Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

fcdh-

ja schreef:

Niets bijzonders. Immers was op en daar bracht hij Verhoek voor in de basis. Powel was drama en daar bracht hij Hoogendorp voor in de plaats. Op zich niets mis mee.
immers was op?  je ben niet goed man, je kon duidelijk zien dat hij het niet eens was met die wissel!!!!!!!! Wetzel is gewoon een stumpert eerste klas die beter coach van een hockey team kan worden. Zal veel beter bij hem passen

Ik sta gewoon te koken hier ken je nagaan wat zo een spelletje met je kan doen.  Begrepen spelers die gevoelens maar die supporters hebben voor hun club,  dan had ze wel 5 tandjes harder gelopen. Een lekker salaris om je hobby uit te voeren!!!  Stond ik gvd maar in dat veld om te laten zien wat strijden voor je club inhoudt
0
Zaterdag 11 april 2009 om 22:10 uur

ja

;( schreef:

wat heeft hij nou weer uitgespookt dan qua wissels???????????
Niets bijzonders. Immers was op en daar bracht hij Verhoek voor in de basis. Powel was drama en daar bracht hij Hoogendorp voor in de plaats. Op zich niets mis mee.
0
Zaterdag 11 april 2009 om 22:01 uur

Bert

Caraciollo en Powell in de spits Knopper erachter.

Middenveld Immers, Buijs en Ranko

Achterin Ammi, Kum, Derijck,Hese

Waterman

Tweede helft Verhoek en of Soltani erin of Ricky.    
0
Vrijdag 10 april 2009 om 21:29 uur

hahaha

JALIN schreef:

Hoop op een rentree van Pascal

                          Waterman

       Ammi     Kum       Rankovic       Boschaart

                 Kaya                 Cornellise

             sotani      Knopper          Caracelio
                              Powel


Jongens al zeg ik het zelf: ik had coach moeten worden.
Ben je wel lekker ???
te veel gezopen ??

Waar is Buijs ??

waar is Derijck
Kahya hoort niet in de basis
en Bosschaart is geblesseerd
Caracciolo is een nummer 9 
geen flank speler 


                   Waterman

   Ammi      Derijck     Kum     Hese

                     Rankovic
   Immers                             Buijs
                    
   Knopper           Powel          Soltani

zo gaan we spelen
0
Vrijdag 10 april 2009 om 20:11 uur

Jansen

Vanmiddag uit de mond van Wetzel een paar aardige uitspraken gehoord:

Ricky vd Bergh speelt komend seizoen op nummer 10, daar is hij voor gehaald en zo ziet Wetzel hem graag: achter de spits.

Ricky H. gaat 99% zeker geen verlenging krijgen bij Den Haag, hij moet afvallen, fitter worden en een scherpere indruk maken en dan is er nog een kansje. Wetzel zei erbij dat hij zelf op zijn 32e gestopt is dus dat Ricky hem al 3 jaar verbeterd heeft en dat zijn carrière sowieso zeer respectabel is. 

Wetzel, die nog met Aad Mansveld speelde ooit, is er trots op dat onze selectie nog zo`n Haagse smoel heeft met bijv. een Immers en Van Heese en Kum en Knopper en Hoogendorp, Van de Bergh etc.
Hij is erg gemotiveerd om door te werken naar een stabieler eredivisie club in Den Haag.

Immers kan zaterdag gewoon weer spelen. Wel met pijn en misschien met een operatie te maken krijgt aan het einde van hetzseizoen maar nu zeker niet.

Sympatieke en gedreven vent al met al! Moogen we best een beetje trots op zijn.

