Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Midden-Oost

GroenGeel schreef:

Onhaalbaar natuurlijk, die wil de hele subtop in de eredivisie wel hebben, en wij hebben geen piek te besteden natuurlijk.

Vind hetwel jammer voor Sparta, gewoon een traditionele eredivisieclub, net als wij. GAE had ik er ook wel graag bij gehad.

 

Ben benieuwd wat wij gaan halen jongens, we gaan toch niet weer zo'n stille zomer tegemoet...

Wat denk je zelf GroenGeel ? We worden nu al lekker gemaakt met Slushpuppi, Steur en Visser nou dan weet je het wel. ADO moet een paar miljoen terug in begroting en met de inmiddels zeker 12 vertrokken spelers, is dat gat precies gedicht.

 

Ik verwacht zelf nog een paar proefspelers, afvallers en talentjes uit het 2e en daar moeten we het mee doen. Nee, ik verwacht niet dat namen als een Koevermans weer op de box verschijnen.

 

Laten we hopen dat een goede trainer wel de juiste snaar bij het restant van de selectie kan raken en er 30 puntjes uit kan slepen.

 

Voordeel is dat De Graafschap, Excelsior en Willem II bijna nu al verzekerd zijn voor de laatste plaatsen.

0
Zondag 16 mei 2010 om 20:41 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

Ik zou strootman en valkenburg proberen te halen die blijven daar niet nu ?

FCDH, die staan al in de belangstelling van AZ die 2 miljoen geboden heeft. Kunnen we dus wel vergeten. Ze zeggen dat de selectie van Sparta zo talentvol is. Ik heb er niks van gezien, Strootman, Viergever en ook Falkenburg, sorry helemaal niks van gezien.

 

By the way, had veel liever GAE gezien dan Excelsior.

0
Zondag 16 mei 2010 om 20:32 uur

<FCDH>

Degradatie kost Sparta vier miljoen euro16 mei '10 19:29 door Bas Abresch


Kevin Strootman trapte een gat in de deur van de kleedkamer, supporters bestormden het hoofdgebouw en algemeen directeur Peter Bonthuis kon het niet geloven. De degradatie van Sparta naar de Jupiler League is op Het Kasteel ingeslagen als een bom.

"Het voorbestaan van de club is niet in gevaar, maar we zullen wel vier miljoen euro terug moeten in de begroting", sprak Bonthuis na afloop. "We moeten nu maar eens rustig gaan kijken wat de schade exact wordt. Het zal niet zo zijn dat alle spelers weggaan." De totale begroting van Sparta bedroeg dit seizoen tien miljoen euro.

Ook op technisch gebied zijn er na de degradatie grote onzekerheden. Blijft Aad de Mos als trainer of niet? "Dat is aan de directie en raad van commissarissen", zei De Mos. "Ook de spelers hebben natuurlijk een stem. Als daarover duidelijkheid is, zal ik ook een beslissing nemen. Dinsdag komen we met de spelersgroep bij elkaar en dan zal er waarschijnlijk meer duidelijk worden."

Erik Falkenburg, Kevin Strootman en Nick Viergever zijn daar niet bij. Zij melden zich maandag bij Jong Oranje. De kans dat zij op Het Kasteel blijven is na de degradatie nihil. De spelers liet zich na afloop niet zien. Zij zaten verslagen in de kleedkamer of vertrokken meteen naar huis.
 

ADO OPLETTEN 3 GOEIE SPELERS WILLEN SPARTA VERLATEN

0
Zondag 16 mei 2010 om 20:02 uur

jajoh

Na alle negatieve uitlatingen en geruzie over en heen onderling hoop ik dat de meeste hier nu weer in de realiteit staan!

 

