Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Wizard schreef:

Nee dat is nodig na de overname. Jij verwoord het prima op een simpele manier!!!
dat is sowieso niet nodig na de eventuele overname, Dhr Wang heeft immers aangegeven dat de investeringen in de club vanuit derden (uit China) moet komen.....
0
Dinsdag 30 september 2014 om 20:28 uur

Bolluhboeah

Garcia schreef:

Ik heb geen idee hoe dat nu in zijn werk gaat. Als het überhaupt nog in werking treedt.

Ik zit nu wat te lezen over de eerst Chinezen eigenaren van de voetbalclub Birmingham City. Die man zit nu vast voor witwaspraktijken.
Ga er maar van uit dat de meeste zakenmannen in China d.m.v. corruptie en vriendjespolitiek (nepotisme) aan hun geld zijn gekomen. dus waarschijnlijk ook Wang. Zonder goede contacten bij de top van de communistische partij kom je niet ver.

Maar die van Birmingham opereerde (geloof ik) vanuit Hong Kong. En die zijn al helemaal niet zo gediend van dat soort zakendoen. En ook het vaste land van China gaat die kant op. Ze willen om een geloofwaardige zakenpartner te worden meer transparant worden.

Ik hoorde van de week op BNR een nieuws item dat Huwai op dit moment wordt doorgelicht (door Chinese authoriteiten). Zelfs als de overname doorgaat sluit ik niet uit dat journalisten van sommige kranten en media hier, er alsnog een leuke dagtaak aan hebben om de club onderuit te halen.
0
Dinsdag 30 september 2014 om 18:22 uur

K.B

Hajee schreef:

Lach me kapot als het ineens geregeld is, kijken hoe de criticasters, zoals telegraaf, west en die zogenaamde ado watcher dan reageren...
JHdB weet in ieder geval meer dan die outsiders en zogenaamdeinsiders. Komt op mij altijd erg serieus over. Ik hem hem ook op weinig onwaarheden kunnen betrappen. Lijkt me ook raar dat de overname niet rond zou zijn. Wang heeft aan verschillende zenders een langdurig interview gegeven vanaf de tribune, dat is onmogelijk toneel te spelen. Daarnaast is Vansen United een erkent bedrijf. De Telegraaf heeft gewoon slechte research gedaan en heeft gewoon alles verzonnen en hoopt op een laatste breuk te forceren. Dacht je nou echt dat De Telegraaf iemand naar China stuurt voor een onderzoek naar de identiteit van een mogelijke investeerder van ADO?
0
Dinsdag 30 september 2014 om 16:56 uur

Madmax

Is Son of Wang ook met vakantie ?
0
Dinsdag 30 september 2014 om 14:05 uur

<FCDH>

‘Duo Michiel Kramer en Mike van Duinen past niet’

29-09-2014 | 17:29
Share on facebook Share on twitter Share on email More Sharing Services
0
DEN HAAG – Chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen vindt dat ADO Den Haag-trainer Henk Fraser een keuze moet maken om Michiel Kramer of Mike van Duinen in de punt van de aanval te zetten. Dat zegt Driessen als gast in TV West Sport.
‘Mijn keuze zal dan vallen op Kramer met een andere speler om hem heen, bijvoorbeeld Roland Alberg. Van Duinen voegt op dit moment niet veel toe aan het elftal,’ aldus de voetbaljournalist.

Zorgen

In de uitzending wordt de sportieve crisis bij de huidige nummer 15 van de eredivisie besproken. Driessen: ‘Men moet zich zorgen maken bij ADO. De club heeft een te smalle selecties om blessures op te vangen en ze krijgen een zwaar programma met nu Vitesse en NAC Breda uit.’

Verder gaat het uitgebreid over de mogelijke overname van ADO Den Haag door het Chinese United Vansen. ‘Uit onderzoek van onze correspondent in China bleek dat niemand daar ADO of meneer Hui Wang kende. En de overnameperikelen zijn een direct gevolg van het feit dat de selectie nu zo smal is,’ zegt Driessen.

Het laatste nieuws op je mobiel bekijken? Pushberichten ontvangen bij brekend nieuws in jouw regio? Download de gratis apps van Omroep West voor je tablet of telefoon.

Foutje gezien?
0
Maandag 29 september 2014 om 19:07 uur

Aad

wdr schreef:

Wat is het laatste nieuws over de overname? Het is echt verdacht stil, we horen niets meer van Wang of wie dan ook van de Chinezen. Van dat geld is ook helemaal niets meer gehoord...
Die hele overname is een grote scheet. Een Wang-Snee-Wang-Pang zogezegd
0
Maandag 29 september 2014 om 11:29 uur

wdr

Wat is het laatste nieuws over de overname? Het is echt verdacht stil, we horen niets meer van Wang of wie dan ook van de Chinezen. Van dat geld is ook helemaal niets meer gehoord...
0
Maandag 29 september 2014 om 10:46 uur

Advertentie

Max

Haagse Roel schreef:

Tsja ,voor FCDH mag ik hopen dat allemaal nog goed komt , kunnen we daadwerkelijk stappen gaan maken en zijn we van die nepper af.
Als het door gaat ben ik wel echt benieuwd naar wat Wang met de club van plan is.
0
Zondag 28 september 2014 om 18:02 uur

Haagse Roel

Max schreef:

Maar denk je echt dat aandeelhouders die geen reet om de club geven, het ook maar iets interesseert hoe onze toekomst eruit ziet en wie de club overneemt? Die zijn al blij met elk kwartje dat ze kunnen pakken. Volgens die redenatie moeten we dus vrezen voor Wang.
Dat kan , al heeft , of had ? , Wang wel een realiistisch verhaal in mijn ogen.
Feit is dat Kallen verantwoordelijk is voor het beleid tot op heden.
0
Zondag 28 september 2014 om 17:43 uur

Max

Haagse Roel schreef:

Zeker, ze hebben vast een logeerkamertje waar Mikey lekker kan slapen

Denk dat Fraser de boel spuugzat is , en terecht. Het is een teringzooi qua organisatie. Vanaf de voorbereiding al gezeik rond die overname, onduidelijk over wat er nu wel en niet kan qua transferbeleid , een debiele Chinees die denkt, i.p.v een bemiddelaar te zijn , de dienst te kunnen uitmaken ..en een directie die niet ingrijpt .enz enz. Let wel ben pro Wang maar het hele gedoe erom heen is lachwekkend.

Je maakt mij niet wijs dat Fraser akkoord was gegaan met de verhuur van o.a. Korte en Gouryie als die had geweten dat ie met zo`n smalle selectie kwam te zitten.

Kortom , dat hebben de huidige aandeelhouders weer mooi voor elkaar, des te meer wordt duidelijk dat ze helemaal geen reet om de club geven en alleen eigen belang voor ogen hebben. Mag je de club ooit gered
hebben , en daar kom je bij velen hier ook nog mee weg ook............
Maar denk je echt dat aandeelhouders die geen reet om de club geven, het ook maar iets interesseert hoe onze toekomst eruit ziet en wie de club overneemt? Die zijn al blij met elk kwartje dat ze kunnen pakken. Volgens die redenatie moeten we dus vrezen voor Wang.
0
Zondag 28 september 2014 om 17:36 uur

Nu online

ADO73, FFL, Bollie74, Ado Vakkie S, Marcie, rien1, LemonHaze, rh_vakm en 145 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26