Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Bert schreef:

Dan kan geen enkele club nog rechtstreeks degraderen dit seizoen.

 

Maar hoe ze dat dan doen met de nacompetitie weet ik ook niet. Speelt wellicht alleen nr 17 nacompetitie?

nu staan wij 8 punten voor op rkc als ze eruit gaan staan we er straks nog maar 4 voor dat is dan wel minder

0
Dinsdag 6 oktober 2009 om 18:46 uur

Vincent

Edwin schreef:

Volgens mij valt RKC er voor dit seizoen gewoon uit. Punten behaald worden gecorrigeerd en er degradeert geen andere ploeg rechtstreeks. Nacompetitie is het slechts haalbare dit seizoen.

Ze hebben nog niet zoveel punten gehaald dus dat is makkelijk, maar de punten die ze NIET gehaald hebben worden die ook gecorrigeerd? ofwel moeten wij onze 2-0 overwinning dan inleveren?

Lijkt me niet toch?

 

Ik zeg de ceulaer ophalen als  die straks gratis weg mag.

 

Maar loop vooruit op de zaken, zal heus wel een plan komen.. die mandemaker is een supporter.. die laat de club heus niet barsten.. zoekt nu alleen nog wat extra geld bij gemeente

0
Dinsdag 6 oktober 2009 om 18:40 uur

Edwin

Robin Straub schreef:

ik zou het niet weten, ik denk zelf dat RKC sowieso laatste eindigd zodat de kampioen van de jupiler league er sowieso bij kan.. en verder wordt rkc dan een amateurclub.

endan denk ik dat de kampioen van de hoofdklasse in de eerste divisie mee gaat doen.

Volgens mij valt RKC er voor dit seizoen gewoon uit. Punten behaald worden gecorrigeerd en er degradeert geen andere ploeg rechtstreeks. Nacompetitie is het slechts haalbare dit seizoen.

0
Dinsdag 6 oktober 2009 om 18:35 uur

Kees

NA HET WEEKEND, Pascal Bosschaart: ‘Voor deze trainer doe ik alles’
05 oktober 2009 om 12:30

Pascal Bosschaart begon tegen FC Groningen weer op het middenveld. Na de pauze belandde hij toch op de linksbackpositie. De gedreven prof maakte er geen probleem van. Hij heeft het vertrouwen van de trainer, dat is voor hem het belangrijkste.



tekst: Rob Blankenstein



Pascal, een 1-1 gelijkspel tegen Groningen, hebben jullie zaterdagavond twee punten laten liggen?



‘Dat sowieso, maar ik denk gezien het beeld van de wedstrijd dat we in de tweede helft er in ieder geval alles aan gedaan hebben om toch nog een punt te pakken en dat is gelukt. Qua punten hebben we misschien wel het maximale eruit gehaald wat we er uit konden halen, maar wij hebben toch wellicht twee punten te weinig gepakt.’



Waarom zat er wat ADO betreft zo’n groot verschil tussen de eerste en de tweede helft?



‘Dat klopt, ik denk dat we ons na de rust heel goed hersteld hebben en op basis daarvan dat je misschien nog wel meer had verdiend.’



Groningen manifesteerde zich toch wel als een ‘luizenploeg’, maar de manier waarop het de 0-1 maakt getuigt toch ook van klasse!



‘Het was een perfecte counter, die we zelf inleidden door balverlies hun zestien meter en binnen acht seconden lag de bal er bij ons in. Dat is natuurlijk niet goed, maar daar moeten we van leren.’



Dan wordt er in de rust ingegrepen en moet jij op je ‘favoriete’ linksbackpositie spelen, Wat denk je dan bij jezelf?



‘Ik moet zeggen, dat ik over deze trainer zeer te spreken ben en waar hij mij nodig heeft, zet hij mij neer en daar zal ik voor hem alles voor doen!’



Na de rust zetten jullie Groningen goed vast op hun helft en dan ontbeert op bepaalde momenten het geluk!



‘We hadden inderdaad na de rust meer verdiend, maar op basis van de gehele wedstrijd dan is denk ik 1-1 toch wel terecht.’



En verdedigend stond het ook goed na de rust!



‘Dat klopt, we zijn heel veel in de aanval geweest en dat moest ook, want we wilden gewoon vooruit voetballen met overal druk zetten. Dat heeft dan wel geresulteerd in een goal, maar jammer genoeg was het er één te weinig.’



Het verschil voor jou persoonlijk met vorig seizoen is natuurlijk enorm. Dat speelt ook mee in het ‘koppie’ waarbij vertrouwen van een trainer heel belangrijk is. Dat zie je ook af aan je prestatie op de mat.



‘Dat is denk ik ook het belangrijkste. Als je het vertrouwen van een trainer krijgt - en als ik over mezelf praat - is dat vertrouwen nu absoluut aanwezig is dat heel belangrijk. Daar maak ik nu dankbaar gebruik van en ik speel nu mijn wedstrijden. Ik probeer het zo goed mogelijk in te vullen en volgens mij is de trainer wel redelijk tevreden.’



Zoiets moet toch ook wat met je doen als je je gedurende de week voorbereidt op de wedstrijd die volgt in de wetenschap dat je weer aan de bak mag?



‘Absoluut en dat is het leuke omdat je inderdaad de gehele week toeleeft naar die wedstrijd in de wetenschap dat je mag voetballen. En dat moment is in de huidige situatie iedere week het geval en dat is alleen maar lekker, dus ik probeer het vertrouwen dat de trainer mij geeft, terug te betalen met mijn prestatie op het veld.’



Waar staat dit ADO Den Haag op dit moment naar jouw mening?



‘Ik denk dat we qua voetbal gewoon heel goed spelen dit seizoen en ik denk ook dat we nog wel beter kunnen. Als we deze lijn kunnen voortzetten, dan denk ik wel dat we een heel goed seizoen kunnen gaan draaien.’



Wie tegen FC Groningen ook goed inviel, was Charlton Vicento en ditmal zonder Schwalbe.


ps Volgens mij liet Vicento zich na plus minus twintig minuten op de rand van de zestien zich weer opzichtig vallen. Of zag ik het verkeerd? Maar ja, hij is nog lang niet die lelijke balletdanseres van een  Suarez

0
Maandag 5 oktober 2009 om 18:42 uur

Haguecityfirm

Waarom het stadion niet raakt uitverkocht !!
Author: Verm'78 | Waarom het stadion niet uitverkocht raakt zullen velen mensen zich afvragen,ook op bestuurlijk nivo zal die vraag vaak spelen.Het is namelijk zeer vreemd dat dat we nog steeds (te) weinig toeschouwers trekken.



In een regio waar meer dan 1 miljoen mensen wonen en waar slechts 1 bvo speelt zou je toch vewachten dat het stadion met een capesiteit van 15000 twee wekelijks uit zijn voegen barst. Het tegengestelde is waar,te weinig mensen bezoekt de wedstrijden van onze plaatselijke FC.Hoe dat komt ? Daar zou eens een goed onderzoek naar moeten worden gedaan,waarom worden er bij de club zo weinig seizoenkaarten verkocht in vergelijking met de overige eredivisie clubs?

Een paar punten waarom ik denk dat er te weinig komen zal ik bij deze aangeven.Om een clubkaart te bemachtigen is natuurlijk al geen gemakkelijk weg,alleen op kantoor uren kan men een kaart bestellen aan het stadion.De seizoen kaarten voor het nieuwe seizoen moet men in het lopende seizoen al op eenvoudigen manier kunnen bestellen,ook zal hier al veel eerder recklame voor moeten worden gemaakt.

De vak indeling is naar mijn inziens ook totaal verkeerd,veel mensen moeten nu op de meeste vakken verplicht blijven staan,terwijl zij voor een zitplaats betalen,en waarschijnlijk ook liever willen zitten,ook dit scheelt toeschouwers,vele van deze mensen zullen (verlopig) niet meer terug komen.Maak bv van middenoord weer gewoon een staanvak en haal het sfeervak ook naar middenoord terug,dan kunnen de mensen die willen zitten, achter de goal plaatsnemen.

Over de catering in het stadion zullen we het hier maar even niet over hebben.Maar een glaasje bier tijdens de wedstrijden moet toch mogelijk zijn.

 

bron. www.haguecityfirm.nl en laat uw reactie achter
 

0
Maandag 5 oktober 2009 om 12:57 uur

ADO voor altijd

Wanneer gaan nu eindelijk die achterlijke buscombie's er eens uit ???? Ik moet dan eerst vanuit Brabant naar het stadion dan v.v naar de wedstrijd en dan weer van het stadion naar Brabant. Gewoon vrij vervoer, we zorgen al enkele jaren ervoor dat er niets gebeurd bij ADO dus waarom niet. Enkel hiervoor heb ik eredivisie-live moeten nemen. Wil toch niets missen.

En pas op met het vele optimisme dat er is we staan slechts  4 punten boven en degradatieplek.

En ik hoop dat de aktie tegen de catering succes heeft, want nu krijg je daar koud varkensvoer.

0
Maandag 5 oktober 2009 om 11:17 uur

<FCDH>

zo. 18 14:30 uur NEC - FC Den Haag
za. 24 18:45 uur FC Den Haag - Sparta
za. 31 18:45 uur sc Heerenveen - FC Den Haag
 

5 punten uit de komende 3 wedstrijden moet kunnen toch?

0
Zondag 4 oktober 2009 om 15:24 uur

Kees

RicoFCDH schreef:

Geef hem de tijd. hijs pas 21 joh. waarom altijd negatief als iemand een paar wedstrijden niet scoort?

Ik vind het gewoon geen goeie spits. Hij kan niet koppen, is traag en zijn techniek is echt niet zo bijzonder zo als er vaak beweerd wordt. Overigens scoort hij ook veels te weinig. Is gewoon mijn mening en niet negatief bedoeld.

 

Overigens heb je gelijk dat hij nog vrij jong is en zich moet kunnen ontwikkelen. Maar hebben wij bij ADO de tijd daarvoor??? Kijk eens naar alle thuiswedstrijden, en met name NAC, Utrecht en Groningen, hoeveel scoringskansen we hebben laten liggen. Scheelt toch een aanzienlijk aantal punten.

0
Zondag 4 oktober 2009 om 12:59 uur

Advertentie

Kees

Op deze wijze zie ik ons wel een ploeg of 4 à 5 onder ons houden, en dat zou een prima prestatie zijn, meer verwachten is naar mijn smaak niet realistisch. Regeren is vooruitzien, maar volgend jaar moet de lat hoger komen te liggen, dan komt die tweede ring op termijn dan ook wel in zicht.

 

Daar ben ik het helemaal met je eens Ooievaar. Onze ploeg is nog te wisselvallig (zie het nu al onnodig groot aantal verloren punten) maar op deze wijze komen we er echt wel. Enkel hoop ik op termijn wel een grotere sponsor te kunnen begroeten. Die stadionsponsor zal zich best aangeboden hebben maar waarschijnlijk is het bedrag nog te laag. Op het moment dat er nog meer evenementen (lees concerten/mogelijk dames wk hockey) zich aanbieden dan komt die sponsor er best wel.


 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 12:24 uur

Ooievaar

Ik vind het boven verwachting gaan. Ga er maar aanstaan: Zwinkels, Knopper, Ranco, Pique langdurig er niet bij. Met de reservekeepers louter kommer en kwel, en dan genoegen moeten nemen met een keeper van het team VVCS(...) Maar dan wel negen gespeeld en elf punten, dat had - ik althans -  niet voor mogelijk gehouden.

 

De enigste aankoop is een transfervrije speler. En in een later stadium Barry Dittewig, wat een voltreffer blijkt te zijn. Ik zie geen enkele reden om die jongen te wisselen. Het is geen Ton Thie, maar dat zijn Zwinkels en die anderen ook niet, Dittewig is rustig, betrouwbaar en heeft een goede trap.

 

Voorin ontberen we inderdaad een afmaker, maar volgens mij is elke club op zoek naar een scorende spits. Daarom moet de club veel meer inzetten op de scouting, daar valt echt een wereld te winnen.

 

Stadion moet inderdaad voller, maar als je het vermaak blijft bieden wat we met name de tweede helft te zien kregen, dan komt dat wel goed.

 

Als we ons eerst een zouden richten op het niveau Groningen, dan zouden we al een heel eind op streek zijn. Die mensen hebben een prima organisatie staan, een geweldig scoutingapparaat, een mooi stadion wat bijna altijd vol zit. Enigste minpunt vind ik dat er haast geen nederlanders in de basis hebben staan, laat staan jongens uit de regio, wat bij ons gelukkig wel het geval is.

 

Nogmaals: ik tel m'n zegeningen. We spelen herkenbaar voetbal, en de resultaten zijn - naar mijn smaak althans - heel behoorlijk te noemen, want we lopen echt niet over van kwaliteit. De vergelijking maken met Utrecht maken gaat wat mij betreft behoorlijk mank. Die inveseren eventjes 5,5 miljoen om de selectie te versterken, daar zitten gemiddeld 20,000 man en hebben sponsoren met hele diepe zakken, Phanos en Van Seumeren. Al blijf ik van mening dat je als club het beste je eigen broek dient op te houden en niet afhankelijk bent van de grollen van een geldschieter.

 

Maar wij hebben nog niet eens de naam van ons stadion uitgevent(...)

 

Ben gisteren met een goed gevoel het stadion uitgehobbeld, het spel geeft vertrouwen voor de toekomst. Zeker als de ziekenboeg leegstroomt.

 

Op deze wijze zie ik ons wel een ploeg of 4 à 5 onder ons houden, en dat zou een prima prestatie zijn, meer verwachten is naar mijn smaak niet realistisch. Regeren is vooruitzien, maar volgend jaar moet de lat hoger komen te liggen, dan komt die tweede ring op termijn dan ook wel in zicht.

 

 

 

 

 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 12:16 uur

Nu online

GGH, Aad, ADO73, vakkiel, poemba, Dhfcdh, Kees, James en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24