Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Tommy

rd.. schreef:

Ik vind het niet gek dat (ook met die wetenschap) de gemeente niet meteen klaar staat met een huurverlaging. De gemeente is simpelweg niet verantwoordelijk voor het beleid dat hier al decennialang is gevoerd, plus het lost structureel niks op.

Dat het ertoe kán leiden dat het stadion dadelijk zonder huurder zit, dat kan. Maar dat is dan voor later een probleem dat de gemeente moet zien te managen. Dat is, zoals men terecht zegt, bij ieder stadion het geval.

Aangezien de huur marktconform is (EU richtlijn of niet) kunnen ze daar ook niet zo veel in bewegen.

Snij er 3 managers uit en je hebt de helft van de jaarhuur zeker te pakken. Je moet het zelf oplossen en niet je hand ophouden als het niet lukt.
Marktconform bekt wel lekker maar zal je1 voorbeeld geven.
150 k voor 3 pakeertereinen dat kost ado al geld.
Want dat haalt ado er nooit uit in een jaar.
De meesten mensen komen al niet met de auto

Daar komt de slechte ov verbinding ook nog is bij.
Want je mag een kolere eind lopen als je met de trein komt.

Verder is alles al 15 jaar oud dusde nieuw prijs is er ook wel vanaf.

Ik zeg niet dat ado geen fouten heeft gemaakt of dat er niet veel efficenter gewerkt kan worden, maar marktconform is gewoon juppen gelul.
Of wil je zeggen dat een doorsnee woonhuis met een kostprijs van een rug of 20nu echt een waarde moet hebben van 330.000 euro
0
Donderdag 22 juli 2021 om 13:21 uur

Aad

Ik begrijp al dat gelul over Reiziger niet. Als hij zijn werk goed doet bespaart hij ADO een paar miljoen en zorgt en passant voor een nieuwe aandeelhouder. Daar krijgt hij dan een paar ton voor. Mag het. Per saldo komt de club niets tekort.
0
Maandag 5 juli 2021 om 21:47 uur

Aad

Eeuwig Den Haag schreef:

Ik vind het een naaistreek.
Wat een gelul. Wanneer jouw werkgever op het punt staat om om te vallen (want er is nog steeds geen zekerheid over een nieuwe aandeelhouder die ook nog eens echt wil investeren) zou jij ook voor zekerheid kiezen. Bij VVV hoeft hij niet te vrezen dat hij eind van de maand geen salaris krijgt.

Wen er maar aan: als er niet binnen een week of 2 echte duidelijkheid komt gaan er nog veel meer. Contract of geen contract. Elke kantonrechter zal ze zonder meer in het gelijk stellen. Zeker als ADO nooit een transfersom voor ze heeft betaald.
0
Vrijdag 2 juli 2021 om 10:42 uur

wijstaanboven

Langebach2 schreef:

Dat shout ik niet. Plek 1 of 2 zie ik niet gebeuren, playoffs wel en dan kan je net als NEC ook promoveren.
Wat een gelul wacht eerst nou eens even wat voor team er straks staat
0
Woensdag 23 juni 2021 om 08:02 uur

Tommy

Uvs maakt zich nu echt compleet belachelijk. Wat een gelul dit
0
Maandag 21 juni 2021 om 11:23 uur

ghostdrift

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Pinas: binnenkort meer duidelijk
Shaquille Pinas heeft zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag gespeeld.
Lees het nieuwsbericht
Lekker wegwezen wat een slap gelul weet allang waar hij heen gaat
0
Zondag 16 mei 2021 om 18:38 uur

D.H.zuid-west

ghostdrift schreef:

Denk je nu echt dat je met talenten het linkerrijtje gaat halen?
Geen geld voorlopig en op basis van de huidige realiteit kan je niet anders shouten dat je hoopt dat de jonkies het beter gaan doen in de KKD

Kom niet met het verhaal dat er gepraat wordt en de overname er bijna is... dat gelul hoef ik niet te horen. Eerst zien dan geloven, we hebben al genoeg fabeltjes gehoord inmiddels. Voorlopig hebben we niets behalve dan een club zonder geld en een hoofdsponsor die zijn verplichtingen niet na komt. Alles wat gaat komen is nog onzeker.....

