Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

anti-beleid

ADODENHAAG schreef:

We kunnen 10 miljoen voor hem vragen door zijn lange contract dus als ADO wil kunnen we hem makkelijk nog 2 jaar houden.

10 miljoen euro mag je op je buik schrijven. Door zijn amateurcontract kan ADO 100.000 euro vragen.

0
Dinsdag 20 april 2010 om 13:36 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

di 20 apr 2010, 

Veel interesse in Toornstra (ADO) Van onze Telesportredactie
AMSTERDAM - Hoewel ADO-middenvelder Jens Toornstra in de belangstelling staat van een lange reeks clubs, waaronder FC Twente, AZ en Roda JC, richt hij zich in eerste instantie op een verlengd verblijf in Den Haag. ADO en Toornstra zijn in gesprek over het opwaarderen van het tot medio 2012 lopende contract.

 

Die houwen wij nooit??????
 

We kunnen 10 miljoen voor hem vragen door zijn lange contract dus als ADO wil kunnen we hem makkelijk nog 2 jaar houden.

0
Dinsdag 20 april 2010 om 10:14 uur

Midden-Oost

Volgens de VI spendeert ADO liefst 9 (!) miljoen aan spelerssalarissen. Dat is gemiddeld ruim 3,5 ton per speler. Stel dat iedereen zou vertrekken en we spenderen 6 miljoen aan salarissen dan kunnen we volgens mij een nieuw IX-tal bouwen.

 

Zomaar een IX-tal die transfervrij is en niet zou misstaan volgend jaar :

 

                          Lefita

Elshot         Saeijs Zwaanswijk       Dingsdag

 

            Overtoom        Boutahar

                          Lovre

 

Douglas             Calabro               Vincken

 

Aangevuld met de jongens die blijven als een Zwinkels, Coutinho, Kum, Ranko, Derijck,de Pique's, Ricky, Verhoek, Hulst, Toornstra(?). Heb je toch een aardig elftal.

 

Dure jongens als een Waterman, Buys, Miliç, Yuri, Bosschaart mogen dan allemaal wel weg.

0
Zaterdag 17 april 2010 om 10:57 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Het is heel simpel iedereen mag weg met uitzondering van Verhoek en Toornstra. Die twee moet je een goed contract aanbieden.

Erg dubieus dat Verhoek geen contractverlening krijgt aangeboden, die jongen doet het heel behoorlijk. Levert veel bruikbare voorzetten af, dus daar ligt het niet aan.

 

Maar hij ligt natuurlijk niet lekker bij Kallen, omdat hij zich ook heeft uitgesproken tegen Atteveld. Mensen als v.d. Kallen die zijn omhooggevallen hebben lange tenen en veel te grote ego's, zijn rancuneus en dulden absoluut geen tegenspraak. Daarom omringen dit soort types zich ook het lieftst met allerlei hielenlikkers als Jagersma en die cricketlul.

 

Dus vrees ik dat Verhoek dient af te vloeien. Hij had als één van de weinigen wèl recht van spreken, hij werkt tenminste erg hard en draait zeker na de winterstop een behoorlijk seizoen.

 

Meneer v.d. Kallen maakt zich uiteraard druk om het contract van Toornstra open te breken en te verlengen. Ik heb niet de illusie dat hij dat doet om aan klantenbinding te doen. Nee zo naief ben ik ook weer niet. Het gaat er hem om dat hij zo veel mogelijk kan beuren, want dat geld gaat allemaal in de diepe zakken van meneer v.d. Kallen. Wedden?

 

Die v.d. Kallen is een wolf in schaapskleren die schijt heeft aan de supporters. Die is alleen geïnteresseerd in zijn eigen imago en z'n portemonnee. Anders zouden we lekker in de middenmoot staan denk je ook niet?

 

Atteveld draagt zeker schuld hoe hij met de spelers is omgegaan, laat daar geen twijfel over betstaan. Maar hem de schuld geven van de totale malaise is bezopen.

 

Als straks De Elf weer in de stinkende pot gaat roeren, dan komt er een hoop drek boven. Zullen we er snel achterkomen wat voor zooitje het is, hoe amateuristich de club wordt aangestuurd, wat voor vriendjespolitiek er heerst, hoeveel overhead in dit geval veel te veel niets presterend personeel ten laste er van de club rondloopt, wat er dus mede de oorzaak van is dat we wederom op een miljoenentekort afstevenen - in alle geledingen- gebrek aan know how,  en last but not least dat Mark v.d. Kallen gewoon ordinair z'n zakken vult ten koste van de club en de gemeente lees: de haagse belastingbetaler.

