Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 14
Volgende pagina

Superfan

marcellino schreef:

Nogmaals dat mag jij vinden en jij hebt zoveel uit eerste hand dat ik je nooit heb kunnen betrappen op nieuwtjes
Wat een dom gelul! Haha, kun je me dan vertellen waar ik iets uit de eerste hand vertel?
Ik zeg je dat je verhaal over MvdK grotendeels bij elkaar gefantaseerd is. Hoe ik dat weet hoef ik jou niet te vertellen. Je hebt echt geen benul. Prima als je hier je mening over de club ventileert, maar je vertelt nu lul-verhalen en bent daarmee iemand aan het zwart maken.
0
Donderdag 4 februari 2021 om 06:49 uur

rd..

Hoihoi schreef:

Nieuwe spits is belangrijk, Kramer is niet zo scherp meer
Is gewoon gelul. Laat ze nou eens 5/10 wedstrijden in de zelfde formatie spelen. De ene week moet hij ze krijgen van Bourard en Ould Chick, dan van Kishna en Besuijen, nu van Mokhtar en Adekanye. Elke keer aanpassen, aanpassen, aanpassen. En eerlijk is eerlijk, hij zit nooit bij de slechtste van het team. Toch geen patroon in te krijgen zo. Nul vastigheid.
0
Maandag 1 februari 2021 om 09:42 uur

DHFC070

GroenGeelHart070 schreef:

Avdijaj te verwachten? Wat een gelul, ik had hem wel bij ons willen hebben, net als dat ik dat voor het seizoen ook over Cerny shoutte. Bij de 1 pakt de samenwerking goed uit, bij de ander niet. Dat Bilal tot nu toe bij ons niet slaagt ligt niet alleen aan hem.
Laten we hopen dat er ineens een team opstaat want de individuele kwaliteiten zijn er
Buiten een paar wedstrijden bij Willem II heeft een samenwerking met Avdijaj nog bij geen enkele club een keer goed uitgepakt, vandaar de was te verwachten. Dat mag jij gelul vinden zelf heb ik alleen een compleet andere definitie van gelul.
0
Zaterdag 30 januari 2021 om 11:32 uur

GroenGeelHart070

DHFC070 schreef:

Bizar maar we zijn inderdaad niet de enige. Avdijaj was natuurlijk te verwachten dat is een Bilal in het kwadraat. Schandalig dat dit soort jongens tonnen / miljoenen verdienen en dan zulk gedrag ten toon spreiden.
Emmen is sowieso nog erger in paniek dan ons en volledig onverantwoord bezig met 3 peruanen in dienst voor minimaal 422k salaris per jaar.

Onderaan de streep moeten we alleen naar onszelf kijken en daar hebben we al de handen vol aan. Financieel gaat het nog 2,5x zo erg als onder Manders en dat is zelfs met Covid wel een prestatie te noemen.
Avdijaj te verwachten? Wat een gelul, ik had hem wel bij ons willen hebben, net als dat ik dat voor het seizoen ook over Cerny shoutte. Bij de 1 pakt de samenwerking goed uit, bij de ander niet. Dat Bilal tot nu toe bij ons niet slaagt ligt niet alleen aan hem.
Laten we hopen dat er ineens een team opstaat want de individuele kwaliteiten zijn er
0
Zaterdag 30 januari 2021 om 10:54 uur

Aad

gillah schreef:

Na talloze aankopen gaat ADO nu ineens snijden in de selectie: ‘Je kunt van Groningen verliezen, maar niet op deze manier’
ANALYSEDe uitwedstrijd tegen FC Groningen toonde aan dat er bij ADO Den Haag nog steeds fundamenteel dingen missen om snel meer punten te gaan pakken. Trainer Ruud Brood zag het en trok zijn conclusies: ,,Ik ga snijden in mijn selectie.”

