Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Appie Happie

Ook ik ben bezorgd, maar over het algemeen vind ik de reacties op de shout wel apart. Lijkt wel of we al gedegradeerd zijn?! Volgens mij zijn er nog 4 wedstrijden en staan we nog altijd 15e! Nee ik ben geen vriend of familie van Wetzel maar volgens mij heeft het weinig zin om hem nu weg te sturen. Het gaat nu om rust. En ik begrijp de wissels van zaterdag ook niet. Ik heb eens goed naar Powel gekeken maar die loopt vaak vrij hoor maar wordt niet gezien. Immers liep een hoop gaten dicht. Was volgens mij niet geblesseerd of zo.
0
Dinsdag 14 april 2009 om 22:29 uur

fcdh sassem

Ron1 schreef:

Ja en Wetzel zal de wissels eerst aan hun voorleggen en als ze akkoord gaan, zullen ze worden ingebracht.

Had hij dat maar gedaan dan hadden we tenminste niet verloren. Doordat jan lul al 3 keer had gewisseld hebben wij in de slotfase 10 tegen 10 gespeeld (ranko eraf kon niet meergewisseld worden) toen vielen de goals. Nadat hij powel en immers had gewisseld stortte heel het elftal in dus ga nou niet zeggen dat wetzel het goed heeft gedaan. HCF zijn geen negatievelingen maar realisten!
0
Dinsdag 14 april 2009 om 08:06 uur

Vakkie-G

Tegen WILLEM II MENEER WETZEL! :

                    Zwinkels 

     Ammi    Derijck     Kum    Pique

                     Rankovic
Buijs                                    Immers

                     Knopper

                Powel Caracciolo
0
Maandag 13 april 2009 om 21:09 uur

lol

Bert schreef:

Tuurlijk werd Sparta gevaarlijker ze stonden 1-0 achter je moet wat.

Na de wissel van Hoogendorp voor Powel en Immers voor Kaya kantelde de wedstrijd in het voordeel v sparta. Of heb jij een andere wedstrijd gezien?  
Joh dat eeuwige gezeik. De spelers moeten de opgelegde kansen niet missen. Dat is niet verwijtbaar aan het adres van André. Powel bracht niets. De hoop vestigt hij dan op Hoogendorp. Hoogendorp was deze wedstrijd een sta in de weg en Verhoek brengt aanvallend meer dan Immers. Immers moet leren zijn krachten te doseren. Het is een soort Platje. Logische wissels. Omdat er nu verloren wordt zijn de zeikers als eerste met hun eeuwige commentaar en is het wéér de schuld van de trainer. Spelers zijn heilig maar wie zegt dat ze de wedstrijden niet weer eens hebben verkocht? Toeval 2 eigen doelpunten?
0
Maandag 13 april 2009 om 20:24 uur

Bert Ooievaar

rien1 schreef:

Oke, nu is het wel genoeg geweest met dat kinderachtige gedoe hier. 
Nu maar weer over aanstaande zondagmiddag!
En over het algemeen zijn er op de zondag best goede resultaten.(Dus voordat er weer iemand mij naar de strot grijpt, niet alle wedstrijden).
En Willem 2 ???? Daar valt echt wat te halen!!

Laatste resultaten, vooral ook thuis zijn slecht:

Willem2-NAC 2-0 ( nadat nac onterecht met 9 op veld stond, werd pas een keer aangevallen)
willem2-twente     0-2
willem2-heracles   0-3
willem2- utrecht    0-2
willem2-volendam 1-2
willem2-vitesse     0-2
willem2-sparta      3-2
willem2-nec          1-2 
willem2-heerenveen 1-3 

Om over de uitwedstrijden van Willem2 maar helemaal te zwijgen!
Willem 2 heeft bijna alle punten gehaald voor de winterstop, en is daarna over de laatste wedstrijden dik laatste!!
Ook wij doen het niet best, maar er zijn daar best behoorlijke mogelijkheden!

