Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Brian

Het is altijd alleen jammer van al die zogenaamde spelers met een ADO-hart dat ze bij 5 euro meer altijd maar vertrekken....

Er is er nooit 1 die ze bek open doet als ze voor de camera staan en dan maar zeggen waar t op staat !

De enigste die altijd de dupe er van zijn dat zijn de supporters want het is niet de eerste die zo de deur uitloopt .

En die directeur die een paar maanden geleden voor de camera alles trots liep te verkondigen dat het geregeld was enz die spoort helemaal niet want die zit er alleen voor ze eigen zakken te vullen en de selectie is in de war geraakt door de premies.....


Het is altijd hetzelfde ! Elk talent vertrekt, beter de jeugdopleiding opheffen .... want die er over blijven zijn vaak te zwak... en als er 1tje uitblink zoals een keeper dan moet er toch weer 1 met ervaring gehaald worden die eigenlijk zenuwachtiger oogt als een jongen van 18... dus allemaal weggegooid geld ...

En heb liever dat Steijn zegt van kreeg een aanbieding van niks dan weer dat slappe gelul van ben trots dat ik hier heb mogen spelen en topsupporters enz want dan kennen we wel van die andere 100 die hier voor niks zijn vertrokken.

Weer goed geregeld Reijntjes ๐Ÿ‘

Woensdag 16 februari 2022 om 11:07 uur Quote

Aad

Ik vroeg mij gisteren af waar Verheijdt (overigens onze beste man) mee bezig was. Nog nooit iemand zo naar een tweede gele kaart zien solliciteren.
Het vuur wat aanwakkeren รก la, maar jezelf zo uit je spel halen met dat gelul en die zinloze overtredingen en reltrapperij. Hij zou met zijn ervaring toch slimmer moeten zijn.

En over Damen: zonde van het geld. Met Wentges in de goal hadden we een keeper die zowat met iedere verre uittrap een medespeler bereikte en die ook nog eens die tweede goal van MVV zou hebben gestopt.
Zaterdag 12 februari 2022 om 13:19 uur Quote

kako

Tommy schreef:

Dus nu neem je een keeper die kwalitatief niet beter is maar ervaren is?
We zijn al geplaatst voor de nacompetitie en 2e worden we toch niet meer. Kan je net zo goed wengtes ervaring op laten doen

Precies, volledig mee eens. En dat gelul dat Wentges bij een fout afgebrand wordt lijkt mij eerder te gebeuren als Dames tegen Den Bosch een blunder maakt. Weggegooid geld deze keepershuur
Zaterdag 5 februari 2022 om 11:34 uur Quote

Mr.070

Commentator mag wel weer wegvallen... wat een gelul zeg
Dinsdag 25 januari 2022 om 21:09 uur Quote

Mike

Baco070 schreef:

Lekker gedaan hoor door ons Ruud.

Volle oorlogssterkte opstellen in een bekerwedstrijd tegen een eredivisionist. Al had je een ronde verder gekomen, dacht hij nou echt dat we de finale zouden halen?

Janmaat en Breinburg zouden al niet mee doen en het heeft je nu ook nog Kishna, Kemper en (voor het grootste gedeelte) Verheijdt gekost. Brood met al zijn ervaring had dit toch veel beter moeten doen en vooral Kishna, Kemper en Verheijdt moeten sparen.

Overigens zijn Bourard en Besuijen echt bijzonder slecht. Om nog maar te zwijgen over Seedorf, het was me nog niet eerder opgevallen dat deze man ondanks zijn bouw nog zo snel is als een veteraan van WIK.
Wat een gelul. Je mag van een team verwachten dat ze 2 wedstrijden in de week kunnen spelen. Doen ze in de kkd vaker. Wat heb je anders in de eredivisie te zoeken. Het zijn profs, geen rekreanten
Vrijdag 21 januari 2022 om 21:07 uur Quote

Mr.070

Het voetbal is net zo hoogstaand als het gelul van de commentator, pff
Vrijdag 21 januari 2022 om 20:32 uur Quote

Mike

rd.. schreef:

Ik snap de keuzes wel van Brood. Echt, de komende 3 wedstrijden die gaan over het verschil tussen heel veel geld of een jaartje KKD. Lekker boeien dat bekertoernooi.
Gelul! Er zijn nog 16 wedstrijden te gaan. Er kan zelfs na drie nederlagen nog alles gebeuren. We spelen sowieso nacompetitie.
Voor jou mss lekker boeien maar een bekerwedstrijd in kwart- of halve finale kan het hoogtepunt van een treurig seizoen zijn. Zo verwend zijn we de laatste jaren niet.
Als over een week je 2 beste spelers verkocht zijn wordt het ook weer een ander verhaal. Pakken wat je pakken kan!
Woensdag 19 januari 2022 om 07:14 uur Quote

Advertentie

Gast

schreef:

spelers tekenen met hun makelaars een contract met hun volle verstand bij een club die aan de afgrond bungelt. en nou gaat het bij toeval goed en gaan ze die zelfde club zonder rooie cent chanteren om bedragen af te spreken. die reijntjes zal best veel verkeerd doen maar hij heeft de club niet laten degraderen met schulden en lege clubkas. wat moet hij nu toezeggen dan en waar moet hij het vandaan halen? eigenaar is nog steeds wang. wat de kandidaat koper gaat doen als die echt gaat kopen weet ook geen mens.
en spelers die zogenaamd het alles uit clubliefde doen met zogenaamde minimum loon is ook gelul. niemand heb de salaris administratie op de laptop hier staan
Donderdag 13 januari 2022 om 13:27 uur Quote

Gast

Bolskie schreef:

Waar staat het dat dit wel zo is dan?
Mijn info valt van zelf te lezen op internet straks
Er zitten hier genoeg eenzame zoals jij die om een praatje verlegen zitten dus ga jij lekker bij iemand anders de insider uithangen met je domme gelul en val mij er niet mee lastig. de zegen er mee verder
Maandag 3 januari 2022 om 20:45 uur Quote

Wahter

grijze gek schreef:

Nah, hij had toch liever Jol/Lentze gehad, dus niet zeggen het maakt mij geen moer uit.
Misschien heb ik het mis, maar ik denk dat er bij Globalon Football Holdings toch een beetje meer poen en knowhow zit.
We gaan het zien in 2022, voorlopig gaat het op het veld toppie met ons cluppie
Ach denk dat we allemaal moe worden van dat gelul over een overname.
Lees het nog oppervlakkig en ga daar niet over in discussie. Het hele gebeuren vind ik al pijnlijk genoeg, kotsmisselijk word je ervan.

Jij denkt dat er bij Globalon meer poen en knowhow zit en ik denk dan weer dat ik liever een Haagse partij had willen zien waar alle bedrijven achter zouden kunnen gaan staan.
Krijg al vaak het gevoel dat het een china 2.0 wordt.

Globalon geeft al meerdere keren te kennen dat de Haagse gemeenschap bepaalt wat het budget wordt. Globalon gaat zeker geen suikeroompje spelen.
Kijk alleen maar wat ze in Waasland Beveren teweeg hebben gebracht, namelijk helemaal niets.

Op het veld gaat het inderdaad eindelijk eens goed, mooie combinaties, mooie doelpunten, leuke talenten die je met de week beter ziet worden.
RKC wordt een mooie graadmeter.
Maandag 20 december 2021 om 14:56 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Madmax, Bleek, Ado Vakkie S, hagenees abroad, Rob_dh, Ronaldo, Mikebroekhuizen, yesyes, Brian, Ronaldr2603, Rob2002, S.upporter, Vakkie-G, Marcelvld, purnie&pino en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Titouan Thomas Boy Kemper Tyrese Asante

Laatste wedstrijd

Logo Jong AZ Logo ADO Den Haag
0-2
19 mei 2023

Advertentie

Stand Eerste divisie

1 Heracles * 38 - 85
2 PEC Zwolle * 38 - 85
3 Almere NC 38 - 70
4 Willem II NC 38 - 68
5 MVV NC 38 - 59
6 NAC NC 38 - 59
7 VVV NC 38 - 58
8 Eindhoven NC 38 - 58
9 Telstar 38 - 53
10 Graafschap 38 - 52
11 Jong AZ 38 - 51
12 ADO Den Haag 38 - 51
13 Jong Ajax 38 - 46
14 Jong PSV 38 - 45
15 Roda JC 38 - 43
16 Helmond Sp. 38 - 43
17 TOP Oss 38 - 37
18 FC Dordrecht 38 - 35
19 FC Den Bosch 38 - 35
20 Jong Utrecht 38 - 28