#the_future_is_bright

0
Vrijdag 14 mei 2021 om 00:37 uur

Advertentie

Aad

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Als onze club echte ballen heeft en die waardeloze KNVB bende uit Zeist keihard wil treffen dan moeten ze per direct het dames elftal terugtrekken en in een later stadium opheffen! Scheelt onze mooie club weer een hoop centjes en de KNVB heeft een serieus probleem erbij!!!
Wat een gelul. Daar tref je de KNVB niet mee maar een stelletje vrouwen die plezier hebben in wat ze doen en dat verhoudingsgewijs beter doen dan dat stelletje lamzakken waar ik naar zit te kijken.
0
Donderdag 13 mei 2021 om 15:35 uur

Kees

Fcdh-frans schreef:

90% op de box kan dat niet. Allemaal neefjes, nichtjes, vriendjes van Hamdi. Kan niet anders, maar het is trekken aan een dood paard. Als Hamdi weg is dan hoor je ze niet meer op de box, dan is opzeker alles slecht aan het bestuur
Wat een gelul. Hamdi is helemaal niks van mij en volgens mij van vrijwel niemand hier. Echter heb ik bewondering voor zijn inzet en bevlogenheid. Daarnaast is het iemand die zelf niet graag in de picture staat en keer op keer de juiste mensen weet in te huren.

Eveneens denk ik dat hij absoluut in het belang van de club handelt. Enne, je hebt het iedere keer weer over ""het bestuur"" maar dat hebben we niet eens.
0
Woensdag 5 mei 2021 om 16:04 uur

Edwin Post

Het was een mooie overwinning gisteren die ook totaal niet had verwacht en dat gelul na afloop dat Feijenoord zo slecht was daarmee word onze club zeer tekor gedaan er stond voor het eerst dit seizoen een ploeg die er echt voor wilde gaan. Er was voor mij een speler die weer opviel maar dan wel in negatieve zin en dat was Pinas wat is deze jongen slecht geworden hij stond alleen maar te kijken en voerde verder uiteraard niks uit en stond te verdedigen als een klein kind die net op voetbal zit hij staat al bijna twee jaar stil in zijn ontwikkeling en het is maar goed dat hij over 3 wedstrijden vertrekt samen met Koopmans toch wel schuldig aan heel veel onnodige tegendoelpunten. Ja ja het was weer eens paar dagen stil rond de club en nu wordt er ineens een naam genoemd van een miljardenbedrijf die dan achter het nog niet bestaande WSH zal staan wat natuurlijk allemaal weer erg vaag is want waarom zullen zij in onze club uitkomend volgend seizoen in de kkd interesse hebben dit is weer precies hetzelfde als met UVS met zogenaamde grootaandeelhouders maar ook totaal niks hadden met voetbal in Nederlandse competitie ik kan me dan ook niet voorstellen dat de knvb toestemming gaat geven aan een niet bestaand bedrijf WSH die ineens met de naam Steve Demetriou aankomt zonder met deze man zelf gesproken te hebben of het bedrijf Jacobs op papier staat. Schimmig schimmig en nog eens schimmig nu maar duimen dat dit het zoveelste indianenverhaal rondom onze club weer naar het land der fabelen gestuurd kan worden.
0
Maandag 3 mei 2021 om 05:28 uur

Nu online

Ano-Niem en 100 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Jort van der Sande Henk Veerman Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo MVV Maastricht
2-2
23 februari 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong Ajax
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 27 - 57
2 Roda JC + 27 - 53
3 ADO Den Haag 27 - 50
4 FC Dordrecht 27 - 46
5 Graafschap 27 - 46
6 FC Groningen 26 - 45
7 NAC Breda 27 - 40
8 SC Cambuur 27 - 39
9 Jong AZ 27 - 39
10 VVV-Venlo 27 - 38
11 MVV Maastr. 27 - 37
12 FC Emmen 26 - 36
13 Helmond Sp. 27 - 34
14 FC Eindhoven 27 - 33
15 Jong Ajax 27 - 30
16 Jong PSV 27 - 25
17 Telstar 27 - 23
18 Jong Utrecht 27 - 23
19 TOP Oss 27 - 23
20 FC Den Bosch 27 - 20