Marijn Abbenhuijs 28-01-21, 091
5

In een week waarin ADO Den Haag zich opnieuw versterkte met twee spelers, beleefde het op het veld weer een dieptepunt. In de uitwedstrijd tegen FC Groningen kwam de ploeg van Ruud Brood heel zwak voor de dag. Dat vond de trainer zelf ook. Voor hem breekt er nu een periode aan waarin hij naar eigen zeggen hard gaat schakelen. Dat wil zeggen dat de steeds maar uitbreidende de selectie die hij nu tot zijn beschikking heeft flink zal worden ingekort.

‘Metamorfose’ levert weinig op: ADO boekt nog steeds geen enkele vooruitgang
Want ADO gebruikte dit seizoen al 29 spelers. Daar horen de laatste drie nieuwkomers nog niet bij. Keeper Martin Fraisl en aanvallers Youness Mokhtar en Bobby Adenkanye hebben hun debuut voor de Haagse ploeg nog niet gemaakt. Terwijl Ravel Morrison inmiddels is vertrokken. Maar van de 31 spelers die overblijven (en misschien komen daar deze week nog wel één of twee versterkingen bij) gaat lang niet iedereen nog aan bod komen, dit seizoen.

Spelers laten hun man lopen, gaan de duels niet aan, bewegen niet zonder bal

Ruud Brood
,,Ja, ik ga inderdaad snijden in mijn selectie”, zei Brood kort na afloop van de 3-0 nederlaag in Groningen op nijdige toon. ,,Want je kunt van Groningen verliezen, maar niet op deze manier. Hoe wij de doelpunten weggeven, dat kan niet. Spelers laten hun man lopen, gaan de duels niet aan, bewegen niet zonder bal. Dat zijn dingen waar ik naar kijk en op basis daarvan ga ik schakelen.”

Kleedkamer
Volgens Brood was een gebrek aan mentale weerbaarheid de voornaamste reden van de matige vertoning in Groningen. ,,Je geeft vertrouwen aan een aantal spelers, maar er is nu ook concurrentie. Daarover moet niet gezeurd worden. We zijn met z’n allen bezig om ons te handhaven in de eredivisie, dan moet je gewoon gas geven. Daarentegen zie ik jongens in de kleedkamer zitten waarvan ik denk: ja, die willen nog op dit niveau blijven spelen.”

,,Op het veld viel het nu uiteen en dat moeten we onszelf kwalijk nemen. Daar hoor ik zelf ook bij en daarom ga ik schakelen, inderdaad aan de onderkant wegsnijden. We willen de kwaliteit van de selectie hooghouden, maar ook de mentaliteit binnen de groep.”

Ontwikkelen
Want het heeft zo’n dertien maanden met een gigantische hoeveelheid transfers geduurd, maar ADO zou op papier nu toch een selectie moeten hebben die kwalitatief sterk genoeg is om zich in de eredivisie te handhaven. Met ervaren spelers die op een hoger niveau hebben gespeeld, zoals Daryl Janmaat, Marko Vejinovic, John Goossens, Youness Mokhtar, Ricardo Kishna en Michiel Kramer. Met degelijke eredivisiespelers zoals Luuk Koopmans en Peet Bijen. Met talentvolle spelers die zich ontwikkelen, zoals Milan van Ewijk, Boy Kemper, Samy Bourard en Vicente Besuijen.

Je moet geloof houden en verbeten­heid tonen

Ruud Brood
Van die mix aan spelers moet nu een degelijk geheel worden gemaakt. Een team dat weet wat er wordt gevraagd in de strijd tegen degradatie. ,,Je moet altijd het idee hebben dat er iets te halen valt als je aan een wedstrijd begint”, vatte Brood samen. ,,Je moet geloof houden en verbetenheid tonen. Dat was tegen FC Groningen ver te zoeken en daar gaan we goed naar kijken.”
Dit soort gelul hebben we al van meer trainers moeten aanhoren. Ze zullen wel eens dit, ze zullen wel eens dat. ..... Maar uiteindelijk blijft alles hetzelfde want ervaren spelers kan je met goed fatsoen niet uit de selectie zetten en bij jonge spelers kan je hun tere zieltjes beschadigen.
Strontziek van dat ge-OH en laat Brood vooral eens voor de spiegel gaan staan.

Ik zag het ook niet zitten met Rankovic maar als ik nu naar de samenstelling van de selectie kijk ben ik ervan overtuigd dat Ranko ze al aan het voetballen had gekregen.
0
Donderdag 28 januari 2021 om 10:54 uur

Advertentie

Tommy

Hoop gelul hier maar weinig mensen die wat zeggen.
Ado laat emmen de bal omeruit te komen.
Op het einde lukte dat aardig.
Als hun moe zijn straks overnemen.

Gomeld heel behoorlijk.
Besuijen en castilo heel matig.
Vejinovic slecht.
Del fabro 1 hele grote fout.
Besuijen 3 grote fouten.
Koopmans goed.
Ratiu is geen rechtsbuiten maar wat speelt die gozer stukken beter dan voor de winterstop.
Als kramer zn voet tegen de bal zet sta je 1-0 voor.
Ik zou zeggen schieten op dat doel telgenkamp staat te schutteren
0
Zaterdag 23 januari 2021 om 17:20 uur

poemba

Dit is xo zonden.
Vooraf gelul heb je niets aan. Dit had ook minimaal 1 punt moeten zijn.
We lopen op het laatst weer te kloten.
Gewoon twee pis ballen erin .
0
Zaterdag 16 januari 2021 om 22:53 uur

Tommy

GroenGeelHart070 schreef:

Onhaalbaar voor ons. Hij zou ook absoluut geen rendement hebben in `de voetbalwijze` die wij hanteren. Dat niemand nog iets heeft gezegd om Fosu-Mensah te huren van Man.Utd. Zou perfect bij onze club passen
Pffff ik wordt zo moe van dat negatieve gelul hier. Vandaag een middenvelf met 2 ervaren profs een centrum met 2 ervaren profs en een voorhoede met 2 ervaren profs. Waarvan 4 of 5 met een goede pass.
0
Zaterdag 9 januari 2021 om 15:22 uur

Ties

DHFC070 schreef:

Wat een hosanna hier zeg terwijl bij mij juist de geschiedenis zich gaat herhalen en alle alarmbellen afgaan. Luchtkastelen bouwen met geld wat er niet is en dit is ongeveer de 50e "versterking" in een jaar tijd van Hamdi? Werkelijk belachelijk en met zo`n doorloop en gebrek aan continuïteit gek vinden dat je niets presteert....

Mbt Janmaat:
- Oud speler wordt teruggehaald wat in 95% van de gevallen gewoon tegenvalt, er is een verwachtingspatroon is met hang naar het verleden.
- Langdurig contract voor een 30 plusser.
- Salaris rond het salarisplafond gok ik? Geld uitgeven wat er niet is, ter herinnering dit jaar stevenen we af op een minimaal tekort van 4,5 miljoen! En dan ga ik er vanuit dat hij niet boven het salarisplafond zit. Als je hier uitzonderingen op gaat maken raakt zo`n plafond ook kant nog wal.
- Speler is lang geblesseerd geweest en al langere tijd niet op niveau gespeeld.
- Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Oranje international geweest? Het zal zegt mij werkelijk helemaal niks. Zat niet voor niets zonder club.

Ik ga pas de polonaise lopen als we geen jaarlijks tekort van miljoenen hebben op de begroting. Als de begroting hiervoor met 3/4 miljoen omlaag moet en dit degradatie betekent dan is dat maar zo. Jarenlang luchtkastelen bouwen en de problemen naar de toekomst schuiven zorgt er juist voor dat deze boomerang op de langere termijn 3x zo hard terugkomt wat je de afgelopen 1,5 jaar ziet gebeuren na het wanbeleid van UVS, Wigt, Manders.

