Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

BLEISWIJK-1

Bolskie schreef:

Wat een gelul. Gewoon hoe een beker toernooi hoort te zijn.
Niks gelul. Er zitten spelers op de bank die gewoon kunnen spelen. Als men het zo belangrijk zou vinden, dan was Dick wel met zijn beste elftal gestart.
0
Dinsdag 10 januari 2023 om 21:10 uur

Bolskie

BLEISWIJK-1 schreef:

Heel dat bekertoernooi is een veredelde oefencampagne. Niks meer of minder. Zie je bij nagenoeg alle teams die niet de halve finale of beter kunnen halen.

Toch volg ik het wel met interesse. Zo ben ik benieuwd hoe Broekhuizen en een Esajas zich houden.
Wat een gelul. Gewoon hoe een beker toernooi hoort te zijn.
0
Dinsdag 10 januari 2023 om 20:18 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Dat heeft voorlopig een medische oorzaak en vind ik niet leuk om aan herinnerd te worden. Overigens zeik ik niet over euro 7.50 bij Lakwa. Weet je nog 10 jaar geleden?
Laat mij maar zeiken. Zoals 80% van de ADO supporters.

Maar ik zit er gewoon. Ook als we 17e in de KKD staan. En Kuijt als trainer hebben.

Weet je nog. Je was zo van de lange termijn visie. En dan komt Advocaat. En ben je vergeten dat je het gisteren een schande vond dat Kuijt ontslagen werd. Wie is hier nu aan het zeiken?

In mijn ogen kan je naar ADO, als je ook op vakantie naar Zuid Spanje kan. Allemaal gelul.
0
Vrijdag 25 november 2022 om 22:58 uur

Lellow

rd.. schreef:

Iedereen herkent een verziekte werksfeer, daar presteer je echt niet in. Hoe goed je selectie ook of trainer ook is. Dat het allemaal (nou ja een deel) naar buiten komt, vind ik wel bijzonder. Al hebben we Reijntjes er nog nauwelijks over gehoord.
Laten we hopen dat er snel weer een veilige werksfeer ontstaat.

Kuyt is natuurlijk wel degelijk bekritiseerd, maar krijgt eigenlijk nooit een eerlijke kans als de randzaken de bovenhand krijgen. Bovendien ben ik van mening dat de selectie niet te vergelijken is met vorig seizoen. Steijn scheelt een slok op een borrel. Achterin missen we een leider. Die dingen opgeteld: bezem erdoor, ja. Maar wel met beleid.

Is Bolt al gearriveerd?
Ach spelers moeten niet zeuren en leveren .
Kuyt moet zorgen voor een duidelijke spelstijl en daar aan vasthouden,iedere week 3 nieuwe spelers inpassen werkt ook niet ( qua automatisme en vertrouwen)

Als de spelersgroep graag Franken erbij wilt hebben dan moet je dat honoreren .

Gelul over 2 kapiteins op een schip en dat soort geneuzel, we hebben nu ook een matroos die het grote schip bestuurt .
0
Vrijdag 18 november 2022 om 11:01 uur

rd..

Ronaldo schreef:

Het opstappen van Daryl Janmaat als technisch manager bij FC Den Haag heeft gezorgd voor woede bij Rob Jansen en zijn bedrijf Wasserman met als gevolg dat hun het vertrouwen in de algemeen directeur van FC Den Haag Edwin Reijntjes hebben opgezegd, zo melden bronnen binnen de toch al geplaagde Haagse club.

Janmaat heeft volgens deze bronnen opzettelijk zijn opstappen niet aan Reijntjes en de nieuwe eigenaar van de club Ignacio Beristain (namens Globalon Football Holdings) gemeld maar alleen via de media.

Zoals het een goede soap bestaand is er dus weer een plotwending in deze spannende serie en het zal ook niet de laatste zijn…

Bron: northside.nl

Dus als ik het goed lees is Wasserman boos op Reijntjes, omdat Daryll uit zichzelf is weggegaan zonder de clubleiding te informeren?

Plotwending. Wat een gelul.
0
Zaterdag 12 november 2022 om 21:50 uur

Gast

Aad schreef:

En jij dacht dat met zo weinig inkomsten deze salarissen (voor zover dat waar is) tot eind seizoen betaald kunnen blijven? Hoe naïef kan je zijn?

Nou Verheijdt is dat niet en wat hij hier aan salaris verdient (voor zover dat waar is) kan hij ook in het verre oosten terecht met als bijkomend voordeel dat hij daar wel zijn doelpunten zou kunnen maken omdat hij daar wel op zijn sterke punten zal worden gebruikt.