De hoge heren hebben uitgesproken dat handhaving het doel is en dat de begroting naar beneden gaat. Mijn mening is dat ze geleerd hebben van vorig jaar. Toen werd er gesproken over een tweede ring en een 12 plaats met een begroting van 12 miljoen (meen ik mij te herinneren). Dat er nu realistisch gedaan word en handhaving het doel is vind ik dus niet zo gek. Het kan op die manier alleen maar meevallen en wordt de druk niet onnodig aan trainer en spelers opgelegd door bestuur EN supporters. Die begroting van vorig jaar klopte geen moer van, want er is toen al gezegd dat maar een klein deel voor de spelersgroep werd gebruikt en dat het gebasseerd werd op een stadionsponsor etc. We krijgen waarschijnlijk een realistische begroting wat geloofwaardiger is dan die van vorig jaar. Er worden nu al spelers getest, iets wat ik ook als zeer positief zie, want vorig seizoen werd daar geloof ik twee weken van tevoren me begonnen! Het lijkt erop dat er daadwerkelijk mensen zitten die het voet knos how hebben en de RvC hierin adviseren. Dure spelers weg en andere een verlaagde aanbieding. Allemaal bewijzen dat de club bezig is met beide beentjes op aarde te komen. Den Haag zal beetje bij beetje hogerop moeten komen en daarvoor zijn verschillende factoren belangrijk; een stadionsponsor, een shirtsponsor die wat meer wil betalen dat fit4free en een realistich kijk op alles binnen de club door de beleidsbepalers. Dat laatste lijkt te gebeuren, dus laat die sponsoren maar komen. En als de supporters ook gewoon hun SCC door laten lopen, kunnen wij ook ons steentje bijdragen aan het hele geheel...(ook al is dat wel maar en kiezelsteentje). Ik heb een goed gevoel over aankomend seizoen en als we ons volgend seizoen 4 a 5 wedstrijden voor het einde veilig hebben gespeeld, dan is er weer een goede stap vooruit gezet.

0
Zondag 16 mei 2010 om 14:00 uur

marcellino

Beste Ooievaar.

 

De rede dat ik niet meer zo vaak op deze site shout is dat verschil van opvatting ("wat ook goed is") een strijd is tussen mensen die dicht bij het nieuws zitten en familie of kenissen hebben die nauw betrokken zijn bij Ado ,en mensen die gek zijn op Ado maar het allemaal uit de krant en internet moeten halen wat er bij den haag gebeurd.

 

Dit betekend dat nieuws wat jij en sommige andere shouters brengt vol ongeloof wordt beleefd en vaak ook als lach wekkend word beschrouwd.

 

Mensen hebben gewoon niet door dat v/d kallen op de eerste plaats een harde zakenman is die wel degelijk doet wat goed is voor zijn bedrijven ,het faillet laten gaan van sommige daarvan is een wel overwogen beslissing geweest omdat hij daardoor rond om het forenpark nieuwe kansen kon creeeren,niks mis mee en ook v/d kallen is een ado supporter in hart en nieren.

Maar alles draait om geld en als v/d kallen zijn bedrijf naar de haaien ziet gaan grijpt hij in.

Het is algemeen bekend bij de mensen die dicht bij den haag staan dat v/d kallen in heeft gezet op het forenpark en tuurlijk ziet hij liever den haag in het linker rijtje voetballen en mensen vechten om een kaartje maar zolang dat niet zo is en ook zeker de eerste vijf jaar niet gaat gebeuren wordt de kans alleen maar groter dat  als hij zijn plannen gerealiceerd hem rond om het forenpark hij vertrekt bij Ado en geloof mij zijn ingestoken geld haalt hij terug door spelers te verkopen.

 

verder wil ik zegen dat een blind paard kan zien en horen dat den haag niet waar heeft gemaakt wat ze beloofd hebben en dat we zelfs zwaar moeten inleveren volgend jaar en dat we niet vooruit zijn gegaan maar achteruit.

 

mensen die hier dan roepen dat het goed gaat hebben een bord voor hun kop en geloven in sprookjes.

Ik zeg je volgend jaar heb ik een miljoen.

dat is een streven en wil ik zeker realiceren maar is onmogelijk .

Zo ook wat de grote mannen bij den haag roepen

en mensen roepen en doen zijn twee verschillende dingen

een ding ben ik v/d kallen wel dankbaar voor en dat is dat hij den haag gered heeft voor de ondergang,wat ik mij wel afvraag voor hoelang

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 11:09 uur

Ooievaar

Vincent schreef:

Gaat het weer een beetje bertus? :_))

 

Ik zie nog steeds niet hoe jij er bij komt dat vd kallen zijn zakken aan het vullen is.. ergo nog dat hij hier rijk(er) van gaat worden?

met wat dan? hoe dan?

 

Als we dit soort mensen niet hebben,, en al die gemeente steun die , waarschijnlijk jij alleen, moet betalen niet hadden gehad was er al heel lang geleden geen ado meer geweest.

 

ik deel je mening over die afdanker van ajax 2.

De voetballers zijn straks , als je de verhalen moet geloven , voor het uitzoeken, overal gratis op te halen..waarom dan deze in ajax 2 mislukte speler op proef laten komen??

