
Dinsdag 30 september 2014 om 22:10 uur

Nu online

Sprinkhaan070, Marcie, GroenGeelHart070, kako, ADO73, Ado Vakkie S, Kees en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26