Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

super fc denhaag

ADODENHAAG schreef:

En wij niks met dat halfzachte ei.
niet helemaal mee eens, als ik aan groenedijk denk dan denk ik aan de ongeslagen reeks vd eerstedivisie 1985/86. ik heb hem nog altijd hoog zitten. ik zie m liever als bv jol en zn cornuiten. hij moet zich nog wel bewijzen als trainer.
0
Dinsdag 21 februari 2012 om 12:24 uur

den_haag_070

ik lees overal over een niewe trainer maar wie zegt dat we een nieuwe krijgen??
0
Dinsdag 21 februari 2012 om 11:57 uur

Haagse_Aad

Reswek schreef:

MAASKANT!!!!
Ik ging toch even kijken of er ergens "Maaskant per direct nieuwe trainer ADO Den Haag" stond... jammer!
0
Dinsdag 21 februari 2012 om 09:38 uur

fcthehague

Haagshart schreef:

Ben het bijna helemaal met je eens. Wat je zegt is natuurlijk helemaal waar maar ik ben wel van mening dat die nieuwe trainer per direct moet komen of op z`n minst per direct moet aangekondigd worden.
Dan weet iedereen waar hij aan toe is en kan er ook gebouwd worden. In de huidige fase willen die spelers niet blijven en voor nieuwe spelers van een beetje niveau ben je niet interessant.
Vind je van die kale trainer van wII ? Streppel ofzo ?
Lijkt mij geen verkeerde vent.
0
Dinsdag 21 februari 2012 om 00:41 uur

Haagshart

Ben het bijna helemaal met je eens. Wat je zegt is natuurlijk helemaal waar maar ik ben wel van mening dat die nieuwe trainer per direct moet komen of op z`n minst per direct moet aangekondigd worden.
Dan weet iedereen waar hij aan toe is en kan er ook gebouwd worden. In de huidige fase willen die spelers niet blijven en voor nieuwe spelers van een beetje niveau ben je niet interessant.
0
Dinsdag 21 februari 2012 om 00:36 uur

K.B

Bekeek wat video´s van vorig seizoen.
Kubik, altijd lachen met die gozer ´´Mafkees´´.
Wat een kwaliteit hadden we in huis, terwijl we dat aan het begin van vorig seizoen nog niet inzagen na de aankopen Kubik, Rado en Buly.
Ik durf te zeggen dat we het beste middenveld en aanval hadden op dat moment in de eredivisie of zeg maar de linies in vorm.
Middenveld met Toornstra, Immers en Rado en dan onze voorhoede met Kubik, Buly en Verhoek.
Achterin was niet altijd goed, maar met Derijck en een Kum in opkomst had je toch een redelijke verdediging staan.
Ammi en Leeuwin hadden een wisselvallig seizoen, maar vooral Ammi en Kum laten zich dit seizoen gelden als belangrijke krachten.
We kunnen concluderen dat de zoektocht naar vervangers in de zomer en ook deze winter te laat is ingezet, want waarom wachten met versterkingen halen in de zomer, als je nog niet eens zeker bent van nog een jaar eredivisie en vertrekkende spelers die of gehuurd zijn og een aflopend contract hebben.
Schaduwlijsten zijn leuk, maar van Wormgoor I.p.v Kum wordt ik niet vrolijk.
Lalkovic voor een half seizoen gehaald en komt erin waarneer steijn onze spits eruit haalt, bousa een basisplaats geeft en laat doorschuiven naar de spits waarneer onze chelsea-buitenspeler erin komt.
Achterin had ik graag 2 goeie jongens erbij zien komen deze winter, omdat Ammi en Kum gewoon basisjongens zijn, Leeuwin pech met een langdurige blessure waardoor de keuzes achterin minimaal zijn.
Een gehuurde Nigeriaan die al 2 maanden de city pier city loop in Nigeria aan het doen is met als hoofdprijs een verblijfsvergunning.
Die gehuurde jongens zijn beide 19 als ik me niet vergis, dus zullen wel geen langdurige aankopen geweest zijn.
Komende zomer moeten er 2 verdedigers bij komen, een middenvelder en 2 spelers in de aanvalslinie , plus aankopen die eventuele spelers op kunnen vangen / kunnen vervangen.
Dit seizoen uitspelen en hopen op goede aankopen komende zomer.
Steijn moet plaats maken voor een nieuwe trainer voor komend seizoen die dan met nieuwe aankopen een nieuw team kan bouwen waardoor we de komende 2 jaar weer aan een vaste opstelling kunnen wennen.
Proberen die Lalkovic en Smolarek langer te binden waardoor je wat budget in andere linies kan steken.
Mijn zorg gaat uit naar ons middenveld, want als je Immers en Toornstra kwijtraakt, ben ik bang dat die schade niet meer gerepareerd kan worden - niet vervangen kunnen worden.
0
Dinsdag 21 februari 2012 om 00:09 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Reacties publiek doen Steijn pijn
De negatieve reacties van een deel van het ADO-publiek na het gelijke spel tegen Excelsior hebben Maurice Steijn pijn gedaan ,,hoewel je weet dat je dat als trainer kan overkomen’’.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 20 februari 2012 om 18:49 uur

super fc denhaag

pmc schreef:

Zo als ik al eerder schreef, we moeten dat idee van mensen uit Den haag en of eigen regio eens vergeten daar komen we niet mee verder.
Of we moeten accepteren dat we in het rechter rijtje blijven hangen met af en toe een uitschieter naar boven of degradatie voetbal of zelfs degradatie.

