Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Robin Straub

JB schreef:

Ben overigens wel benieuwd wat voor deal AW nu precies met Munsterman en HSV heeft gemaakt over Elia, nu Juventus 18 miljoen euro voor hem zou willen betalen.

al is het maar 10%.. dan hebben we nog 1,8 miljoen  zou voor ons toch wel echt een lekkere meevaller zijn, toch?

0
Woensdag 2 juni 2010 om 20:03 uur

JB

Ben overigens wel benieuwd wat voor deal AW nu precies met Munsterman en HSV heeft gemaakt over Elia, nu Juventus 18 miljoen euro voor hem zou willen betalen.

0
Woensdag 2 juni 2010 om 10:56 uur

DeHaagseHyena

<FCDH> schreef:

KNVB: 14 clubs in gevarenzone

Henk Kesler. FOTO PRO SHOTS
ZEIST - In het Nederlandse betaald voetbal verkeren momenteel veertien clubs in categorie I van het licentiesysteem, ook wel de gevarenzone genoemd. Slechts zes clubs zitten in de veilige en gezonde derde groep. Zeventien clubs hangen er met hun financiële huishouding tussenin, in afdeling twee.

Die cijfers maakte de KNVB maandag bekend na de voorjaarsvergadering betaald voetbal in Zeist.

Directeur Henk Kesler mocht nog geen namen van clubs noemen. ,,Maar met ingang van het nieuwe seizoen mogen we de indeling in de drie categorieën wel bekendmaken. Daarmee is de vergadering akkoord gegaan. Dat is een goede zaak."

,,Het maakt de status en de financiële toestand van een club een stuk transparanter. Supporters, sponsors en andere betrokken partijen moeten en mogen weten hoe de club er financieel voorstaat. Dat maakt de kans op onaangename verrassingen een stuk kleiner.'' (ANP)

 

Volgens de snor gister is nac 1 van die clubs met een miljoenen schuld

Ado behoort niet tot de gevarenzone, die hebben hun schuld betaald in de winterstop en hebben een goede toekomstig plan van aanpak voor afbetaling van de overige schuldjes.

 

Zo te horen wilt onze nieuwe trainer grote stappen maken, maar dat zal niet zo makkelijk gaan.

 

VP meldt dat hij Chadli wilt meenemen....nou die gozer is samen met toornstra volgend seizoen 1 miljoen/1,5 miljoen waard dus ik zal zeggen kopen voor die 500.000 want ze betalen ook 600.00 voor die lange montenegrijn......die nog een doorlopend contract heeft voor 2 jaar dus daar zullen ze nog wat voor vangen?

0
Dinsdag 1 juni 2010 om 10:01 uur

<FCDH>

 VD BROM wil proberen Nacer Chadli mee te nemen naar Den Haag. De Belg geldt als de smaakmaker van AGOVV en liet zich in het afgelopen jaar vooral in de eerste seizoenshelft zien. Diverse clubs willen Chadli hebben en het is daarom de vraag of ADO hem kan betalen.

 

Dwzw speler moet volgens geruchten tussen de miljoen a anderhalf miljoen kosten dus het lijkt mij heel sterk of ie komt?????
 

0
Dinsdag 1 juni 2010 om 09:37 uur

Johannes

Hagie307 schreef:

John van den Brom kan direct aan de slag bij ADO Den Haag. De coach, die maandag zijn handtekening zette onder een tweejarig contract bij de club uit de hofstad, gaat met zijn werkgever op zoek naar aanvallende versterkingen. Volgens het AD/Sportwereld richt ADO zich op een linksbuiten en een centrumspits.

De Haagse voorhoede telt vooralsnog slechts vier aanvallers. Berry Powel keert na een huurperiode terug naar De Graafschap, maar Andres Oper blijft mogelijk wel voor de ploeg behouden. De Est beslist binnen twee weken of hij de eenzijdige optie licht die hem nog een jaar aan ADO verbindt.

De kans is aanwezig dat Van den Brom gaat proberen om Nacer Chadli mee te nemen naar Den Haag. De Belg geldt als de smaakmaker van AGOVV en liet zich in het afgelopen jaar vooral in de eerste seizoenshelft zien. Diverse clubs willen Chadli hebben en het is daarom de vraag of ADO hem kan betalen.

Bron: Voetbalzone.nl

AGOVV had afgelopen winterstop een vraagprijs van 1 miljoen euro voor Chadli. Utrecht en AZ haakten van de winter al af. Ik kan me echt niet voorstellen dat ADO dat gaat neertellen voor één speler, tenzij dat talentenfonds van de grond komt dan.

 

Bijzonder bericht ook over de optie in het contract van Oper.

