Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

Kees schreef:

 

Wicky de Viking?

Niet bepaald een kopsterke spits als je naar zijn postuur kijkt. ;-)

 

Nee, ik gok op Johan Eklund van IK Brage.

26 jaar,

1.93m

dit seizoen 7 (kop-)doelpunten in 16 wedstrijden in de Zweedse Jupiler

is volgens transfermarkt.de 75.000 euro waard

 

Zijn ze wel voor niets geweest aangezien IK Brage afgelopen weekeinde met 2-0 verloren heeft.

Met maar 515 toeschouwers bij die wedstrijd zouden vd Brom en Steijn toch te herkennen moeten zijn op eventuele foto's. ;-)

 

In de Allsvenskan (de Zweedse eredivisie) zie ik geen betaalbare SCORENDE spitsen lopen.

 

Of er moet een suikeroompje met een miljoen of 2 langs zijn geweest.

0
Maandag 19 juli 2010 om 20:26 uur

JB

Kees schreef:

Die plofkop is dus na 1 jaar ook al weer weg bij 020.

Ik geloof er nog weinig van.

 

Hij zou een miljoen MINDER gaan verdienen per jaar dan hij nu doet.

 

En al roept hij al jaren dat geld geen issue meer is, denk ik niet dat Fulham nou zo'n droomclub is.

 

Tenzij hij natuurlijk al zeker weet wat wij alleen nog kunnen vermoeden:

dat er bij Ajax weinig eer te behalen zal zijn komend seizoen, als behalve Rommedahl, Backircogliu en Pantelic ook Suarez, vd Wiel, Stekelenburg en Emanuelson vertrekken. En vervolgens dan misschien ook nog Vertonghen......

Geld op de bank (of eigenlijk minder rood op de bank), maar geen 11 CL waardige spelers op het veld.

 

In dat geval kiest Jol natuurlijk gewoon eieren voor zijn geld.

0
Zaterdag 17 juli 2010 om 13:22 uur

marcellino

jongens laten we het lekker over den haag hebben.

 

Nederland heeft het goed gedaan en als robben die 100 procent kans erin schiet win je van een betere ploeg.

dat nederland op het randje heeft gevoetbald is niet meer dan te begrijpen.(ten kosten van alles winnen)dit moet onze goed keuring toch wel hebben,wij roepen dat ook altijd over onze ploeg gaan tot je niet meer kan en strijden dat je dood neer valt.

 

Wat ik erger vind is dat een ploeg als spanje die uit 8 spelers van barcelona bestaad ook niet op voetbal kwaliteit van nederland heeft gewonnen,waar zij goed in waren is kaarten aan naaien ,vragen om een kaart en de scheidsrechter bespelen.

 

dat nederland door de buitelandse pers af word gemaakt begrijp ik totaal niet,het zal spanje sieren als zij ook de hand in eigen boezem steken voor het uit de hand lopen van de wedstrijd.

 

nee vooraf was ik fan van spanje maar achteraf moet ik stellen dat zij de wereld beker totaal niet verdienen fair play mijn reet .sterker nog misschien was het wel de ploeg die het grootste theater speelde en collegae kaarten aansmerden of er smekend om vroeg.

 

nederland daar ben ik trots op 16 miljoen mensen en tweede worden in de wereld we mogen met ons borst vooruit lopen en schaam mij zeker niet hoe ze dit hebben berijkt "voetbal is oorlog"

0
Donderdag 15 juli 2010 om 17:43 uur

JB

Johannes schreef:

Triest? Er wordt een miljoenenbezuiniging verwacht. Veel instellingen en diensten die met de gemeente te maken hebben, moeten nu al een kleine 8% gaan bezuinigen. Bij de gemeente hebben ze nu gezegd: die extra ton voor een groot scherm gaan we niet uitgeven. Bovendien hebben ze geen zin in het gezeik wat er wie weet wel over komt van het JB-plein. Er hangen in iedere kroeg grote schermen, overal is het gezellig - buren organiseren tribunes en partytenten en thuistaps... OVERAL GEZELLIGHEID! Kappen met klagen & Hup Holland Hup!

Inderdaad.

 

Kennelijk kan een voetbalwedstrijd ineens niet meer in "kleine kring" bekeken worden, het moet en zal met 50.000 man op 1 plek.

 

Hier in het Utrechtse ook overal heibel van "oranje-supporters" die vinden dat de gemeentes grote schermen "moeten" regelen.

Hoezo moeten?

En als de horeca het uiteindelijk toch wil doen en de gemeentes doen hun werk, namelijk regels hanteren over beveiliging, ehbo enz zodat al die duizenden mensen VEILIG kunnen kijken, zijn ze weer de gebeten hond, want ze willen niet meewerken aan het feestje.

Tot dat er doden vallen bij zo'n festijn natuurlijk, want dan vindt iedereen dat de gemeentes veel strenger hadden moeten zijn.

Kijk maar naar Hoek van Holland......

 

Toevallig de documentaire over de huldiging van 1988 gezien op Ned. 1 gisteren?

Had maar een haar gescheeld of Nederland had zijn eigen Heizeldrama op het Museumplein gehad.

 

Enig idee wat het de overheid, en dus de maatschappij en dus, uiteindelijk, jou en mij kost dat er komende dinsdag 1 miljoen mensen een feestje "moeten" vieren in Amsterdam?

 

Begrijp me niet verkeerd: ik wil absoluut dat we morgen winnen.

En dat dat uitgebreid gevierd wordt: helemaal terecht!

En zelf zal ik dan we niet in Amsterdam zijn, voor de tv zal ik zeker een stuk er van meepikken.

 

Maar laat iedereen wel een beetje zinnig na blijven denken aub!

 

En over niets te doen in Den Haag zomaar 2 woorden:

Parkpop

Beatstad

0
Zaterdag 10 juli 2010 om 19:02 uur

JB

En we weten nu al waar het met Kerst of uiterlijk einde van het seizoen fout gaat:

NAC Breda is één van de weinige clubs die het komende seizoen met een hogere begroting kan gaan werken dan in het afgelopen jaar. De Brabanders zien de geldstromen met een half miljoen euro toenemen van 13,4 naar 13,9 miljoen.

"Dat komt met name doordat het aan de inkomstenkant goed zit", vertelt interim-directeur Bernard Ouwerkerk aan BN/De Stem. Door werkzaamheden aan het Rat Verleghstadion, is de capaciteit bij thuiswedstrijden vergroot tot 19.000.

"Wel zullen we komend seizoen elke wedstrijd een groter aantal stoelen reserveren voor mensen die een los kaartje willen kopen", legt Ouwerkerk uit. "Zo hopen we NAC populairder te maken bij een breder publiek. Bovendien levert losse kaartverkoop in verhouding meer op."

 

Vooral die laatste zin is een mooie uitspraak in managerstaal.

In normaal Nederlands staat er:

"De verkoop van seizoenskaarten blijft achter bij de verwachtingen"

0
Vrijdag 9 juli 2010 om 22:14 uur

JB

tmvnstn schreef:

toch maar doen dan?

 

Heracles Almelo ziet af van de aankoop van de Belgische aanvaller Nacer Chadli. De Eredivisieclub kon met Chadli’s werkgever AGOVV geen overeenstemming bereiken over de transfersom.

De twintigjarige Chadli maakte afgelopen seizoen zeventien competitiegoals voor de club uit de Jupiler League. 'Het is jammer, want Chadli is een interessante speler', aldus directeur Nico-Jan Hoogma tegen Voetbal International. 'Wij zagen in hem een goede flankspeler, maar de vraagprijs was ons te gortig. We gaan ons nu rustig verder oriënteren.'

De stage van Ben Rienstra is verlengd. De twintigjarige middenvelder trainde vorige week al mee in Almelo en is door trainer Peter Bosz meegenomen op het trainingskamp dat Heracles deze week belegt in het Duitse Billerbeck. Rienstra, die zijn opleiding genoot bij Ajax, mag vertrekken bij AZ waar hij speelde in het Beloftenelftal.