 

De gemeente heeft er ruim vijftig miljoen!!!! ingestopt en wat zien we er voor terug. Een derderangs elftal met een waardeloze slabbedewatsky mentaliteit, die nog de moed heeft ook om de trainer de schuld van hun eigen onvermogen te geven. Dat menigeen krom moet liggen om aan een kaartje te komen daar hebben ze compleet schijt aan. Kijk, dat is nog eens hart voor de club en je supporters hebben(...)

 

Vind het nog al kolderiek dat menigeen zich druk maakt of Atteveld al dan of niet dingen doet voor de club. Zeker de spelers op een enkeling na, hebben totaal geen recht van spreken. En een heleboel supporters laten zich zand in de ogen strooien.

 

Het echte probleem zit'm in de top van de club, en alle lijnen lopen naar Mark v.d. Kallen met z'n onbekwame hielenlikkers en plucheplakkers. Het zou toch prettig zijn als dat probleem eens benoemd- en opgelost werd. Dan kunnen we pas echt stappen maken.

0
Zaterdag 17 april 2010 om 01:30 uur

BA

RicoFCDH schreef:

DEN HAAG - Andrzej Niedzielan keert wellicht terug naar Nederland. De Poolse spits staat volgens zijn zaakwaarnemer in de belangstelling van ADO Den Haag. "Andrzej wil graag weer in de Eredivisie spelen", aldus de belangenbehartiger in de Poolse media. Niedzielan speelde in Nederland voor NEC.

Dat zou echt fantastisch zijn! Wat een voorhoede heb je, met Oper, Milic en Niedzielan. Gegarandeerd 45 doelpunten per jaar , en dan heb je de rest niet eens meegeteld.

 

Kost je bijna niets, die jongens verdienen allemaal minder dan 'n miljoen. Lijkt me fantastisch, voor de Topklasse ....

0
Vrijdag 16 april 2010 om 12:12 uur

<FCDH>

g schreef:

Heeft-ie dit geleerd van De Mos, of andersom?

 

Advocaat stopt direct als Belgisch bondscoach
© Infostrada Sports


De Nederlander Dick Advocaat is per direct opgestapt als bondscoach van België.

Advocaat, tevens trainer van AZ, lichtte de Belgische bond KBVB donderdag in over zijn besluit. De KBVB zegt te zijn 'verrast' door de mededeling, en wil voorlopig geen nader commentaar geven.

Over de reden van Advocaats vertrek is niets bekendgemaakt. Advocaat liet via een woordvoerder van AZ weten dat hij zijn beslissing voorlopig niet wil toelichten. Advocaat was sinds 2009 bondscoach bij de Rode Duivels, en had nog een contrat tot 2012.

 

Vind je het gek hij kan 12 miljoen per jaar krijgen in rusland daar stapt iedereen voorop hij zou gek zijn als ie het niet deed....

0
Vrijdag 16 april 2010 om 10:06 uur

Ooievaar

Kees schreef:

 

@Marcellino

 

Een hoop zaken die je beweert zijn waar en heb je zelfs groot gelijk.

 

Anderzijds draaien we gemiddeld zo'n 12.000 toeschouwers en dat is heel behoorlijk en zeker met de teleurstellende thuisresultaten.

 

Volgens mij staat ADO dit seizoen tweede achter Twente qua procentuele stijging in sponsorinkomsten, verbetering van imago etc.

 

Ik durf zelfs te beweren dat, wanneer de resulaten dit seizoen beter waren geweest, het stadion nog veel en veel beter bezet was geweest en misschien wel regelmatig uitverkocht. Het is een wet in de voetballerij dat het gemakkelijker is van 10.000 naar 20.000 te stijgen dan van 5.000 naar 12.000. En dat laatste hebben jij, vele anderen en ik toch maar mooi voor mekaar gekregen.

 

Je schrijft dat drie miljoen niet veel is. Inderdaad is het een schijnbedrag maar op ons niveau maakt dat het verschil in een drie- tot vier plaatsen stijging op de ranglijst. Langzaam kun je dan stap voor stap (waar hebben we dat vaker gehoord) stijgen.

 

Als die koekwaus van een Jagersma niet in de media had geschreeuwd dat we zeker twaalfde konden worden  en een tweede ring op korte termijn mogelijk zou zijn. Tsja, dan hadden jij en ik geheel andere verwachtingen gehad en waren we nu tevreden dat we het nog geheel in eigen hand hebben.

Kees, de toeschouwers blijven komend seizoen massaal weg. Die laten zich niet voor het derde jaar op rij in de maling nemen door die leugenachtige bende. Het is niets en het wordt helemaal niets.