0
Dinsdag 1 juni 2010 om 09:02 uur

<FCDH>

De Uithof vraagt faillissement aan
vandaag 16:24

DEN HAAG - De exploitant van sportcentrum De Uithof heeft maandag het faillissement aangevraagd. Dat meldt De Uithof.

In december 2009 begonnen de problemen voor de Uithof, toen het dak boven de 400-meter-ijsbaan instortte. In februari kwam daar nog een lek bij in de koelleiding van die ijsbaan. Ook vlogen er twee karts in brand. Door de problemen moest de Uithof wekenlang dicht. Daardoor liep het bedrijf veel inkomsten mis. Uithof Haaglanden B.V. was sinds 2006 exploitant van het sport- en recreatiecentrum.

De sneeuwbaan, horeca en kartbaan zijn sinds vrijdag dicht. De schaatsbaan was al eerder dicht. De klimmuur en de sportschool zijn gewoon open. Dit zijn zelfstandige bedrijven, die losstaan van de exploitant.

Heineken

Omroep West meldde vrijdagavond dat Heineken een deel van de inboedel heeft weggehaald uit het sportcomplex. De bierbrouwer vreesde toen al een faillissement van de Uithof. Ook ijshockeyclub HYS The Hague heeft verschillende eigendommen verhuisd uit De Uithof. Het gaat onder meer om boarding ter waarde van 180.000 euro. Het weghalen van spullen deed HYS op aanraden van de directie van de Uithof. Zo kan er geen verwarring ontstaan over de vraag, van wie de spullen zijn.

HYS The Hague wil mogelijk een deel van de Uithof zelf gaan exploiteren. Het gaat dan in ieder geval om de ijshockeyhal. Dat zei HYS-manager René van der Kooij vrijdag bij Omroep West. Bronsgeest noemt ook Heineken als mogelijke partij.

Estraede krijgt ook een gevoelige klap van anderhalf miljoen euro door het aanstaande faillissement, zegt Bronsgeest. Het gaat onder meer om achterstallige huur van enkele tonnen, die de eigenaar van de gebouwen niet meer verwacht terug te krijgen.
 

0
Maandag 31 mei 2010 om 21:30 uur

Advertentie

<FCDH>

Nacer Chadli. van agovv het gerucht gaat dat ie anderhalf miljoen moet kosten ?hahaha kijk op headlines sites

0
Maandag 31 mei 2010 om 18:15 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Als ik de laatste tijd je shouts lees bekruipt mij toch het gevoel dat je het niet helemaal in de R.v.C. en Van der Kallen ziet zitten! Of heb ik het mis???

 

 

ps Overigens vind ik het meest recente interview met Van der Kallen getuigen van realiteitszin en verblijdt mij. Of heb ik het mis???

Dat laatste laat ik aan jou(...) In ieder geval intervieuws geven kan hij met z'n hoofdpaladijn waar is de pers? Jagersma als de beste. We staan er zo goed voor dat we 4 miljoen terug moeten in de begroting. Omdat er z'on goed beleid wordt gevoerd zeker? Ja me ballûh(...) Er worden voortdurend vette worsten voorgehouden, als je hapt dan blijkt het lucht te zijn. En nog niet eens gebakken. Tien thuisnederlagen mogen beleven, in weerwil van al die lulverhalen.

 

Laat die man is lekker gaan snijden in de kosten overhead. Laat hij zich lekker op richten, achter de schermen. Kan me niet aan de indruk ontrekken dat hij het best wel interessant vind om lekker in de pers te verschijnen. Zelfs de VI durft hem geen echte kritische vraag te stellen. Dat Feyenoord blaadje heb ik al opgegeven.

 

Ik zie geen reden om positief te zijn. We schrijven 25 mei. We hebben geen trainer, geen TD selectie niet op orde en er wordt geen beleid gevoerd. Oh ja er was belangstelling voor een veteraan van NAC, dat vonden ze zeker een gerichte versterking?

Een blinde maak je toch ook geen rijinstructeur. Waarom blijven deze knuppels dan aan de knoppen draaien? Miljoenenbedrijf!!Waanzin ten top(...)

 

Niieuw stadion. Ben jij tevreden met wederom een gevecht om niet te degraderen, en dat in een competitie die schandalig zwak is?

Een dorpsclub als Heracles zet ons op ruim 20 twintig punten, daar lopen heel wat minder directeuren rond, elke euro wordt daar goed besteed.

 

Ik laat me geen zand in de ogen strooien. Ik ben fan ADO/FC DEN HAAG maar niet van de BV v.d. Kallen. Oh ja zonder Kallen hadden we niet meer bestaan, zegt - da's verrassend - v.d. Kallen. Ja slaap zacht, de gemeente zet dat stadion voor de kat z'n gleuf neer, nadat ze er eerst vele miljoenen in heeft gepomp. Denkt die man soms dat iedereen bij hem in dienst is uit een ei komt?!

 

Straks loopt iedereen weer te janken als we wederom moeten knokken om niet te degraderen en branden we de trainer weer af.

Paard van de schillenboer, weet je wel?

0
Dinsdag 25 mei 2010 om 23:17 uur

Johannes


Mark van der Kallen: ,,ADO staat er beter voor dan mening andere club”
25 May 2010 om 07:18


Tijdens het zeer druk bezochte ondernemersontbijt van de Businessclub van ADO Den Haag afgelopen vrijdag hebben Mark van der Kallen en Marco Esser, leden van de Raad van Commissarissen, op hoofdlijnen het meerjarenbeleidsplan (tot 2015) van de club gepresenteerd.



De doelstellingen zijn kort en duidelijk: financieel gezond, handhaving in de eredivisie en op termijn naar 'het linkerrijtje'. Marco Esser: ,,Wij moeten wel geduld hebben, alles kan niet in korte tijd, het zal stapje voor stapje gaan.”


Marco Esser, lid van de Raad van Commissarissen

Op technisch vlak moet het een collectief beleid zijn, van een kern van mensen, niet van één persoon, een trainer is ook maar een 'passant', zo wordt gesteld. Opleiden is het credo in plaats van kopen, waar mogelijk moet de eigen jeugd vastgelegd worden en er moet een speelstijl zijn, die past bij de club ('Haagse Bluf').

Over het financiële beleid zei Mark van der Kallen: ,,In 2008 was de club technisch failliet. Het verlies van 7 miljoen is van 3 naar 2 miljoen teruggebracht. Wij kunnen geen verliezen blijven lijden. ADO verkeert nu in een gezonde positie, ik zou niet graag met veel andere club op dit moment willen ruilen. Wij staan met ADO, al lijkt dat misschien niet zo, bij de gezonde clubs”, aldus de ADO-topman.


Mark van der Kallen: ,,Niet meer uitgeven dan er binnenkomt"

,,Het is duidelijk dat wij niet meer gaan uitgeven, dan er binnenkomt, wij gaan uit van een nulbegroting. De uitgaven zullen 3 tot 4 miljoen naar beneden moeten”, gaat Van der Kallen verder. ,,Wij gaan net als zoveel andere clubs terug in het aantal spelers, naar 22 spelers voor de BVO 1. Er zijn wat contracten beëindigd, maar wij hebben komend seizoen gewoon een waardig eredivisieteam. Ik hoor en lees ook verhalen, dat er spelers weggaan of willen. Maar ze staan wel gewoon bij ons onder contract.” Van der Kallen liet weten dat men eventueel nog gericht twee of drie spelers aan wil en kan trekken. Hij legde ook de nadruk op het starten van het spelersfonds, om het team te kunnen versterken en riep gegadigden op zich bij hem te melden voor een gesprek.


Harrie Suiker tijdens zijn "betoog"

Harrie Suiker, al jaren ADO-lid, deed een oproep aan directie en RvC om er vooral voor te zorgen dat er straks een goed team op het veld staat. Suiker vindt het ook een goede zaak dat oud-spelers weer bij de club betrokken worden. Suiker kreeg na zijn gloedvol betoog de handen op elkaar van de aanwezigen.


De oudspelers, achter vlnr Thoe van den Burch, René Pas en Joop Jochems, Zittend vlnr Guus Haak, Sjaak Smit en Piet de Zoete

De oud-spelers die al benaderd zijn en toegezegd hebben weer iets te gaan beteken voor de club zijn Theo van den Burgh, René Pas, Piet de Zoete, Sjaak Smit, Joop Jochems en Guus Haak. Ook zij waren vrijdagmorgen present op het ondernemersontbijt.

© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)

0
Dinsdag 25 mei 2010 om 14:23 uur

JB

Overigens wel prettig om te lezen:

 

Buijs mag naar Derby County -> als er betaald wordt

Immers mag naar Italië -> als er fors betaald wordt

Ricky zou weg mogen -> als er betaald wordt

Derijck zou weg kunnen  -> als er fors betaald wordt

 

Toch wel andere teksten dan pakweg 3 seizoenen geleden!

 

Betekent wat mij betreft 2 dingen:

- het beleid wordt beter

- financieel staat het er dus beter voor dan in o.a. Breda, Tilburg, Veendam, Arnhem, Maastricht, Alkmaar, Spangen, Kerkrade

 

Vergeet ook niet dat in de begroting van 16 miljoen van afgelopen seizoen 2 miljoen was opgenomen om direct het tekort van het seizoen er voor weg te werken.

Het werkelijke budget was dus 14 miljoen en gaat dus "maar" 2 miljoen omlaag.

0
Vrijdag 21 mei 2010 om 14:35 uur

Nu online

Marcie, Lellow, Thehague070, 10, kojak1 en 166 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24