Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

Als dit als dat!!!

 

Daar gaan we weer.

er is geen als het heeft met kwaliteit te maken.

vicento schopt die bal er niet in omdat hij verkeerd staat opgesteld en dat heeft niets met als te maken maar met inzicht en kwaliteit.

 

we verliesen vaak in het haags kwartiertje dit heeft niet met als te maken maar met kwaliteit.

 

supporters komen als er kwaliteit is,sponsors komen als er kwaliteit is en punten komen als er kwaliteit is.

 

als bestaat niet, geluk kan ze zeker afdwingen maar daar moet je ook kwaliteit voor hebben en dat is iets wat den haag niet heeft jammer maar helaas.

 

we moeten het hebben van werk voetbal en passie.

0
Maandag 28 december 2009 om 15:05 uur

JB

Kees schreef:

@JB

 

Van jou had ik inderdaad een reactie op mijn vraag verwacht. Hetgeen dat je schrijft kan ik enkel maar beamen maar op de een of andere manier wordt het telkens weer geprobeerd maar loopt het stuk op een of andere onbenulligheid. Als we 6 punten meer hadden gewonnen zat Wetzel nog steeds op zijn plek en was de vuile was binnenskamers gebleven. M.a.w. enkel het resultaat van het eerste elftal is bepalend voor een club als ADO.

 

Indien we dit seizoen onverhoopt zo goed als Heracles hadden gepresteerd dan hadden Jagersma/Vd. Kallen gelijk gehad dat er om de toegangskaartjes gevochten zou worden.

 

M.i. is die tweede ring vrij gemakkelijk volte krijgen echter alles staat of valt met de prestaties van het eerste elftal.

Daarom denk ik dat wij met ons alleen even onze adem in moeten houden en vdK de tijd gunnen.

 

Mijn indruk is dat er nu eindelijk iemand aan de touwtjes trekt die tegengas kan bieden aan het IJspaleis.

 

En vergeet niet, Foppe en Riemer hebben er zeker 10 jaar over gedaan om met Heerenveen van de middenmoot van de eerste divisie structureel naar de subtop van de eredivisie te komen.

En de eerste echte prijs heeft meer dan 15 jaar op zich laten wachten. En het behalen van die prijs hebben beiden alleen maar als erelid mogen meemaken.

 

En wat je zegt is zeker waar: 6 punten meer en we hadden halverwege het seizoen in het linkerrijtje gestaan.

En als je dat dan volhoudt had komende zomer de tweede ring er op gekund omdat er wachtlijsten voor scc's zouden zijn.

Het verschil kan in kleine dingen zitten. Als Vicento tegen heracles zijn hoofd niet intrekt kan je zomaar 3 van die 6 punten al binnen hebben.

0
Maandag 28 december 2009 om 14:52 uur

Kees

@JB

 

Van jou had ik inderdaad een reactie op mijn vraag verwacht. Hetgeen dat je schrijft kan ik enkel maar beamen maar op de een of andere manier wordt het telkens weer geprobeerd maar loopt het stuk op een of andere onbenulligheid. Als we 6 punten meer hadden gewonnen zat Wetzel nog steeds op zijn plek en was de vuile was binnenskamers gebleven. M.a.w. enkel het resultaat van het eerste elftal is bepalend voor een club als ADO.

 

Indien we dit seizoen onverhoopt zo goed als Heracles hadden gepresteerd dan hadden Jagersma/Vd. Kallen gelijk gehad dat er om de toegangskaartjes gevochten zou worden.

 

M.i. is die tweede ring vrij gemakkelijk volte krijgen echter alles staat of valt met de prestaties van het eerste elftal.

0
Maandag 28 december 2009 om 12:58 uur

Bert

Jensen schreef:

Een week of twee geleden op Vak W van tv West vertelde Jagersma, voorzitter van de RvC, dat de 3 miljoen die betaald zou moeten worden, in het totaalbedrag zit dat door Van der Kallen bij zijn aantreden al is opgehoest.

De club doet het nu 'voorzichtig' aan om te voorkomen dat er nu wel een schuld zou ontstaan.

Dus niks nieuws onder de zon.

 

Ik hoop echt dat de kandidaten voor de investeringsgroep waar een paar keer mee gesproken is (door Wetzel o.a.) nu opstaan en over de brug komen. Het is echt nodig.

Met andere woorden het geld is al uitgegeven. Ik moet Marcellino zo langzamerhand gelijk gaan geven.

 

Het was niets

Het is niets

En het wordt niets.

 

Met dat kruidvat aan het roer hoef je niet te denken dat wij te redden zijn. Als de soldaten de macht krijgen...............

 

Geen aankopen is rechtstreeks degraderen. Denken dat het goed komt is voor struisvogels.