De vraagprijs voor Chadli ligt boven het miljoen.

 

Kubik zal heel wat goedkoper zijn, als hij niet transfervrij is.

En mogelijk liggen de Slowaakse salarissen ook nog op een ander niveau dan die in Nederland ;-)

0
Donderdag 8 juli 2010 om 13:42 uur

Advertentie

Kees

Bert schreef:

Oranje is door schitterde prestatie sinds 1978 niet meer voorgekomen hebben ze de Finale gehaald. Ado staat bij mij nu op 2e plan.

'88 vergeten?

 

Er wordt op het ogenblik stevig door de KNVB geïncasseerd. De eindafrekening zal tussen de 30 en 35 miljoen liggen geloof ik.

 

Na aftrek van alle kosten/premies blijft er nog een aardig gedeelte over om over de BVO's te verdelen. Levert ADO sowieso een paar ton op.

0
Woensdag 7 juli 2010 om 07:36 uur

JB

Bert schreef:

Bij de Voetbalacademie trainen momenteel twee braziliaanse talenten te weten Rithison Oliveira Santos (23) en Francisco Rafael do Nascimento Rolim (21).

http://www.voetbalacademie.nl/

Als je 21 en 23 bent en nog niet via het schriftje van Piet de Visser bij Chelsea of elders onder de aandacht bent gebracht, mag je denk ik de nodige vraagtekens zetten bij "talent".

 

Zeker als je, zoals Francisco Rolim, bij een club vandaan komt die serie D speelt in Brazilië en je net een mislukte stage achter de rug hebt bij Kalmar FF in Zweden.

 

De opmerking van Jenner schrijft wat dat betreft boekdelen:

die ene is een hele stevige middenvelder, een type Buijs, maar wel langzamer dan Buijs.

 

En zoals hier eerder gezegd: om daar ruim een half miljoen salaris per persoon aan te betalen?


Probeer dan voor dat geld NAC een stukje uit de financiële prut te trekken door aan te bieden Kees Luickx van hun loonlijst af te halen.

0
Vrijdag 2 juli 2010 om 15:05 uur

Rudgero

JB,

 

Chadli is een linksbuiten die ook centraal kan spelen, deze man heeft een actie in huis die eredivisiewaardig is....ADO kan hem zeker goed gebruiken aangezien deze positie nog niet ingevuld is!

 

Maar aan de andere kant kan ik goed begrijpen dat ze hem niet halen vanwege de vraagprijs van 1 miljoen euro....bovendien moet Vicento het maar eens laten zien op linksbuiten en wat mij betreft is het ook een zeer goede positie voor Ricky, een beetje hangend op linksbuiten..Kan die Kubik ook linksbuiten spelen? Zag in de opstelling tegen Laakwa dat hij linksbuiten stond, maar in het nieuws wordt hij steeds als rechtsbuiten genoemd..

 

Vind verder dat ADO echt goed moet scouten in de eerste divisie, daar lopen zeker veel talenten rond die betaalbaar zijn. Vind die marokaanse rechtsbuiten van Dordrecht trouwens ook goed. Maar goed, ik zou zeggen tegen die ADO scouts, HOP: elke vrijdagavond lekker op pad met een kladblok in de handen!!!

 

0
Zondag 27 juni 2010 om 17:50 uur

Kaos

Eljero Elia staat mogelijk met ingang van komend seizoen bij Chelsea onder contract. De Londenaren zijn onder de indruk van de potentie van de Oranje-international, die eerder aan Juventus en Manchester United werd gelinkt. Chelsea biedt liefst twintig miljoen euro voor de aanvaller van Hamburger SV en lijkt daarmee de concurrentie uit Manchester en Turijn af te troeven. Beide clubs gaan 'maar' tot zestien miljoen. (Daily Mail)

0
Vrijdag 25 juni 2010 om 09:19 uur

Nu online

Bollie74 en 128 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24