En wat Globalon betreft: het was vanaf het begin duidelijk dat ADO wat hen betreft de eigen broek moest ophouden, iets wat in de laatste 7/8 jaar nog nooit is gelukt. Nu dat om allerlei redenen weer niet lukt en ze in ieder geval voor dit seizoen de verliezen moeten compenseren willen ze als een haas van ADO af.
Check even wat verheydt en kishna verdienen dan. Of dacht jij dat ze een haags hart hadden en daarom hier zijn ???? Dat gelul altijd over eigen broek ophouden. Het is de broek van de eigenaar van ado den haag zelf. Alsof iemand een winkel overneemt en zeg tegen het personeel jullie zorgen zelf voor inventaris en inkomen hahahah. Net zoals iemand de term frustreren interessant gebruikt wat ze ergens gelezen hebben. Schei uit wat een bulshit joh pffff
0
Woensdag 2 november 2022 om 11:27 uur

Advertentie

Gast

rd.. schreef:

Dat helpt niet bij een reëel verwachtingspatroon, maar is toch niet de oorzaak van een niet realistisch verwachtingspatroon van die supporters. Die hebben we altijd.

"Derde stad, derde club", ik heb het al vaker gezegd, dat is zo arrogant en zoveel dedain. Gebaseerd op niks. We zijn een kleine club in de kantlijn van het voetbal, die af en toe promoveert en een een uitschieter heeft en af en toe degradeert en een kutseizoen heeft. We moeten er mee dealen.
Gelul. Op de jong elftallen na hebben WE de vierde begroting van de Keuken Kampioen Divisie. In vergelijking met stad, stadion,aanhang, (paar maanden geleden was stadion te klein!!!!) en kosten ben je verplicht om voor promotie te spelen. Maar figuren zoals jij zitten het juist altijd te kleineren op internet, daar geniet je van. Heb je al een jaarkaart gekocht????
0
Woensdag 28 september 2022 om 11:38 uur

rd..

rd.. schreef:

Feit is, dat de club de gemeente/burgemeester moet overtuigen dat een incident als tegen Excelsior tot het verleden behoren. Blijkbaar lukt dat niet of niet voldoende. Ik weet niet wie díe informatie van wie heeft, maar ik heb nog niks officieels gelezen.

Ik weiger te geloven in spelletjes of conspiracy theorieën tegen de supporters en hou me liever bij de feiten. Te makkelijk wordt tegenwoordig die kaart getrokken als de uitkomst niet helemaal uitkomt of de uitkomst op zich laat wachten. Gelijk twijfel en haat zaaien. Echt zo moe van.

Wat niet wegneemt dat Reijntjes niet incapabel kan zijn of geen lul kan zijn. Dat kan allemaal. Maar niet op de basis van aannames of uitblijvend nieuws.
Overigens vind ik de communicatie op dit moment ook dramatisch en is het logisch dat dat ruimte laat voor een hoop invulling en suggestie. Alleen als al dat gelul een eigen leven gaat leiden, maken we elkaar gek.
0
Zondag 11 september 2022 om 08:31 uur

Ties

Baco070 schreef:

We zijn op de jong-ploegen na, het jongste elftal van de KKD. We missen ervaring achterin. En laat ons ervaring van vorig jaar nou net technisch directeur zijn geworden. Was er nou echt niets beter als Werker beschikbaar?
Jongste ploeg, mussen ervaring, Werker niet goed genoeg, technisch directeur Janmaat…….. wisselen van dug out, spelers erbij, dubbele bezetting, Bilate, Reijntjes out…….. geloof me nou er is maar 1 remedie en dat is dat Kuyt vandaag zen koffers pakt. Die gast eas een top voetballer maar blijkt een heel slechte trainer/coach te zijn. Met deze selectie geen 1 keer op het doel geschoten, alleen maar achter de tegenstander aangelopen en geen van alle spelers haalt zen niveau…..tis echt om te janken ! Waarom praten we hier over randzaken ? De hoofd(oor)zaak moet worden aangepakt en dat is weg met deze trainer! Dra-ma-tisch ! KUYT OUT ipv al dat ander gelul !
0
Zaterdag 3 september 2022 om 07:06 uur

derput

James schreef:

medelijden met de supporters die een seizoenkaart hebben aangeschaft. Na een top seizoen vorig jaar zonder verwachtingen naar een seizoen waar alles mis gaat
Ervaar over de hele linie medelijden van collega`s na de bouwvak. Het gebruikelijke hatelijke gelul over ADO beviel beter
0
Maandag 22 augustus 2022 om 19:42 uur

Nu online

ADOZoetermeer, FC Den Haag!, wiegah070, Kees, opper, slash070, bimboembam en 113 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 33 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 FC Eindhoven 34 - 38
15 Jong Ajax 33 - 36
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 33 - 26
20 Jong Utrecht 33 - 24