Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse Roel

Polak: 'De voetbalhumor bij ADO is top, maar punten pakken ho maar'
Maandag, 21 december 2009 om 22:29
Sjaak Polak was even uit de schijnwerpers verdwenen, maar haalde maandag weer eens het nieuws. De linkspoot van RBC was het slachtoffer van een grap van Ricky van den Bergh en meldde zich tevergeefs bij Eredivisie Live om een analyse te geven bij het duel tussen AZ en ADO Den Haag. Polak kijkt er met gemengde gevoelens tegenaan: “De voetbalhumor is top, maar punten pakken: ho maar.”

Polak werd zaterdag gebeld met de vraag of hij zich zo snel mogelijk in Alkmaar wilde melden, om als analist voor de camera te verschijnen. De persoon waarmee hij de afspraak maakte was echter niet presentator Jan-Joost van Gangelen, maar Van den Bergh. Op weg naar Alkmaar verveelde de spelmaker zich klaarblijkelijk en besloot hij zijn voormalig ploeggenoot in de maling te nemen.

“Ik vertrouwde het niet helemaal”, vertelde Polak in De Pers. “Het was een nummer dat ik niet herkende. Ik ben een beetje gaan bellen en sms’en of het wel waar was. Een paar dingen kwamen toch wel vreemd over. De vergoeding was hoger dan normaal, ze waren heel happig om me de weg uit te leggen naar het stadion en toen ik ADO-speler Wesley Verhoek belde om een beetje verder te vissen, hoorde ik gelach op de achtergrond.”

Toch ging hij naar Alkmaar. “Maar ik had ook gewoon kaarten. Ik was sowieso wel gaan kijken, hoor. Ricky en de rest van de selectie hebben in de pers gezegd dat ik overal in het stadion heb rondgevraagd waar ik nu eigenlijk moest opdraven, maar dat is niet zo. Het was goed geprobeerd, maar ik ben er niet ingetrapt. Nou ja, niet helemaal. Zeg maar voor de helft of zo.”

Aan een wraakactie denkt Polak niet. “Maar ik wil wel zeggen dat ik het jammer vind dat de selectie van ADO tijd en energie stopt in dit soort dingen”, sloot de verdediger op serieuze toon af. “Ze kunnen zich beter concentreren op het voetbal – het gaat de laatste tijd niet best. Ik wil niet dat ADO Den Haag naar de verdommenis gaat. ‘t Is toch ook mijn cluppie.”

 

0
Dinsdag 22 december 2009 om 16:42 uur

hjfff

Net had ik even een helder moment;

14 uit 18.

In de laatste 12 wedstrijden 4 puntjes.

 

Wat nou ALS wij straks in de eerste 11 wedstrijden (AZ al 2x gehad)

3x winnen en 3x gelijkspelen doordat een Bosschaart niet knoeit, Vicento is goed tegen een bal aanloopt en dat Ricky een vrije trap er inlegt, onderkant lat.

20 punten moet toch eigenlijk wel te doen zijn?! Als we er in deze slechte 1e serie al 14 hebben?!

 

Zou trouwens Fabio wel is willen zien samen met Milic in de spits.

Milic komt vaak en bal halen en is dan weg uit de spits. Toevallig weet ik dat hij in zijn vaderland altijd in een 4-4-2 speelde. Caracciolo kon geen potten breken bij ons, maar om nou te zeggen dat hij veel kansen mistte.. Nee, want die kreeg hij zelden.

 

We hebben het steeds over een afmaker en als ik Caracciolo steeds zie in de Jupiler vraag ik me toch af waarom hij in godsnaam is verhuurd. Hij legt ze uit alle hoeken erin en volgens mij zijn de goals bij ons even groot als in Den Bosch.

Dat moet ik trouwnes wel kunnen weten aangezien ik daar 2 jaar geleden een grondige veldinspectie heb gedaan haha.

 

0
Zondag 20 december 2009 om 23:06 uur

Kees

ENSCHEDE - De winterkampioen van het seizoen 2009-2010 is ook de beste club van Nederlander over het kalenderjaar 2009. FC Twente troeft daarin de huidige nummer twee op de ranglijst, PSV, af. Ajax staat derde, landskampioen AZ vierde.

FC Twente haalde de meeste punten van alle clubs die in 2009 op het hoogste niveau uitkwamen, te weten 82 uit 34 duels, twee meer dan PSV. Twente leed maar twee nederlagen, bij Feyenoord en Ajax (twee ker 1-0).