 

Mark v.d. Kallen die zit er voor de BV v.d. Kallen. Niet hij, maar de gemeente heeft ruim 50 miljoen euro's op het ijs gegooid. We zitten nog steeds opgescheept met een derderangs club.

 

Hopelijk grijpt de gemeente in en dondert die hele Mark v.d. Kallen met z'n kaplaarzenbende er uit en zo snel mogelijk. En laten er dan mensen zitting nemen in het bestuur en technische staf met verstand van zaken.

 

Zo niet? dan is het weer janken geblazen en krijgt Jan Hermen de Bruijn, De VI, De Snor, De Ajaxgraaf de schuld maar bljiven we gewoon voortprutsen.

 

De club wordt van A tot Z volstrekt verkeerd aangestuurd, dat is het probleem. Excuses zijn nu uitgeput. Van lulverhalen van loopplankfinanciering tot idioterie van onverwachte promotie, hoe zot kan je het verzinnen!!!

 

Opdonderen met die cowboys, die helpen de club finaal naar de filistijnen. Ook al wordt er met drieënveertig nul gewonnen van dorpsclub RKC dan is en blijft op deze manier voortmodderen een langzame zelfmoord.

 

0
Donderdag 15 april 2010 om 19:55 uur

Kees

 

@Marcellino

 

Een hoop zaken die je beweert zijn waar en heb je zelfs groot gelijk.

 

Anderzijds draaien we gemiddeld zo'n 12.000 toeschouwers en dat is heel behoorlijk en zeker met de teleurstellende thuisresultaten.

 

Volgens mij staat ADO dit seizoen tweede achter Twente qua procentuele stijging in sponsorinkomsten, verbetering van imago etc.

 

Ik durf zelfs te beweren dat, wanneer de resulaten dit seizoen beter waren geweest, het stadion nog veel en veel beter bezet was geweest en misschien wel regelmatig uitverkocht. Het is een wet in de voetballerij dat het gemakkelijker is van 10.000 naar 20.000 te stijgen dan van 5.000 naar 12.000. En dat laatste hebben jij, vele anderen en ik toch maar mooi voor mekaar gekregen.

 

Je schrijft dat drie miljoen niet veel is. Inderdaad is het een schijnbedrag maar op ons niveau maakt dat het verschil in een drie- tot vier plaatsen stijging op de ranglijst. Langzaam kun je dan stap voor stap (waar hebben we dat vaker gehoord) stijgen.

 

Als die koekwaus van een Jagersma niet in de media had geschreeuwd dat we zeker twaalfde konden worden  en een tweede ring op korte termijn mogelijk zou zijn. Tsja, dan hadden jij en ik geheel andere verwachtingen gehad en waren we nu tevreden dat we het nog geheel in eigen hand hebben.

0
Donderdag 15 april 2010 om 19:40 uur

Advertentie

marcellino

rien1 schreef:

Is het dan de druk van de supporters? Want dat is in al die jaren als enige niet veranderd. Wat moet het anders zijn. In al die jaren zijn er misschien met de hoeveelheid spelers al 3 verschillende elftallen geweest. En al evenzoveel trainers.

 

Laten wij als supporters in ieder geval de spelers horen dat we achter ze staan. Is misschien niet echt netjes, maar dan maar met zijn 13-duizenden keihard fluiten bij balbezit van RKC.

 

 

 Dus COME ON THE HAGUE!! WIJ STAAN ACHTER JULLIE !!

 

kwaliteit.

 

meer is het niet.

we halen alleen spelers die ergens anders niet terecht kunnen of uit rencune weg gaan bij hun club.

 

Den haag heeft gewoon geen kwaliteit en misschien moeten wij en het bestuur dat maar eens inzien.

 

30 jaar is het al het zelfde verhaal en ook zou niet weten of daar verandering in komt sterker nog die komt er niet.

 

leuk wat kees zegt over de drie miljoen maar daarvan ga je ook niet europa in en eindig je bij de eerste 8.

 

nee ik heb een paar maanden geleden de hoop al opgegeven en leg mij er bij neer dat het elk jaar promotie degradatie voetbal wordt en dromen nou die heb ik na 37 jaar opgegeven

0
Donderdag 15 april 2010 om 18:30 uur

<FCDH>

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO wil contract Toornstra openbreken
ADO Den Haag erkent het grote talent van Jens Toornstra. De club wil het contract met de middenvelder openbreken.
Lees het nieuwsbericht

Gewoon voor 6 jaar vast leggen dan brengt ie straks 10 miljoen op het zal mij niet verbazen dat de top 3 deze jongen in het vizier krijgt

0
Woensdag 14 april 2010 om 13:19 uur

Nu online

guru, Erik070, kako, Franky, Ado Vakkie S en 152 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26