Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Verhoek moeten we gewoon houden.. 020 zal idd minder dan een miljoen geven, hij is heel erg belangrijk voor ons we hebben hem gewoon nodig. Dus onrespectloze uitspraken als strik eromheen vind ik in zijn geval nergens op slaan.

0
Maandag 23 augustus 2010 om 12:08 uur

morley

<FCDH> schreef:

4  ton??? denk je dat nou echt ??? hij heeft een contract voor 2 jaar

nee, zal misschien wel om wat meer geld gaan. volgens mij is ajax ook al langere tijd op zoek naar een opvolger van rommedahl. maar 3 miljoen is echt niet realistisch. ik denk echt hooguit de helft.

 

zou voor ons wel dramatisch zijn als verhoek vertrekt want bijna al onze aanvallen lopen momenteel over hem.

0
Maandag 23 augustus 2010 om 11:18 uur

morley

<FCDH> schreef:

Als ze voor verhoek 3 miljoen geven gelijk strik erom heen dat bedrag is zoveel voor verhoek

3 mln.?? je gelooft toch zelf zeker niet dat we zo'n bedrag gaan vangen??!

 

ajax biedt waarschijnlijk een tonnetje of vier in de hoop om hem voor een half miljoen over te nemen. den haag vraagt uiteraard meer maar omdat verhoek z'n hoofd nu op hol wordt gebracht zal het moeten kiezen voor de doekoe die het kan krijgen of het risico lopen dat we met een zwaar gefrustreerde rechtsbuiten verder moeten. een ander risico is ook nog dat je met een rechtzaak krijgt te maken waarbij de speler in het gelijk wordt gesteld vanwege duidelijke positieverbetering.

 

lastig dat ook derijck en toornstra in de belangstelling staan. het zorgt toch voor een hoop onrust in de hoofden van die spelers als je naar een betere club kunt en daar vooral veel meer geld kunt verdienen.

 

het zal voor ons sowieso moeilijk worden om goede vervangers te halen aangezien we sportief voor veel goede spelers geen verbetering zijn. concurrenten als nec en willem II die al veel langer constant in de ere spelen hebben het dan toch nog net iets makkelijker.

0
Maandag 23 augustus 2010 om 10:43 uur

rien1

 Zit ik met een big smile op mijn vrije dag lekker de sportkrant te lezen (ado heeft natuurlijk lekker gewonnen), zit ik weer gelijk vol met 020-haat.

Gewoon lekker optiefen met dat gestook, dikke H(j)ol  of 15 miljoen neertellen.

0
Maandag 23 augustus 2010 om 10:30 uur

<FCDH>

Als ze voor verhoek 3 miljoen geven gelijk strik erom heen dat bedrag is zoveel voor verhoek

0
Maandag 23 augustus 2010 om 09:54 uur

Mike

fcthehague schreef:

Een speler word inderdaad beter door training, maar ook door hem in het veld te zetten. En dan ben ik van mening dat ik geen zin had gehad om hem 2 jaar op het veld te zetten tot die eindelijk 3 wedstrijdjes leuk speelt.

 

Castelen heeft de nederlandse top ook gehaald, Krul een buitenlandse club die je kan vergelijken met een club uit de nederlandse top. Dat zijn er al 3 in 10 jaar tijd bij elkaar.. En dat voor een club die onderin de eredivisie speelt en gedeeltelijk in de eerste divisie. Daarbij vind ik toch dat Janmaat en Kolk er ook bij gezet mogen worden ook al gingen die beide naar Heerenveen. Onze jeugdopleiding is echt alles behalve slecht net als de opleiding van Sparta trouwens.

Waar moeten ze die wedstrijden spelen dan om vertrouwen op te bouwen? In het geval van Fernandez op een vrijdagavond in Oss? Op het moment dat Fernandez voor ons speelde is gewoon de begrijpelijke keuze gemaakt dat er op dát moment geen perspektief voor hem was om allerlei redenen. Punt.

 

Met Nederlandse top bedoel ik in ieder geval een uitverkiezing voor het Nederlands elftal (selektie van 24 man!) En daar voldoet de laatste 10 jaar behalve Elia niemand aan. Tuurlijk, voor een regio met bijna 1 1/2 miljoen inwoners zullen er altijd spelers doordruppelen naar de subtop maar een echte topper is hier sinds ome Aad en, in mijn ogen, ome Tjeu niet meer vandaan gekomen.

