Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tommy

aadche schreef:

Iedereen loopt maar te zeggen dat h@@genees Ado nietsgunt, en dat hij geen echte fan is.

Je club te grabbel gooien naar een Chinees met fantasie en praatjes, dat is lekker. Er wordt een 5e plaats beloofd en een begroting van 20 miljoen en iedereen begint zonder na te denken er achteraan te juichen.
Ooit kunnen bedenken dat zelfs met de verkoop aan China van het hele plan geen ene zak terecht komt?

United Vansen is in 2012 bij Sampdoria Tv ingestapt, geen zak van terecht gekomen.
giovedì 05 aprile 201216
L`U.C. Sampdoria è lieta di comunicare che questa mattina, negli uffici di Corte Lambruschini, è stato siglato un Memorandum of Understanding fra l`U.C. Sampdoria e la United Vansen International Sports Co.Ltd. di Pechino. A fare gli onori di casa il Vice Presidente di Sampdoria Marketing and Communication, Vittorio Garrone, che ha sottoscritto l`intesa con il Presidente di United Vansen, l`avvocato Wang Hui. Tutte le specifiche nel comunicato stampa allegato.

Il comunicato stampa: 20120405_unitedvansen


ff vertalen aadche wat staat hier???
0
Woensdag 10 september 2014 om 17:57 uur

Tommy

Ben blij als het vrijdag is.
Ben er echt helemaal klaar mee
Al dat gelul over Chu li en of wang wel of niet gaat betalen.

Als die wel betaald dan krijgen we het gezeik weer dat hij ado helemaal gaat leeg zuigen en dat we faillet gaan.

Als hij niet betaald dan krijgen we het gezeik dat vd kallen een kneus is die geen zaken kan doen en hij in een chineese grap is getrapt.

oftewel voorlopig zal het gezeik nog wel ff doorgaan.

0
Woensdag 10 september 2014 om 16:56 uur

dirk

FC Den Haag! schreef:

VI:

Maarten Fontein heeft boter op zijn hoofd
Vorige week was in dit blad een interview te lezen met Maarten Fontein, de nieuwe directeur van ADO Den Haag. Daarin verdedigde hij De Kleine Chinees Chun Li, de man die de deal regelde tussen ADO en United Vansen uit Peking. Volgens Fontein was de heer Li een uitstekende vent. Niks mis mee. Fontein had zich ‘enorm gestoord aan de berichtgeving’ over de dealmaker. ‘Vaak eenzijdig, en vooral op basis wat mensen roepen zonder met bewijzen te komen.’ Fontein klaagde dat Li was ‘beschadigd’, de Chinees had ‘niets verkeerd gedaan’, was ‘het slachtoffer geworden van een onduidelijke situatie’ en ten onrechte neergezet ‘als een kleine dictator’. Volgens Fontein moesten we de arme Li juist ‘dankbaar zijn voor zijn hulp’.

Eerlijk gezegd heb ik zelden zo veel onzin gelezen in een paar alinea’s. Speciaal voor Fontein zetten we de feiten nog maar eens op een rij. Ten eerste is er de beschuldiging van twee Gelderlanders die vermoeden dat Li hun businessplan heeft gestolen. Li zei dat hij deze mensen en hun plan nauwelijks kende. In werkelijkheid nodigde hij hen uit in een skybox bij AZ, ging diverse keren met ze uit eten in een Chinees restaurant in Den Haag en stuurden ze over en weer 62 mails over het businessplan. Dat is allemaal keurig gedocumenteerd. De vorige directeur Piet Jansen nam de moeite in de Betuwe bij de twee op bezoek te gaan, controleerde de feiten en hakte daarna definitief de knoop door: het was beter om te stoppen bij ADO.

Ten tweede is er de rel rond jeugdtrainers die door Li in China belandden en hun geld niet kregen. Het trainingscomplex bleek niet te bestaan en de werkvergunningen waren niet in orde. Uit een advertentie die destijds werd geplaatst bij de belangenorganisatie Coaches Betaald Voetbal blijkt dat de banen zijn aangeboden door Chun Li. Een van de gedupeerde coaches, Bob de Klerk, maakte de affaire aanhangig bij de FIFA. ‘Het avontuur bleek een luchtballon te zijn.’ Volgens Li was het niet aan hem te wijten, maar aan een Chinees bedrijf met financiële problemen.