FC Twente is na DOS (1958), DWS (1964) en AZ (1980) pas de vierde club van buiten de traditionele topdrie die zich tot beste van het kalenderjaar kroont, zo becijferde Voetbal International zondagavond.

1. FC Twente 34 - 82
2. PSV 34 - 80
3. Ajax 34 - 68
4. AZ 35 - 67
5. Feyenoord 35 - 63
6. FC Utrecht 34 - 49
7. Heerenveen 34 - 48
8. FC Groningen 34 - 47
9. Vitesse 34 - 46
10. Heracles 35 - 44
11. NAC 34 - 38
12. Sparta Rotterdam 35 - 35
13. Roda JC 34 - 33
14. ADO Den Haag 35 - 31
15. NEC 34 - 29
16. Willem II 35 - 27
17. VVV-Venlo * 18 - 20
18. FC Volendam ** 17 - 18
19. De Graafschap ** 17 - 17
20. RKC Waalwijk * 18 - 12

* Gepromoveerd
** Gedegradeerd
 

0
Zondag 20 december 2009 om 21:37 uur

kako

Maar wat hadden we dan voor ogen voor dit seizoen? Dachten we nu echt dat we richting 12e plaats zouden gaan met dezelfde spelers die vorige seizoenen al niet uitblonken. Met alle respect, als je het met Cornelissen, Boschaart, Schwiebe en weet ik veel wie moet doen ( ondanks blessures ) weet je gewoon dat je het zeer moeilijk gaat krijgen. Daarnaast is het natuurlijk, en jammer dat dit gezegd en herhaald moet worden, ongelooflijk dat je spelers die op de bank zaten verhuren gaat ( caro ) terwijl de bank minimaal bezet is. Het begon al met Meric, of hij nou eredivisie waardig was of niet, je kon die gasten nu echt wel gebruiken. Dus de TD heeft een hopeloze visie en de trainers kunnen de ploeg niet motiveren. Daarnaast is het wel heel frappant dat Wetzel nadat hij met VVV gedegradeerd was VVV juist wel stapjes gemaakt heeft. Ze werden kampioen en spelen nu boven verwachting. ( lees begroting )

 

Het zullen nog zware maanden worden, maar dat iedereen het heeft over we krijgen de makkelijke ploegen nog thuis? zijn kreten die ik niet begrijp. Je kan dat ook omdraaien. De zogenaamd mindere ploegen zijn blij dat ze nog naar het naamloze stadion mogen komen, maken ze in ieder geval kans om drie punten mee te nemen. De uitwedstrijden worden helemaal zwaar, die staan allemaal in het linkerrijtje en dus weinig punten te behalen op vreemde bodem. 

 

Nou, het ziet er somber uit, ik hoop dat ik het verkeerd zie maar eigenlijk is dit gewoon des Ado's , ik kom sinds 1975 en heb eigenlijk nooit makkelijke jaren gekent, dus we zijn wel wat gewent.

 

Sterkte voor 2010 allemaal.

0
Zondag 20 december 2009 om 09:32 uur

langepino

Bert schreef:

In mei pakken we tenmiste 1 punt. Dan komt die kleine krijger van mij weer op het veld uit tegen Heracles. Leve de Ado kids

ik zie onze fc zeker punten pakken de 2e seizoenshelft!!alleen moet er nu wel ff een andere trainer en td komen!!ik verwacht dat atteveld er morgen gelijk uit vliegt!!onze td'er gekwetzel voelt zich natuurlijk weer gepasseerd!!na de media uitgebreidt vertelt te hebben dat de schuld niet bij hem ligt,kiest ie eieren voor zijn geld!DEN HAAG NEVER SURRENDER!!