Dat ADO op de goede weg is is in mijn ogen een feit. Nu op deze weg doorgaan en afwachten.

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 17:54 uur

JB

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik zou voorzichtig zijn met speculeren of en hoeveel wij vangen als Elia gaat verkassen. Vergeet niet dat Wetzel specifieke afspraken heeft gemaakt vorig jaar met Twente over die transfersom. Wellicht heeft Wetzel toen wel lagere percentages afgesproken omdat anders de hele deal geklapt was.

Volgens mij is er met wat er toen naar buiten gekomen is, sprake van twee verschillende zaken.

 

In het geval van Kuijt-Quick Boys praat je over de opleidings- en solidariteitsvergoedingen, zoals die in de reglementen van UEFA/FIFA zijn vastgelegd.

Die vergoedingen (voor Elia tussen 4 en 5%) ontvangt ADO sowieso.

 

Waar Wetzel destijds over moest onderhandelen was het feit dat zijn voorgangers (wiens namen ook niet meer uit mijn toetsenbord willen komen) Elia verkocht hebben met een soort Bodde-constructie.

Dus voor weinig verkopen aan Twente, in ruil voor een deel van de opbrengst bij doorverkoop.

Twente zou toen bij de doorverkoop aan HSV niet het volledige afgesproken percentage aan ADO hebben betaald in ruil voor een percentage in de volgende doorverkoop van Elia door HSV.

 

Dus in ieder geval duimen dat Wolfsburg echt die 20 miljoen gaat betalen voor Elia, wordt ADO er gegarandeerd 1 miljoen aan opleidingsvergoeding beter van

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 14:12 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

We hebben het over de vergoeding die wij krijgen als Elia gaat verkassen........... Moet je dit lezen over Quick Boys !

 

Kassa rinkelt weer voor Quick Boys Dirk Kuyt LIVERPOOL - Als Liverpool Dirk Kuyt voor een slordige twintig miljoen euro verkoopt aan Inter, kan de amateurclub Quick Boys voor de tweede keer een megabedrag aan opleidingsvergoeding tegemoet zien. Het bedrag kan oplopen tot bijna 800.000 euro.


Voor de oude club van Kuyt, die vergeleken met andere profvoetballers extreem lang bij de amateurs speelde, kwam eerder een gigantisch bedrag binnen bij zijn transfer van Feyenoord naar Liverpool. Daarvan bouwde Quick Boys een nieuwe tribune met een businessruimte. Behalve Quick Boys zullen ook Feyenoord (minder dan 1 procent aandeel van de transfersom) en FC Utrecht meedelen.
 

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 11:47 uur

edgar

Ooievaar schreef:

Ik dacht 7 of 8 %. Kan je volgens mij Boerrigter en de rest van RKC opkopen.

'Wolfsburg biedt 20 miljoen voor Elia'
Van onze Telesportredactie
AMSTERDAM - Na de mislukte pogingen om Diego van Juventus naar Wolfsburg te halen, heeft de club van coach Steve McClaren de pijlen nu gericht op Eljero Elia. De Duitse club zou serieus werk willen maken van de Nederlandse aanvaller en een bod van 20 miljoen euro gaan doen op de HSV'er. Dit meldt het Duitse boulevardblad Bild.

DAn praten we over 1,6 miljoen !!!!!!!

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 11:08 uur

haagskwartiertje

'VfL Wolfsburg heeft veel geld over voor Elia'
Hamburger SV-trainer Armin Veh moet mogelijk toch rekening gaan houden met een vertrek van Eljero Elia. VfL Wolfsburg is volgens Bild bereid om voor de komst van de flankspeler twintig miljoen euro op tafel te leggen.

De 23-jarige Elia kwam vorig jaar over van FC Twente, waar destijds Steve McClaren de scepter zwaaide. De Engelsman is nu werkzaam voor VfL Wolfsburg en daar wil hij zo snel mogelijk werk maken van de komst van Elia.

De rappe flankspeler stond ook in de belangstelling van Juventus, maar de Italianen deden een bod dat niet in de buurt kwam van de vraagprijs van HSV. Vervolgens liet Veh weten Elia niet meer te laten gaan.


ik las dat juve het zelfde bedrag over heeft voor dirk kuyt en dan krijgt quick 800.000

 

krijgen wij dat dan ook voor elia of meer of minder wie weet hoe dat gaat

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 09:06 uur

Nu online

Alexander, guru, Franky, tjapi01, ton en 184 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26