Ten derde is er Fons van den Brande, organisator van de Nederlandse Techniek Kampioenschappen. ‘Hij beloofde mij koeien met gouden horens’, zei de gedesillusioneerde Van den Brande in het AD. Volgens Li is ook dit niet waar, Van den Brande is ‘waarschijnlijk boos geworden omdat ik zijn sportschool niet financieel wilde steunen’. In dezelfde krant dook overigens zaakwaarnemer Herman Rijkaard op die als nummer vier klaagde dat Li zijn praatjes ‘niet kon waarmaken’. Daar heeft Li niet op gereageerd.

Ten vijfde is er Toon Gerbrands, die vertelde dat Li voorstelde AZ deels te verkopen aan Chinezen. De toch als betrouwbaar bekendstaande PSV-directeur ventileerde in diverse media dat hij dit plan niet zag zitten na de eerdere ervaringen met Dirk Scheringa. Volgens Li heeft Gerbrands dit verzonnen. ‘Nee, daar heb ik nooit met AZ over gesproken.’

Ten zesde was hij sponsor bij de dubieuze voetbalschool Balcontrole die een verkapt makelaarskantoor bleek. Deze school strikte minderjarigen met wurgcontracten die in de kleedkamer werden uitgedeeld. Dat moet Fontein toch raken, aangezien hij zich als bestuurder van de European Club Association jarenlang druk maakte over kinderhandel. Pas toen over de dubieuze kindercontracten werd gepubliceerd, trok Li zich terug als sponsor.

Tot overmaat van ramp blijkt de spelersgroep van ADO partij nummer zeven die hij tegen zichin het harnas heeft gejaagd door hoge winstpremies te beloven. Ook dat blijkt weer een luchtkasteel.

Volgens Fontein is Li kennelijk slachtoffer van allemaal jokkende mensen. In plaats van zich af te vragen of de Chinees geheel tegen de trend in met United Vansen eindelijk wél met een betrouwbare partij is gekomen, maakt hij zich druk over de beschadigde Li. Het laatste wat we willen is iemand ten onrechte in diskrediet brengen. We nodigen Fontein dan ook uit met bewijzen en argumenten te komen die de businessplan-mails, de FIFA-zaak, zijn sponsorschap bij Balcontrole, de onrust in de spelersgroep van ADO en de woorden van Gerbrands, Van den Brande en Rijkaard ontkrachten, zodat dit vervelende misverstand direct de wereld uit kan worden geholpen.
Zou het ook niet zo kunnen zijn dat de heren Knipping en Van Duuren kilo`s boter op hun hoofden hebben? Jan Hermen de Bruijn was in juli als betrokkene alsook als hoofdredacteur van Elf Voetbal en brenger van het nieuws grote concurrent Voetbal International duidelijk een paar slagen voor.
Sindsdien zijn uit uiteenlopende motieven (de journalistiek waakhond willen spelen of wie weet domweg uit rancune) werkelijk alle denkbare bronnen aangeboord in een poging de deal van Van der Kallen met Wang schriftelijk en verbaal onderuit te halen. Met name de rol van de inderdaad on-orthodox handelende tussenpersoon Chu Li in het hele spel wordt daarbij tot in den treure als sterke ``aanwijzing`` belicht dat deze overnamezaak stinkt.
Het geeft te denken dat VI`s ADO watcher Freek Jansen vorige week twee stukken in zijn blad inruimde om een goed nieuwsshow over ADO Den Haag en deal met Wang op de lezers los te laten.
Vreemd genoeg vinden Knipping en Van Duuren ook hun oude hoofdredacteur Derksen niet als bondgenoot aan hun kant, maar wel de door gemeenschapsgelden overeind gehouden regiozender Omroep West waar meer papegaaien dan echte verslaggevers in dienst zijn. Waarbij onwillekeurig de vraag rijst waarom de heren Knipping en Van Duuren, die bij mijn weten tot dusver zelden of nooit bij wedstrijden van ADO zijn waargenomen, opeens wel de moed durven op te brengen om Derksen tegen te spreken. In het verleden, toen Derksen nog qualitate qua de leiding over hen had, deden ze op tv denken aan de jaknikkers in Schoonebeek als de Snor aan het woord was. Zou het niet zo kunnen zijn dat deze VI-afgietsels van Woodward en Bernstein de invloed van de tegenwoordige chef Boeken op hun carrière niet langer vrezen?
Wat meer vermogen tot zelfregulering zou de speurneuzen sieren. Het klinkt nogal aanmatigend om directeur Fontein via hun blad uit te nodigen met allerlei bewijzen te komen die hun theorieën onderuit zouden moeten halen. Alsof Knipping en Van Duuren de nieuwe RvC van ADO Den Haag vormt. Gewoon om commentaar terzake vragen of anders volgens de even beproefde als ouderwetse journalistieke methode de onderste steen proberen boven te krijgen, zou ik zeggen. En in die missie je niet alleen maar laten leiden door wat roeptoeters die zich gedupeerd zeggen te voelen door Li zonder daarvoor steekhoudende bewijzen aan te voeren. Deze getuigen zouden ook de normale rechtsgang kunnen volgen in plaats van twee notulisten, pardon journalisten in vertrouwen te nemen.
Vooropgesteld, ook ik heb onderhand ernstige twijfels over het welslagen van de overname. Twee dagen voor het verstrijken van deadline is dat ook zeer op z`n plaats, zeker als ook partij Van der Kallen het al spannend begint te vinden of de 8 miljoen bijtijds/of helemaal niet* dan op zijn rekening staat. Maar hoewel de tijd begint te dringen, kan de poen nog altijd voor het verstrijken van de deadline binnenkomen. Nog 2 dagen geduld, dan kan Wang ofwel worden toegejuicht of de kolere krijgen. En laat Li in dat geval ook maar wegblijven uit het Kyocera Stadion en het Zuiderpark. Een andere sponsor voor de jeugd moet toch wel te vinden zijn?!
*) Doorhalen wat niet van toepassing is
0
Woensdag 10 september 2014 om 15:51 uur

