Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Voetbalverstand

Powell heeft van Wetzel een gegarandeerde basisplaats gekregen, anders was ie niet gekomen. Deze bperkte spits zal dus blijven staan. Dat ie niet kan scoren is al erg, maar dat ie altijd verkeerd staat en zelfs niet eens een bal kan aannemen is triest. Vervangen

Zwinkels. Je houdt je hart vast bij elke hoge bal, elke spits komt hoger dan hij MET z`n armen. Hij komt ook altijd verkeerd uit, bijna altijd te laat en op verkeerde momenten. Op de lijn doet ie het aardig. Vervangen. 

Soltani. Ik vind hem niet zo slecht als jullie allemaal zeggen. In ieder geval één van de weinige die een man kan uitspelen en hij durft een ACTIE te maken. Verhoek als vervanger probeert alleen de lichtmasten aan te schieten.

Immers. harde werker, geen kwaliteit. Vervangen

Knopper. Snel vervangen door Ricky vd Bergh.

Buys, Ammi (vandaag slecht), Pique, Kum, Derijck, Rankovic kunnen blijven voor volgend jaar.

Wetzel TD en een nieuwe trainer.

Ik denk dat we nog 5 punten gaan halen, of dat genoeg is zullen we zien. Mocht het nacompetitie worden, dat zullen we wel overleven.

Volgend jaar graag 4 ECHTE versterkingen!
0
Zondag 22 maart 2009 om 19:46 uur

hjfff

Ik begrijp de wissel een dik kwartier voor tijd niet. 

Kahya en Hoogendorp voor Powel en Horvath. Powel slechtste wedstrijd tot nu toe nadat hij vorige week een van zijn sterkste optredens had.

Zodoende speelden we de laatste 8 min. 3-3-4 met voorin Knopper-Hoogendorp-Verhoek en op links Immers. Middenveld Buijs, Rankovic en Kahya. 
Waarom niet Verhoek aan de buitenkant houden en een echte spits erbij en Immers op middenveld houden? Dus geen Kahya maar Caracciolo weer eens erin!
En ja, jullie zullen wel denken daar heb je hem weer maar... Bogdan Milic..
Ik zag hem weer bij het 2e afgelopen maandag en ik begrijp echt niet waarom deze jongen nooit meer bij de groep zit. Kon maar weinig foute dingen bij hem vinden.

Het begon nog goed maar na 20 min werd het al duidelijk dat het hem vandaag niet ging worden. Veel medogelozer zijn met onze kansjes gezien de kansjes van Buijs, Soltani en Powel. Weekie rust en een puntje in Alkmaar dan maar!
0
Zondag 22 maart 2009 om 19:35 uur

jensen

Bennie DH schreef:

Beste speler was vandaag weer: Derijck, Pique speelde ook wel aardig, Horvath = eredivisie onwaardig en lekker terug naar Ling en Ammi, normaal goed maar vandaag slecht, Buys matig, Knopper ook en Immers werkt hard maar mist iets.
Powel slecht en Soltani probeert teminste nog wat...
Voor de rest was Roda beter dan wij... dat kan ook he !

Ik ben het met je eens.

En Zwinkels liet weer eens zien dat hij het aardig doet op de lijn, maar vanaf een metertje er buiten zwak. En met hohe ballen weer heel zwak.

Ja Immers is een kereltje met super longen. Maar eredivisiewaardig voetballen. Hopeloos. Net als Verhoek, ach Verhoek. En Powel is een miskoop kan niet één bal controlere, Het was bagger vandaag.

0
Zondag 22 maart 2009 om 18:12 uur

Bennie DH

DHaag schreef:

Ole Pique!
Nu de beste speler van dit seizoen.
Beste speler was vandaag weer: Derijck, Pique speelde ook wel aardig, Horvath = eredivisie onwaardig en lekker terug naar Ling en Ammi, normaal goed maar vandaag slecht, Buys matig, Knopper ook en Immers werkt hard maar mist iets.
Powel slecht en Soltani probeert teminste nog wat...
Voor de rest was Roda beter dan wij... dat kan ook he !
0
Zondag 22 maart 2009 om 16:58 uur

marcellino

Tja schreef:

Het probleem was niet de voorhoede maar het middenveld. Roda JC was heer en meester op het middenveld. De voorhoede kreeg praktisch geen bal doordat het middenveld van ADO werd overklast. Daarbij kom je achter door fout Horvath en kom je 2-0 achter door Zwinkels. Hij bleef lekker liggen.
beste tsja .
je hebt totaal maar dan ook totaal geen verstand van voetballen,ik snap ook niet waarom je telkens op mijn shouts gaat reageren het was die zijn fout  of het was die Zijn fout.kijk niet alleen naar de bal maar naar het hele veldspel.

ik ben zelf trainer en er is hier een discussie tussen een shouter die puur kijkt naar personen .
en tussen mij die kijkt naar het hele veldspel en taktiek.