 

 

Hoi Vincent,

 

Met mij gaat het best, ik laat me alleen niet beledigen, maar met m'n geheugen is weinig mis. Je staat er af en toe van versteld hoe klein de wereld is (...)

 

ADO is de speelbal van Kallen. Door ADO kan Kallen z'n zakken flink gaan vullen. De grond rondom het stadion van ADO en De Binckhorst zijn miljoenenprojecten. Die paar miljoen die hij voor ADO heeft betaald zijn echt peanuts vergeleken met wat hij daarmee kan verdienen.

 

Dus kan hij met ADO de gemeente flink onder druk zetten. Dat is een hele hele slimme zet van Kallen geweest, alleen wordt de club en haar supporters hier niets wijzer van, integendeel. De gemeente staat schaakmat, die hebben spijt als haren op hun hoofd. Kwestie van logisch denken.

 

Ik geloof niet zoveel verhalen, en zeker niet als ze betrekking hebben op ADO. Wie moet die spelers gaan halen? Vierling? Wanneer? weer met de winterstop? toe maar(...)

 

Everse niet, en Groenendijk wèl? hoe zou dat nou komen. Helaas zag ik die bui ook al hangen, ben niet verbaasd maar stelt me wèl zeer teleur.

 

Everse heeft schijt aan die onbenullen en Groenendijk kunnen ze naar hun hand zetten. Overigens een hele aardige jongen, maar totaal ongeschikt om hoofdcoach te zijn, zeker bij ADO. Vraag me af wie dit briljante advies heeft afgegeven? Ook Everse had het niet gered in z'n ééntje omdat het probleem in de top zit. Juist!!! Kallen, z'n slippendragers en het gebrek aan know how. Maar dan beter een goede trainer met persoonlijkheid als iemand die nog nooit wat heeft gepresteerd en zich laat piepelen, zoals Groenendijk.

 

ADO gaat dramatisch presteren, Groenendijk krijgt de schuld, de RvC slachtoffert Groenendijk, legt weer een noodverband aan, en blijft lekker aan het pluche plakken.

 

Schijnen sommigen nog al in de war van te raken als ik dat woord gebruik. Boeiûh.

 

 

 

 

 

 

 

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 02:15 uur

Don

Sorry Ooievaar, niet persoonlijk bedoeld ofzo maar wat wil je nou?

 

Den Haag is een club die al, sinds ik ga, in de marge van het betaalde voetbal speelt. Tuurlijk wil iedereen dat anders zien. Maar om ALTIJD maar te moeten lezen hoe jij benadrukt hoe kut het wel allemaal niet is, ik krijg er geen vrolijke gevoelens van. Als je t wil veranderen, doe er dan wat aan.

 

Hoe??? Neem 10 miljoen mee en ga op de stoel van Vd Kallen zitten. Dat is de enige manier om iets te kunnen bereiken. Heb je geen 10 miljoen?? Dan dikke pech.

 

Denk je echt dat je met een seizoenskaart, of misschien een business seat of op basis van emotie, enig zeggenschap zal krijgen??


De club is van de supporters bla bla, de rest zijn passanten. Open je ogen en zie dat we gewoon een kleine club zijn wiens rol de komende tijd echt niet zal veranderen.

We hebben al moeite om t stadion vol te krijgen. Alles draait om centen, dat heeft den haag niet en zal t ook nooit hebben.

 

Tuurlijk zit er elk seizoen een verrassing bij zoals heracles. Makkelijk om daar naar te wijzen, zo van zie je wel het kan wel.

Neem maar van mij aan dat dat een eendagsvlieg was en het hele zooitje daaro instort volgend seizoen.

 

Wees reeel en blij dat er clubs zoals heracles inzitten en dat misschien een eagles of excelsior zal promoveren. Dan heb je tenminste clubs die je onder je kan houden.

Dat zijn clubs waar den haag zich op moet richten.

 

Dit is gewoon de realiteit, hoe anders we het ook allemaal willen zien!

 

Ik kijk liever naar de positieve punten van de afgelopen jaren

- Een bloeiende adokids met regelmatig een volle tribune

- Het aantal hersenlozen is flink verminderd (of houdt zich rustig)

- Gezinnen/ vrouwen zijn er in overloed in t nwe stadion

- een toschouwesgemiddelde van ruim 11.000

- NOG een jaar eredivisie, wat een weelde

- er zijn nog slechtere clubs

 

Hier houd ik me aan vast.