<FCDH>

Chinees spook hangt boven ADO
BEWAAR
REAGEER
Door Daniël Dwarswaard
10-9-14 - 11:23
Chun Li met Maarten Fontein. © anp.
De komst van een nieuwe Chinese eigenaar bij ADO Den Haag werd met veel bombarie aangekondigd. Met Oosters geld moet de club naar de Nederlandse subtop. Maar de ruim acht miljoen euro die Hui Wang, eigenaar van het bedrijf United Vansen, moet betalen is nog niet overgemaakt aan de huidige eigenaar Mark van der Kallen. Vrijdag moet het geld volgens afspraak binnen zijn. Vijf vragen en antwoorden.

© pro shots.
Komt dat geld nou nog wel?
Volgens ADO-eigenaar Mark van der Kallen is de kans nog altijd 99 procent dat het geld aan het einde van deze week netjes op de bankrekening staat. Zorgen zegt hij zich nog niet te maken, maar een tikkeltje nerveus zal hij toch wel zijn? Het wordt in ieder geval spannend, zegt hij.Al op 17 juli werd de koopoverkomst getekend. Hui Wang, die altijd enthousiast over ADO spreekt, vertelde toen dat het geld eind augustus overgemaakt zou worden. Omdat die datum niet werd gehaald, moet de Chinees al rente betalen bovenop de ruim acht miljoen euro die hij voor het aandelenpakket dient neer te leggen.Voor de vermogende Wang misschien geen heel groot probleem, maar waarom zou je meer betalen dan vooraf is afgesproken? En waarom zou je geen duidelijkheid verschaffen? Dat wekt op zijn zachtst gezegd argwaan. Ook binnen de club.

© anp.
Waarom moet het allemaal zo lang duren?
Interim-directeur Maarten Fontein vertelde eerder dat een periode van zes tot acht weken wel heel optimistisch is om een dergelijke overname rond te krijgen. De deal dient goedgekeurd te worden door de centrale overheid in China - een tijdrovend ambtelijk proces, zo klinkt het. Maar de beoogde Chinese eigenaar was er zelf bij toen de afspraken over de deadlines werden gemaakt.Tussenpersoon Chun Li, die in Nederland het woord deed voor Hui Wang, liet zelfs doorschemeren te hopen dat de deal voor het sluiten van de transfermarkt op 1 september beklonken kon worden. Dat wekte hoge verwachtingen en zorgde tegelijkertijd voor onrust. Als van het begin af aan was gezegd dat de overname maanden zou duren, was de druk waarschijnlijk van de ketel geweest.
Wat nu als het allemaal niet doorgaat?
Allereerst staat ADO Den Haag dan voor schut in voetballand. Het zal het imago van de club geen goed doen. Met het beloofde Chinese geld zijn in ieder geval nog geen overhaaste aankopen gedaan.Maar welke rechten heeft de huidige eigenaar Mark van der Kallen? Optie 1 is om de Chinese partij United Vansen via een rechtszaak alsnog aan de afspraak te houden die in de koopoverkomst staat. Procederen dus, zodat hij de aandelen alsnog kan verkopen.Optie 2 is ontbinding van het contract. In dat geval zegt Van der Kallen recht te hebben op een schadevergoeding om de misgelopen inkomsten te compenseren. Dat zal slechts een gedeelte van de totale overnamesom zijn.

Mark van der Kallen. © pro shots.
Maar dan blijft Van der Kallen dus gewoon eigenaar van ADO Den Haag?
In eerste instantie wel. Maar de zakenman zal dan snel op zoek gaan naar alternatieve kopers. Hij heeft altijd aangegeven open te staan voor verkoop van zijn aandelen. Het liefst aan een partij of partijen die hun wortels hebben in de regio Den Haag. Sinds de `China-deal` ruim twee maanden geleden bekend werd, voerden vermogende Hagenaren op de achtergrond al een lobby om als alternatieve kopende partij te fungeren. Wellicht komt die constructie straks weer in beeld.

Maarten Fontein. © anp.
Interim-directeur Maarten Fontein kwam mede op voorspraak van de Chinezen. Wat is zijn rol nog als de deal klapt?
Fontein, oud-directeur van Ajax, is aangesteld om als `bruggenbouwer` tussen Den Haag en China te fungeren. Hij woonde zelf jaren in het Aziatische land en kent de wegen.Volgens Fontein is hij nu verloofd met ADO en misschien gaat hij na de vier maanden ook wel met de club trouwen. Oftewel: de gedachte is dat hij permanent algemeen directeur wordt. Maar zonder de Chinese plannen was hij waarschijnlijk helemaal niet in beeld geweest in Den Haag. Of een eventuele mislukte deal daarom ook het einde van Fontein bij ADO betekent, is zeker geen uitgemaakte zaak. De aanstelling van Fontein werd namelijk ook gesteund door Van der Kallen.


Bron AD
0
Woensdag 10 september 2014 om 11:47 uur

oodh

Dannyy schreef:

Cillessen moest minstens 1 meter uit zijn doel staan, A. Om het doel te verkleinen t.o.v die Tsjech die scoorde en B. Om de eventuele kopbal van Janmaat te vangen. Gelukkig is Hansen wèl een zekere doelman.
Deze scoort hoog in het klassement `meest belachelijke shouts`. Die gozer staat gewoon in zijn goal omdat hij verwacht dat Janmaat die bal wegwerkt. Die kopbal was he-le-maal fout man. Ga jij vertellen dat het de schuld van de keeper is. Moet niet gekker worden hier.

Maar laten we ons maar weer gaan richten op Li en Wang.
0
Woensdag 10 september 2014 om 08:50 uur

wdr

Bert schreef:

Het is allemaal slecht in te schatten maar ik had het idee dat Janmaat gewoon naast had moeten koppen.

Maar op Depay na is het armoe troef.

Maar goed in september met een EK kwalificatie gaan beginnen terwijl de competitie net aan de gang is
Ik mis Van Gaal nu al. Verreweg de beste Nederlandse trainer. Zonder hem waren we echt nooit derde geworden op het WK. Hiddink is ook geen verkeerde trainer, maar zonder Van Gaal (en zonder Robben) blijkt hoe matig dit NL elftal eigenlijk is.