powel geen bal bij zich houden en als hij hem had verloor hij hem weer in 1 sec..
soltani moet begrijpen dat als het voorin niet echt lukt hij wat rust behoud inn zijn spel en niet telkens de aktie maakt waardoor je ook weer de bal in 1 sec kwijt bent,immers zijn sterkte in kopduels was vandaag niet aanwezig.

alles bij elkaar opgeteld kan je dus geen druk houden op je tegen stander in het begin had roda dat niet door want zo een goede ploeg is het niet maar gaande de wedstrijd gingen ze erin geloven en dat komt niet door roda zelf maar door den haag die hun die kans geven.

als jij dus roept dat het aan het middenveld ligt of aan horvath die elke bal weer net zo hard terug kreeg als hij hem heeft gegeven en een ammi die gewoon zijn tegenstander voor hem laat komen en dat was niet de eerste keer in deze wedstrijd.

kan ik er twee opnoemen die dramatisch hebben gevoetbald en dat zijn ammi en powel en als jij dat niet ziet en naar een horvath of zwinkels gaat wijzen dan heb je het echt begrepen.

ga een cursus voetbal trainer doen dan kan je mee praten
0
Zondag 22 maart 2009 om 16:02 uur

haguhnees87

1-0 achter en dan haalt wetzel powel eraf en laat immers staan en kahya erin en horvath eruit??? je staat godverdomme achter wetzel denk je dat je met kahya op et middenveld wel de strijd gaat winnen??? hij had powel gewoon erbij moeten laten staan alles of niets kus wissels weer! caraciollo hoeft die ook niet meer mee te nemen zonder voor die plek op de bank want hij speelt toch nooit! milic 6 ton??? milic wie??? we hadde veilig kunnen zijn en staan nu weer midde in de gevaren zone met over 2 weke az die je verliest en dan krijg je sparta en dan MOET je wetzel of MOGEN we die niet verliezen thuis????
0
Zondag 22 maart 2009 om 14:48 uur

Advertentie

haguhnees87

slap tering zooitje vandaag! eerste kwartier moet je een doelpunt maken is het een hele andere wedstrijd! powel immers en ammi waren toch wel heel dramatisch vandaag! als iemand geblesseeerd is kan je hem laten spelen maar tegen een jonge als cisse die watervlug is?? slim hoor wetzel! gewoon afgetroefd op strijd en snelheid door roda!
0
Zondag 22 maart 2009 om 14:31 uur

Rome

Gekke Henkie schreef:

Het wordt nooit wat met Wetzel.....
De hele selectie behalve een paar spelers (Immers, Pique) laten het afweten.. Dat kan je Wetzel niet aanrekenen.
0
Zondag 22 maart 2009 om 14:13 uur

marcellino

DHaag schreef:

Wie dan in de spits?
ja dat was mijn gedachten ook 

Immers???
caracciolo???(ik vind dat hij weer een kans verdiend scoort toch regelmarig bij het tweede)
0
Zondag 22 maart 2009 om 13:32 uur

Bert

marcellino schreef:

beste Me

iedereen mag een mening hebben maar soms zijn er ook fijten.

en die fijten heb ik ricky is het neefje van mijn vriendin.

en komt wel eens over de vloer met zijn broer danny dan gaan we pokeren.

zijn moeder sonja past altijd op onze kinderen.


ik verdedig ricky hier vaak maar als ik sommige hoor denk ik dat hij beter weg kan blijven al ben ik in hart en nieren den haag supporter.

ik vind dat je alles mag zeggen alleen als er fijten komen mag je het ook een keer aannemen en dat gebeurt niet.

daarom heb ik ook geen zin om op sommige shouters te reageren die toch maar alleen een bord voor hun kop hebben.

ricky is een emotionele voetballer die de steun van het publiek nodig heeft.
en die steun proef ik jammer genoeg  bij veel mensen niet
Tussenstand 81% is voor de komst van Ricky.
 
Dat lijkt mij genoeg steun. Over Meric kon je ook eindeloos discusseren.  Kum zelfde verhaal Verhoek ook en Horvath of Zwinkels/Waterman.

Bij iedere club zijn er supporters voor of tegen een speler. Iedereen ziet een wedstrijd ook anders. Dat houdt het boeiend. Ik vind Immers ook een harde werker die bovendien een wedstrijd kan beslissen en dus een goede speler. Mijn oordeel is gebaseerd op de mogelijkheden die Fc Den Haag heeft. Tuurlijk zijn er betere.  
0
Donderdag 19 maart 2009 om 20:44 uur

Nu online

tjapi01, Tante Wil, Madmax, CrazieD, Sebastiaan, Jurriƫn, sander75, Gambleking070, Vos, troje, Haraldberg1, Grimm, Mr.070, ADO079, wijstaanboven, Jacco, Twa, FC Jeff, JvDH en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26