Degradatie is de enige manier om structureel iets te veranderen. Er zijn allerlei provincieclubjes die het letterlijk met de helft van onze uitgave doen en die presteren hetzelfde of zelfs nog beter. Zit iets gewoon compleet fout in de gehele organisatie en gelederen van de club.
Wat een negatief gelul zeg ! Wat wil je dan ? Een volgend 20 jarig talentvol snotaapje ? Gaan dat soort jongens er dan in houden? Ik vind t huidige beleid prima waarbij aangetekend dient te worden dat er deze zomer is ‘ vergeten’ wat ervaren jongens aan te trekken. Ik ben super blij met Janmaat en ik hoop dat er nog een paar ‘ Janmaatjes’ bijkomen !
0
Woensdag 30 december 2020 om 15:19 uur

DHFC070

Sprinkhaan070 schreef:

Wat een negatief gelul zeg! Ik verwacht dat Hamdi en Jol gewoon verantwoord bezig zijn.

Langdurig contract voor 30 plusser? 2.5 jaar is echt niet zo lang.
Je kan een Janmaat niet vergelijken met Immers, Meijers, Malone, Falkenburg etc.
Er was voor Janmaat meer interesse maar hij heeft in overleg met zijn familie gekozen voor Den Haag. Even terugkomend op zijn salaris, hij doet het niet voor geld geeft hij zelf aan.
Jij mag het negatief gelul vinden.
Hamdi en Jol zijn heel verantwoord bezig.... vandaar een minimaal tekort van 4,5 miljoen dit jaar wat 30% is van je hele begroting. (met een verzachtende omstandigheid en dat is corona).

Men heeft Pardew vorig seizoen volledig cart blanche gegeven met een vreemdelingen legioen wat totaal 1,2 miljoen heeft gekost. Vervolgens kwam het new energy verhaal naar voren waar ik me compleet in kan vinden. Jonge spelers halen met potentie en niet geheel onbelangrijk die een stuk goedkoper zijn. Resultaat 1,5 miljoen salarisbesparing en spelers met potentie zoals Kemper, Besuijen, Catic, Bourard en de Boer aangevuld met Bijen als eredivise ervaring. Voor de toekomst stuk voor stuk prima aankopen en volledig in lijn met het uitgestippelde beleid.

Maar wat er vervolgens weer is gehaald aan vage huurspelers en vreemdelingen legioen doet me erg denken aan het Pardew verhaal. Gewoon andermaal een te oppurtunistische gok of zoals hier al meermaals aangehaald teveel schieten met hagel. Indirect geven Hamdi en Jol dit eigenlijk ook toe met deze paniek sprong(en) in de winterstop. Die we ook rechtstreeks kunnen afturven van de 1,5 miljoen salarisbesparing en bij kunnen turven bij de 4,5 miljoen tekort.

Hadden ze augustus en september niet dat hele vreemdelingen legioen gehaald van zo`n 12 spelers en hiervoor in de plaats 2 types ala Janmaat dan had het er wat mij betreft wat anders uitgezien. Op papier is Janmaat inderdaad een buitenkans en van een ander kaliber dan een Meijers en Falkenburg maar het verleden heeft toch wel vaak zat bewezen dat "op papier" ook anders kan uitpakken.
Tevens zijn we zowel financieel als waarde op het veld op het moment verder afgegleden dan onder Manders en v.As. En dit stelselmatig afdoen met erfenis uit het verleden kom je op een gegeven moment niet meer mee weg.

@Kees, helaas is it all about the money money money. En dat is de grootste randvoorwaarde om sportief ook maar iets te presteren. Dusja het maakt mij als supporter zeker uit hoe de cijfers eruit zien. Zeker als dit jarenlang complete luchtkastelen zijn en concurrenten gewoon met de helft van het geld hetzelfde presteren.
0
Woensdag 30 december 2020 om 15:07 uur

Nu online

Aad en 100 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 14
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24