Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Gast

rd.. schreef:

Dat helpt niet bij een reëel verwachtingspatroon, maar is toch niet de oorzaak van een niet realistisch verwachtingspatroon van die supporters. Die hebben we altijd.

"Derde stad, derde club", ik heb het al vaker gezegd, dat is zo arrogant en zoveel dedain. Gebaseerd op niks. We zijn een kleine club in de kantlijn van het voetbal, die af en toe promoveert en een een uitschieter heeft en af en toe degradeert en een kutseizoen heeft. We moeten er mee dealen.
Gelul. Op de jong elftallen na hebben WE de vierde begroting van de Keuken Kampioen Divisie. In vergelijking met stad, stadion,aanhang, (paar maanden geleden was stadion te klein!!!!) en kosten ben je verplicht om voor promotie te spelen. Maar figuren zoals jij zitten het juist altijd te kleineren op internet, daar geniet je van. Heb je al een jaarkaart gekocht????
Woensdag 28 september 2022 om 11:38 uur Quote

rd..

rd.. schreef:

Feit is, dat de club de gemeente/burgemeester moet overtuigen dat een incident als tegen Excelsior tot het verleden behoren. Blijkbaar lukt dat niet of niet voldoende. Ik weet niet wie díe informatie van wie heeft, maar ik heb nog niks officieels gelezen.

Ik weiger te geloven in spelletjes of conspiracy theorieën tegen de supporters en hou me liever bij de feiten. Te makkelijk wordt tegenwoordig die kaart getrokken als de uitkomst niet helemaal uitkomt of de uitkomst op zich laat wachten. Gelijk twijfel en haat zaaien. Echt zo moe van.

Wat niet wegneemt dat Reijntjes niet incapabel kan zijn of geen lul kan zijn. Dat kan allemaal. Maar niet op de basis van aannames of uitblijvend nieuws.
Overigens vind ik de communicatie op dit moment ook dramatisch en is het logisch dat dat ruimte laat voor een hoop invulling en suggestie. Alleen als al dat gelul een eigen leven gaat leiden, maken we elkaar gek.
Zondag 11 september 2022 om 08:31 uur Quote

Ties

Baco070 schreef:

We zijn op de jong-ploegen na, het jongste elftal van de KKD. We missen ervaring achterin. En laat ons ervaring van vorig jaar nou net technisch directeur zijn geworden. Was er nou echt niets beter als Werker beschikbaar?
Jongste ploeg, mussen ervaring, Werker niet goed genoeg, technisch directeur Janmaat…….. wisselen van dug out, spelers erbij, dubbele bezetting, Bilate, Reijntjes out…….. geloof me nou er is maar 1 remedie en dat is dat Kuyt vandaag zen koffers pakt. Die gast eas een top voetballer maar blijkt een heel slechte trainer/coach te zijn. Met deze selectie geen 1 keer op het doel geschoten, alleen maar achter de tegenstander aangelopen en geen van alle spelers haalt zen niveau…..tis echt om te janken ! Waarom praten we hier over randzaken ? De hoofd(oor)zaak moet worden aangepakt en dat is weg met deze trainer! Dra-ma-tisch ! KUYT OUT ipv al dat ander gelul !
Zaterdag 3 september 2022 om 07:06 uur Quote

derput

James schreef:

medelijden met de supporters die een seizoenkaart hebben aangeschaft. Na een top seizoen vorig jaar zonder verwachtingen naar een seizoen waar alles mis gaat
Ervaar over de hele linie medelijden van collega`s na de bouwvak. Het gebruikelijke hatelijke gelul over ADO beviel beter
Maandag 22 augustus 2022 om 19:42 uur Quote

Gast

barney0700 schreef:

Transferwindow Nederland 9 jun. 2022-31 aug 2022 = nog 63 dagen geopend

Ze hebben nog tijd zat voor betere spelers.
wat een gelul ja ze denken laten we eerst een paar zwakke halen dan halen we later betere.
Woensdag 29 juni 2022 om 15:28 uur Quote

wijstaanboven

rd.. schreef:

Hmpf...... Laten we hopen dat je geen gelijk hebt. Maar zou goed kunnen.
Gelul die kunnen gewoon 3/4x meer verdienen
Woensdag 22 juni 2022 om 21:50 uur Quote

Bolskie

Bleek schreef:

Ik word zo moe van dat gejank over dat we we weer jaren terug geworpen zijn. We waren een paar maanden terug bijna failliet!
Niet door de supporters maar door structureel mismanagement.

Lekker makkelijk om dan te zeggen dat ze het beste voor hadden met de club. Poe poe mag het. Wat mij betreft worden de verantwoordelijke voor het beleid net zo hard gestraft als de idioten die een gezinsvak met Excelsior aanvallen.

