Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

GroenGeelHart070

Ach ach de blauwe kaart komt eraan, wat een gelul. Als ze nu ook zeggen dat een blauwe kaart precies hetzelfde gaat gelden als een gele kaart, maar alleen als extra de 10 min. tijdstraf, dan moeten ze oprotten met die blauwe kaart.
Voer dan gewoon tijdstraf in bij de gele kaart zoals in het amateurvoetbal al doorgevoerd wordt
1
Donderdag 8 februari 2024 om 18:05 uur

Mr.070

ADO079 schreef:

We hebben ook gewoon een te groot stadion voor de kleine club die we zijn. Had er 10.000 van gemaakt. Het ziet er toch ook niet uit al die lege tribunes elke week. Zelfs al zouden we eredivisie spelen zitten er niet meer dan 10.000.
Gelul, bij de promotiewedstrijden zat het propvol.. het kan dus wel. Alleen ik denk dat je toch nog in je achterhoofd moet houden dat veel mensen er klaar mee zijn met wat er toen is gebeurd. En dan kom daar ook nog eens bij dat je niet eens meer even snel een kaartje kan kopen maar eerst 40 stappen moet ondernemen. Je zou in de eredivisie makkelijk 12,500 bezoekers kunnen aantrekken.
1
Vrijdag 26 januari 2024 om 11:06 uur

rd..

Aad schreef:

Heb je zeker die idioot van Willem II niet bezig gezien?

Ik erger me al tijden rot aan al die trainers langs de lijn die zich stuk voor stuk, bijna geen uitzonderingen, gedragen als gestoorden. Gewoon op straffe van een gele/rode kaart verplicht blijven zitten en halverwege de eerste en tweede helft een pauze van 3 minuten waarin ze zaken kunnen herstellen.
Het is allemaal zo onbeschaafd en zinloos. Niemand (van het journaille) vraagt ook eens wat een trainer er nu mee denkt te bereiken. Zelfde als dat gelul tegen een scheids. Geschreeuw als er wordt gefloten. Moe van...
0
Zaterdag 9 december 2023 om 11:12 uur

diederik

Schei toch uit over de kleur van een band, wat een gelul. Gewoon normaal een aanvoerdersband om doen , niet zo zeuren en voetbal spelen wat wij willen zien , 100 procent inzet en echt alles geven voor ADO
3
Woensdag 25 oktober 2023 om 09:52 uur

Sprinkhaan070

Vak_W schreef:

Wat een schande dit, zeg! Tegen een f*cking Telstar dat nog geen punt had voordat ze naar Den Haag kwamen. Tegen een f*cking Telstar dat 3x voor de goal is geweest. Tegen een f*cking Telstar dat van armoede aan elkaar hangt. Je moet je kapot schamen. Scheidsrechter was van hetzelfde armoedige niveau trouwens, maar dat mag geen excuus zijn. Ideho 100% kans,, van der Sanden die hem gewoon rustig moet schieten maar hem de tribune in jekkert... Ach, ach, ach... De wissel van Ideho begrijp ik zeker, want die heeft op de assist na niks goed gedaan. Wissel Che voor Struick snap ik echt geen reet van. Had Asante dan gebracht. Hier ben ik echt doodziek van...
Wat een gelul zeg! We hadden gewoon pech met onze kansen vandaag. Als we deze wedstrijd 100 keer hadden gespeeld dan hadden we 98 keer gewonnen.
4
Zaterdag 23 september 2023 om 00:14 uur

Advertentie

Lellow

Moet overal lezen we zijn een club in opbouw dat is natuurlijk gelul , de club bestaat al bijna 120 jaar .

Er zijn 7 ploegen in de eredivisie die kunnen degraderen en er zijn 7 ploegen die kunnen promoveren , voor een aantal clubs is dat gewoon stuivertje wisselen ( Excelsior en Volendam) .
Voor een aantal clubs geldt dat bij slecht management je er ook uit kan vliegen Groningen en bij goed management ( Almere ) je kan promoveren.

Alles heeft te maken met een aantal B’s.

Beleid
Beleving
Betrokkenheid

Laten die nu allemaal ontbreken maar er is een trommel onderweg en over een maand worden de plannen gepresenteerd.
0
Zondag 20 augustus 2023 om 10:22 uur

rd..

Eeuwig Den Haag schreef:

Kalezic verwoorde het mooi. 20 spelers weg, waardoor er nu spelers moeten spelen (Absalem, Werker) die vorig jaar niet speelde. Zegt eigenlijk gewoon dat ze absoluut niet goed genoeg zijn. En daarom gaat er een nog een linksback komen, kan niet anders
Ik snap ook de verontwaardiging niet zo.

We zullen toch echt deze rit uit moeten zitten. Het bouwen aan een selectie is niet met 1 dag klaar. Ik ben blij dat er beleid wordt gevoerd. We gaan onze puntjes wel pakken dadelijk. We gaan ook een keer verrassend winnen en nog een hele hoop keren hard op de bek. Kalezic heb ik nog niet kunnen betrappen op gelul in de ruimte of een serie dooddoeners. Is een vechter en realist, volgens mij precies wat we zochten. Laat die maar schuiven.
0
Zaterdag 19 augustus 2023 om 06:49 uur

rd..

Langebach2 schreef:

Vanavond is de arbitragezaak van Eiting.
Denk dat hij op het laatste moment dus eind augustus nog komt
Snap niet dat Twente dit ook zo maar laat aanmodderen. Schiet niet op. Bied gewoon gelijk wat geld meer, want daar gaat het dadelijk toch op uitdraaien. Had je dit gelul niet gehad. Nu zitten ik weet niet hoeveel mensen in de wachtkamer.

Eiting niet netjes. Voor n paar centjes meer...
0
Donderdag 17 augustus 2023 om 20:26 uur

rd..

Leuk dit gelul allemaal!

DE GRAAFSCHAP MENSEN!

GAAN ZE OVER DE KNIE?

OP NAAR UUUUUUUROPAAA
0
Vrijdag 11 augustus 2023 om 08:43 uur

Madmax

Heb echt trek in die Foodcamp..... negatieve gelul allemaal HUp ADO
0
Dinsdag 1 augustus 2023 om 19:30 uur

Nu online

Tante Wil, Lellow, Jacco, 070-Hagenees, Rob2002 en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie