Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

tmvnstn schreef:

nee je moet lekker vennegoor en bruggink halen voor 1 jaarcontract met een topsalaris en je kan ze nooit meer doorverkopen...

Linssen wordt volgende week ook 30 en die kan je absoluut niet doorverkopen en krijgt ook maar een 1- of 2 jaar contract. Maar met salaris heb je gelijk... die gasten vragen veel te veel.

 

Overigens is Vitesse nu in gesprek met een miljardair, dus misschien zien we Messi wel binnenkort in onze competitie..

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 11:42 uur

Aad

Een wat ouder bericht op Voetbal Centraal

 

RKC Waalwijk langer door met Derk Boerrigter

RKC heeft de optie in het contract van Derk Boerrigter gelicht. Hierdoor is de aanvaller nu tot medio 2012 eigendom van de Brabanders.

Boerrigter, die in de jeugd onder meer bij Ajax en Twente heeft gespeeld, is dit seizoen een van de smaakmakers bij de degradatiekandidaat.

 

Dus onzin dat hij komt. Wij hebben geen transfergeld te besteden.

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 10:28 uur

Francisco

Johannes schreef:

Beugelsdijk en Ignacio hebben in elk geval alvast gespeeld voor Dordt vanavond, ongelukkig verloren van Cambuur, maar toch. Laat ze maar lekker veel ervaring opdoen! Prima zet van ADO wat mij betreft.

Beugelsdijk maar 10 minuten. Verder dacht dat van beide aan het eind van het seizoen het contract afloopt. Dus wat ervaring opdoen, voor wie????

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 09:34 uur

tmvnstn

dit stond als opmerking bij het nieuwsbericht over linssen...
benieuwd hoe de box denkt over het verhaal vdbergh...

ADO inside

Linsen gaat een tweejarig contract ondertekenen jaar met optie op nog een jaar.



Ricky v.d. Beg staat op de nominatie om zijn contracht ontbonden te ziien worden. De club is zeer slecht te spreken over zijn houding in- en buiten het veld, mede door zijn privé escapades waardoor de club klaar is met Ricky. In het uiterste geval is hij in de winterstop weg, liefst eerder en hij mag volledig gratis weg.

0
Vrijdag 13 augustus 2010 om 22:39 uur

oodh

Trainer John van den Brom heeft een positief signaal afgegeven aan de clubleiding, die dit weekend met de speler een akkoord hoopt te bereiken over een contract. 'Het is van beide kanten heel goed bevallen', zegt Linssen tegen Voetbal International.

'De trainer heeft me zojuist verteld dat hij me er graag bij wil hebben. En zelf ben ik perfect opgevangen door de spelers en de technische staf. Conditioneel heb ik nog een kleine achterstand, maar als het rond komt, ga ik er vanuit binnen twee weken wedstrijdfit te zijn.'
 

0
Vrijdag 13 augustus 2010 om 15:47 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Linssen wacht op conditietest
Proefspeler Edwin Linssen maakte de afgelopen een goede indruk op John van den Brom. Een fitheidtest moet de doorslag geven of ADO Den Haag hem een contract wil aanbieden.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 13 augustus 2010 om 13:00 uur

Kees

'Als ik goed door de test heen kom, wil ik graag bij ADO blijven'
Vrijdag, 13 augustus 2010 om 08:01
ADO Den Haag besluit vrijdag of Edwin Linssen een contract krijgt of niet. De clubloze middenvelder meldde zich afgelopen maandag voor een stage bij de club uit de residentie en zou woensdag duidelijkheid krijgen, maar bleef op verzoek van ADO tot vrijdag meetrainen. De clubleiding wilde eerst weten hoe fit Linssen is, alvorens beide partijen om de tafel gaan.

"Ik heb wel door getraind de afgelopen maanden, maar ben nog niet wedstrijdfit", vertelt Linssen, die transfervrij is na zijn contractontbinding bij Roda JC, vrijdag aan De Limburger. "Ik heb geen partijtjes gespeeld en geen positiespelletjes gedaan. Dat merk ik nu wel. De club wil weten hoe snel ze mij wedstrijdfit kan krijgen. Als uit de tests blijkt dat dat niet te lang duurt, kunnen we aan tafel gaan zitten om over een contract te praten."

Het bevalt Linssen goed in Den Haag. "Het is een leuke club en ik ben goed opgevangen in de groep", benadrukt de 29-jarige middenvelder. "Deze week heb ik een eerlijk gesprek gehad met de trainer en die is tevreden over mij. Hij kende mijn kwaliteiten al, en heeft op de training de bevestiging gekregen van dat wat hij wist. Als ik goed door de test heen kom, wil ik hier graag blijven."

 

0
Vrijdag 13 augustus 2010 om 09:56 uur

Ooievaar

willem schreef:

ik heb er toch vertrouwen in ik denk een 12e of 13e plaats

Dat denk ik ook en waarom niet?

 

Zou allereerst die v.d. Bergh per direct zijn contract ontbinden, zorgt alleen voor heel veel onrust, narigheid en disbalans in het team. Lozen dus. Dat gedweep met hem is volslagen bezopen, zorgt louter en alleen voor ellende. Hij heeft de kwaliteiten maar zijn instelling is schandalig, wordt nooit meer wat. Ben je ook van een heleboel gelek af.

 

Tegen meneer Buijs zou duidelijk gemaakt moeten worden dat hij water dient te dragen voor Toornstra, en niet de leider/spielmacher dient uit te hangen,  anders ook afvoeren. Kan hij naar Feyenoord maar dan naar de amateurtak.

 

De rest van de spelergroep - op de nieuwelingen na, moeten een eerlijke kans krijgen - zouden maar eens heel hard moeten gaan poetsen, en niet als slappe drollen over dat veld heen moeten hobbelen. Voordat dadelijk trainer nummero zoveel de schuld gaat krijgen, voor een spelergroep die schandalig slecht heeft gefunctioneerd.

 

Veel te makkelijk om alles af te wentelen op Atteveld of Brom zo dadelijk, want die bui zie ik al hangen. 

 

Nee, die spelergroep moet maar eens wakker worden geschut, zij spelen met onze kloten. Werken en nog eens werken,voor hun vele geld, dan krijgen wij waar we recht op hebben, en hoef ik niet meer met een zak over mijn hoofd naar mijn werk te gaan.

0
Donderdag 12 augustus 2010 om 18:30 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Linssen blijft tot vrijdag
Edwin Linssen krijgt nog twee dagen extra om te laten zien wat hij kan. ADO Den Haag geeft de proefspeler vrijdag duidelijkheid of hij kans maakt op een contract.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 12 augustus 2010 om 11:02 uur

Bert

VfL Wolfsburg bereidt megabod voor op Eljero Elia

Nadat eerder Juventus al een miljoenenbod neerlegde bij Hamburger SV voor Eljero Elia mengt nu VfL Wolfsburg zich in de strijd om de Nederlandse international.

De club van trainer Steve McClaren doet verwoede pogingen Elia naar Wolfsburg te halen en zou daarbij bereid zijn een bedrag van vijftien miljoen euro op tafel te leggen.

Wolfsburg-manager Dieter Hoeness heeft inmiddels contact gehad met HSV-voorzitter Bernd Hoffmann. Elia staat pas een jaar onder contract bij HSV, dat hem begin vorig seizoen voor een kleine negen miljoen euro overnam van FC Twente.

0
Woensdag 11 augustus 2010 om 23:08 uur

Nu online

Lellow, Steef070 en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24