Mijn prognose luidt: Willem II - ADO 2-0. Kansloze missie dus. 

Je kent z\`n tactiek, achteruit lopen, Knopper op rechts, Immers zal hij wel slachtofferen, en z\`n vriend Resodihardjo in zijn plaats, Powel alleen in de punt, na 67 minuten afgelost door Hoogendorp, en niet te vergeten: voor de wedstrijd een erehaag voor de tegenstander. 

Voor de winterstop had deze trainer een negatieve serie van 7 zeven! Hij is bezig om dit \`kunststuk\` te herhalen. Wetzel weet hierdoor wél de nc te ontlopen (...)

Mijn vertrouwen is tot onder het nulpunt gedaald. 

Wetzel spreekt nu de hoop uit, geen laatste te worden. Kijk, \`dat geeft de burger moed, dat zijn nog eens teksten\` Wat een laffe bedoening ik schaam me rot als trotse hagenees voor die slapjanus.

Ik wens je veel succes Rien daar bij de kruiken. Je wordt daar met respect behandeld, het zijn aardige mensen, en je hebt een behoorlijk zicht op de mat. 

We moeten niet naar anderen kijken, dan gaat het altijd mis. De mouwen opstropen en vechten als leeuwen dat is het devies.

Heb wel veel respect voor jouw enthousiasme, dat wil ik je nog wel even meegeven.

Gegroet,

Ooievaar


0
Maandag 13 april 2009 om 20:12 uur

Bert

lol schreef:

achteraf gelul voor de wissels werd Sparta al in begin 2e helft gevaarlijker Immers was gebroken omdat hij zijn krachten niet kan doseren
Tuurlijk werd Sparta gevaarlijker ze stonden 1-0 achter je moet wat.

Na de wissel van Hoogendorp voor Powel en Immers voor Kaya kantelde de wedstrijd in het voordeel v sparta. Of heb jij een andere wedstrijd gezien?  
0
Maandag 13 april 2009 om 20:06 uur

lol

Bert schreef:

Laten we eerlijk zijn als Wetzel Immers en Knopper niet had gewisseld en Pique had ingebracht hadden we de drie punten gewoon over de streep kunnen trekken.
achteraf gelul voor de wissels werd Sparta al in begin 2e helft gevaarlijker Immers was gebroken omdat hij zijn krachten niet kan doseren
0
Maandag 13 april 2009 om 20:00 uur

Advertentie

Bert

<FCDH> schreef:

ik hoop dat de spelers beseffen dat ze 15.000 man zaterdag in de steek hebben gelaten en dat ze wat recht te zetten hebben
Laten we eerlijk zijn als Wetzel Immers en Knopper niet had gewisseld en Pique had ingebracht hadden we de drie punten gewoon over de streep kunnen trekken.
0
Maandag 13 april 2009 om 19:57 uur

hjfff

k herhaal het maar even om de aandacht van die onzin af te leiden;

Lang geleden dat ik witheet na de wedstrijd maar een rondje ben gaan lopen. Wat een ramp zeg. Dat Wisselbeleid!!

Ammi; vorge week 3 fouten waar goals uit komen en bij de 1-1 kijkt hij alleen naar de bal en vergeet die John helemaal. En dan vervolgens weer een ander verwijten maken.
Van Hese; kan het helemaal niet aan dus lekker jaartje verhuren volgend jaar. 2e helft mocht hij de opbouw verzorgen en dit lukte van geen kant. Wetzel greep niet in en zodoende werd Sparta sterker omdat alles bij die pik misluktte.
Een aanvaller voor stofzuiger (Verhoek-Immers) brengen als je juist onder druk staat?! Wat een gek die Wetzel. Knopper moest naar het middenveld maar die bleef lekker voorin hangen. Hoogendorp heeft hopelijk aan de technische staf laten zien dat hij het niet meer aankan. Voor mij was dat al een tijdje duidelijk. Powel kon aanvallend weinig brengen, maar hield de ballen wel goed vast zodat er aansluiting kon komen. Wissel verpestte echt alles.
Haal dan Knopper eerder naar de kant om over te schakelen naar een 4-4-2 en breng Caracciolo. Wat heb ik die Wetzel gister allemaal toegewenst zeg.