0
Donderdag 9 april 2009 om 19:37 uur

geelgroeneflip

ADO tegen Sparta is een klassieker waarbij een 5-2 uitslag in mijn geheugen gegrift staat als was het de dag van gister. Ik doel dan niet op de 2-5 Sparta - ADO van begin dit seizoen maar op de 5-2 Sparta - ADO in het laatste seizoen van ADO voor de fusie. ADO stond alleen aan kop met Sparta daar gelijk onder (gevolgd door Ajax en Feijenoord). Het was het een waar top jaar waarbij ADO winterkampioen werd. Uiteindelijk werd ADO in dat jaar 3e (na Ajax en Feijenoord). Belangrijke (negatieve) omwetteling in dat jaar betrof de 5-2 nederlaag tegen Sparta nadat ADO notabene met 2-0 had voor gestaan. Na rust schoot Joop Korrevaar nog op de lat waarna snel de eerste tegentreffer van Sparta volgde. Het was een schitterende partij van zowel ADO (t/m de 2-0) als Sparta die dat jaar allebei prima draaiden.Altijd weer als ADO tegen Sparta tegen elkaar moeten komt de 2-5 wedstrijd weer bij me terug. Die wedstrijd roept bij mij hetzelfde gevoel op als de in 1974 verloren WK-finale tegen Duitsland; maar dan 2x erger. Wat was nou mooier geweest als ADO in zijn laatste jaar voor de fusie kampioen was geworden. Ze zaten er heel erg dichtbij. Het belang van een goede uitslag zaterdag is misschien nog wel groter dan het belang voor een overwinning destijds. Het gaat nu immers om overleven. Als ADO wint dan juich ik; echter hoe idioot het ook is de nederlaag van toen raak ik maar niet kwijt; wellicht een kwestie van leeftijd en nostalgie. Dit moest ik even kwijt.
0
Donderdag 9 april 2009 om 17:09 uur

den haag

waarom begint wetzel nou niet een keer met 2 spitsen en dan bedoel ik niet met een knopper of immers als 2e spits maar een carraciolo en dan een knopper er achter k heb deze week 2x naar een training gekeken .. en als je die jongen op de training ziet werken af en toe ... denk je dat hij niet een 2e kans krijgt....Hij heeft een zware periode achter de rug met zijn moeder maar daar moet hij juist in gesteunt worden en dat door een aantal speelminuten... bijna elke week scoort hij in het 2e of hij geeft wel een assist ...
0
Woensdag 8 april 2009 om 10:57 uur

Advertentie

Bogdan Milic, daar is'ie dan toch

DEN HAAG - Het schijnt dat Bogdan Milic bij ADO Den Haag meer verdient dan Jan Peter Balkenende bij de Staat der Nederlanden.

Zo belangrijk als de minister-president zal de Montenegrijn niet worden, maar met de beslissende treffer maandagvond in blessuretijd (2-1) tegen Haarlem zette hij Jong ADO Den Haag op het spoor van het kampioenschap in de reserve eerste divisie.

Om even bij vergelijkingen te blijven: waar het kabinet-Balkenende al aan zijn vierde hoofdstuk bezig is, moet het voorwoord van het boek Bogdan Milic nog geschreven worden. De nieuweling bij ADO Den Haag bivakkeert na ruim acht maanden nog altijd in de luwte. Voor een talent dat wil doorbreken een slecht teken.

Ineens was hij er, in de zomer van 2008. Zijn aanwezigheid op het terrein van Laakkwartier waar ADO Den Haag oefende tegen Telstar viel op: Milic bleek een boomlange kerel, overgekomen van de Balkan. De Montenegrijn had indruk gemaakt op André Wetzel die de spits na dat bewuste oefenduel en wat trainingen vastlegde tot 2012.

En toen? Toen werd het stil rond de Balkanreus. Milic moest wennen, aan het niveau en zijn nieuwe omgeving, in willekeurige volgorde. "De overgang was groot van Montenegro naar Den Haag. Van een omgeving die vertrouwd was, waar ik iedereen kende, naar een grote stad waar ik niemand kende. En ook de taal moest ik leren. Die eerste twee maanden waren best eenzaam, ja," bekende Milic gisteravond na het duel van Jong ADO Den Haag dat twee wedstrijden voor het einde een voorschot heeft genomen op de titel. De Haagse beloften versloegen Haarlem en zagen concurrenten Heracles en FC Volendam verrassend verliezen. Een punt heeft de ploeg van Henk Fräser nog nodig om het vorig jaar verloren gegane terrein - de reserve eredivisie- te heroveren.

Bogdan Milic wil daar dan liever niet meer zijn, in de reserve eerste divisie. De Oost-Europeaan is naar Den Haag gekomen om te slagen in de échte eredivisie. "Ik heb moeten wennen aan het niveau van het eerste. Het tempo, de kracht. Maar ik weet dat ik geduld moet hebben."