Nogmaals wil je het anders, neem 10 miljoen mee en je kan t inrichten zoals je zelf wilt......

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 13:07 uur

DeHaagseHyena

Beste Shouters,

 

Vandaag weer een lange shout van mij als bijdrage aan deze site, die misschien wel kleinschalig is, maar niet offline gaat als er een bericht geplaatst wordt...:P

Maarja het grappige is, dit wordt na een maand weer boven water gehaald, kunnen we dan snel die gele kaart van de zeeuw boven water halen die niet is opgeschreven toen, is dat ze 5e mag die niet meedoen met de Johan Cruijf schaal.....?

 

Even een aantal aandachtspunten.

 

Maar er is goed nieuws heb ik gelezen, dus Everse de nieuwe trainer en Atteveld mag vogels spotten op de Veluwe in dienst van Ado, slimme zet hoor.......0-1 Adobeleid.

 

Leuke actie van Verhoek om even bij Wiljan aan te kloppen en doen alsof hij intresse heeft in Nijmegen, terwijl kwalitatief gezien wij nog wel iets beter zijn...maar goed Ado heeft goed gereageerd en laat deze jongen zien dat hij het goed heeft gedaan dit seizoen, dus 1-1 voor het Adobeleid.

 

Dan het letterlijk grootste probleem...Milic.....Lang....leuk hoor....misschien een baan in de efteling voor hem, maargoed toch 3 ton per jaar bespaart en vicento in de plaats voor 1/15e van dat bedrag

Grootverdieners moeten net als Bosschaart of inleveren of net als Milic gewoon weggaan, dus 2-1 voor het momentele Adobeleid.

 

2-1 mooie uitslag....beter dan die 0-25 aan beleidspunten van de winterstop.

 

Dan het volgende: De selectie wordt er alleen maar beter van, het gaat alleen om goed investeren....een talent als de leeuw halen van veendam voor 5 ton had een ebtere optie geweest dan Milic halen voor 3 ton....maargoed talenten als Toornstra komen ook aanwaaien dus we mogen niet klagen.

 

We zijn niet verwend dit seizoen, maar volgend seizoen moet er eens goed nagedacht worden door het bestuur hoe we slim kunnen inkopen, een keer goed verkopen met veel bluf en sneller clausules in spelers hun contracten doen zodat je er altijd iets voor vangt.

 

Een tweede ring kun je de komende 3 jaar uit je hoofd zetten en play-offs ook 3 jaar, want mensen die zeggen we meoten naar het linkerrijtje, ik zie dat ook heel graag maar we hebben nou eenmaal geen vorderingen financieel en kwalitatief, maar misschien leren de mensen aan de top bij ado ervan om meer naar de jeugd te kijken in de regio zoals bij Haaglandia zodat je daar jongens kan wegpikken zodat je ze voor 2,3 of 4 ton kan verkopen......

 

Goed investeren en goed inkopen is de sleutel tot financieel succes, zoals Twente dat doen, denk je dat munsterman in Belgie zat te vissen en dat ie Ruiz voorbij zag zwemmen?

 

Bij ado zitten ze thuis eredivisielive te kijken i.p.v. scouten.

 

Volgend seizoen begroting rond de 10 miljoen, dus een mooie 10/13e plaats zou lekker zijn, al win je daar nog niks mee....

 

Ik schat in dat sparta wel doorgaat, maar GAE zie ik wel winnen tegen Willem II.

 

Niet lopen **ren gewoon een SCC kopen, althans als dat financieel mogelijk is.

 

Latahssss.

 

D.H.H

 

 

0
Woensdag 12 mei 2010 om 20:27 uur

Advertentie

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Ach kerel, hoe is trouwens met je ......., je kan hier lullen als Brugman, het schiet niet op. Ik heb een GG hart, al ben ik al dertig jaar geen inwoner meer van die mooie stad achter de duinen ,de club heeft mij nooit losgelaten. Gisteren nog ff  met mijn gezinnetje (mei vakantie) alles laten zien wat zo mooi is aan DH.

 

Maar goed, daar kopen we niets voor......je slaat de spijker op z'n kop met de vraag wat wil Kallen nou ......Nog niet zolang geleden mooie bla bla verhalen over "geen kaartje meer te krijgen en 2e ring" maar sindsdien geen zinnig verhaal van de beste man meer gehoord. Hij wordt omringd door mensen met voetbalkennis van een broodje bal.

