Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Scheveningen schreef:

Maar hij heeft wel gelijk, hij mag nu zijn eigen elftal samenstellen dus dan kan hij eropnafgerekend worden.

Een goede trainer kan met elke speler een goed elftal maken
0
Maandag 7 mei 2012 om 10:21 uur

yesyes

Ze zullen toch echt niet zo achterlijk zijn om hem aan te houden als trainer??? Dan spoor je echt niet. Ik denk ook dat er een nieuwe trainer komt en steijn een stap terugdoet.
0
Maandag 7 mei 2012 om 10:20 uur

Scheveningen

Yesyes, je kan wel blijven kkeren over Steijn maar voorlopig zit hij er nog volgend jaar. Ik vind dat de spelers hun trainer en ons hebben laten vallen.

Fraser blijft ook volgens Steijn in het ad.
0
Maandag 7 mei 2012 om 10:15 uur

yesyes

DaveDH schreef:

Hij had ook niets... alleen Immers, Couthino & Kum hadden af en toe hun niveau, maar gasten als Horvach, Toornstra en Chery zijn volledig door de mand gevallen... dat waren toch de mannen die het moesten gaan doen
Ag hij had niet veel nee, maar net of utrecht,nec,heracles,nac enz enz zo een goede selectie hebben? Met een middenveld rado,toornstra,immers alle 3 in vorm kan je makkelijk in de top 5 mee aankomen daar ben ik echt van overtuigd. Rado is echt een topspeler die nu door onze wereldtrainer wordt afgeschreven als een schlemiel die niks kan ONGELOOFLIJK dat, Toornstra hopeloos uit vorm terwijl dit echt een groot talent is. En zo zijn er nog 80 duizend voorbeelden over Steijn zijn onkunde. Ik word echt ziek van de mensen die hem een hand boven het hoofd houden en denken dat het wel goed komt met hem volgend seizoen.

Het ging zo goed en nu laat je alles weer helemaal wegzakken door een slechte trainer het werk te laten doen. Maar goed eindeloze discussie iedereen heeft ze eigen mening en daar kan je toch niets aan veranderen. Maar dat Pro steijn gelul komt mij wel een beetje me strot uit want hij heeft helemaal NIETS gepresteerd dit seizoen
0
Maandag 7 mei 2012 om 10:06 uur

wdr

Zo, treb is wel zeker van zijn zaak! Ik hoop dat hij gelijk heeft. Treb, en binnenkort een shout over een nieuwe trainer, begrepen?!?
0
Maandag 7 mei 2012 om 09:58 uur

pajam

Haagse Roel schreef:

He kerel.....heb net ff op m`n gemak de interviews van Steijn en Immers op EL teruggezien.........Steijn toont daar zo overduidelijk zijn zwakte en Lex zijn, in mijn ogen, begrijpelijke frustratie...................

Steijn was er als de kippen bij om het over te nemen, hoop praatjes maar weinig wol. nu gaan zeiken dat het zijn team niet was ........
Dragende spelers als Lex , Jens , Rado en ook de in de winterstop vertrekkende Wes zagen met "tranen in de ogen" het kwaliteitsverlies om zich heen aan..........Horvath ipv Derijck , J,.Verhoek ipv Buly , geen buitenspelers meer als Wes en Kubik, een zooi kneuzen die niets kosten als vervangers..........tsja dan mag je nog blij zijn dat je 15e wordt


Kijk en wat sommige niet willen begrijpen is dat een HoofdTrainer in het (gehate) Modern Football juist wel een belangrijke rol vervult en al zeker bij een club waar er geen TD is.

Kijk eens naar wat Guardiola al jaren bij Barcelona doet, Mourinho bij iedere club waar die gezeten heeft. Hiddink jaren (met name Internatioaal) deed. Louis van Gaal in Amsterdam met jeugdspelers opbouwde. Martin Jol bij RKC wonderen verrichte, Co Adriaanse bij o.a Willem II, Brood dit jaar weer bij RKC, Verbeek en Bosz bij Heracles.

En zo kan je uren doorgaan.

Het is totaal niet rechtvaardig om te roepen dat een trainer niet van immens belang is! Een trainer is juist multitasker pursang, een goede trainer dan.
Motiveert spelers (Bijvoorbeeld: Lex, je kan inderdaad de top5 aan! De transfer is mislukt, bewijs Feyenoord dit seizoen door je goede spel dat ze juist die extra miljoen wel hadden moeten betalen, want je bent het waard, show them!!), geeft spelers die beweze hebben belangrijk te zijn krediet en vertrouwen, ook na een mindere periode (Rado), lezen een wedstrijd en haken daarop in met wissels, Trachten processen te begrijpen om zo het team gevoel te optimaliseren. etc etc.

Kortom, een trainer leert niet meer alleen de technieen aan zijn groep, maar is des te meer een echte manager, die het lijm is tussen de spelers.

0
Maandag 7 mei 2012 om 07:27 uur

Advertentie

DJ

Opvallend over als Immers en Toornstra weggaan is het volgende stukje;


Los van hun eventuele opvolgers heeft de club nog een of twee spelers op het oog die de selectie voor komend seizoen komen versterken, zo liet de trainer verder weten zonder namen te noemen.

Dan zou het nu nog gaan om 4 nieuwe spelers!!
0
Zondag 6 mei 2012 om 22:58 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Henk Fräser blijft bij ADO
Henk Fräser is ook komend seizoen assistent-trainer bij ADO Den Haag. Dit ondanks de nadrukkelijke belangstelling van FC Eindhoven.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 6 mei 2012 om 22:25 uur

tanker070

Eerst zien dan geloven Treb, maar als het zo is hij kan het niet alleen.
Goede vleugelspelers moet je hebben en goede ervaren verdedigers !

En uiteraard een trainer die ze op de juiste plek neer zet !
0
Zondag 6 mei 2012 om 21:08 uur

MikeDH


Ligt dit alleen aan Steyn? nee, ze hebben gegokt op goedkope krachten uit de JL, dit gaat niet werken.

Nu gewoon de juiste mensen kopen en volgend seizoen strijden voor europees voetbal met Steyn als coach.

Eindelijk een jongen van de stad/club als coach, hoe bout het ook was dit seizoen,cijfers niet in het voordeel van Steyn uitvallen.
Hij verdiend respect dat hij na het succes seizoen van vorige jaar en bijna alle top spelers van dat seizoen vertrokken zijn toch het heeft aangedurfd als beginnende trainer de keus te maken,” ik doe het wel”.

Hij maakt fouten en misschien ziet het er niet altijd even lekker uit, maar gun die man volgend seizoen de kans om zich met de juiste aankopen te bewijzen dat hij wel de juiste man voor DH is.Hoe slecht dit seizoen ook is geweest, met 4 á 5 goede aankopen en we spelen olgend seizoen voor de play-offs weer met Steyn als hoofdcoach.
0
Zondag 6 mei 2012 om 20:03 uur

Nu online

wijstaanboven, Mr.070, wiegah070 en 119 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Juho Kilo Jari Vlak

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2