Is het geld van Wang al binnen?
0
Woensdag 10 september 2014 om 07:24 uur

slash070

Bolluhboeah schreef:

ALS(!) het bedrag op een neutrale bank staat (minimaal 8 miljoen). Hoeveel euro`s aan rente kan die neutrale bank in die twee dagen nog opstrijken?
Inderdaad, ook dat nog, zelfs dat is al big business. Dacht trouwens ergens gelezen te hebben dat pas na vrijdag een boete-clausule in werking zou treden voor Wang als het geld nog niet binnen was.
0
Dinsdag 9 september 2014 om 14:27 uur

Advertentie

gillah

http://www.voetbalzone.nl/inbeeld.asp?uid=224101

Gratis tip voor de Wang!
0
Dinsdag 9 september 2014 om 13:17 uur

Lellow

H@@GenEES schreef:

Als ik een huis koop en ik weet 100% zeker dat de koop doorgaat omdat mijn financiën in orde zijn dan zou ik idd in overleg met de verkoper de kozijnen laten doen en alvast het laminaat en de schilder bestellen, zodat als ik straks verhuis niet in een zooitje (Lees degradatienood vanwege een te smalle selectie) komt te zitten.

En om gewoon sponsor te worden heeft Vansen geen toestemming nodig van de Chinese overheid, dus dit had allemaal voor de transfer window gesloten was geregeld kunnen worden.

Maar droom maar lekker verder hoor, het gaat allemaal goed komen, echt waar, want het staat immers in Elf voetbal.
Heeft Wang , Gouriye ,Korte en van Haaren verhuurd .

nee, dit heeft het huidige TD/staf gedaan ,deze zijn als enige aan te wijzen als het mis gaat ,met deze smalle maar beste selectie in jaren.

niet waar want staat in de VI.

beter verander je naam in Haageneus .

maar blijf jij maar vooral investeren in iets wat nog niet van jouw is.

enige handel die jij drijft zijn het voeren van de eendjes.

0
Dinsdag 9 september 2014 om 11:59 uur

Haagse Kelt

H@@GenEES schreef:

Als ik een huis koop en ik weet 100% zeker dat de koop doorgaat omdat mijn financiën in orde zijn dan zou ik idd in overleg met de verkoper de kozijnen laten doen en alvast het laminaat en de schilder bestellen, zodat als ik straks verhuis niet in een zooitje (Lees degradatienood vanwege een te smalle selectie) komt te zitten.

En om gewoon sponsor te worden heeft Vansen geen toestemming nodig van de Chinese overheid, dus dit had allemaal voor de transfer window gesloten was geregeld kunnen worden.

Maar droom maar lekker verder hoor, het gaat allemaal goed komen, echt waar, want het staat immers in Elf voetbal.
Wang weet het niet 100% zeker want is afhankelijk van toestemming van de Chinese overheid. Hij zal wel zeker zijn over zijn eigen financien en zal ook wel vertrouwen in de Chinese overheid hebben vanwege zijn kontakten, maar kan er nooit 100% zeker van zijn. Bovendien zal hij eerst de organisatie willen neerzetten ipv op de valreep nog ff wat spelers te kopen.
En dat komt goed uit want van dat soort paniekvoetbal willen we hier juist af.
Lachwekkend dat jij vindt dat hij dan maar sponsor had moeten worden, je kan in de rij gaan staan van al die Hagenezen met een grote mond maar daden ho maar. De beste man is geinteresseerd in overname en waarom dat heeft ie al enkele keren uitgelegd.
Als de deal niet doorgaat zal Wang dat jammer vinden en wij ook, maar gaan we gewoon weer verder. Van de Kallen met het slijten van zijn aandelen, ADO met zijn evenwichtige beleid waarbij helaas financieel niet zo veel mogelijk is en jij met al rukkend de trol uithangen op de shoutbox want je hebt je gelijk gehaald. Prima toch? Ondertussen droom ik nog ff verder over dat het wel doorgaat en ik op een zonnig Europees terras met allemaal Hagenezen om me heen een aantal kouwe kletsahs naar binnen gooi.
0
Dinsdag 9 september 2014 om 11:53 uur

Nu online

Gambleking070, superfcdenhaag2, Vak_W, viarijn en 193 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25