Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

ADO-directeur Fontein: ‘Investeren in scouting en jeugdopleiding’


DEN HAAG – Interim-directeur Maarten Fontein van ADO Den Haag wil de jeugdopleiding en de scouting goed tegen het licht houden. ‘Daar kunnen versterkingen plaatsvinden. De visie die ik heb neergelegd bij meneer Wang is dat we goed kijken naar ADO-voetbal én ADO-zakelijk.’ Fontein vertelt maandag in TV West Sport over zijn plannen en doelstellingen met de Haagse eredivisionist.
Fontein is voor een periode van vier maanden aangesteld, vooral om de overname van het Chinese United Vansen in goede banen te leiden. Of hij in 2015 ook nog directeur van ADO is, weet hij niet. ‘Dat valt te bezien. Als de overname niet doorgaat kan ADO op de oude manier verder, of de club gaat nieuwe aandeelhouders zoeken.’

Vertraging overname

De overname van ADO Den Haag door de Chinese investeerder is nog altijd niet definitief. Afgelopen vrijdag verliep de betalingstermijn en kan grootaandeelhouder Mark van der Kallen van de deal af. Fontein: ‘Er is na vrijdag jl. contact geweest tussen Van der Kallen en de potentiele nieuwe eigenaar. Meneer Wang van United Vansen heeft uitstel van betaling aangevraagd vanwege formele procedurele redenen in China. Bij mijn aanstelling vond ik al dat de betalingstermijn zeer ambitieus was. Normaal duren dit soort acquisities anderhalf jaar.’

Rtvwest
0
Maandag 15 september 2014 om 23:54 uur

BLEISWIJK-1

Van der Kallen: `Er zijn meer gegadigden voor ADO`

Het geduld van ADO Den Haag met de Chinees Wang Hui, die met zijn marketingbedrijf United Vansen de club zou willen overnemen voor een bedrag van acht miljoen euro, begint stilaan op te raken.

Grootaandeelhouder Mark van der Kallen (foto) werd vorige week onaangenaam verrast door het mailtje dat hij kreeg van een advocaat van de zakenman, waarin vermeld stond dat de Chinese autoriteiten nog altijd geen toestemming hebben gegeven voor de overname.

Ook in het Kyocera Stadion neemt het vertrouwen in een goede afloop snel af. `De logica van de hele gang van zaken ontgaat mij nu eerlijk gezegd ook een beetje`, erkent Van der Kallen. `Wij krijgen te horen dat de procedures bij de Chinese overheid meer tijd in beslag nemen. Voor ons is het ook lastig om in te schatten hoe het precies zit, maar we zijn wel bezig om daar de vinger achter te krijgen. Natuurlijk hopen we nog steeds dat het allemaal goed komt. Het kan zo maar zijn dat het geld morgen binnen is. Maar we kunnen niet eeuwig blijven wachten.`

Van der Kallen noemt `medio oktober` als uiterste deadline voor Wang om het beloofde geld over te maken. Mocht de hele soap op niks uitlopen, dan hoeft de Eredivisionist volgens de huidige eigenaar niet te wanhopen. `Want er zijn meer gegadigden om ADO over te nemen. Het gaat om meerdere partijen, die voorheen belangstelling toonden en die zich nu alweer hebben gemeld. Ik ben ervan overtuigd dat de club op korte termijn wordt overgenomen, hoe dan ook.`

Lees woensdag in de nieuwe Voetbal International meer over de situatie van ADO Den Haag.
0
Maandag 15 september 2014 om 21:01 uur

marcellino

H@@GenEES schreef:

Derijck speelde helemaal niet goed, zoals ik al zei liet hij een paar keer zijn man lopen waardoor het gevaarlijk werd, e je kunt niet anders concluderen dan dat de verdediging er niet op vooruit is gegaan met de komst van Derijck.

Maar goed ik begrijp wel dat jij als "echte supporter" op je pik bent getrapt als je met feiten om de oren wordt geslagen, jij (en andere) heb nu eenmaal zwaar ingezet dat Derijck een versterking is waar het salaris plafon voor verhoogd moet worden.

Ik heb dat niet, ik zou dolgraag willen dat ik ongelijk had en hier door het stof zou moeten gaan, ik heb namelijk niets te winnen bij mij gelijk. Derijck is niet beter dan Wormgoor dat is misschien niet leuk om te horen/lezen, maar het is wel realiteit helaas.

Moeten we hier nog op reageren.
hoor sommige shouters zeggen dat hagenees goed onderbouwt.
maar als je zegt dat dereijck minder is als wormgoor
dan weet ik het ook niet meer.
alleen al zijn ervaring en inzicht is drie klasse beter als wormgoor.
maar goed het is hier vaker gezegd.
je bent hier niet om feitelijk te reageren maar om mensen uit hun tent te lokken.
stel dat je in alles gelijk hebt.
whang liever niet.dereijck liever niet .wat krijg jij dadelijk een k...t periode als wang er is en dereijck voetbald.en mocht je nou dadelijk op je bek gaan .gewoon weer je shouters naam veranderen
0
Zondag 14 september 2014 om 22:09 uur

haagse-Dick

H@@GenEES schreef:

Over het elftal met uitzondering van Derijck ben ik ook positief, maar de overname is een zooitje en is niet goed voor Den Haag, dat jij als "echte supporter" je ziel wil verkopen aan de Chinezen moet jij weten.

Maar voorlopig hebbe we een hoop onrust, een smalle selectie, geïrriteerde spelersgroep vanwege de premie beloftes van een oplichter.

Dus hoe jij en andere ja knikkers daar positief onder kunnen blijven is mij een raadsel. We staan gigantisch voor lul en zijn het lachertje van de eredivisie en dat is niet allemaal de schuld van de grote boze media.

Morgen 1-1

Prettig weekend
Voordat de overname rond was was je al tegen de groei van de club,komst van Derijck en nu weer een smalle selectie!

Ook een smalle selectie waarvan een deel geen eredivisie ervaring van heeft hoeft niet slecht uit te pakken. Gewoon positief blijven en achter de club gaan staan, als we allemaal zo als jou waren was hert een saaie boel in het stadion.

Ff voor de duidelijkheid vindt ik het ook hele slechte binnenkomer van Vansen maar dat wil niet zeggen dat het niks kan worden met Wang!

Ook de smalle selectie is de schuld van de club maar ook van Wang. In het enthousiasme van Wang heeft de club gehandeld en dat is de schuld van de club zelf, nooit geen ouwe schoenen weggooien als er nog geen nieuwe zijn.

Ik heb dus ook kritiek op de club h@@g en is niet alles rozengeur en maneschijn zoals jij de beeld schetst over mij, maar helaas lees jij hier altijd overheen bewust of expres.
0
Zaterdag 13 september 2014 om 15:21 uur

H@@GenEES

fcthehague schreef:

Je kan niet ontkennen dat de grotere media en voetbalsites de minder positieve stukjes uit een interview halen en de rest achterwege laten.

En kap is met dat steeds op de man spelen. En dan niet alleen jij, maar iedereen die daar aan mee doet. Maar wel met name jij. De sfeer word al maanden verziekt op de box. En is het Maurice steijn, Mark Vd kallen, derijck of wang niet. Dan verzin je wel iets anders om tegen in te gaan. Is jouw mening en jouw goed recht om dat hier te delen, maar om elkaar nou steeds persoonlijk aan te vallen en ander kinderachterig gedrag te vertonen word een beetje irritant. Toch lijkt het erop dat je bewust altijd de andere kant kiest om te kunnen gallen. En dat verziekt het voor de supporters hier die gewoon een mening willen posten of lekker willen mee lezen.

Spreek je lekker met ze 5en af en sla elkaar de of drink een biertje.
Niet alleen jij maar met name jij oké.

Ik kies niet steeds de andere kant om te gallen al mijn standpunten zijn altijd onderbouwd gebaseerd op de feiten die ik op dat moment heb.

Dat is regelmatig niet de meest populaire mening, zoals iid met Wang, zoals met Kallen en Derijck, en als simpele zielen als YesYes en Haagse Dick/<FCDH> het dan persoonlijk maken dan laat ik dat zeker niet over mijn kant gaan, en toegegeven, daar schiet ik ook wel eens in door.

Het spijt me dat ik een afwijkende mening heb waar mensen moeite mee hebben, maar ik ga het toch echt niet aanpassen omdat sommige er niet om mee kunnen gaan.




0
Zaterdag 13 september 2014 om 14:44 uur

Tommy

Hajee schreef:

Ik ook, vermoedelijk weet vdK meer, anders zou hij DE deal van zijn leven niet zo op scherp zetten, met het noemen van een termijn.
ik hoop dat jullie gelijk hebben, maar ik denk dat van de kallen gewoon echt niet weet hoe de zaken in china geregelt worden.
En dat ie nu echt niet weet waar die aan toe is.
Ben ervan overtuigt dat wang serieus is en dat ie de deal echt wil.
Ook al je hoort dat van de kallen nogmaals gevraagt heb of de chineese het echt willen en ze zeggen het echt te willen.
Maar ja het wachten gaat door en zoals een andere shouter ergens gezegt heb.
Tot de winterstop kunnen we qua spelers toch niks doen dus wat maakt het allemaal uit.
0
Zaterdag 13 september 2014 om 14:41 uur

marcellino

H@@GenEES schreef:

Over het elftal met uitzondering van Derijck ben ik ook positief, maar de overname is een zooitje en is niet goed voor Den Haag, dat jij als "echte supporter" je ziel wil verkopen aan de Chinezen moet jij weten.

Maar voorlopig hebbe we een hoop onrust, een smalle selectie, geïrriteerde spelersgroep vanwege de premie beloftes van een oplichter.

Dus hoe jij en andere ja knikkers daar positief onder kunnen blijven is mij een raadsel. We staan gigantisch voor lul en zijn het lachertje van de eredivisie en dat is niet allemaal de schuld van de grote boze media.

Morgen 1-1

Prettig weekend
wat een gelul
onrust joh dat is er al 40 jaar.
je ziel verkopen waar heb je het over onze ziel is al verkocht toen we uit het zuiderpark vertrokken. we zijn nu een bedrijf hoe lullig dat ook is.
en waarom staan we gigantisch voor lul is het al afgeblazen dan heeft Wang gezegd dat het niet door gaat.

Heb je de laatste weken onder een steen geleefd fontein heeft duidelijk gezegd dat een overname veel langer duurt dan 6 a 8 weken.
je moet eerder aan een jaar denken en met een beetje geluk drie maanden.
wat begrijpen we dan niet!!!!!!

er is een fout gemaakt bij van der kallen en Wang die zijn iets te enthousiast geweest meer niet ,maak net zo een drama.

premie beloftes zijn niet door wang gedaan dus onzin om dit te melden
met deze groep degradeer je niet, jij koopt liever spelers die het net niet hebben en als wang komt weer weg moeten dat noemen ze kapitaal vernietiging. ze hebben gekeken naar de groep gezien dat je hier mee kunnen handhaven en als wang er is gaan we bouwen, en als ik het zo hoor van jou kant doe jij daar niet aan mee.

0
Zaterdag 13 september 2014 om 11:27 uur

gillah

H@@GenEES schreef:

Over het elftal met uitzondering van Derijck ben ik ook positief, maar de overname is een zooitje en is niet goed voor Den Haag, dat jij als "echte supporter" je ziel wil verkopen aan de Chinezen moet jij weten.

Maar voorlopig hebbe we een hoop onrust, een smalle selectie, geïrriteerde spelersgroep vanwege de premie beloftes van een oplichter.

Dus hoe jij en andere ja knikkers daar positief onder kunnen blijven is mij een raadsel. We staan gigantisch voor lul en zijn het lachertje van de eredivisie en dat is niet allemaal de schuld van de grote boze media.