 

Mampuya is nog steeds te koop maar volgens onze kenner Martin van Vianen moeten we zelf onze backs opleiden. Dat we daardoor iedere keer punten verliezen ontgaat hem blijkbaar.

 

Enige visie of beleid ontbreekt. We hebben geen geld dat verhaal hoor ik al 30 jaar. Je zou zeggen dat we dan ook geen comercieel directeur nodig hebben. 

0
Zondag 27 december 2009 om 21:49 uur

Mike

marcellino schreef:

Hoeveel mensen moeten de laan uit ?

 

Den haag is ziek heel ziek.

 

we moeten gewoon constateren dat de visie van den haag niet aansluit van wat er werkelijk mogelijk is.

 

het is nu 4 dagen voor oudjaar en we mogen toch wel vast stellen dat met de middelen die we nu hebben den haag niet verder helpen.

 

er is geen geld en ik denk dat die er ook de eerst jaren niet gaat komen (mits er iemand zo gek is om geld te spenderen aan een zieke club als den haag)

 

v/d kallen moeten we op een voetstuk plaatsen die man heeft den haag voor de ondergang gered.

maar wat doen vele supporters van den haag(als ze zich wel supporter mogen noemen )die gaan weer een andere zondebok zoeken.

 

of misschien is het atteveld wel waar de fout zit!!!!

onze trainer heeft de eerste wedstrijden boven verwachting gepresteerd.

 

we mogen toch wel stellen dat we een matig elftal hebben

pilaren als knopperd,swinkels,piqeu en rankovic worden erg gemist en de speler die gehaald is (ricky)voldoet op dit moment nog niet aan de verwachting.

 

als dan spelers als dereijck en buijs ook minder presteren (door familie omstandig heden)hou je niet veel over.

 

kum>>>  altijd vol risico en te weinig inzicht

pique>>  komt gewoon nog te kort.

horvart>> is te afwisselend

ditewig>> pakt geen punten voor den haag

verhoek>> te afwisselend

soltani>> te egoistisch en te afwisselend

milic>> wordt verkeerd gebruikt krijgt geen enkele goede bal van de zijkant

vicento>> gewoon te jong en onervaren

immers>> geen schim meer van vorig jaar

 

we kunnen dan roepen dat er spelers bij moeten komen maar van welk geld dan.

 

wat ik den haag wel kwalijk neem is dat ze allemaal hoog van de toren riepen dat den haag wel eventjes in het linker rijtje gaat voetballen en dat we zelfs europa in gaan.

iets later werd er ook geroepen dat we allemaal versteld zouden staan welke spelers den haag wel zou gaan halen.

 

komt het door de supporters elke wedstrijd 10.000 in getallen die naar het stadion komen ,ik denk het niet we zijn gemiddeld van 6000 supporters naar 10.000 gegaan daar is toch een winst gehaald wat geld betreft.

 

maar ook dat is niet genoeg.

 

v/d kallen heeft den haag gered maar hij is niet dom hij zal zeker den haag niet faillet laten gaan maar hij zal er ook geen geld in stoppen wat er niet meer uitkomt

 

sponsors komen door de een of andere reden niet.

nou ja we weten de reden wel sponsors willen hun naam verbinden aan succes en we mogen toch wel zeggen dat den haag dat niet heeft.

 

er is zelfs nog geen naam voor het stadion?

 

er zijn maar weinig mensen die nog afiniteit hebben met den haag en dat is bij de supporters,sponsors en zelfs in de politiek.

 

hoe komen we hier uit!!!!

 

ik denk dat we er alleen uit komen als er echt iemand op staat die liefde heeft voor den haag en er veel geld in wel pompen ,gebeurd dat niet dan zal den haag altijd een risico factoor blijven wat betreft ere/eerst divisie,voortbestaan/faillet,supporters rellen/voorbeeldige supporters.

 

wat ik zelf denk!!!

 

ach dat denk ik al 25 jaar het wordt niets.

en soms wordt dat gevoel weg genomen door een anthousiaste

investerder of trainer maar puntje bij paaltje zijn we weer terug bij af.

 

jammer maar helaas.

we blijven strijden voor promotie/degradatie.

er zullen best wel weer supporters rellen komen.

gaat het slecht zitten er 3000 a 5000 en gaat het goed dan zitten er 9000 a 11000 en of we nou in de eerst of ere voetballen dat maakt niet uit mensen komen pas als er succes is en die is er niet.

 

wel raar he dat alles draait om succes

sponsors= succes

supporters = succes

spelers en trainers van naam = succes

 

nou mensen nog veel succes met den haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb hier niemand vd Kallen als zondebok zien aanwijzen. Waar haal je dat vandaan?

vd Kallen heeft de club, die blijkbaar nauwelijks nog wat waard was gekocht en daarmee gered.

