Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

supporter-noord

Eeuwig Den Haag schreef:

Kalezic over kritiek supporters:

“De kritiek is maar vanuit 1 kant, de overkant. Deze supporters zijn teveel verwend dit jaar en moeten het verwachtingspatroon aanpassen en beseffen waar we vandaan komen”

Te bizar voor woorden
Dat zegt hij elke keer ja,.... waar we vandaan komen.
Gelul....met deze begroting had er promotie gemoeten.
En qua kansen bijna niks weggegeven, zegt hij. nou, ik had twee handen nodig om ze op te tellen .
Die man probeert zijn eigen falen elke keer weer goed te praten.
2
Vrijdag 10 mei 2024 om 22:36 uur

Wahter

TheMariner schreef:

Ja heel opmerkelijk inderdaad om nu weer van tactiek te gaan veranderen. Maar wat mij ook opvalt en belangrijk lijkt is hoe krampachtig Kalezic is; waarom zou je nu weer ineens iedere wedstrijd 5-3-2 moeten gaan spelen? Dat hangt toch ook af van de specifieke kwaliteiten van de tegenstander; je moet toch meerdere systemen kunnen spelen? Zeker met ons budget moeten we daarin flexibel kunnen zijn.
En ook opvallend hoe krampachtig hij omgaat met Surmeli; als deze mogelijke opstelling waar is speelt hij na vorige week weer als CV. Waarom deze obsessie en het elftal omgooien om hem toch weer iedere wedstrijd op te stellen? Maar ik ben toch niet de enige die gezien heeft tegen Cambuur-uit dat Surmeli werkelijk handen, voeten en armen nodig heeft om een beetje spits af te stoppen? Ik zat soms echt met mijn handen voor mijn ogen me af te vragen of er nog een pingel tegen werd gegeven. Kan je nagaan als we dalijk in de PO tegen betere tegenstanders/spitsen gaan spelen; dan is de kans heel groot dat ie op gevaarlijke plekken vrije trappen tegen gaat krijgen en ook wel penalty’s.
Weet je, ik kan je goed volgen en vwb Surmeli, niemand begrijpt dat hij elke keer basis staat. Nu weer CV.
Maar het gelul over meerdere systemen te moeten kunnen spelen is ook zo'n trainers gezever. Onze trainer slaagt er niet eens in 1 systeem in te voeren wat staat als een huis na 33 werdstrijden. En natuurlijk moet je bij een achterstand om kunnen schakelen door achterin 1:1 te kunnen spelen.

Wellicht is dit kort door de bocht maar een rechter en linkerverdediger opstellen die niet kunnen verdedigen en een verdedigende middenvelder (Surmeli) die geen duel wint is vragen om problemen. En dat blijft hij lekker doen.
Ik lees op West alweer dat hij de Backs de schuld geeft. Hoevaak hebben we gezien dat het hele middenveld weg is bij balverlies dus omschakeling.

Ik heb er geen vertrouwen in met deze trainer en verdere staf. Maar hoop dat ik me vergis of het gewoon verkeerd zie.
2
Vrijdag 12 april 2024 om 14:45 uur

supporter-noord

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kalezic: drie redenen voor mindere periode
Darije Kalezic heeft drie redenen genoemd waarom ADO Den Haag volgens hem in een mindere periode is terechtgekomen.
Lees het nieuwsbericht
Nog meer gelul allemaal. Die arme man heeft gewoon gefaald.
Als die Ideho uitvalt had hij gewoon een andere linkspoot op die plek moeten zetten, voor mijn part Koudousso of Absalem, dan had hij de rest van het team gewoon intact kunnen laten.
Wat heeft die er een teringzooitje van gemaakt met zijn verdedigende opstellingen.
4
Woensdag 3 april 2024 om 22:28 uur

Bolskie

Edwin Post schreef:

Even voor de duidelijkheid de directeur kan er niks aan doen wat er op het veld gebeurd daar is de trainer met de td voor. Als je kijkt wat zij heeft gepresteerd in 9 maanden is dat ronduit knap nog niet zolang geleden moest Reijntjes onder politiebegeleiding het stadion in en uit. De rust bij de organisatie is beter dan met al die flapdrollen voor haar zelfs onder van de Kallen was het altijd een klerezooi. Dat het sportief niet lukt ligt volledig bij onze trainer die echt totaal de weg kwijt is en inderdaad zijn zijn interviews ook nog eens tenenkrommend maar daar is Mathijssen voor dus hou een keer op om zo minachtend te doen over onze directeur en dat alleen maar omdat zij een vrouw. Nou petje af wat zij heeft gepresteerd tot nu toe ik ben geen vrouwenhater vrouwen horen net als mannen volledig aan de top. Ook als je in Engeland naar het vrouwenvoetbal kijkt zie je dat al die stadions van de grote clubs volzitten daar komt meer publiek bij een wedstrijd als hier bij tien wedstrijden en het niveau is echt hoog.
Was je maar eens duidelijk.
Maar wat heeft zij dan eigenlijk allemaal gepresteerd in die 9 maanden? ik zit nog steeds te wachten op de plannen waar de club naar toe zou gaan en zij zou presenteren na 3 maanden.