Ik geloof niet meer zo in al die sentimenten van trainers en spelers die, nu het financieel wat beter gaat, ineens ADO in hun hart hebben, maar toen ADO niet met de bus naar Veendam kon hoorden we ze niet.
Volgens mij zijn spelers en trainers instaan om in de rust een contract bij de tegenstander te tekenen.

je doet net alsof we een wereld elftal hebben staan. wie wil onze spelers en trainer nu hebben?? ik zou blij zijn als ze allemaal ergens anders tekenen. op drie na misschien.
0
Maandag 20 februari 2012 om 18:40 uur

Haagse_Aad

Prutser 070 schreef:

Ik ben het helemaal met je eens, alleen denk ik dat ze Steijn echt niet gaan vervangen tijdens het seizoen. Ik heb vanaf het begin van het seizoen al kritiek op hem gehad en begrijp nog steeds veel dingen niet maar vond het te ver gaan om hem te vervangen maar op een gegeven moment houdt het een keer op.

Hij haalt gewoon niet het optimale uit de spelersgroep heeft in mijn ogen niet altijd de goede tacktiek, persoonlijk wilde ik aan het begin van het seizoen al eerder Chery in de basis en het opstellen van John Verhoek ten koste van van Duinen was ik het ook niet mee eens. Toen kwam het opstellen van Visser ten koste van Rado. Het per se aantrekken van Boussaboun. Daarnaast zijn er een aantal wissels geweest waar ik commentaar op heb gehad, omdat hij wisselt tijdens een vrije trap van de tegenstander. Daarnaast hebben zijn wissels ons meer punten en tegendoelpunten gekost dan dat ze het spel van ons beter maakten.

Die 0-6 tegen AZ was echt zijn fout, hij moest Horvath er dan uit halen. Daar kan je weinig aan doen en zet Ammi er in. Tegelijk schuift hij Visser door naar het middenveld waardoor we achterin 1 op 1 speelden tegen AZ en met 4 op het middenveld. Vervolgens haalt hij in 68ste minuut Visser er uit en komt Smolarek er in dus speel je 3-3-4. Pure zelfmoord tegen AZ, die scoorde ook meteen 0-3 en 0-4 in de 69ste en 73ste minuut. Toen was de wedtrijd gespeeld en verlies je dus dik.

Dan ziet Steijn ook zijn fout in en haalt weer een aanvaller (Boussaboun) er uit en brengt Luksik maar dat was natuurlijk al veels te laat en heb je dus de wedstrijd naar de klote geholpen met je wissels ipv iets toe te voegen.

Zo heeft hij meer wedstrijden gehad en dan is zijn commentaar regelmatig: we hebben gegokt en verloren.
Als je ergens verstand van hebt dan hoef je niet te gokken, dan weet je wat je doet!
Kan me de wedstrijd tegen Scheveningen nog herinneren.. stond vlakbij de dugout van Den Haag.. iedereen om me heen, en ik ook, wilden Chery erin.. maar Steijn zag het anders.. en maar wachten en maar wachten.. toen hij erin kwam zag je gelijk zijn klasse..

Steijn zei toen dat Chery een middenvelder was en geen linksbuiten... en kijk nu eens, nu mag Chery opeens opdraven als rechtsbuiten..

Het blijft raar als je als trainer de dingen later ziet dan het publiek.. en dat zie je bij Steijn elke keer gebeuren..

Als het 3-2 tegen Roda staat in een wedstrijd die op en neer gaat dan gooi je het dicht.. dat ziet 10.000 man op de tribune (denk kindervak zelfs ook nog).. maar nee, niet onze Maurice..
0
Maandag 20 februari 2012 om 16:47 uur

Haagse_Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

Aad, hou nou eens op man. Of je het nou wil of niet, maar Steyn zal de eerste twee wedstrijden echt niet ontslagen worden. Niet omdat ik dat niet wil, maar gewoon omdat er nog geen wanklank uit de spelersgroep komt. En zolang je nog geen bestuurslid hoort zeggen dat ze achter Steyn staan gaat er echt niks gebeuren. Het ontslaan van Steyn zou het bestuur ook zien als hun eigen falen.

Even voor je eigen gevoel. Je hoopt dat ADO de komende wedstrijden punten haalt en de kans is groot dat Steyn volgend jaar ook trainer is. Of ze verliezen de komende wedstrijden, met ontslag als gevolg, maar wel een zware degradatiestrijd. Wat gaat het worden?
Ben ik het niet mee eens Bleiswijk... ik denk echt dat als hij de komende 2 wedstrijden geen punten haalt hij echt niet mag blijven zitten..

Vergeet niet dat hij geen één speler uit de selectie beter heeft gemaakt.. Eerder spelers slechter door de onzekerheid die hij bij ze creeërt..

Verder zit er geen enkele lijn in het spel.. ja driehoekjes daar zijn ze goed in.. kunnen ze zelfs op de eigen achterlijn.. overigens zijn de driehoekjes vaak wel zonder rendement..

Hij is bij het bestuur blijven zeuren om Boussaboun.. Höcher moest daarvoor zelfs weg.. nou dat pakt tot op heden nog niet echt heel goed uit.. Höcher zou het echt niet slechter gedaan hebben dan Ali het nu doet.. en had nog meer toekomst perspectief voor de club..

Zijn wisselbeleid is om te huilen.. hij heeft nog geen wedstrijd onze kant op doen kantellen met een wissel..

En ga zo maar door..
Iedereen zegt over het bestuur dat ze daar geen voetbalverstand hebben.. dat zal best.. maar dit zien ze ook heus wel..

En tuurlijk hoop ik dat ze de komende wedstrijden winnen.. liefst met doelpunten van Verhoek, Visser en Boussaboun..
Maar ik zie dat gewoon niet gebeuren met deze trainer..
0
Maandag 20 februari 2012 om 16:11 uur

Nu online

Law en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24