Dag voor de wedstrijd trainde ze allemaal op afwerken en voorzetten, het 2e bij elkaar en een groep van 1. Waar Hoogendorp ballen volledig mistte en zelde scoorde, schoot Caracciolo met de zelfde oefening op veld B alles raak. Die jongen is zwaar ongelukkig met de keuze om Hoogendorp nog wel kansjes te geven en dat deze jongen met toekomst alleen maar kan toekijken.

Ik was vanmorgen op de training en daar stonden ze lekker lachend een rondo`tje te doen en na 20 min lopen zat het er al weer op. Op de vraag of de `straftraining` erop zat, zei Wetzel glimlachend `Welke straftraining?`.
Ik dacht dat er harde maatregelen zouden komen...
Volgende week graag;

                  Waterman
Ammi     Derijck     Kum     Pique!!

                 Rankovic
       Buijs                 Immers 
                 Knopper

        Caracciolo       Powel

Mooi voetbal heeft geen nut meer. Geknokt moet er worden. Volgens mij is het niet duidelijk bij iedereen maar er zijn nog maar 4 wedstrijden!!
Knopper zet zijn ego maar even opzij en gaat wat minder aanvallend spelen. En ook gewoon meeverdedigen. Zag net Ricky vd Bergh en die loopt gewoon van 16 tot 16. Zo moet onze "10" dat ook gaan doen!
0
Maandag 13 april 2009 om 18:55 uur

marcellino

stef schreef:

makelijk om wetzel de schuld te geven en die elf lapzwamsen op het veld dan niet te geloven deze wedstrijd hoor je gewoon met elf tegen tien uit te spelen nee wat doen ze gaan weer ouderwets lopen klooien sparta heeft in de eerste helft geen kans gehad in de tweede helft hielpen we sparta zelf in het zadel dit legd niet aan wetzel want de wissels brachten net zo weinig als powel en immers dus als deze groep zo bang blijft spelen word je terecht laatste
ik ga toch weer reageren.

het heeft niet altijd met een persoon te makeen of hoe hij voetbalt het gaat om de veld bezetting.

kaya erin betekent dat je verdedigender gaat voetbalen dat zijn de feiten immers eruit betekent dat je een speler eruit haalt die misschien niet de beste voetballer is maar wel aanvallend en verdedigend zijn mannetje staat.

verhoek is aanvallend misschien wel beter als immers maar verdedigend totaal niks.

verdedigen begint bij je aanval en als die geen controle meer hebben over de backs betekent dat je onder druk komt te staan.

de stelling wat hier ook gezegd wordt dat hogendorp bal vaster is als powel gaat ook niet op.
powell vind ik een drama en mag van mij zijn spullen pakken en vertreken maar zaterdag was het de idiale spits om aan te spelen houdt zijn rust enhaalt het tempo uit de wedstrijd.

ricky daar aan tegen is een spits die altijd het goal zoekt en akties probeerd te maken komt er ook nog eens bij dat hij zich volgens wetzel moet bewijzen om nog een kans te maken volgend jaar hier ook te voetballen en zijn persoonlijke belang is dan  groter dan het club belang.

we konden de bal niet meer in de ploeg houden en werden overlopen door sparta,dit mag nooit gebeuren als je met een man meer speelt.


dat je deze wedstrijd verloren hebt is 100% de fout van wetzel ik heb de wedstrijd gisteren weer een keer gekeken en het is toch niet toevallig dat na de wissel van immers de ploeg als een kaartenhuis in elkaar zakt,vertel mij dan maar wie er dan fout zit.
0
Maandag 13 april 2009 om 11:32 uur

Nu online

yesyes, Franky, Fido en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25