0
Zaterdag 19 december 2009 om 22:43 uur

Aad

<FCDH> schreef:

2010

Januari
zo. 24 14:30 uur Sparta - FC Den Haag
za. 30 20:45 uur FC Den Haag - sc Heerenveen

Februari
di. 02 19:45 uur FC Groningen - FC Den Haag
za. 06 18:45 uur PSV - FC Den Haag
za. 13 19:45 uur FC Den Haag - Willem II
zo. 21 12:30 uur Feyenoord - FC Den Haag
vr. 26 20:45 uur FC Den Haag - Roda JC

Maart
za. 06 19:45 uur FC Den Haag – Vitesse
vr. 12 20:45 uur FC Twente - FC Den Haag
za. 20 14:30 uur FC Den Haag - VVV
vr. 26 20:45 uur NAC - FC Den Haag

April
zo. 04 12:30 uur FC Den Haag – Ajakes
zo. 11 12:30 uur FC Utrecht - FC Den Haag
wo. 14 21:00 uur FC Den Haag – NEC
zo. 18 14:30 uur FC Den Haag - RKC

Mei
zo. 02 14:30 uur Heracles - FC Den Haag
 

zeggen jullie het maar?bij degradatie is het volgens mij over en uit met de club?

In januari: maximaal 2 punten er bij

 

In februari: maximaal 4 punten er bij

 

In maart: maximaal 4 punten er bij

 

In april: maximaal 4 punten er bij

 

En in mei: 0

 

Dat is niet eens nacompetitie, dat is rechtstreeks er uit.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 22:15 uur

Aad

Kees schreef:

Ach Bert, zo blijft Sparta ook in de buurt met 18 punten. Bekijk het van de positieve kant.

 

En geloof me: het programma thuis in de tweede seizoenshelft is relatief gemakkelijk. Zes van de acht ploegen kunnen we sowieso hebben. En wie weet wat er in de winterstop nog gebeurt.

 

Nee hoor, ik ben blij met die tussenstand.

Man we hebben thuis meer punten verspeeld dan uit. Konden we alle wedstrijden maar uit spelen. Ook goedkoper voor de club. Houden we geld over om het en Atteveld een hoger salaris uit te betalen. Prestaties moeten beloond worden !!!!!

0
Zaterdag 19 december 2009 om 21:45 uur

Advertentie

Kees

Bert schreef:

Ach Bert, zo blijft Sparta ook in de buurt met 18 punten. Bekijk het van de positieve kant.

 

En geloof me: het programma thuis in de tweede seizoenshelft is relatief gemakkelijk. Zes van de acht ploegen kunnen we sowieso hebben. En wie weet wat er in de winterstop nog gebeurt.

 

Nee hoor, ik ben blij met die tussenstand.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 21:37 uur

supporter-noord

Mike schreef:

Sommigen zijn zo verschrikkelijk ver teruggezakt. Dit valt echt niet mee.

Ik vraag me echt af wat Atteveld op de training aan het doen is? Oren trekken?

Immers is zo verschrikkelijk slecht, Milic, Soltani, vd Bergh, ik heb ze nauwelijks iets goeds zien doen. Ze lijken allemaal hard te werken maar er komt niks uit!

ik roep al een hele tijd dat 4-3-3 geen nut heeft want er word niks gecreerd. De voorzetten van Soltani en Verhoek, meer een paard wat langs de zijlijn heen en weer draaft, komen totaal niet aan en naar wie eigenlijk. Ik heb eens op die Milic zitten letten en heb geconstateerd dat hij wel zeker 0 keer op doel heeft geschoten en wel zeker 0 keer gekopt heeft op doel. Ik vraag me af wanneer hij voor het laatst op doel heeft geschoten. Ik kan het me niet herinneren. Knap hoor, een spits die dit presteert.  Kan je dus zien dat dit systeem totaal geen nut hebt, je kan beter twee man extra in de verdediging of middenveld zetten. Hadden ze op zeker al 2 of 3 punten meer gehad. Hoeveel vrije trappen kon Ricky vandaag nemen  buiten de zestien, zelfs dat kunnen ze niet bewerkstelligen. Zelden zo'n armoe gezien. RKC heeft nog kansen zat om er overheen te gaan. Ik hoop dat die Atteveld nu eindelijk de zak krijgt of zouden ze wachten tot de supporters weer eens op het veld komen. De meeste trainers worden er al voor minder uit geknikkerd.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 20:58 uur

ADO supporter Leidschenveen

Wat een deceptie. Kijk, de kans dat je met punten weg gaat in Alkmaar is niet groot, maar om zo te verliezen.........

 

De top van de bierliga is momenteel sterker dan ADO. Graafschap, Eagles en Cambuur winnen van dit ADO, te triest voor woorden.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 20:46 uur

Nu online

Marcie, t e, kevin, Franky, pajam, Heino, frans swa, DHFC070, Aad, Ronaldo, Eeuwig Den Haag en 138 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26