 

Ik realiseer mij dat ik nu goedkoop scoor maar ik zou mijn oor maar eens ten luister leggen ( heb ik in het verleden al eerder aangegeven) bij types als Nijland , v.d Velde en vooral Munsterman..........Twente was pakweg 7 jaar geleden bijna failliet, stond net zoals wij bij de gemeente te bedelen.....en zie het resultaat!!!!!!!!!! Praten we over, met alle respect , over een club uit de achterhoek...

 

Wat wij graag moeten en willen zien is daadkracht, dat ontbreekt op ieder front in de huidige organisatie. Dat ontbreekt chronisch bij onze club.

 

Natuurlijk speelt de malaise in de economie een rol, maar die treft iedere club. Ik zie bij ons vooralsnog geen heldere lichten die hier creatief mee weten om te gaan.

Ha die Roel dank voor je opbeurende woorden. Den Haag is een pracht stad, dat is een feit. En zal natuurlijk altijd blijven trekken, dat begrijp ik terdege.

 

Bij een prachtstad hoort een prachtclub, daar kunnen we absoluut niet van spreken. Dus wordt het de hoogste tijd voor puinruimen achter die duinen, dat is zo klaar als een klontje.

 

Dit hele bestuur RvC of hoe die droeftoeters allemaal heten mogen is puin, puin en nog eens puin wat zo snel mogelijk geruimd dient te worden. Afvoeren die hap, en voor altijd koudblijven van de club, onze club.

 

Een organisatie opbouwen doe je niet van onderen af. maar aan de top. Er is niemand met verstand van zaken. Lex heet natuurlijk wèl kennis van zaken, maar die man dringt zich niet op, - dat kan ik me goed voorstellen als je zo ontzettend respectloos door bestuur RvC en last but not least 'het licht' bent behandeld- en waarschijnlijk wordt hem niets gevraagd.

 

Kallen - dat hoef je niet met me eens te zijn - hecht alleen waarde aan z'n eigen agenda, en daar staat ADO op punt drieëndertig.

 

Plucheplakkers. ijdeltuiten en door het behang heen liegende oetlullen als Jagersma, Vierling en al die andere nulliteiten zitten er louter en alleen voor hun eigen ego. En zijn niet meer dan de slippendragers van Kallen, die zich opstelt als een sfinx. Hij is er wèl maar wat hij uitvoert geen mens die het weet, althans z'n ADO activiteiten dat hij op de achtergrond bezig is via de gemeente om al z'n plannen er doorheen te jassen is voor mij zo klaar als een klontje. Heeft meneer al zijn plannen verwezelijkt dan zegt hij gedag en laat de club achter, met alle gevolgen van dien. Die man doet helemaal niets uit clubliefde maar is een zeer berekende keiharde zakenman, en als hij hulit dan doet hij dat uit één oog.

 

We schrijven nu 8 mei en voor mij is in de verste verte nog niet te ontwaren hoe de organisatie, en selectier er uit zal zien.

 

Komt er een TD en zo ja? wie?

 

Wie wordt de trainer, hoe ziet de selectie er uit. Wie er weg gaan interesseert me op een enkeling na niet zo veel, maar wel wie er bij gaan komen.

 

Hoe luidt de doelstelling dit jaar? Kortom een hoop vragen, waar we nog steeds geen antwoord op hebben, dadelijk komt de WK er aan en ligt alles weer stil. Ondanks de rescessie zouden we nog steeds op een aardige begroting kunnen draaien, in ogenschouw nemende dat de malaise de hele voetbalwereld treft.

 

Alleen bij ons net wat harder. Er is totaal maar dan ook geen greintje kennis van zaken aanwezig bij de club althans bij de machthebbers, echt nul komma nul. Mensen met kennis van zaken worden stelselmatig buiten de deur gehouden, want mensen die zeggen waar het op slaat, en ook nog eens kennis van zaken hebben, dat kan natuurlijk never nooit de bedoeling zijn, want dan is het afgelopen met die ijdeltuiterij van Jagersma, Vierling en krijgen ook allerlei nutteloze directeuren hun congé,

 

Kletsverhalen ophangen en de supporters in de maling nemen wordt als hoogste doel verheven. Maar daar gaan ze nog een kwaaie pijp aan roken. Want de mensen laten zich niet allemaal als klapvee behandelen dat schouderophalend de volgende nederlaag al applaudiserend komt verwelkomen. Want onrust gaat er komen, en niet z'on beetje ook. En volledig terecht overigens, want daar heeft dat liegende en bedriegende zooitje het totaal zelf naar gemaakt.