Geduld met spitsen hebben voetbalclubs doorgaans niet, zeker niet ADO waar het zestienmetergebied gerust een kerkhof van spitsen mag worden genoemd. Vraag het Geert den Ouden, Mark de Vries, Rick Hoogendorp, Hans van de Haar of, recent, Fabio Caracciolo.

Bogdan Milic, hij viel alleen nog maar in. "Hij heeft moeite met het niveau," stelde Wetzel in november vast. Zeven invalbeurten leverden hem in totaal niet eens anderhalve wedstrijd op, 126 minuten. "En die keer dát ik zou starten in de basis, FC Twente-thuis voor de beker, regende het zo hard dat het veld was afgekeurd," liet Milic een flauwe glimlach om de mondhoek sluipen. De concurrentie is fiks met Caracciolo, Hoogendorp en sinds de winter Powel. Wetzel ziet bovendien in Knopper en Immers ook aanvallers. En voor volgend seizoen is Raily Ignacio, de topscorer van de hoofdklasse, vastgelegd.

"Of ik druk voel? Nou ja, ik weet dat het volgend seizoen moet gebeuren," zei de nu 21-jarige aanvaller die tegen Haarlem een flets optreden alsnog kleur gaf door de 2-1. Het was een penalty waaruit hij scoorde. Die strafschop had hij zelf verdiend toen Mike de Geer een fraaie dieptepass verzond, de spits met zevenmijlsstappen het strafschopgebied binnen banjerde en daar aan zijn shirt werd getrokken. Het uitgekiende rollertje dat hij vanaf elf meter plaatste, bleek voldoende voor de winst die op basis van de tweede helft verdiend was.

Robin Faber had de achterstand die ADO voor rust had opgelopen, na de pauze tenietgedaan. Extra smet op de nederlaag van de Noord-Hollanders waren de rode kaarten voor Ferdi Sonmez, die in de jeugd van ADO speelde, en Mohammed Zouzou (twee keer geel).
0
Dinsdag 7 april 2009 om 09:06 uur

Vakkie-G

Immers en Piqué terug bij ADO Den Haag 

Lex Immers en Mitchell Piqué zijn hersteld van blessures en sluiten weer aan bij de selectie van ADO Den Haag, zo meldt het Algemeen Dagblad maandag.

Immers heeft al enkele weken last van liesproblemen. Ondanks dat hij momenteel minder pijn heeft en het duel met Sparta Rotterdam lijkt te halen, denkt de middenvelder eraan om zich na dit seizoen te laten opereren.

Piqué viel zaterdag in het duel met AZ (4-1 verlies) uit met buikklachten. Maandag was de pijn echter al grotendeels verdwenen, waardoor de linksachter zich weer kan mengen tussen zijn collega`s op het Haagse trainingsveld.

Pascal Bosschaart zal nog enkele weken in de ziekenboeg vertoeven. De oud-speler van Feyenoord en FC Utrecht is geblesseerd aan zijn kuit. Momenteel strijdt de bij trainer André Wetzel uit de gratie geraakte Bosschaart met het beloftenteam om promotie naar de Eredivisie. 

Waarschijnlijk staat Waterman zaterdag in het goal

0
Maandag 6 april 2009 om 19:08 uur

Doet er niet toe!

Ik denk ondanks dat we thuis spelen heel moeilijk gaan krijgen tegen Sparta.
Onderschat deze ploeg dus nooit en vergeet niet dat ze nog een appeltje met ons te schillen hebben, verloren thuis immers met 2-5!
Dus dit keer zijn ze extra gemotiveerd en gebrand om ons te vernederen in eigen huis.
Mochten we toch verliezen dan zie ik de komende wedstrijden zeer zwaar in en we zouden dan weleens rechtstreeks kunnen degraderen!
Natuurlijk is dit een worst case scenario, maar ik ben er nog niet helemaal gerust op....
0
Zondag 5 april 2009 om 21:32 uur

Nu online

tjapi01, Jacco, Tante Wil, opper, Sebastiaan, troje, JvDH, Max, langnek, FC Den Haag!, Alexander, ADOZoetermeer, Rooie91 en 117 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26