Morgen 1-1

Prettig weekend
Van der Kallen wil enkele vragen zien beantwoord worden en aan de hand daarvan bepaalt hij wat hij verder gaat doen. Daar haal ik uit dat Wang Mark niet op de hoogte houdt van de ontwikkelingen en dat Van der Kallen nu ook niet precies weet hoe het zit. Maar ik ga hier verder niet meer over shouten. Sommige shouters hebben `europees voetbal´ gehoord en vervolgens hun kop in het zand gestoken en willen geen bedenkingen meer horen. Prima. We gaan het zien. Ik hoop dat het goedkomt, in tegenstelling tot de projecten van Kool die er nu ineens verstand van zou hebben omdat hij zegt wat sommige supporters wilen horen.
0
Zaterdag 13 september 2014 om 11:26 uur

Advertentie

fcthehague

H@@GenEES schreef:

Over het elftal met uitzondering van Derijck ben ik ook positief, maar de overname is een zooitje en is niet goed voor Den Haag, dat jij als "echte supporter" je ziel wil verkopen aan de Chinezen moet jij weten.

Maar voorlopig hebbe we een hoop onrust, een smalle selectie, geïrriteerde spelersgroep vanwege de premie beloftes van een oplichter.

Dus hoe jij en andere ja knikkers daar positief onder kunnen blijven is mij een raadsel. We staan gigantisch voor lul en zijn het lachertje van de eredivisie en dat is niet allemaal de schuld van de grote boze media.

Morgen 1-1

Prettig weekend
Je kan niet ontkennen dat de grotere media en voetbalsites de minder positieve stukjes uit een interview halen en de rest achterwege laten.

En kap is met dat steeds op de man spelen. En dan niet alleen jij, maar iedereen die daar aan mee doet. Maar wel met name jij. De sfeer word al maanden verziekt op de box. En is het Maurice steijn, Mark Vd kallen, derijck of wang niet. Dan verzin je wel iets anders om tegen in te gaan. Is jouw mening en jouw goed recht om dat hier te delen, maar om elkaar nou steeds persoonlijk aan te vallen en ander kinderachterig gedrag te vertonen word een beetje irritant. Toch lijkt het erop dat je bewust altijd de andere kant kiest om te kunnen gallen. En dat verziekt het voor de supporters hier die gewoon een mening willen posten of lekker willen mee lezen.

Spreek je lekker met ze 5en af en sla elkaar de of drink een biertje.
0
Zaterdag 13 september 2014 om 11:26 uur

janjazz37

Eagle187 schreef:

Ik zou persoonlijk ook Wang zo lang mogelijk de tijd geven...
om exact dezelfde reden die ik net ook aangaf. Ook Wang moet om zijn reputatie denken. Hoe idioot zou die man zijn om deze overname af te laten ketsen zonder geldige reden? Denk niet dat ie in de toekomst dan weer zo makkelijk zulke deals krijgt als ie in het verleden met de olympische spelen, de italiaanse cup, de spaanse cup en de franse cup heeft binnengehaald. Na zo`n debacle als het volgens sommigen hier gaat worden met ADO zullen mensen een stuk terughoudender zijn om met Wang in zee te gaan...
Dat gezichtsverlies kan Wang niet gebruiken. Dat weet van der Kallen ook. Voor mij staat vast dat Wang de beste bedoelingen heeft met ADO maar in zijn enthousiasme de hele procedure gewoon onderschat heeft. van der Kallen heeft dat ook onderschat. Mensen die er meer verstand van hebben geven allemaal aan dat de korte transactieduur nogal optimistich geweest is en dat zal vdKallen ter harte nemen. Hij heeft liever dat hij zn 8,2 milj een paar maanden later krijgt dan dat hij nu voorlopig min of meer vast zit aan ADO of misschien bij een andere buitenlandse partij wellicht 7milj ofzo vangt.
Denk dat hiermee een juiste inschatting weergeeft.
After all, Wang is niet voor niets (minimaal) 3x in Den Haag geweest.
0
Zaterdag 13 september 2014 om 00:12 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25