Allebei net zo schadelijk voor de club. Komt ze wel goed uit om nu alleen maar weer naar de supporters te wijzen. Jarenlang in de eredivisie bungelde we onderaan het lijstje met incidenten.
Hebben we toen zo’n geweldig beleid gehad dan? Zijn er toen
Geweldige sponsoren aangetrokken?

Schoon schip maken nu en naast die Hoolies zeker ook de verantwoordelijke op bestuursgebied aanpakken. Hamdi en Manders een levenslang stadionverbod!!
👍 yep dat gelul elke keer dat je jaren word terug geworpen. Zo is er altijd wat dan is het door supporters, dan komt het omdat er een Chinees zit. Zijn goed in wijze van vingers na andere daar zijn ze kampioen mee in Den Haag
Dinsdag 31 mei 2022 om 18:49 uur Quote

Bolskie

rd.. schreef:

ADO is wel verantwoordelijk, en natuurlijk Reijntjes weer de Kop van Jut. Ik snap die gedachtegang wel. Maar het was niet hij die een fles Jägermeister op het veld gooide. En niet hij die een brandende fakkel het vak van de Excelsior-supporters gooide.

Het stof daalt wat neer, maar laten we niet nu met zijn allen gaan wijzen naar Reijntjes: die totaalgestoorden hebben het gedaan. Niet Reijntjes.
Wat een gelul de gene die verantwoordelijk is zal de consequenties moeten dragen dat is altijd zo. Net zoals een trainer eruit gaat als de spelers verzaken.
Dinsdag 31 mei 2022 om 11:16 uur Quote

Advertentie

Petah

Aad schreef:

Vanaf de eerste wedstrijd van dit seizoen werd ik gecomplimenteerd met het spel van ADO. Vrienden en kennissen vonden dat we eigenlijk het beste team waren. Overdreven maar het betkende wel dat ik mij trots voelde op mijn ADO.

Vanaf gisterenavond wordt ik alleen maar aangesproken over het gedrag van de supporters. Niemand heeft het over de wedstrijd. Alleen maar over rellend midden noord.

In een klap weer een jaar of wat terug. Triest en jammer.
Dus vanaf zondag avond tot nu staat bij jou de telefoon rood gloeiend

Of die mensen hebben heel weinig te doen of dit is gewoon weer sentimenteel gelul

Wat had je verwacht dan wat er ging gebeuren de enige op de box is grijze gek die het juist aanvoelde van alle mensen is uitgerekend hij diegene die het snapt

Als jd op zo een manier een wedstrijd verliest loopt het overal uit op ellende

Maandag 30 mei 2022 om 11:26 uur Quote

Lex5

Thehague070 schreef:

Geloof `t ook joh hahah ik zou wel alles gewoon weg doen... Dan maar weer bouwen aan een nieuw team maar echt alles op jeugd zetten en kijken wat je aan ervaring kan houden breinburg bijvoorbeeld... Want je ziet `t die jeugd is heus wel goed... Zit veel in! Maar Goed... Kom op... Opnieuw... En er tegen aan! Ik vind toch wel ook dat Franken z`n best gedaan heeft
Franken zal ongetwijfeld z`n best hebben gedaan. Maar laten we hopen dat deze man geen hoofdtrainer wordt. Giovanni heeft daartoe z`n brevet van onvermogen al afgegeven. Was ook `n vreemde beslissing om een assistent naar voren te schuiven die nog met z`n trainersdiploma moet beginnen, terwijl je `n Haags coryfee op de bank hebt zitten die die jeukcursus bijna afgerond heeft. En wél kalm langs de kant blijft staan. Dat ongepolijst hysterische gelul van een juichende coach past niet bij ons. Volgend jaar een andere trainer graag. En een andere bestuurder, want die mafkees van Reijnders moet weg.
Zondag 29 mei 2022 om 22:23 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Madmax, purnie&pino, Rob_dh, GroenGeelHart070, Priapus_Rex, Brian en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Titouan Thomas Boy Kemper Tyrese Asante

Laatste wedstrijd

Logo Jong AZ Logo ADO Den Haag
0-2
19 mei 2023

Advertentie

Stand Eerste divisie

1 Heracles * 38 - 85
2 PEC Zwolle * 38 - 85
3 Almere NC 38 - 70
4 Willem II NC 38 - 68
5 MVV NC 38 - 59
6 NAC NC 38 - 59
7 VVV NC 38 - 58
8 Eindhoven NC 38 - 58
9 Telstar 38 - 53
10 Graafschap 38 - 52
11 Jong AZ 38 - 51
12 ADO Den Haag 38 - 51
13 Jong Ajax 38 - 46
14 Jong PSV 38 - 45
15 Roda JC 38 - 43
16 Helmond Sp. 38 - 43
17 TOP Oss 38 - 37
18 FC Dordrecht 38 - 35
19 FC Den Bosch 38 - 35
20 Jong Utrecht 38 - 28