 

Om op de vraag van vriend Ton terug te komen, waarom ik Kallen niet ga vragen wat hij uitvoert, gaarne het volgende:

 

Laat de gemeente Den Haag Kallen maar eens aan z'n jasje trekken, wat hij in hemelsnaam uitspookt. Niet hij maar de gemeente heeft er ruim vijftig miljoen euro's ingestop, dus geen vijftig miljoen luchtkastelen waar hijzelf patent op heeft.

 

En laat die kritiekloze zouteloze slappe pers, zoals ADHC met dat gezeik over dat kut Feyenoord wat me geen hol interesseert zich eens wat drukker maken over de gang van zaken bij de club.

 

Zolang deze bende er blijft zitten stevenen we af op degradatie en dan is het einde oefening. Kallen wordt schadeloos gesteld, en die baantjesjagers als Vierling en PVDA huisjesmelker Jagersma die vinden wel weer ergens een goedbetaald commissariaat, daar heb ik niet de minste of geringste zorgen om.

 

Wat me wel zorgen baart, is dat de club naar de kloten wordt gedraaid door dat liegende en bedriegende zooitje. Alles Door Oefening is reeds omgedoopt door ALLES DOOR ONKUNDE

 

 

Voor sommigen inderdaad vervelend - hebben zij soms aandelen in die bende schurken?- dat ik dezelfde plaat blijf draaien, als of ik er z'on schik in heb, om me voortdurend rot te schamen voor z' on ongelovelijke dramatische presterende club.

 

Als je hiernaast de stand naar beneden scrolt moet je een heel einde naar beneneden voordat je ons tegenkomt.

 

Toen ik daar stond in november 2005 bij het slaan van de eerste paal van ons nog steeds naamloze stadion, komt zeker ook door de crises Henk -kijk mij nou weer eens ff- Jagersma, die jij jaren geleden al zag aankomen, mooie lampelul die je er bent, had ik daar toch heel andere gedachten over. Eindelijk eindelijk eindelijk gaan we weer echt mee doen, en komen we waar we thuishoren, richting plek zes.

 

Had alleen buiten de waard gerekend, en dat is een sluwe niets ontziende zakenman met z'n slippendragers, en blinde volgers die klaarblijkelijk tot op de dag van vandaag in sprookjes geloven, die dit feest in de weg staan.

 

Ik laat me echt de mond niet snoeren, heb wel voor hetere vuren gestaan(...)

 

Overigens ga ik maandagmiddag met Kojak een bakkie doen. Wordt hardstikke gezellig. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn om elkaar toch te respecteren. Hij noch ik verdienen aan de club, en hebben beide het beste voor met ADO, dus dat schept toch een band.

 

 

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 16:29 uur

marcellino

JB schreef:

En, ja ik heb "Ja" gestemd.

 

Ik heb vertrouwen in het nieuwe seizoen.

 

Rond om ons heen duvelen de clubs zo meteen nog veel harder in elkaar.

En zoals ik net in een shout gelezen heb: wij zijn, als 1 van de weinigen onderhand, gezegend met een goede jeugd!

Dus de doorstromingen van onderaf blijft en dat kunnen heel wat clubs in de eredivisie ons inmiddels al niet meer na zeggen.!

we hoeven het niet eens te zijn met elkaar maar waar heb je dan vertrouwen in als je hoort dat 7 a 8 spelers weg gaan of moeten vertrekken de inkomsten zwaar naar beneden gaan de begroting met ongeveer 4 miljoen zal zakken.

 

spelers zwaar worden gekort in hun salaris en nieuwe goede spelers niet of nauwelijks gehaald kunnen worden omdat er gewoon weg geen geld is.

 

schiet mij maar lek.

het wordt volgend jaar en dat kan je nu inschatten een moeilijk jaar en de kans dat je degradeerd is groter als dit jaar.

 

Ik zal volgens vele hier negatief overkomen maar ik zie het vertrouwen totaal niet.

 

ik hoop JB dat ik ongelijk heb maar ik vrees van niet

0
Dinsdag 4 mei 2010 om 20:08 uur

Nu online

Tante Wil, ton, Johannes, wiegah070, 10, Haagsekoerd, Jacco, Twa, Edwin Post, skrens, Lellow en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24