 

Ik kan me de discussies hier op dit forum nog wel herinneren. Aan de ene kant de blijdschap dat het voortbestaan verzekerd was maar aan de andere kant de twijfel over de plannen van een slimme zakenman. Wat zou vd Kallen van plan zijn? Voorbeelden over het opkopen van bedrijven, saneren (lees: ontslagen) en weer verkopen waren er genoeg.

Feit is wel dat er zeker niet de hoofdprijs voor de club betaald is en dat, zoals we nu merken, er meer voor nodig is dan een aankoopbedrag om de club veilig voort te laten bestaan.

 

Natuurlijk zal vd Kallen rendement op zijn investering willen behalen maar op dit ogenblik is dat onmogelijk. Niemand zit te springen zijn club over te kopen en spelers van een elftal dat onderaan bungelt leveren ook al niet veel op. Daarnaast zullen al zijn andere bedrijven in deze crisis-tijd, die nog lang niet over is ook geld nodig hebben.

 

Alhoewel ik het eens ben met je betoog vind ik het wel vreemd om hier nu te gaan roepen dat het team in het begin boven verwachting heeft gepresteerd aangezien we voor aanvang van de competitie hier nog een zeer levendige discussie hebben gehad over de sterkte van het team. Waarbij jij bijzonder vasthoudend was je stelling te verdedigen dat het team er weldegelijk sterker op was geworden.

 

Ik denk dat er op dit ogenblik drie dingen belangrijk zijn:

1) Er moet rust in de tent komen

2) Er moeten hoe dan ook punten gepakt worden

3) Geen rare akties van supporters die daarmee de club over het randje gaan duwen.

 

Ik heb met kerst een kaarsje voor de club opgestoken.

 

0
Zondag 27 december 2009 om 13:38 uur

marcellino

Hoeveel mensen moeten de laan uit ?

 

Den haag is ziek heel ziek.

 

we moeten gewoon constateren dat de visie van den haag niet aansluit van wat er werkelijk mogelijk is.

 

het is nu 4 dagen voor oudjaar en we mogen toch wel vast stellen dat met de middelen die we nu hebben den haag niet verder helpen.

 

er is geen geld en ik denk dat die er ook de eerst jaren niet gaat komen (mits er iemand zo gek is om geld te spenderen aan een zieke club als den haag)

 

v/d kallen moeten we op een voetstuk plaatsen die man heeft den haag voor de ondergang gered.

maar wat doen vele supporters van den haag(als ze zich wel supporter mogen noemen )die gaan weer een andere zondebok zoeken.

 

of misschien is het atteveld wel waar de fout zit!!!!

onze trainer heeft de eerste wedstrijden boven verwachting gepresteerd.

 

we mogen toch wel stellen dat we een matig elftal hebben

pilaren als knopperd,swinkels,piqeu en rankovic worden erg gemist en de speler die gehaald is (ricky)voldoet op dit moment nog niet aan de verwachting.

 

als dan spelers als dereijck en buijs ook minder presteren (door familie omstandig heden)hou je niet veel over.

 

kum>>>  altijd vol risico en te weinig inzicht

pique>>  komt gewoon nog te kort.

horvart>> is te afwisselend

ditewig>> pakt geen punten voor den haag

verhoek>> te afwisselend

soltani>> te egoistisch en te afwisselend

milic>> wordt verkeerd gebruikt krijgt geen enkele goede bal van de zijkant

vicento>> gewoon te jong en onervaren

immers>> geen schim meer van vorig jaar

 

we kunnen dan roepen dat er spelers bij moeten komen maar van welk geld dan.

 

wat ik den haag wel kwalijk neem is dat ze allemaal hoog van de toren riepen dat den haag wel eventjes in het linker rijtje gaat voetballen en dat we zelfs europa in gaan.

iets later werd er ook geroepen dat we allemaal versteld zouden staan welke spelers den haag wel zou gaan halen.

 

komt het door de supporters elke wedstrijd 10.000 in getallen die naar het stadion komen ,ik denk het niet we zijn gemiddeld van 6000 supporters naar 10.000 gegaan daar is toch een winst gehaald wat geld betreft.

 

maar ook dat is niet genoeg.

 

v/d kallen heeft den haag gered maar hij is niet dom hij zal zeker den haag niet faillet laten gaan maar hij zal er ook geen geld in stoppen wat er niet meer uitkomt

 

sponsors komen door de een of andere reden niet.

nou ja we weten de reden wel sponsors willen hun naam verbinden aan succes en we mogen toch wel zeggen dat den haag dat niet heeft.

 

er is zelfs nog geen naam voor het stadion?

 

er zijn maar weinig mensen die nog afiniteit hebben met den haag en dat is bij de supporters,sponsors en zelfs in de politiek.

 

hoe komen we hier uit!!!!

 

ik denk dat we er alleen uit komen als er echt iemand op staat die liefde heeft voor den haag en er veel geld in wel pompen ,gebeurd dat niet dan zal den haag altijd een risico factoor blijven wat betreft ere/eerst divisie,voortbestaan/faillet,supporters rellen/voorbeeldige supporters.

 

wat ik zelf denk!!!

 

ach dat denk ik al 25 jaar het wordt niets.

en soms wordt dat gevoel weg genomen door een anthousiaste

investerder of trainer maar puntje bij paaltje zijn we weer terug bij af.

 

jammer maar helaas.

we blijven strijden voor promotie/degradatie.

er zullen best wel weer supporters rellen komen.

gaat het slecht zitten er 3000 a 5000 en gaat het goed dan zitten er 9000 a 11000 en of we nou in de eerst of ere voetballen dat maakt niet uit mensen komen pas als er succes is en die is er niet.

 

wel raar he dat alles draait om succes

sponsors= succes

supporters = succes

spelers en trainers van naam = succes

 

nou mensen nog veel succes met den haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Zondag 27 december 2009 om 12:08 uur

Bert

Moi schreef:

ik heb maar een vraag aan alle onze supporters:wat is is de wens?

Wat denk je zelf. Dat we eens een keer een stabiele middenmoter worden. Waarom kan het in Almelo wel en bij ons niet. 

 

Iedere wedstrijd zit je in de zenuwen. Mijn zoontje heeft het af en toe niet meer op de tribune. Die gaat 5x per wedstrijd naar de wc.

 

Afgelopen jaar hebben we één wedstrijd ontspannen kunnen volgen tegen Nec.

 

Natuurlijk hoort spanning bij voetbal. Maar Nec of Sparta thuis zou een eitje moeten zijn. Daar hoor je als derde stad van Nederland gewoon korte metten mee te maken. Dan wil ik in de 60 e minuut een Havana sigaar opsteken en tevreden constateren dat de drie punten weer binnen zijn.

 

Spannende wedstrijden spelen we tegen topclubs die met angst en beven naar het Forepark komen.

 

Helaas ik zit weer te dromen. Zo ver zijn we nog lang niet als het al zo ver komt? En wie er dan aan de touwtjes trekt mij maakt het niet uit. Voorlopig gaan we de centen uitgeven om Wetzel weg te werken en dat terwijl de backposities en de spitspositie zwaar onderbezet zijn. 

0
Zondag 27 december 2009 om 11:39 uur

Bert

Haagse Roel schreef:

Co is niet te betalen Bert, die gaat nog liever naar een 2e divisieclub in Quatar dan dat ie naar FCDH gaat.

 

Aadje , 7 is 3 maakt samen 11 , welkom :P

21 is 5 in ieder geval weten wij dan niet meer hoeveel punten er nog te wachten staan.;)

0
Woensdag 23 december 2009 om 23:39 uur

Advertentie

FC Den Haag!

Solar schreef:

De Mos heeft welliswaar geen prestatie geleverd de laatste tien jaar maar dat doet er nu dan ook niet toe want hij komt als TD en niet als trainer.


Wat als TD wel van belang is dat deze persoon connecties in de voetballerij heeft. Aad de Mos heeft deze en niet zon beetje ook.

 

Ik ben dus duidelijk voorstander van zijn komst. Ik vraag me daarbij ook wel af. Wie moet het anders doen? 

 

 

 

Als ik Aad zo zie op de tv krijg ik de indruk dat hij vaak meer praatjes heeft dan connecties. Maar goed, als blijkt dat hij de RVC kan overtuigen van zijn connecties zal hij het waarschijnlijk wel gaan worden. Zie hem al zitten op de tribune met zijn mooie zonnebril :)!

 

En natuurlijk zijn eerste interview:

 

En Aad zie je nog mogelijkheden de tweede seizoenshelft?

 

Ja mensen we staan nu 16e met 14 punten, maar + 1 punt is voorbij willem 2. En dan heb je plek 10 tot 14 en het verschil daartussen is niet zoveel punten. Als je dus meer punten pakt dan de clubs die daar nu staan hebben we aan het einde van de rit meer punten. Want met nog 16 wedstrijden te gaan zijn er nog 16 x 3= 48 punten te verdelen.

 

Aad wat denk je dat het grote verschil is tussen jou en je voorganger Andre Wetzel?

Nou ja uhm, we gaan nu van stapjes naar punten en dan zitten we wel goed!

0
Woensdag 23 december 2009 om 14:11 uur

ADO supporter Leidschenveen

;) schreef:

adriaanse naar az volgend seizoen denk ik, en advocaat td bij ons........zal lekker zijn

Ook Advocaat wordt voor rotte vis uitgemaakt als we niet genoeg punten pakken............

0
Dinsdag 22 december 2009 om 21:24 uur

Nu online

Franky, Steef070, Ran1972, guru, yesyes en 136 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26