En de rust bij de organisatie? Als dat dan al een prestatie op zich is nou nou. Volgens mij was dit bij iedere bestuurslid die net kwam, zelfs bij Reijntjes. Dus laten we nog maar even wachten met het roepen dat ze geweldig is..

En dat gelul over vrouw of geen vrouw gaat ook nergens over met die moeten aan de top. Als je goed bent moet je aan de top en of je nou een kut of lul heb maakt geen flikker uit.
3
Zondag 31 maart 2024 om 08:43 uur

supporter-noord

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kalezic: misschien valt bij spelers nu last van schouders
Doordat ADO Den Haag het zicht op directe promotie heeft verloren, valt bij de ploeg misschien wel een last van de schouders.
Lees het nieuwsbericht
Nog meer gelul.
5
Zaterdag 30 maart 2024 om 00:20 uur

Advertentie

supporter-noord

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Sürmeli denkt te weten hoe vertrouwen kan terugkeren
Opnieuw geen overwinning. In de belangrijkste fase van het seizoen ontbreekt de vorm, zegt Kürsad Sürmeli.
Lees het nieuwsbericht
Wat een gelul man.
4
Zaterdag 30 maart 2024 om 00:18 uur

TheMariner

Max schreef:

Nog maar een maand geleden: Veerman: er is nu stabiliteit in de ploeg.
Wat is er daarna misgegaan?
Ja, en het trainingskamp in Spanje in januari was ‘ook zo nuttig en constructief voor de spelpatronen.’ Bla, bla, bla…; dus nu blijkt allemaal gelul en van geen enkele waarde gebleken. Om antwoord te geven op je vraag: ik denk wat er mis is gegaan is dat de disbalans in het elftal alleen nog maar groter is geworden omdat juist net de verkeerde spelers zijn gehaald om het probleem dat we al verdedigend hadden op te lossen. Lees: nog meer oudere ‘ervaren’ spelers gehaald die in hun nadagen van hun carrière precies weten hoe ze zich bij balverlies kunnen onttrekken aan het spel hun man laten lopen en een ander het vuile werk laten opknappen via het zogenaamde ‘alibiverdedigen’. Probleem is nou net: als je bijna alleen maar van dat soort oudere spelers hebt er dus bijna niemand meer is om dat vuile werk te doen.
1
Vrijdag 15 maart 2024 om 23:23 uur

DenHaagFC17

Eeuwig Den Haag schreef:

Kijk hoe die Surmeli terug joggt ach ach ach, zo klaar met die vent. Als Surmeli alle wedstrijden basis staat derest van het seizoen en we promoveren niet is dit echt aan Kalezic te wijten.
Wat een stom gelul

Waem levert in deze situatie gewoon een bal in terwijl iedereen in voorwaartse beweging is. 1 van de verdedigers kan (moet) gewoon uitstappen en de man aanvallen

Jij denkt dat Surmeli hier met een sprintje het hele zooitje wel even had ingehaald. Die fixatie op één speler hier begint inmiddels wel vrij treurige vormen aan te nemen. Als je naar gisteren kijkt was minimaal de helft aanzienlijk zwakker dan Surmeli.
3
Dinsdag 12 maart 2024 om 19:26 uur

Bolskie

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Zo'n wissel zet groep op scherp'
Nu het einde van de competitie nadert en de beslissingen gaan vallen, neemt de druk ook bij ADO Den Haag toe.
Lees het nieuwsbericht
Dan moet je gewoon de juiste wisselen dit nu gewoon slap gelul. Je haalt gewoon 10 goals en 7 assist van het veld, en aangezien we altijd goals tegen krijgen moet je juist je goals en assist op het veld laten.
6
Zaterdag 9 maart 2024 om 14:30 uur

Bleek

slash070 schreef:

Er stond al een behoorlijke selectie, maar er zijn in de winterstop nog wat extra spelers gehaald waarvan andere KKD club jaloers lopen te kwijlen.

Niks opeens afzwakken of indekken, dat is ongeloofwaardig. Hiermee moet het gewoon. Punt.
Helemaal mee eens. Slap gelul!

Direct promoveren en alles daar onder is gewoon ondermaats met uitgaven voor linkerrijtje ere divisie.
9
Vrijdag 9 februari 2024 om 23:56 uur

Nu online

guru, kojak1, Haagse Haas, Aad, Erik070, yesyes, slash070, Vak_W en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie